Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Utólagos VAC permban ^^

Javaslatom:

Pénz megfog ---> Boltba elmegy ---> Polcról játék levesz ---> Új acc csinál ---> ÉS NEM CSITEL!

(Én nem ítéllek el, mindenkit furdal a kiváncsiság, kit kevésbé kit jobban, (Én is teszteltem 1-2 szép dolgot bár csak "Not Secured" szerveren még 1.5 idejében) A fontos az, hogy az új accal hogyan játszol. mindenki megérdemel egy második lehetõséget. Ezzel van aki visszaél, és havonta vesz accot, van aki megérti, és norméálisan kezd játszani.)
Másik javaslatom: Cserélj nick nevet...
CzGobe
ebben a 2-3 hétben kipróbáltam én mindent, és elég sok szerveren játszottam

eom$

CzGobe
WHztam is 1 ideig, amíg megtanultam falon át tunkolgatni. Aztán már nem használtam, de ugyanúgy lövögettem a frageket és sokan kiakadtak ezen. 1x kaptam 1 órás bant egy szerveren, aztán visszamentem és már rögtön azzal köszöntöttek, h itt a csíter ^^ (ez kb 1 hete volt, bant most kaptam)

eom$

HunnernesKonge
VAC-bant nem old a valve... akit egyszer permre rakott annak új acc. 😞
Komolyan???
Most ne kamuz! Cheateltél???
Ha igen, akkor ne nyávogj, ha pedíg váletlan ban, akkor sztímszuppótra májlt küldjél.

HunnernesKonge
VAC-os perm bant csak a VAC(valve) ad. Admin nem tud adni... Szervertõl teljesen független. Vannak skinnelt modeljeid?
CzGobe
VACos perm bant kaptam, olyat tudnak adminok adni?

mit csináltam? játszottam...

eom$

HunnernesKonge
Mint kiderült semmi ilyen nem volt, a tartamát viszont meghagyom...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet csak megnézte milyen egy wh és securedre ment be rutinból, és pont arra járt a vac 😞

18év fölött 10 emberbõl 6 csak megnézi mégis miaz, további 2 azért tart a gépén mert Szerver admin és igy nézi a "cheater demeket" és van 2 aki annyira hülye m,int egy ötödiikes

Boconadi
ügyezs vagy
Nemhiszem..bá[email protected]épzelhetõ...-.-

Brolly28
A) Cheateltél

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Brolly28
szopóka😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Micsináltál?

HunnernesKonge
A) Cheateltél
😎 Volt valami olyan skin a mappádban, vagy olyan spr a sprites mappában amit haxnak nézett a VAC
C) Ok nélkül bannolt a VAC (ilyet nemnagyon szokott :SSS)
CzGobe
bannoltak, meghalok :%

eom$

Szabi84
töltsd le a steamet és azon keresztül

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

attiGT
nem jó a dvd meghajtóm és anthology van meg (dvd), hogyan tudnám felrakni? :/ esetleg valahonnan letölteni cd kulcs ellenében vagy hasonló ?

rvn
Üdv! Valaki tudna nekem segiteni abban h azt a videót keresem ameikbe a CSt élöbe eljáccák és egy teló a kés és a mikro a bomba...lécci valaki...THX

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Boconadi
tod, "vótmá"

nem szeretik... Nem trendyek 😄
Höh...karaj..okosvagy fiam.!!!XD

Boconadi
Jah. Az a helyzet, hogy nem is én tehetek rola hogy kaptam, csak mivel én is szoktam csinálni, nekem is mellékelték <#idiota>
OFF/
Gyülik a pötty bocibácsi?XD

Boconadi
Amúgy meg FAQ
Brolly28
megvesziktek eredetiben és akkor nem kell bajlódni hamachival

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Hello Segítséget szeretnék kérni. Hamachin keresztül akarunk játszani a counter strike 1.6 al és kiír valami class c szöveget... Ha valaki tud akkor pls segítsen!
CSa , az lenne a kerdesem , hogy nem tudja valaki a cimet , vagy a linkjet annak a CS movie nak ami , magyar , es szinte az osszes CS map benne van , osszefuggoen .

Boconadi
fasza. az 5 kill awp-vel tetszett a legjobban.
Kmarha
ki sem birnám koleszt gép nélkül... brrr... sõt, koleszban lesz a legjobb, olyan süti netünk van hogy csak na!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Mindjárt fentvan youtubeon a 2. fragmoviem..ezzel bucsuzok tõletek ugyanis holnaptól nem leszek a saját gépem közelében (Egerbe költözök, koleszos leszek) szóval no CS csak hétvégenként 2-3 óra max..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Már megoldódott, nem az elhelyezéssel volt a baj hanem a felbontással ahog zolee mondta

CzGobe
én csak azt nem értem, h miért van egy leet almappában 😊 próbáltad már csak a models mappában?

eom$

Czdano
Aham..nu mindegy nem olyan fontos de azért jobb lett volna 😞 jegyzettömbbe majd megprobálom..

NEmtoom, a lényeg csinájjá belülle olyan méretet amit a "kvék" endzsin tud kelezelni.😊

Czdano
Nyissam meg PSben az mdl filet vagymi? 😄

Hát, ha PL nem 1024*768 as méretû source skint akarnál alap 512 es falbontás alá betuszkolni akkor mûködne, csainálj belõlle PS ben 512*XXX ahányat a "mágnesezõ" opció ad és azt használd.

Czdano
Grrr inkább segits lécci nem csalásra akarom használni a ***** gránátokat hanem arra h nem ilyen matt szar legyen az egész...

Hát, azért 1 szépen kilógó rikÍtószürke fegyver az csalásközeli.😉

elolvastam...igazából a source is megvan de annak köze nem volt a steam-hez..tehát felraktam és már ment is...😊a CZben meg regelni kell..na mind1 végülis
Boconadi
dehát ha csak a fegyver modelleket addonolod akkor nem számít csalásnak. Mondjuk a pirosan világító playermodellek tényleg érdekesen néznének ki😄

Tök mind1, ha látja és nemtudja lelõni akkor semmit sem számít.
Boconadi
Olvasd el a F.A.Q. -t légyszives
és mondjuk ha úgy h nem kell érte fizetni?😊
(1ébként megvettem a CZ-t és valahogy nem megy..az csak neten játszható vagy botokkal is otthoni használaton belül?)
Igen, a steam oldaláról, il steam FTP jérõl 3000 ft ellenébe.

üdv
netrõl vhonnan le lehet szedni az 1.6 ot?
csak mert az 1.1esem elcseszõdött...
Hát, mert ez elõnyszerzésnek számÍt, hogy te hamarabb meglátod, és elfutsz, nem úgy mint a normális CZ skinek amik sokszor nem láthatóak és szért jó, hogy néha észre se veszed.😊

Boconadi
Miért számítana csalásnak? Nem értelek<#nemtom>
Czdano

Egy ilyet szeretnék feltenni, nem kéken meg pirosan világito player modelleket..nem értem mi a baj azzal ha ugy néz ki a gránátom mint másnak a sourceban szal segitsen vki lécci :/

Onnan rakd át a lomtárba és úgy fok menni..<#idiota>
Nemskinezünk.<#ejnye1>
Az csalásnak számÍt.

Czdano
Raknék pár gránát skint de cs nem nagyon akarja behozni vki help...cstrike/models/leet mappában van..

Desert eagle.😊