1303
  • hiba
    anitblaxos muxik itt is, de ez elsore tok ugyan az mint az elodje, kiveve hogy van az az utcai mod is benne, meg a hangok tok masak de sztem mar ez elozoben is szarok voltak:)

a grafixon meg nem igazan gyurtak, ez elozo resznek jobb lett a grafikaja az elsohoz kepest de ez ranezesre tok ugyan az, es a taj nincs vmi finoman kidolgozva, az utcai szaguldozasrol meg a motoracer3 jut eszembe amit meg ennel is jobban elkurtak, pedig milyen allat volt az elso resze :)
  • Sheva07
    leszettem ezt a gamét vmi clone cd s izé de nem tudom elinditani a gamét

hogyan kell??

plzzzz help
  • steweee
    de kár érte. még nem szedtem le, de már most látom hogy csalódás lesz. pedig nagyon vártam a kettő után, mostanában azzal nyomtam nosztalgiából.
  • Istencsászár
    ez a játék valahogy ugytünik adjuk el a 2őt 3ra átirva + egy modocskát rakjunk bele hogyazér nelegyen feltünő.. de a hangokat sikerült faszán elrontaniuk :D egyszerűen idegesitő irritáló
  • Tjay
    nekem a properes megy antiblaxxal :)
    kerdes lesz e belole ujabb tores.
    ezekkel a securomos cuccokkal egyre tobb a szivas, de azon gondolkodtam, ha nem indulna el igy, akkor sem vennem meg. tehat megkarositok most vkit? :)
  • NuCLEARScoRp
    A hangok tényleg katasztrófálisak... a grafika szebb mint a 2-esben de nem egetrengető... pozitívum az utcai mód, Online játék... annyi biztos a hangok jelentősen rontanak a játékélményen... kár
  • NuCLEARScoRp
    Már van egy cloneCD és egy Proper verzió... részemről inkább várok a normális törésig..
  • Goodwill
    Hát ezt rendesen elkúrták...a grafika még hagyján, de a motorhangok vmi irtózatosan szarok. Ilyen prüntyögést utoljára c64-en hallottam, innentől a játék halott....
  • cyrus #375
    bithun le van írva, anti-blaxx-al megy, nekemis azzal sikerült :D
  • grebber
    I got it running after some testing and there’s no need to install Antiblaxx.There are 2 methods and here’s what you got to do:

Method 1 – By burning CD
    -burn the image with rmps to cd
    -enable rmps emulation either in Daemon or Alcohol
    -open regedit and search for HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3
    -Change the CDPath value to the drive that contains the cd.
    -Play the game

Method 2 – By mounting image
    -Get VirtualCD Hide sotware from Gamecopyworld or Gameburnworld
    -Start VirtualCD Hide program,once started it will dock to your taskbar.Right click on it and select Hide All Virtual Drives.
    -Go to MotoGP install folder,select motogp.exe and set the compatibility to Win2000.
    -open regedit and search for HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3
    -Change the CDPath value to the drive that contains the mounted image.
    -Play the game

Here’s the regedit to change the cd path(just copy in a text document and save it as bat file).
    It’s the CD path parameter that’s causing the “insert CD” error.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\MotoGP3]
    "CDPath"="h:\\"
  • gilaba
    Nekem sem megy ez a verzió van meg:MotoGP 3 (PROPER)
  • Barni
    nekem nem megy sem daemonból sem alcoholból :(
  • viso 007
    Igaza van, én is alcohol-ba mountoltam emulálást bekapcsoltam és műxik! (igaz újra kellett installálni miután próbáltam azt az anitblaxx-t)
  • sumi
    azt hogy csináltad?nekem a 3.47es van azt semmi....hibaüzi az van...
  • Joker Hun
    Szia amit irtál nem értem miröl van szo .Kicsit konkrétabban légyszives köszönöm.
  • [HUN]FaTaL
    a ma kiadott properhez nem kell anti-blaxx simán az imaget bemountolva is működik
  • kilyking
    Hali mindenkinek!
    Milyen verzió ami fent van a neten?
  • GuRu
    Hali!

Nekem odáig minden rendben van, hogy hogyan kell elindítani a játékot mert elindulni el is indul. Azonban utána miután elindítom a játékot, mondjuk egy sima időmérőt vagy egy futamot, betölt a játék és utána a játékban írja ki, hogy nem találja a discet! Mindent pontosan állítottam ba a leírtak szerint. Ha valakinek van ötlete akkor az írjon pls... Előre is thx!
  • gercse
    ha meg nem látja se daemon se alcohol a cuccost akkor nálad lehet vmi bibi
  • magus755
    nekem a daemon 3.47-es verzsön van meg és abba raktam bele ha nem jó akkor szedd le a gépröl és tedd fel ujra!
  • gercse
    elöbb instaláld tulok,alcohollal,v dameonnal,aztán használd az antiblaxxot
  • fireball
    tudom,ez a kép nekem is megvan,de én még nem is telepítettem a játékot,mer egyáltalán nem érzékeli a játékot...szval nincs mit belinkelni abba a szar anti gecibe...
  • magus755
    tessék a beállitás!
  • magus755
  • fireball
    az anti izét??le..de micsinájjak vele????írd már le plz,mer nem akar menni..
    thx
  • magus755
    leszedted a progit ami kell hozzá?
  • fireball
    de hogy tetted be??vagy mibe??mer nekem nem érzékeli a cd-t,pedig be van mountolva...
  • magus755
    nekem elindul a game de mihelyst jáccnék vele kéri a cd-t pedig bent van!:( ezek után megubntam és letöröltem én biztos nem szorakozok vele!
  • fireball
    éss unána?????mer az alcoholt ha telepíteni akarom,akkor azt írja ki,h benső hiba...
  • fireball
    csáááááááh
    akkor mi van,ha bemountolom d tolls 3.47 be és nem érzékeli ,arármit csináéálok..plz help...
  • magus755
    én nyomtam neki egy uninstallt:)
  • fireball
    csáááááááh
    akkor mi van,ha bemountolom d tolls 3.47 be és nem érzékeli ,arármit csináéálok..plz help...
  • abonyitomz
    Most írtam ki a megfelelő beállításokkal cdre! telepitem , remélem mostmár jó lesz mert nagyon vártam ezt a gamet...
  • grebber
    BWClone-os verzionál van BlindWrite fájl.Olyasmi mint a bin-nél a cue.
  • gamekapocs
    HOL TALÁLOM??
  • gamekapocs
    MI AZ A BWA FÁLJ??
  • grebber
    Nem tudok angolul de valami olyat hogy DAO PW módban ird a cd-t 4-12-szeres sebeséggel és a BWA fájlt add meg neki.
  • gamekapocs
    burn in DAO PW at 4-12x click "YES"
    ° when asked if you want to physichally include BWA

EZ MIT JELENT??
  • abonyitomz
    csak ugy indul ha kiírod cdre! ha játszani akarsz csak anyi a dolgod hogy bedobod a cdt és játszol , semmi antiblax indítás emuláci nem kell
  • gamekapocs
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!