MotoGP 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MphYo
Hûha én nagyon le vagyok maradva, ilyeneket is be lehet állítani a játékban<#wow1>? Hol? Hogyan? Minek? Én hülye meg csak simán játszok vele<#falbav>. Amúgy meg a motorversenyeken se full ugyanolyan motorokkal mennek, mindegyik motor másként viselkedik.

\"az élet a kuplerály, mi vagyunk a prostik és a sors b@szogat minket\"

Sada01
A fizika az hogy pl a hondának a fizikáját rakom minden motor alá vagyis minden motornak az lesz a tudása mint a hondának vagyis egységes fizika lesz most így röviden ennyi
De a fizika a motor tudását mozgását viselkedését irányítását takarja😊

MphYo
én sehogy PETI DK-nak mondtam hogy hozzon össze 1et 😊 , az egységes fizika alatt nem tudom mit értesz, de a szerver tényleg gond lenne.

Sada01
És hogy gondolod a bajnokságot mert ahhoz kell akkor 1 egységes fizika ami nem egyszerû a motogp-ben meg csinálni na és a szerver a másik gond😊)

Sada01
aham tûzfal miat van Joker😊)

Rakhatnál már be magadnak 1 logót ha kell csinálok 😊

Tûzfalad ???
MphYo
én eddig még nem találtam egyet sem, de hozz össze egyet te, én benne lennék.

MphYo
Helló
ha netrõl töltött játékod van azzal nem fogsz tudni multit nyitni, nem tom miért, de ebbe bele kell törõdni, ha meg eredeti játékod van akkor nem tudom hogy mi lehet a baja.

PETI DK
VAN VALAKINEK EGY KLÁNJA VAGY VALAMI BAJNOKSÁG?????????????????

pedro84
szevasztok

tudna nekem segíteni valaki? nem tudom miért írja ki ezt az üzenetet amikor multit akarok indítani gamespy-al v akármi mással.

"A required security module can not be activated. This program can not be executed."

Milyen biztonsági modul kell a játékhoz h multiban lehessen játszani?? :SS

köszi a segítséget!!!

MY BIKE,AND ME --> http://www.bikepics.com/members/boogie84/00cbr600/

PETI DK
ATCSY TE BENNE VAGY EGY BAJNOKSÁGBA???????

PETI DK
CSÁTOK

Zsolti9014
helló!
ha valakinek megvan a moto gp 2, akkor privátban kérem jelentkezzen! 😄

Hajrá Magyarország!

köszi
totti10
sziasztok!

nincs a játékhoz olyan patch ami megváltoztatja a motorok hangját kicsit élethûbbé?😄

hajrá,lilák!

MphYo
Helló!
Meg kell crackelni és jó lesz, innen tudod a cracket leszedni:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=motogp3nocd-skl!zip
Tedd fel a gamespy acade-t, és lehet vele online is játszani.

hali! mikor elindítom a karier módót és utána a varsenyt lefagy töltés közben. Valaki tud segíteni?

Elõre is köszi!
MphYo
Helló!
A bajnokság ötlete nekem is tetszik, jó lenne emberek ellen is játszani mert a gép ellen már egy kicsit unalmas.

mennéztem az oldalt nagyon jo már csak meg kéne szerezenem a gp500at 😄 nem tudnál valami letötlö helyet ajánlani?
okés<#vigyor4> de én többet játszok a GP500 nevû játékkal. sztem jobb mint bármelyik moto gp. nézd meg ezt az oldalt: gp500online.extra.hu
esténként fennt vagyok a gamespy arcadon

ott lehet multiba tolni a játékot nagyon jó atcsy a nevem ha vagyakkor irj rám és odacsapunk a lovak közé 😄
Egyetértek
jaja kéne tolni egy jó kis bajnokságot nekem a gp3all nincs bajom modra annyira nincs szükségem de a hangok az bitang mód kellenének

CSÕ atcsy! Én benne lennék, de jó lenne vmi 07-es moddal tolni vagy vmi jó moddal és jó lennének vmi más hangok<#buck>
sziazstok!csõ Adaminho nekem is aza bajom ami neked mert a hangok valoban kegyetlen szarok de a játék az überfasza!én nagyon szeretem kéne egy jó kis magyar bajnokságok szervezni

kivan benne?
Hellosztok! Valahonnan lelehet szedni a moto gp 3-hoz 2007-es szezont, vagy valami más motor hangot, mert ami az alap gameban van az számomra kegyetlen szar<#szomoru1> Elõreis köszönöm a válaszokat!
persze a game spyal.
aká még tört játékkal is
csõ
online-n lehet a MotoGP3-al játszani?
biztos rossz helyrõl szedted le 😞
A játéktól virusos lett a gépem!!!

