MotoGP 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
az régen volt 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
securom 7 semmi extra..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gercse
nem,😄, amugy az nem müködik h a fájlokat belepakoljuk a motogp 3 demojába?
mert van olyan játék ahol ez bejön

M@TriX
dehogynem 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gercse
hát én már töltöm,de crack nélkül....
nem fogom huzigálni a kábeleket

gercse
securom 7 az jot jelent?

kcsbubi

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

gercse
de ha az ember leszedi ezt és a valoszinûsíthetõen megjelenõ crack jó lesz ehhez is?

báttyó02
én kezdem szedni dehát mire ez lejön,lesz másik verzio is..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
clonecd <#zavart2><#levele><#zavart2><#zavart2>

Spy Hun
Ezt hol találtad? :S Még nforce-on sincs kint...

toMpEr
Moto.GP.3.Ultimate.Racing.Technology-CLONECD

Spy Hun
Ha a teljest kérdezed akkor ott a banner! 😉

bocs de mi??
Mustang2005
Mikor lesz kint???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Pontosan nem tudom olyan 15 ezer volt 3éve.
Spy Hun
Mennyi egy ilyen? Csak kíváncsiságból 😊

Föladom nem nekem találtáki marado a kormánynál.
Spy Hun
A hátsó gombok 😉

Spy Hun
Billentyûzettel lehetetlen jól menni

Szabi84
Engem a billentyûzettel való irányítás kiakasztott, de lehet hogy én vagyok a béna. Pedig tetszik a játék.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bocs de fingom sincs mi az a trigger????Szerinted hogyan.
Spy Hun
A többit meg ahogy neked egyszerûbb 😉

Spy Hun
Jobb oldali trigger=gáz, bal oldali=hátsó fék. Én így használom 😉

Ezt találtam a BH Motorspoton game/unlock_all_riders = true
debugcheat/lullbullbydub = true
debugcheat/freecredits = true
debugcheat/fake_all_challenges_complete = true
debugcheat/minigames_unlocked = true

to the end of the .cfg file to unlock all riders and legends mode.
Meg eröltettem magam mentem pár kört gamespadal nem egycerü kikel tallálnom a gombok használatátt de kanyarodni sokal jobb volt gyorsabban tudom áthelyezni egyik oldalrol a másikra,eröltettem hátha megy .
Spy Hun
Én most ps 2 gamepaddal 'szenvedek'. Nem rossz csak meg kell szokni.
Az tényleg egy jó dolog, hogy ha lemaradsz a versenyrõl akkor nézheted a versenyt. Én is szoktam nézelõdni 😉

Igen blix jol nyomja velük nyomtam.Rájötem valamire véletlen kiszáltam a gamesböl ujra kalibráltam mert férehuzzott a kormány,viszalépve nyomtam entert és le lehet figyelni hogyan menek, minden nézetbböl.probáljátok ki!Fiamnak vettem karira games padott logitec izeg zizeg meg ami kel de nekem nem megy se billel.Autos motoros játék joyal korrmányal játcom mindig ,nagyon megszoktam ezért gond másal. 1.12.20 persze 1 szeri idö nem állando átag 1.14/1.15
Spy Hun
Nekem 13.17 volt a plafon <#rinya>
Igaz nagyon sokat nem játszok vele. Inkább az utcain szenvedek. Az elmegy...

Spy Hun
A jobbak xboxpaddal mennek és azzal játszva lehet ilyen idõket menni.
(Blix a csapattársam 😉)

Ezt RCV vel mentem porá aláztak.1.0.8-cakat mentek.
Nem igy akartam nem vágom bocs.
Spy Hun
Még gyorsabb idõket lehet menni mint a 2-ben az nsr-ekkel. Pedig azokkal aztán azokkal tényleg lehetett menni 😄D

Spy Hun
Van egy videóm ettõl a gyerektõl aki az 1.05-ös idõt mente. Azt a demo megjelenési napján csinálta...az 1.08.23
Ha vkit érdekel át tudom küldeni msn-en

Spy Hun
Mentek már 1.05.82-t is 😉

Tegnap volt aki 1.13. allá ment.Gyere a Gamespyre meglátod sokan jol mennek.A 2höz képest sokal reálisabb a játék, ott nem volt egyenlö esélyed az 500-sokal ezért néha pipa is voltam pl assen brno ami gyors pálya esélye sem lehetne egy 500-nak ésmégis porá aláztak.Rajtam kivül nem igazán játcik senki belsönézetböl pedig az a igazi,külsöbböl jobban rálehet látni az ivekre.Ez a véleményem kár hogy a gp500-atnem fejleszteték tovább az volt a csucs.
Istencsászár
ráadásul 2004es season van benne az ujitások meg a nagyon kicsi is tul nagy szó rá.......

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bodesz
motogp3=motogp2 új skinekkel nagyon kicsi újjítással???mert sztem igen

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Tufa
arról az eredményrõl mutass már nekem egy screent lécci..

Sziasztok 1.13.10 a legjobb idöm ducatival/Troy Bayllis/belsönézetböl.thrustmaster motor kormányal.Ti hogyan mivel menyitt.Csak online megyek.
Spy Hun
A pc-s motogp-t a THQ csinálja, a ps2-est meg a NAMCO.
Szerintem az nem lesz pcn-n 😞

Reméljuk PC-n is megjelenik majd, mert a 3 még meg sem jelent, de már most ronda szerintem.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Spy Hun
motogp4, de ez csak ps2re jelent meg 😞

gercse
õõ sztem nincs,csak ps2-n

Helló! Valaki megtudná mondani melyik az a motoros játék amelyben 125, 250, Motogp is benne van.
Spy Hun
Én is...10 nap múlva jelenik meg a másik játék amit már nagyon várok (madden nfl 2006😉).
Ezt a 2 játékot vártam legjobban. Sajnos az egyik kudarc 😞

gercse
ok,csak olyab furán váltott az alapmotor,most egy kicsit félre raktam a gamet,majd késöbb még tolni fogom

Spy Hun
Hát ha nagyon akarsz babrálhatsz, nem értek ennyire hozzá. Meg nem ezen múlik
milyen köröket mész. Hidd el 😉