MotoGP 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert van olyan játék ahol ez bejön
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

debugcheat/lullbullbydub = true
debugcheat/freecredits = true
debugcheat/fake_all_challenges_complete = true
debugcheat/minigames_unlocked = true
to the end of the .cfg file to unlock all riders and legends mode.
Meg eröltettem magam mentem pár kört gamespadal nem egycerü kikel tallálnom a gombok használatátt de kanyarodni sokal jobb volt gyorsabban tudom áthelyezni egyik oldalrol a másikra,eröltettem hátha megy .
Az tényleg egy jó dolog, hogy ha lemaradsz a versenyrõl akkor nézheted a versenyt. Én is szoktam nézelõdni 😉
Igaz nagyon sokat nem játszok vele. Inkább az utcain szenvedek. Az elmegy...

Ha vkit érdekel át tudom küldeni msn-en
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Ezt a 2 játékot vártam legjobban. Sajnos az egyik kudarc 😞