MotoGP 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
game/unlock_all_riders = true
Ezt meg lehetett csinálni a 2-vel is...nevettséges, hogy mennyi a hasonlóság...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
2.: és melyik a legjobb játék.
Hozzáteszem a Moto GP1-et már egyszer végigküldtem még 2002-ben, de a másik 2-vel nem játszottam.
A grafika-giccs kevésbé érdekel, inkább a speed-élmény és a realisztikusság lenne fontos.
Most a GP1 van meg, érdemes-e beszerezni a másikakat?
kösz a segítséget. By all.
a lényeg hogy lehet
Melyik az anit neten is jó: motogp, motogp2, motogp3
asszem a motogp-t csak ip connect-el lehet.
A motogp2-t lehet-e ase vagy gamespy-vel?
kösz a segítséget. By all.
fizikában és irányításban is különbözik az alapjátéktól a mod?
*Posse*T.W.D*
http://www.edgefiles.com/files/17643.html
*Posse*T.W.D*
A gépemen meg sehol sem találom
De megpróbálom megkeresni vhol. A videót már megtaláltam róla...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
komolyan mondom felér egy merénylettel amit ezzel a jo kis játékkal tettek! persze ez még csak demo, ugyhogy a remény hal meg utoljára, de nem sok jót várok ezek után.
A hangok egyszerüen szörnyüek, grafika elõrelépés abban hogy tükrözõdik a motor, de HOGYAN?????? olyan mintha lenne a felületen 10 centi vastag átlátszó tükrözõdõ valami. a sebességérzetnek nyomát sem találom, és sajna ha jol veszem észre az irányítást is megbabrálták, persze nem a megfelelõ irányba😞(
nagyon vártam ezt a gamet mivel mgp fan vagyok , és az elõzõ 2 rész is tetszett, de ez sajan nagyon nagy melléfogásnak tûnik egyenlõre! adok még pár esélyt a teljesnek is hátha...
az utcai rész meg engem nem kárpotol semmiért, ugyanis én azt vártam ettõl a játéktól aminek nevezik, tehát a motoGP versenysorozat "szimulálását"!
Ez az utcai dolog csak egy kellemes + lehetne a már jó alapokon fekvõ játékon. de igy semmi értelme. Amugy jobban örültem volna 125 ill. 250ccm-nek.
*Posse*T.W.D*
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Van a kettõhöz egy modom ami valósághûbb mint ez és azt civil emberek csinálták <#szomoru1>#szomoru1>
csúnya... plusz játékmódok ..stb
A Motorhangok mekem se tetszenek, bár az se akkora katasztrófa...
Szerintem nagyon lehúzzátok a játékot...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
*Posse*T.W.D*
Nagyon nagy kár érte...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Na és a hangok...<#rinya>#rinya>
Remélem a teljes vmivel jobb lesz...
ebben csak a nagy géposztály lesz, szal talmát meg tóth imi-t el lehet felejteni. velük max ps2-n találkozhatunk a namco féle motogp4-ben. a demó alapján a namco féle motogp3 is nagyon de nagyon bealázza a climax birág fejlesztését.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.