94
Szal...
-
#53 Jacques Custeau -
#52 Még pár dolog:
-Telefonmesére várakozás alatt: Jarre - Oxygen, Part II.
-Iskola TV egyes adásai alatt, valamint külföldi barlangász, meg ilyen Zsák Kusztó (sajnos nem tudom pontosan, hogy kell írni a nevét) szerű műsorok alatt: Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon, Time
-Iskola TV alatt még: Jarre: Equinox, Part IV. -
#51 ...és ha már itt tartunk, emlékszik még valaki olyan műsorokra, mint a TTT, meg a Perpetum Mobile? -
#50 Hogyne töltöttem volna le.
Azért kíváncsi lennék, hogy 1957-ben milyen eszközökkel készítette a Delta zenéjét, az a két holland csóka?!
Bazz, hisz akkor még a Rock and Roll is épp-hogy befutott az USA-ban...hatalmas fecskefarkú autók cirkáltak az utakon...nálunk meg csak egy év telt el a hazai események után... -
#49 Nem lehetetlen, amerikában pl. már régóta van ilyen.
Remélem nálunk nem lesz. -
#48 Már mindent letöltöttem, amit akartam. :) -
#47 töltögess csak, aztán írd ide, hogy melyik a legjobb. -
#46 nagyon jók ezek a régi műsorok, filmek zenéi! A kedvenceket én is letöltöttem. :) -
#45 Letöltötted már a Panoráma zenéjét ?
Csúcs az a szám.
Már előttem is van a kezdő videó:
Írógép, Tik -tik-tik - Metró - Száguldás - Kijön a kamera a fickó szájából - mikrofon
Lol! -
#44 oké- törölve -
cyrus #43 Ez szerintem kamu.. figy ezeket mindig "megbizható forrásból" kapják !
Bár szerintem is kivitelezhetetlen az ilyenfajta mésér.. a lámpába hogy férne bele egy traffipax ?
-
#41 Hát én ilyen papírt már 4 vagy 5 éve is láttam, szerintem akkor is kamu volt, ma is. (legalábbis nagyon remélem...) -
#40 és ezzel 1 napon jött ki a rendőrség hivatalos közleménye, hogy nincsenek és nem is lesznek (lehetnek) automata tf-ok, mert jogilag és technikailag nem kivitelezhető. csak önkormányzat szerelhet fel térfigyelőt, rendőrség nem csinálhat ilyesmit - lehet dönteni, hogy melyiknek hisztek. -
#38 ez igen, rulz oldal! -
#37 ez nagyon jó! Dr. Bubo is fentvan! :D -
#36 Szuper jaja!
Tesóm meg mondta, hogy az Újreflektor magazin zenéje már rég ott volt a gépünkön, csak az ő könyvtárában.
Nem is vettem észre, de most meghallgattam vagy 5 ször. Loál!!! -
#35 Híj, ez komoly! Bazz. -
#34 Akkor ezt figyusszad !
Hykao -nak, meg mindenkinek :
Régi jól ismert dallamok a tévéből.
Delta.
Panoráma
Ablak
A hét
Benny Hill, és még sok más nyalánkság.
Filmek , sorozatok zenéi
Tévéműsorok zenéi
Ennek az oldalnak a főoldala
Hmmm. Fincsi.. -
#33 Nézd csak mit találtam: KATT IDE! -
#32 itt már bele is lehet hallgatni :
tangerine dream -
#31 Most nézem egy Orosz oldalon, onnan lehet Jamiroquai -féle ritka számokat leszedni,
de a Tangerine Dream az a száma nincsen meg.
még keresem.... -
#30 Tudom van nekem is sok tv filmzene:
Kojak
San Francisco Utcáin
Hill Street Blues
Law and Order
Simon Templar
Starsky and Hutch
Tetthely
Ember az Atlantiszról
Minden lében két kanál
Surda -
#29 köszi, én me megpróbálom megszerezni a linket tesómtól,
de lehet, hogy máshonnan is meg lehet kaparintani a számot. -
#28 Új Reflektor Magazin zenéje:
The Rolling Stones: Undercover Of The Night. -
#27 Ja mégvalami,
bármely fájlcserélőbe beírod, hogy : Tv series,
és kidob egy szép listát a zenékről.
megvan nekem a :
Derrick
Miami vice
Kelly hősei
Benny Hill -
#26 Hykao !
öcsém töltötte le őket valahonnan. Mert ritka számok, a Real One Player pl. nem is tud a zenekarról.
Majd holnap megkérdezem, és beteszem ide a linket.
Delta zenéje:
Tom Dissevelt/ Kid Valtan : Song of the second moon
egy kis ráadás.
Ablak zenéje : Space - Final signal
ez is naon jóó..
-
#25 Én tudom! De csak akkor árulom el, ha megosztod velem valahogy a Delta zenéjét! (Amúgy Rolling Stones szám, és nem instrumentális, az Új Reflektor Magazinban csak azt a részt nyomták, ahol nincs ének) -
#24 Dzsini, nekem megvan a Delta zenéjén kívül a :
Panoráma: Tangerine Dream - Choronzon
nagyon szuper szám...
A Hét: Vangelis - L'enfant
Nem tudja valaki az " Új reflektor magazin"nak a főcímdalát ? -
#23 hang effekteket hagyjuk, mert elég sokat felfedezni több filmben és játékban. az más tészta:) -
Prank #22 szóval azt állítod, hogy Hyo Ma Sumani egy bűnöző?:) -
#21 A Kontroll-ban van 1 hangeffektus a 28 nappal később-ből. -
#20 Ezt le lehetne valahonnan szedni? -
#19 És azt tudjátok, hogy az Omegától pl. a Boney M-nek is liszenzeltek egy számot alapnak? -
#18 A 8MM című Nicolas Cage filmben vannak zenék a Planescape: Torment-ből. -
#17 Ja ja ! Koppintasok es kopintasok non-stop. -
#16 Az elektronikus zenében pedig majdnem minden második euro-dance-trance együttes így próbál meg érvényesülni :(( -
#15 D: -
#14 Hát... azt hittem érdekesebb dolgokról lesz szó :D -
#13 teljesen mindegy, könnyen lehet, hogy mindketten egy harmadik, vagy negyedik, vagy tizedik helyről szedték az alapot.
elég ritka a Scorpions-féle Fly with the Wind/Gyöngyhajú lány, hogy magyar eredetit licencelnek ki... -
#12 A "rap-szakmában" ez igen gyakran előfordul. Klasszikus alap saját szövegezéssel, kismillió példa van rá.