94
Szal...
  • Takezó
    nem azé, de szted mi volt előbb? Crazy Town v. Zoliék? ;)
  • Dzsini
    Zoliék nem titkoltan az első pár lemezüket 1-2 szám kivételével "összelicencelték" :)
  • Takezó
    Ganxsta Zolee és a Kartel - Való világ
    Crazy Town - Revolving door
    Hallgassátok meg... ugyanaz, csak a szövege, meg a ritmusa más..
  • Dzsini
    nekem is meglett :) szintén nemrossz kis keresgéléssel :)
  • menta
    Tom Dissevelt - Song of the second Moon
    Hetekig nyomoztam utána.
  • Dzsini
    a Delta introzenéjét meg a Cypress Hill-ék használják egy számukban (onnan sikerült kideríteni, hogy mi és ki az eredetije annak a dalnak)
  • 0ppika
    Ebben mi az érdekes?
  • blackgamer
    ja, ugyanilyen érdekes egybeesés, hogy az

The Offspring - She's got issues
    dalának dallamát lekoppintotta a
    Brooklyn Bounce a Loud and Proud című számában, csak a ritmus kicsit más
  • CSOCSO
    mindketto erdekes:)
  • CSOCSO
    hallo irtam emilt!! gyere gyorsan ickura!! meg ossze tudom dobni a 7 est aztan aludnek!!!
  • Sephi
    Eleg erdekes dlgokat akarok ide irni amiket az ido soran senki sem figyelt meg vagy nem erdekeltek. Kezdenem is ket erdekes dologgal :

Az elso az lenne hogy 1961-ben keszult egy magyar film magyar szineszekkel. A filmnek ket cime is volt bar en meg egyikrol sem halottam nevszerint A vak is halja es a masik cim Most hogy jovok!. Tehat mint mondtam sehol csak egy helyen talatam rola informaciot espdig hogy irtam a MTV 1 –nek emailt es atkultek az infot az Archivumbol. Azert irtam nekik mert ok adtak le azon a bizonyos pentek este most kb fel eve ezt a filmet. Hogy ez miert erdekes? A filmben egy jelenetnel amikor az egyik pasi ul es ir valamit tisztan szol Mike Oldfield – Tubular Bells albumanak egyik szama. Szo szerint ugyanaz volt. De az eg szerelmere. Ez a film a1961-ben keszult… Mike Oldfield meg 1973-ban adta ki a albumat 19 evesen. Tehat ennek a rejtelyjnek egy lehetosege van es pedig az hogy egy ido utan megvaltoztatak a filmzenet bar ezt meg erosen ketlen de mas logikus magyarazata nincs.

Masik erdekes dolog ugyancsak a zenere alapozik. 1981-ben keszult egy dokumentumfilm A Eszaki Sarkrol es abba nagyon szep zene szolt. Meg volt szovege is es igaz kicsi voltam akkor meg de nagypapam felvette nekem videora a musort amit en a mai napaig is imadok. Egy kis egyoras cucc a pingvinekrol. Ebbe a dokumentum filmben vegig egy nagyon kellemes zene ment. Kessob 1994-1995 korul megjelent egy jatek Super Nintendora aminek az volt a cime hogy Terranigma. Nos ebben a jatekban tobb helyen is hallani lehet pontosan ugyanazzal a ritmussal a dokumentum film egyik zenejet. Most ket eve fogtam fel igazan mi is van es elkezdtem kutatni. A dokumentum filmnek Joel Wallan irta a zenejet mig a jateknak Hyo Ma Sumani.

Varom masoktol is az ilyen erdekes dolgokat.