Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és milyen áron 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ivo Dzsima díszdoboz (3 DVD)
Ace Ventura díszdoboz (2 DVD)
Harry Potter és a Tûz serlege (2 DVD)
Angyalok városa (KSZ)
Lost 2. évad (7 DVD)
Crank - felpörögve
20550ft volt összesen.
Szóval a hír idézve:
"A 300 képregény (5490 Ft) és DVD (2990 Ft) szeptember 12-tõl együtt 6000 forintért kapható az Eduárd képregényboltban, amíg a (DVD) készlet tart, de maximum szeptember 21-ig. Tehát 8480 helyett 6000-ért."
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Az Eduárd képregénybolt (VI. kerület, Dalszínház u. 8) megnyitása alkalmából a készlet erejéig a képregény és a DVD együttes ára 5000 Forint.
Inkább valahogy berendelek valami jó kis külföldi digit vagy valamit. Vagy max 1k-ért majd megveszem. Pedig megakartam venni megjelenéskor, de aztán láttam a tokról képeket. Hát még papaírtok sincs. Szégyen ><
Hát azokat a BS & TH sorozatokat már jó ideje én sem látok. Esetleg még MM-ben nézhetnél szét hátha....Mondjuk nekem meg van, bár még hiányzik abból a sorozatból 2 film amit seholsem találok már 😞
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
A Bûnvadászok-at látta valaki valahol? Tesco, Cora kilõve minden volt csak az a rész nem :I
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A majmok bolygója díszdoboz (6dvd, digipack, magyar felirattal) 20 font
A Beverly Hills-i zsaru trilógia (3dvd, digipack, magyar felirattal) 10 font
X-men trilógia (6 dvd, slimtok, semmi magyar vonatkozás, viszont van angol DTS) 12 font
Rambo trilógia (3 dvd, digistack-olyan, mint az Alien tetralógia, "lapozós digi", semmi magyar) 12 font
Ha neten rendeltem volna meg, spóroltam volna 11 fontot, mindegy most már...
Meg rendeltem 3 filmet a HMV-rõl még korábban:
Pánikszoba (3 dvd, digipakk, semmi magyar vonatkozás) 6 font
A remény rabjai (3 dvd, digistack, semmi magyar vonatkozás) 7 font - El is adtam 3k-ért azonnal itthon, amint megtudtam, hogy jön nálunk is...
Volt egyszer egy vadnyugat (2 dvd, magyar felirattal) 6 font - Errõl azt hittem, hgoy digipack lesz, de nem az lett, pedig HMV-n annak írták... 😞
Meg a tesóm vett egy Ki nevel a végén?-t is, 3 fontért a Tescoban... 😄
Örülök, hogy kiadják. Így legalább nem kell megvennem külföldrõl. Hála istennek xD
Úgy néz ki digis is lesz. Legalábbis ezt írták xpress fórumon. Remélem igazuk lesz, viszont ha nem akkor tuti nem fogom megvenni. Akkor már inkább berendelem külföldrõl 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az Idõ Urai digipack kiadást megvette/látta már valaki?
Kiadják az egyik legnagyobb kedvencemet!!!!
Megjelenés: 2007. október 9.
A remény rabjai
(The Shawshank Redemption, háromlemezes gyûjteményes kiadás, 3.990 Ft)
- 16 utca
- Fedõneve : Donnie Brasco
- Motel
- Pénz beszél
- Silent Hill : A halott város
- Sin City
CHELSEA FOOTBALL CLUB
az amaray tokok miatt érdemes lehet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Pont terveztem, hogy megrendelem netrõl (1000 Ft + 990 Ft postaköltség) és erre megtaláltam boltban... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Végre!!!!
:-)
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
itt letölthetõ dvd katalógus van szept-okt hónapokra jó filmek jönnek ismét
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"