1303
  • vasko22
    tehát most kiírtam cd-re és cdről telepítsem vagy képfájlból alcohollal??
  • vasko22
    tehát berakom az alcoholba az iso fájlt és onnan telepítem, de akkor minek kiírni cd-re???? gyere msn-re [email protected]
  • magus755
    hát ugy hogy berakod az iso fájlt és feltelepited a játékot!
  • Spy Hun
    Szerintem te nem játszottál a 2vel...

Grafika kicsit szebb mint a 2 (kicsit szebb).
    Hangok a 2be elviselhetőek voltak, de ebbe.....
    Az utcai versenyek elég gagyik, egyáltalán nem tudom élvezni. Se a gép ellen, se online. Inkább a 125cc,250cc kerülhetett volna bele helyette.
    Ajánlom, ha nem játszottál a 2vel sürgősen próbáld ki...
  • vasko22
    azt hogy érted hogy az alcoholból telepítsem fel?
  • magus755
    sziasztok akinek a clone cd-s változat van meg és nem megy neki annak tudok adni tippet mert nekem elindult és nem kell neki az a antiblaxx sem!
    1:ird ki a játékot az alcoholal ami az info fájlban bent van 8* sebességel és az rmps-t bekapcsolva az emulálásnál!
    2:Telepitsd fel a játékot az alcoholból
    majd játsz!
  • abonyitomz
    msn
  • vasko22
    Ha így csinálom akkor kiírja hogy távolítsam el a virtuális eszközt és a virtuális szoftvert! Help
  • vasko22
    segíts légyszi msn vagy skypen [email protected]
  • vasko22
    daemonba melyik verziót rakjam be??? vagy add abonyitomz az msn vagy skype címed és légyszi segíts! köszi
  • abonyitomz
    Moto.GP3.URT.PROPER.READNFO.BWClone

-A megfelelő módon kiirtam a cdt ( olvass nfot ha kell segitség, segítek)
    -Telepítettem a játékot cdről!
    -Ahova telepítetted a játékot abba a mappába menj bele , majd a motogp.exe-t állítsd át Windows2000 compatibilisre! ( nem muszály!! de javasolt ha mégse menne )
    -Nyisd meg a regedit-et és keresd meg HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3\CDPath írd át a virtuális meghajtód betűjelére , nekem I. ( ha kiirna valami huncutságot akkor a dvd olvasód betűjelét ird oda!)
    hozd be daemonba ( minden emuláció BE) a cdkép fájlt! / tehát a moto gp 3 cd és virtuális is legyen bent)

nehéznek tűnik de utánna fejből tutot csinálni!

• abonyitomz
    grafika hagyján ? nemhinném.....
    hangok szarok... és ilyet csak c64en hallottál.. azt erősen kétlem
  • vasko22
    te melyik verziót tudtad elindítani és hogyan, lészi írd le köszi előre is!!!
  • abonyitomz
    akinek nem menne a game 2dik verzió:

1.telepités cdről
    2ha feltette:
    -hagyd benen a cdt hogy onnan innen induljon a game
    -mountold be daemonba is mert onnan tölti a játék a dolgokat
    3. játsz!
  • abonyitomz
    de király játék!!!! hihetetlen jó hangulata van a gépnek , nemtudom mi ez a sok negativ kritika
  • vasko22
    Mit lehet ilyenkor tenni??? Help
  • vasko22
    Én a clonecd verziót raktam fel. Ant-blaxxot használtam, de a következő üzenetet kaptam: A required security module can not be activated. This program can not be executed.
  • Grusi
    Hehh, ez a játék valami borzalmas... A második rész etalon, de ez... Nevetséges... Sajnálom.
  • gercse
    nem, ez a kettő a legjobb,bár ha motocross madness van meg neked akkor a motocross madness 2-t szerezd meg mert az jo
  • dezs
    jóvagy

• Savmacska
    és akármit csinálok anti-blaxx ezzel a progival sem megy !!!elég gyai h ennyit kell baszakodni

[tud valaki moto-crossos játékokat ?? az MTX moto.. meg a motocross madness-en kivül]
  • Placebo74
    Mintha a MotoGP2 lenne csak gagyi a hang!
    Annyira gagyi, hogy zenével nyomom! :)
  • sz4bee
    na és jo a játék?
  • gercse
    ugyis csinálnak majd cracket azt tudjátok tolni(legalábbis akinek nem megy,nekem még nincs meg a game de folyamatban van)
  • Placebo74
    Van!
    BWClone-os változat BlindWrite 4.5.7 kiírva.
  • Pjotr
    THX
  • sz4bee
    Van rendes működő verzió amivel nincs gond?? (visszaolvastam de nem láttam)
  • CéZé
    höhö hát nem elindult clone cd-s változat :)

#390-nél lévő csodát raktam fel...image-nak a .mds-t adtam meg (.mdf hibát jelzett)...amikor indul és előjön az az ablak hogy Play game ott egyből Quit kell nyomni mert hibát ad
  • vasko22
    Kinél működik a proper bw változat?
  • Joker Hun
    A gamespy nálam nem látja ajátékot nálatok mi a helyzet.
  • pcguru
    Akkor blindwrite és properMOTO GP 3 és már működik is??
  • Joker Hun
    Elkűldve!
  • Pjotr
    Hi! A ccd-mgp3.mds file-t valaki el tudná küldeni? [email protected] Elöre is thx
  • forestjr79
    indítsátok el az anti-blaxx nevű progival
    töltsétek innen
  • cyrus #389
    valaki próbálta már a hagyományos parasztos módon esetleg hogy kiirja egy cd-re ? :D
  • djcom
    Nekem sem megy:(
    LOL
  • vasko22
    Leírná most már valaki pontossan hogy a külnböző verziókat milyen módon kell feltelepíteni!!! Mert nekem meg van mind a két változat de egyik sem megy!!! Pedig alig vártam hogy kiadják ez a játékot!!
  • Savmacska
    sziasztok nekem sem engedi és azt irja h: NO DISC INSERCED. PLEASE INSERCT THE ORIGINBAL "MOTOGP3"CD/DVD.

HA BETESZEM AKKOR MEG AZT H EMULATION DETECTED!PLEASE DEACTIVE VIRTUAL DRIVE AND EMULATION SOFTWARE!!

wáááááááááá mit csináljak ???
  • abonyitomz
    Értékelésem: ( tutorial végigvitele és pár quick race után)

Grafika: 86% ( minden mai effekt megtalálható , bár érthetetlen módon szaggatott a kép )
    Zene/Hangok: 90% ( motor hangok elég jól sikerültek , viszont a zene az lehetne jobb is...)
    Játékélmény: 82% ( elég buták az ellenfelek )
    Irányítás: 80% ( nehéz kanyarodni , kicsit konzolos ; gamepaddal még nem próbáltam )

Végső: 85%

Napjaink egyetlen és legjobb motoros gameja! Mindenféleképpen érdemes pár kört lenyomni vele!
  • abonyitomz
    SEGÍTSÉG AZOKNAK AKIKNEK NEM INDULNA A JÁTÉK!

1.telepitsd fel a gamet ( én pl daemon és minden emuláció bekapcs!)
    2.Ahova telepítetted a játékot abba a mappába menj bele , majd a motogp.exe-t állítsd át Windows2000 compatibilisre!
    3.Nyisd meg a regedit-et és keresd meg HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3\CDPath írd át a virtuális meghajtód betűjelére , nekem I.

GG!!!