Doom 4
tud valaki magyarosítást hozzá ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Yaaaa a link: http://www.motogpclan.atw.hu
Sziasztok!
Akit érdekel még a motoGp 2, azok lessék meg a honlapom!
Nem sokára aktív lesz a klántag felvételi ûrlap!
Remélem össze jövünk 1 páran!
Sziasztok!
Bercy
Sziasztok!
Nem tud hozzá valaki 2006-os idényt?
A motogp 4-et meg még csak ps2-n van 😞
Kössz Janesz215!!!Mûködik!

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

http://85.17.35.66/gbw/dl.php?file=MotoGP3v1.0NoCDFixedexeEng-2.zip
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni!Elindítom a játékok és belépek a Carrier Módba.És kiválasztom hogy MotoGp ben akarok idulni és ott megakad a játék.Sem motort nem tudok választani sem ruhákat semmit.kérlek segítsetek!Elõre is köszi

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Szia Spy !!!
Régen láttalak a motogp 2-ben.
Szoktál még vele egyáltalán játszani vele?
Ha nem akkor mostanában mivel és hol játszol???
Csáááá!!!
SD456
Sziasztok!

Indul a játék csak a karrier nem megy😞 Amikor megcsinálom a motorom és ott a elkezdem a versenyt akkor a töltõ képnél megfagy. Egyszer átpördül a MotoGP felirat a Loading-on és utánna megfagy az egész. Aki tudja ezt, h lehet megcsinálni az írjon! (SR7.Stop 1.0 már probáltam azzal is indul a játék de azzal sem megy a karrier)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

most próbáltam csak , tök jó játék. a kettõhöz képest kicsit szebb grafika, bár az is nagyszerû volt. az árnyékok kicsik nyomik, jó volt a kettõben ahogy volt, és a procit sem zabálta legalább. az utcai racing része nagyon jó és új, a pályaverseny része maradt a régi kicsit restaurálva. a motorhangok tényleg sokkal rosszabbak, nem értem ahhoz miért nyúltak egyáltalán

ami problémám van az, hogy a nappali versenyeknél néha vmelyik pályán tisztára "világít" az aszfalt mintha rásütne a fényszóró (pl éjszakai pályák) miért van ez és hogyan lehet megszüntetni?

mucius
hali!
az lenne a problémám, hogy a játék egy állandó - kb. 100 kmh/s - gázt érzékel gamepad (logitech rumblepad2) felõl. ugyanez volt a 2. résszel is, az elsõvel azonban semmi gond. gamepad hardweres vagy konfigolási hiba teljességgel kizárva.
vmi ötlet?

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

csumi nentudjátok megmondani hogyhonankel leszedni
I3andy
köszi<#vigyor2>

Ja és a Reloaded-es változatom van Nekem.
A gameburnworld-rõl az alábbi fájlt kell letölteni és az exe-t felülírni.
MotoGP3v1.0NoCDFixedexeEng-2.zip
I3andy
most meg ezt írja A required security module can not be activated This program can not be executed

Palinko
keress valami progit,ami elrejti az emuláló progidat.sajnos proginevet nem tok adni.
próbálgasd... talán virtual hide a program neve.
I3andy
Amikor ezt írja ki akkor mit kell csinálni? : Emulator detected! Please deactivate
virtual drive and emulation software!<#zavart2>

Sziasztok !

Van magyarosítása ennek a játéknak ?(MotoGP URT 3)
Ha igen megtudnátok mondani, hogy hol található !

Köszönöm szépen elõre is.
"A required security module can not be activeted. This program can not be executed"
ezt mért írja ki amikor el akarom indítani???