Erdekes Dolgok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Egy érdekesség: A Knight Rider második évadjában Kitt alsó konzola (ami a két ülés között van), egy pénztárgépbõl lett átalakítva. A Kígyó Torka címû epizódban mutatnak közelit, világosan látszanak az Item, a Price és a QTY (Quantity) gombok. Szegény Kitt, micsoda xenotranszplantációval volt dolga...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
ez isteni áldás <#idiota>#idiota>
kép
spam. sry
elõre is köszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az idõõõ sohasoha megnem ááááll
az órák róják szüntelen az azúttyukaaat
A pillanat úgy illllaaans tovaszáll,
mint (valamilyen repkedõ) madáááár..
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
ha esetleg tudja valaki melyik ez a szám pliiz szóljon!!
köszi
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mármint a magnókazettát?
Az orsós magnók is akkor már jó régi konstrukciók lehetnek.
nagyon jó, információdús oldal 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
45tõl lehet kapni sztereó felvevõket, és az 50es évek elején már sztereo szalagokat kapni szinte mindenhol...
(ja, és érdekességként 1963ban, vagyis 41 éve(!) mutatta be a Philips a kompakt audioszalag kazettát)
Ez az '57-es song of the second moon is sztereóban szól, de gondolom ez már utólagos keverés, nem?
Most néztem, hogy a Hot Butter féle Popcorn is '72-es pl.
Robert Moog (a feltaláló)-ra és úgy alapból a Moog-ra keress rá, nagy community van máig is. Tom Dissevelt és Kid Baltan -nak a közös lemezeik se rosszak, de akkoriban nagyon keményen divat volt, én pl. találtam Moog plays Beatles-t is :o)
Sõt, amikor 9x-ben itt volt Magyarországon Jean-Michel Jarre koncertezni, õ is játszott az egyik elsõ prototípus analóg szintin - az pedig a Theremin
itt a hangmagasságot és intenzitást a 2 antennához közelített és különbözõ irányokba mozgatott kézzel lehet változtatgatni...
Hehe, a régi Ericsson-omba hallás után bekottáztam csengõhangnak! (ha valakit érdekel, még megvan valahol felírva)
-Telefonmesére várakozás alatt: Jarre - Oxygen, Part II.
-Iskola TV egyes adásai alatt, valamint külföldi barlangász, meg ilyen Zsák Kusztó (sajnos nem tudom pontosan, hogy kell írni a nevét) szerû mûsorok alatt: Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon, Time
-Iskola TV alatt még: Jarre: Equinox, Part IV.
Azért kíváncsi lennék, hogy 1957-ben milyen eszközökkel készítette a Delta zenéjét, az a két holland csóka?!
Bazz, hisz akkor még a Rock and Roll is épp-hogy befutott az USA-ban...hatalmas fecskefarkú autók cirkáltak az utakon...nálunk meg csak egy év telt el a hazai események után...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
[/cserf][/fülünyúl]
Csúcs az a szám.
Már elõttem is van a kezdõ videó:
Írógép, Tik -tik-tik - Metró - Száguldás - Kijön a kamera a fickó szájából - mikrofon
Lol!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !