MotoGP 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spy Hun
Ezt másoljátok be a motogp.cfg fájlba és elérhetõ lesz az összes motor:
game/unlock_all_riders = true

Ezt meg lehetett csinálni a 2-vel is...nevettséges, hogy mennyi a hasonlóság...

Spy Hun
Vélemény? <#wink>😛

3P
Szerintem a 2. mág jóra sikerült a 3. picit másabb a demo alapján, mint az elõzõ kettõ rész...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

gercse
érdemes megszerezni,nekem nincs meg az 1 de a kettõ szerintem jo, és neten is lehet jó versenyeket menni

vaslav
és a 2. az sokkal jobb mint az 1?
vagy többen játszák?

3P
Na most a 3. részbõl csak DEMO van, a teljes (mint ahogy azt a banner is mutatja) szeptemberben jön...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

vaslav
Ok, Köszi.

2.: és melyik a legjobb játék.
Hozzáteszem a Moto GP1-et már egyszer végigküldtem még 2002-ben, de a másik 2-vel nem játszottam.

A grafika-giccs kevésbé érdekel, inkább a speed-élmény és a realisztikusság lenne fontos.

Most a GP1 van meg, érdemes-e beszerezni a másikakat?

kösz a segítséget. By all.

Kaszi46
gp1-gamespy
gp2-gamespy("sok ember")\ase(kevesen használják hozzá)
gp3-gamespy

*Posse*T.W.D*

gercse
lehet, de ha már meg van az ase vagy a gamespy akkor az optionben a games-nél ott van.ha nincs akkor bocs
a lényeg hogy lehet

vaslav
Sziasztok. Most akarok elkezdeni újra motogpzni.
Melyik az anit neten is jó: motogp, motogp2, motogp3

asszem a motogp-t csak ip connect-el lehet.

A motogp2-t lehet-e ase vagy gamespy-vel?

kösz a segítséget. By all.

Spy Hun
Majd mondjatok véleményt.

Spy Hun
Igen. Minden le van írva arra az oldalra, igaz csak angolul

Kaszi46
<#eljen><#worship><#eljen>

fizikában és irányításban is különbözik az alapjátéktól a mod?

*Posse*T.W.D*

Spy Hun
Kaszi46
ha nem nagy a vidijo akkor feldobhatnád vhova, meg a nevét is megadhatnád hátha rálelek vhol😊

*Posse*T.W.D*

Spy Hun
Ez egy 2001es mod lenne a mgp2-höz

Spy Hun
Amelyik oldalon volt link az az oldal már megszûnt😞 (onlinerankings.net)
A gépemen meg sehol sem találom
De megpróbálom megkeresni vhol. A videót már megtaláltam róla...

Istencsászár
jaja énis épp kérni akartam😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaszi46
adnál egy linket ehez a modhoz? meg pár szoban leirhatnád mit is változtat!
köszi

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
rég láttam már ilyen szintü visszafejlõdést mint amit ennél a játéknál elkövettek!<#szomoru1>
komolyan mondom felér egy merénylettel amit ezzel a jo kis játékkal tettek! persze ez még csak demo, ugyhogy a remény hal meg utoljára, de nem sok jót várok ezek után.
A hangok egyszerüen szörnyüek, grafika elõrelépés abban hogy tükrözõdik a motor, de HOGYAN?????? olyan mintha lenne a felületen 10 centi vastag átlátszó tükrözõdõ valami. a sebességérzetnek nyomát sem találom, és sajna ha jol veszem észre az irányítást is megbabrálták, persze nem a megfelelõ irányba😞(

nagyon vártam ezt a gamet mivel mgp fan vagyok , és az elõzõ 2 rész is tetszett, de ez sajan nagyon nagy melléfogásnak tûnik egyenlõre! adok még pár esélyt a teljesnek is hátha...

az utcai rész meg engem nem kárpotol semmiért, ugyanis én azt vártam ettõl a játéktól aminek nevezik, tehát a motoGP versenysorozat "szimulálását"!
Ez az utcai dolog csak egy kellemes + lehetne a már jó alapokon fekvõ játékon. de igy semmi értelme. Amugy jobban örültem volna 125 ill. 250ccm-nek.

