Erdekes Dolgok...

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez szerintem kamu.. figy ezeket mindig "megbizható forrásból" kapják !

Bár szerintem is kivitelezhetetlen az ilyenfajta mésér.. a lámpába hogy férne bele egy traffipax ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
Hát én ilyen papírt már 4 vagy 5 éve is láttam, szerintem akkor is kamu volt, ma is. (legalábbis nagyon remélem...)
Dzsini
és ezzel 1 napon jött ki a rendõrség hivatalos közleménye, hogy nincsenek és nem is lesznek (lehetnek) automata tf-ok, mert jogilag és technikailag nem kivitelezhetõ. csak önkormányzat szerelhet fel térfigyelõt, rendõrség nem csinálhat ilyesmit - lehet dönteni, hogy melyiknek hisztek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
ez igen, rulz oldal!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FtranX
ez nagyon jó! Dr. Bubo is fentvan! 😄

LittleL
Szuper jaja!

Tesóm meg mondta, hogy az Újreflektor magazin zenéje már rég ott volt a gépünkön, csak az õ könyvtárában.
Nem is vettem észre, de most meghallgattam vagy 5 ször. Loál!!!

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

hykao
Híj, ez komoly! Bazz.
LittleL
Akkor ezt figyusszad !

Hykao -nak, meg mindenkinek :

Régi jól ismert dallamok a tévébõl.
Delta.
Panoráma
Ablak
A hét
Benny Hill, és még sok más nyalánkság.
Filmek , sorozatok zenéi

Tévémûsorok zenéi

Ennek az oldalnak a fõoldala

Hmmm. Fincsi..

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

hykao
Nézd csak mit találtam: KATT IDE!
LittleL
itt már bele is lehet hallgatni :

tangerine dream

LittleL
Most nézem egy Orosz oldalon, onnan lehet Jamiroquai -féle ritka számokat leszedni,
de a Tangerine Dream az a száma nincsen meg.
még keresem....

hykao
Tudom van nekem is sok tv filmzene:
Kojak
San Francisco Utcáin
Hill Street Blues
Law and Order
Simon Templar
Starsky and Hutch
Tetthely
Ember az Atlantiszról
Minden lében két kanál
Surda
LittleL
köszi, én me megpróbálom megszerezni a linket tesómtól,
de lehet, hogy máshonnan is meg lehet kaparintani a számot.

hykao
Új Reflektor Magazin zenéje:
The Rolling Stones: Undercover Of The Night.
LittleL
Ja mégvalami,
bármely fájlcserélõbe beírod, hogy : Tv series,
és kidob egy szép listát a zenékrõl.

megvan nekem a :
Derrick
Miami vice
Kelly hõsei
Benny Hill

LittleL
Hykao !
öcsém töltötte le õket valahonnan. Mert ritka számok, a Real One Player pl. nem is tud a zenekarról.
Majd holnap megkérdezem, és beteszem ide a linket.

Delta zenéje:
Tom Dissevelt/ Kid Valtan : Song of the second moon

egy kis ráadás.
Ablak zenéje : Space - Final signal

ez is naon jóó..

hykao
Én tudom! De csak akkor árulom el, ha megosztod velem valahogy a Delta zenéjét! (Amúgy Rolling Stones szám, és nem instrumentális, az Új Reflektor Magazinban csak azt a részt nyomták, ahol nincs ének)
LittleL
Dzsini, nekem megvan a Delta zenéjén kívül a :

Panoráma: Tangerine Dream - Choronzon
nagyon szuper szám...

A Hét: Vangelis - L'enfant

Nem tudja valaki az " Új reflektor magazin"nak a fõcímdalát ?

12346
hang effekteket hagyjuk, mert elég sokat felfedezni több filmben és játékban. az más tészta😊

szóval azt állítod, hogy Hyo Ma Sumani egy bûnözõ?😊
Jano
A Kontroll-ban van 1 hangeffektus a 28 nappal késõbb-bõl.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
Ezt le lehetne valahonnan szedni?
hykao
És azt tudjátok, hogy az Omegától pl. a Boney M-nek is liszenzeltek egy számot alapnak?
Davidus
A 8MM címû Nicolas Cage filmben vannak zenék a Planescape: Torment-bõl.

