MotoGP 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fasza a 430as kép <#eljen>#eljen>
sajna az a security module szöveg mindíg van, pedig tûzfal kilõve...
gamespy arcade 2.0val próbálok csatlakozni de nem megy.. egyéb ötlet??
ha legális szoftver lenne azzal menne sztetek??
elõre is köszi a segítséget!!
sajna az a security module szöveg mindíg van, pedig tûzfal kilõve...
gamespy arcade 2.0val próbálok csatlakozni de nem megy.. egyéb ötlet??
ha legális szoftver lenne azzal menne sztetek??
elõre is köszi a segítséget!!
MY BIKE,AND ME --> http://www.bikepics.com/members/boogie84/00cbr600/
én is csináltam egyet, nem is volt olyan nehéz, regisztrációs kódod nincs az Ulead GIF Animatorhoz?
\"az élet a kuplerály, mi vagyunk a prostik és a sors b@szogat minket\"
2 órakor aki tud jöjjön fel a moto gp 3 GAMESPY szerveremre!!!!!!!!!! DK A SZERVER NEVE!!!!!!!!!!!!!!
msn-em [email protected] SADA de én nem tom letölteni azt a programot csak a demóját
a seed-em az nekem is 1.00-ás gép ellen nem nagy kihívás végigcsinálni, szervert sajnos nem tudok csinálni. Nekem mephystohungari a nevem.
A hóz kell az Ulead GIF Animator progi meg 1 kis angol tudás meg a progi se egyszerû meg még 1 két dolog😊)
A MOTO GP 3-BAN DK NÉVEN MEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#mf2>#mf2><#gun>#gun><#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
halod MphYo miko tudnál jönni moto gp-zni és hányas seed-ed van???? nekem 1.00 lenyomtam a legend modot is
ez engem is érdekelne csak nem suprásba
másokhoz én is be tudok lépni, de olyat hogy én indítok egy játékot és hozzám lépnek be olyat nem tudok.
benne vagyok, de ne várj tõlem túl sokat
MphYo nem tolunk a MOTO GP 3-mal egyet megnézem hogy mész (GAMESPY-n) az a baj hogy én nem tok klánt csinálni
<#nevetes1>#nevetes1>de jó lenne, csak van egy kis probléma vele, nincs meg, ha meg meg lenne tuti hogy nem futna a gépemem, úgyhogy marad a 3, unalomûzésnek ez is megteszi.
Akkor majd megkérjük kedves versenyzõtársainkat, hogy ne piszkáljanak bele a játékba<#nevetes1>#nevetes1> én kis naív. Nekem annyira nem is a bajnokság lenne a lényeg hanem, hogy egy jót játszhassak másokkal. Néha game spy-on szoktam versenyezni ott azért sokal joban mennek mint én, de mindig akad valaki akivel tudok küzdeni.
A hol hogyan az már kicsit bonyolult😊)de nem is sok értelme van ezt csak bajnokságoknál csinálják és én is tudom az életben milyenek a motogp motorok de 1 onlyne bajnokságnál hogy én megyek a legjobb motoral Te meg a legrosszabbal az fura lenne mert ott a tudás dönti el és hogy ki hogy tudja beállítani a motort vagy forma1-es kocsit😊