*Posse*T.W.D*

Spy Hun
Én is olvastam ilyen híreket...

Istencsászár
pedig ugyvolt vagyis ugyemléxek rá mintha aztolvastam volna többhelyen még pár hónapja....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Spy Hun
Hát ja. A konzol...nincs mese...
Legalább mindhárom géposztályt bele tehették volna

Istencsászár
hát most soroljam a közelmultban kiadott gémeket amiket évekig csináltak azt mégse lettek azok mint amire szmáitottunk...ilyen a világ...mi pcsek többre vágyunk de a konzol a nérvadó..

Spy Hun
Ilyen sokáig elhúzták a megjelenést és ezt csinálták eddig?
Van a kettõhöz egy modom ami valósághûbb mint ez és azt civil emberek csinálták <#szomoru1>

Istencsászár
nem az a lényeg hogy itt meg ott húzzák le magánügyük az a lényeg neked teccik e... Hangokon kivül nekem semmi bajom vele ugyis lesznek hozzá modok hang is ...

Spy Hun
Mindenhol lehúzzák. Néztem külföldi fórumokon is.
Ez az utcai dolog egész jó lesz szerintem.

gercse
biztos letöltöm majd,de én többet vártam

NuCLEARScoRp
Semmi újítás? Egyértelmûen szebb a grafikája... pedig már a 2. részé se volt éppen
csúnya... plusz játékmódok ..stb

A Motorhangok mekem se tetszenek, bár az se akkora katasztrófa...

Szerintem nagyon lehúzzátok a játékot...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Ennél a MotoRacer 3 100* jobb... 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

?
EOX
Nekem sípol a monitorom, ha elindítom a demót :S

Retteketet

Kaszi46
<#szomoru1><#szomoru2><#guluszem1><#ijedt><#kuss>

*Posse*T.W.D*

195.14.204.108 most host radikal
grebber
Ott kivételesen nem.
SG,GS,HW-n szoktam.

Next PC upgrade: 2022

Gyerekek, ez borzasztó... Eltûnt a sebességérzet, a hangok szörnyûek, egyszerûen szar az egész.
Nagyon nagy kár érte...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

mucius
te nem fórumozol pcdome-on is? 😄 csakmert ott szórol szóra ezt írták nekem 😄.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Tufa
A hangok nekem is az ejnye kategóriában vannak, de amúgy nem rosz játék, várom a teljest.

Spy Hun
Sírni tudnék...Nem tudom mit csináltak ilyen sokáig ezen a játékon.
Na és a hangok...<#rinya>
Remélem a teljes vmivel jobb lesz...

grebber
Nekem a 2 grafja is királyul bejött,tehát a graf nekem nem gond.

Next PC upgrade: 2022

mucius
mikor átmegyek haverhoz akkor szoktam is 😉 (nekem sajna nincs ps-em)

Beagie
ok, akkor te játssz azzal

www.gtr-masters.hu

mucius
grafikában semmi újítás a 2. részhez képest. 😞
ebben csak a nagy géposztály lesz, szal talmát meg tóth imi-t el lehet felejteni. velük max ps2-n találkozhatunk a namco féle motogp4-ben. a demó alapján a namco féle motogp3 is nagyon de nagyon bealázza a climax birág fejlesztését.

Duddits
Van benne utcai. Vagyis van egy Tokiós pálya ami nem pályán megy...

M@TriX
hajh

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Johnny23

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

M@TriX
a demóban sajna nincs még az utcai versenyzés mi? (a demó lejött de még nem értem haza)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Johnny23
nyert<#eljen><#eplus2>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-