V9ykn8_TZL0

Sephi
Ja ja ! Koppintasok es kopintasok non-stop.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

VinylToy
Az elektronikus zenében pedig majdnem minden második euro-dance-trance együttes így próbál meg érvényesülni 😞(

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

menta
D:

menta minta manta

Lacc
Hát... azt hittem érdekesebb dolgokról lesz szó 😄
Dzsini
teljesen mindegy, könnyen lehet, hogy mindketten egy harmadik, vagy negyedik, vagy tizedik helyrõl szedték az alapot.
elég ritka a Scorpions-féle Fly with the Wind/Gyöngyhajú lány, hogy magyar eredetit licencelnek ki...

Jano
A "rap-szakmában" ez igen gyakran elõfordul. Klasszikus alap saját szövegezéssel, kismillió példa van rá.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

nem azé, de szted mi volt elõbb? Crazy Town v. Zoliék? 😉
Dzsini
Zoliék nem titkoltan az elsõ pár lemezüket 1-2 szám kivételével "összelicencelték" 😊

Ganxsta Zolee és a Kartel - Való világ
Crazy Town - Revolving door
Hallgassátok meg... ugyanaz, csak a szövege, meg a ritmusa más..
Dzsini
nekem is meglett 😊 szintén nemrossz kis keresgéléssel 😊

menta
Tom Dissevelt - Song of the second Moon
Hetekig nyomoztam utána.

menta minta manta

Dzsini
a Delta introzenéjét meg a Cypress Hill-ék használják egy számukban (onnan sikerült kideríteni, hogy mi és ki az eredetije annak a dalnak)

0ppika
Ebben mi az érdekes?

http://epica.nl

ja, ugyanilyen érdekes egybeesés, hogy az

The Offspring - She's got issues
dalának dallamát lekoppintotta a
Brooklyn Bounce a Loud and Proud címû számában, csak a ritmus kicsit más

CSOCSO
mindketto erdekes😊
CSOCSO
hallo irtam emilt!! gyere gyorsan ickura!! meg ossze tudom dobni a 7 est aztan aludnek!!!
Sephi
Eleg erdekes dlgokat akarok ide irni amiket az ido soran senki sem figyelt meg vagy nem erdekeltek. Kezdenem is ket erdekes dologgal :

Az elso az lenne hogy 1961-ben keszult egy magyar film magyar szineszekkel. A filmnek ket cime is volt bar en meg egyikrol sem halottam nevszerint A vak is halja es a masik cim Most hogy jovok!. Tehat mint mondtam sehol csak egy helyen talatam rola informaciot espdig hogy irtam a MTV 1 –nek emailt es atkultek az infot az Archivumbol. Azert irtam nekik mert ok adtak le azon a bizonyos pentek este most kb fel eve ezt a filmet. Hogy ez miert erdekes? A filmben egy jelenetnel amikor az egyik pasi ul es ir valamit tisztan szol Mike Oldfield – Tubular Bells albumanak egyik szama. Szo szerint ugyanaz volt. De az eg szerelmere. Ez a film a1961-ben keszult… Mike Oldfield meg 1973-ban adta ki a albumat 19 evesen. Tehat ennek a rejtelyjnek egy lehetosege van es pedig az hogy egy ido utan megvaltoztatak a filmzenet bar ezt meg erosen ketlen de mas logikus magyarazata nincs.

Masik erdekes dolog ugyancsak a zenere alapozik. 1981-ben keszult egy dokumentumfilm A Eszaki Sarkrol es abba nagyon szep zene szolt. Meg volt szovege is es igaz kicsi voltam akkor meg de nagypapam felvette nekem videora a musort amit en a mai napaig is imadok. Egy kis egyoras cucc a pingvinekrol. Ebbe a dokumentum filmben vegig egy nagyon kellemes zene ment. Kessob 1994-1995 korul megjelent egy jatek Super Nintendora aminek az volt a cime hogy Terranigma. Nos ebben a jatekban tobb helyen is hallani lehet pontosan ugyanazzal a ritmussal a dokumentum film egyik zenejet. Most ket eve fogtam fel igazan mi is van es elkezdtem kutatni. A dokumentum filmnek Joel Wallan irta a zenejet mig a jateknak Hyo Ma Sumani.

Varom masoktol is az ilyen erdekes dolgokat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

← ElőzőOldal 2 / 2