1303
-
atcsy #1183 esténként fennt vagyok a gamespy arcadon
ott lehet multiba tolni a játékot nagyon jó atcsy a nevem ha vagyakkor irj rám és odacsapunk a lovak közé :D
-
Adaminho #1182 Egyetértek -
atcsy #1181 jaja kéne tolni egy jó kis bajnokságot nekem a gp3all nincs bajom modra annyira nincs szükségem de a hangok az bitang mód kellenének
-
Adaminho #1180 CSŐ atcsy! Én benne lennék, de jó lenne vmi 07-es moddal tolni vagy vmi jó moddal és jó lennének vmi más hangok -
atcsy #1179 sziazstok!cső Adaminho nekem is aza bajom ami neked mert a hangok valoban kegyetlen szarok de a játék az überfasza!én nagyon szeretem kéne egy jó kis magyar bajnokságok szervezni
kivan benne?
-
Adaminho #1178 Hellosztok! Valahonnan lelehet szedni a moto gp 3-hoz 2007-es szezont, vagy valami más motor hangot, mert ami az alap gameban van az számomra kegyetlen szar Előreis köszönöm a válaszokat! -
csergozoli #1177 persze a game spyal.
aká még tört játékkal is -
tonio14 #1176 cső
online-n lehet a MotoGP3-al játszani? -
bercys #1175 biztos rossz helyről szedted le :( -
Gameboy15 #1174 A játéktól virusos lett a gépem!!! -
#1173 tud valaki magyarosítást hozzá ? -
bercys #1172 Yaaaa a link: http://www.motogpclan.atw.hu -
bercys #1171 Sziasztok!
Akit érdekel még a motoGp 2, azok lessék meg a honlapom!
Nem sokára aktív lesz a klántag felvételi űrlap!
Remélem össze jövünk 1 páran!
Sziasztok!
[HUN]Bercy -
Szilardk #1170 Sziasztok!
Nem tud hozzá valaki 2006-os idényt?
A motogp 4-et meg még csak ps2-n van :( -
zuza #1169 Kössz Janesz215!!!Működik! -
Janesz215 #1168 http://85.17.35.66/gbw/dl.php?file=MotoGP3v1.0NoCDFixedexeEng-2.zip -
zuza #1167 Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni!Elindítom a játékok és belépek a Carrier Módba.És kiválasztom hogy MotoGp ben akarok idulni és ott megakad a játék.Sem motort nem tudok választani sem ruhákat semmit.kérlek segítsetek!Előre is köszi -
bercys #1166 Szia Spy !!!
Régen láttalak a motogp 2-ben.
Szoktál még vele egyáltalán játszani vele?
Ha nem akkor mostanában mivel és hol játszol???
Csáááá!!!
-
#1165 Sziasztok!
Indul a játék csak a karrier nem megy:( Amikor megcsinálom a motorom és ott a elkezdem a versenyt akkor a töltő képnél megfagy. Egyszer átpördül a MotoGP felirat a Loading-on és utánna megfagy az egész. Aki tudja ezt, h lehet megcsinálni az írjon! (SR7.Stop 1.0 már probáltam azzal is indul a játék de azzal sem megy a karrier)
Előre is köszönöm!
-
steweee #1164 most próbáltam csak , tök jó játék. a kettőhöz képest kicsit szebb grafika, bár az is nagyszerű volt. az árnyékok kicsik nyomik, jó volt a kettőben ahogy volt, és a procit sem zabálta legalább. az utcai racing része nagyon jó és új, a pályaverseny része maradt a régi kicsit restaurálva. a motorhangok tényleg sokkal rosszabbak, nem értem ahhoz miért nyúltak egyáltalán
ami problémám van az, hogy a nappali versenyeknél néha vmelyik pályán tisztára "világít" az aszfalt mintha rásütne a fényszóró (pl éjszakai pályák) miért van ez és hogyan lehet megszüntetni? -
#1163 hali!
az lenne a problémám, hogy a játék egy állandó - kb. 100 kmh/s - gázt érzékel gamepad (logitech rumblepad2) felől. ugyanez volt a 2. résszel is, az elsővel azonban semmi gond. gamepad hardweres vagy konfigolási hiba teljességgel kizárva.
vmi ötlet? -
Steve1991 #1162 csumi nentudjátok megmondani hogyhonankel leszedni -
#1161 köszi -
szpidi #1160 Ja és a Reloaded-es változatom van Nekem.
-
szpidi #1159 A gameburnworld-ről az alábbi fájlt kell letölteni és az exe-t felülírni.
MotoGP3v1.0NoCDFixedexeEng-2.zip -
#1158 most meg ezt írja A required security module can not be activated This program can not be executed -
#1157 keress valami progit,ami elrejti az emuláló progidat.sajnos proginevet nem tok adni.
próbálgasd... talán virtual hide a program neve. -
#1156 Amikor ezt írja ki akkor mit kell csinálni? : Emulator detected! Please deactivate
virtual drive and emulation software! -
Zsolt01 #1155 Sziasztok !
Van magyarosítása ennek a játéknak ?(MotoGP URT 3)
Ha igen megtudnátok mondani, hogy hol található !
Köszönöm szépen előre is. -
david508 #1154 "A required security module can not be activeted. This program can not be executed"
ezt mért írja ki amikor el akarom indítani??? -
#1153 tényleg jó lenne, mert most raktam fel újra, és a régi trükk most nekem sem jön be ! -
Csabi127 #1152 Vki írja le légyszives ,h kelle lidnítani a játékot,mer nem megy,amiket meg olvastam eddig,nem jöttek be.. -
#1151 Egyenes szakaszon hátradőlsz a pilótával és gázt adsz, és játszani kell a gázzal, mert ha túl sok hátraesel, ha kevés akkor meg visszateszi az elejét. De majd úgy is meglátod! -
#1150 hellotok!
hogy kell egykerekezni alap controll beállitásokkal? fékezve első kerékre tok állni de hogyan kell gyorsulni egykeréken? -
#1149 Igen, tört játékkal is lehet.
Leszeded a gamespy-t, felinstallálod, regisztrálsz és kész ;) -
#1148 2 kérdés:
Tört játékkal is lehet játszani??
Ha igen akkor mit tegyek ha nem tettem fel telepítésnél a Game Spy-t??? -
#1147 Nemtudom mi van egyeseknél akinek nem megy rendessen nekem van Ace Mega-m és mégis hibátlanul megy a Moto Gp...
És egy kérdésem lenne honnan lehet kiegészítőket és Peccset letolteni? -
#1146 ti milyen progikat hasnyáltok a virtual drivotok eltüntetésére? vagz egzáltalán a játék inditására,mert felraktam és nem tom inditani,+ nicns kedvem keresgelni.... -
#1145 Igen-igen bocsesz nem jártam itt mert nem volt rá időm de remélem segít majd nézd meg.(elküldtem) -
babetta80 #1144 nem jön az infó