Erdekes Dolgok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár szerintem is kivitelezhetetlen az ilyenfajta mésér.. a lámpába hogy férne bele egy traffipax ?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tesóm meg mondta, hogy az Újreflektor magazin zenéje már rég ott volt a gépünkön, csak az õ könyvtárában.
Nem is vettem észre, de most meghallgattam vagy 5 ször. Loál!!!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hykao -nak, meg mindenkinek :
Régi jól ismert dallamok a tévébõl.
Delta.
Panoráma
Ablak
A hét
Benny Hill, és még sok más nyalánkság.
Filmek , sorozatok zenéi
Tévémûsorok zenéi
Ennek az oldalnak a fõoldala
Hmmm. Fincsi..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
de a Tangerine Dream az a száma nincsen meg.
még keresem....
Kojak
San Francisco Utcáin
Hill Street Blues
Law and Order
Simon Templar
Starsky and Hutch
Tetthely
Ember az Atlantiszról
Minden lében két kanál
Surda
de lehet, hogy máshonnan is meg lehet kaparintani a számot.
bármely fájlcserélõbe beírod, hogy : Tv series,
és kidob egy szép listát a zenékrõl.
megvan nekem a :
Derrick
Miami vice
Kelly hõsei
Benny Hill
öcsém töltötte le õket valahonnan. Mert ritka számok, a Real One Player pl. nem is tud a zenekarról.
Majd holnap megkérdezem, és beteszem ide a linket.
Delta zenéje:
Tom Dissevelt/ Kid Valtan : Song of the second moon
egy kis ráadás.
Ablak zenéje : Space - Final signal
ez is naon jóó..
Panoráma: Tangerine Dream - Choronzon
nagyon szuper szám...
A Hét: Vangelis - L'enfant
Nem tudja valaki az " Új reflektor magazin"nak a fõcímdalát ?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
elég ritka a Scorpions-féle Fly with the Wind/Gyöngyhajú lány, hogy magyar eredetit licencelnek ki...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Crazy Town - Revolving door
Hallgassátok meg... ugyanaz, csak a szövege, meg a ritmusa más..
The Offspring - She's got issues
dalának dallamát lekoppintotta a
Brooklyn Bounce a Loud and Proud címû számában, csak a ritmus kicsit más
Az elso az lenne hogy 1961-ben keszult egy magyar film magyar szineszekkel. A filmnek ket cime is volt bar en meg egyikrol sem halottam nevszerint A vak is halja es a masik cim Most hogy jovok!. Tehat mint mondtam sehol csak egy helyen talatam rola informaciot espdig hogy irtam a MTV 1 –nek emailt es atkultek az infot az Archivumbol. Azert irtam nekik mert ok adtak le azon a bizonyos pentek este most kb fel eve ezt a filmet. Hogy ez miert erdekes? A filmben egy jelenetnel amikor az egyik pasi ul es ir valamit tisztan szol Mike Oldfield – Tubular Bells albumanak egyik szama. Szo szerint ugyanaz volt. De az eg szerelmere. Ez a film a1961-ben keszult… Mike Oldfield meg 1973-ban adta ki a albumat 19 evesen. Tehat ennek a rejtelyjnek egy lehetosege van es pedig az hogy egy ido utan megvaltoztatak a filmzenet bar ezt meg erosen ketlen de mas logikus magyarazata nincs.
Masik erdekes dolog ugyancsak a zenere alapozik. 1981-ben keszult egy dokumentumfilm A Eszaki Sarkrol es abba nagyon szep zene szolt. Meg volt szovege is es igaz kicsi voltam akkor meg de nagypapam felvette nekem videora a musort amit en a mai napaig is imadok. Egy kis egyoras cucc a pingvinekrol. Ebbe a dokumentum filmben vegig egy nagyon kellemes zene ment. Kessob 1994-1995 korul megjelent egy jatek Super Nintendora aminek az volt a cime hogy Terranigma. Nos ebben a jatekban tobb helyen is hallani lehet pontosan ugyanazzal a ritmussal a dokumentum film egyik zenejet. Most ket eve fogtam fel igazan mi is van es elkezdtem kutatni. A dokumentum filmnek Joel Wallan irta a zenejet mig a jateknak Hyo Ma Sumani.
Varom masoktol is az ilyen erdekes dolgokat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"