Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javaslatom:
Pénz megfog ---> Boltba elmegy ---> Polcról játék levesz ---> Új acc csinál ---> ÉS NEM CSITEL!
(Én nem ítéllek el, mindenkit furdal a kiváncsiság, kit kevésbé kit jobban, (Én is teszteltem 1-2 szép dolgot bár csak "Not Secured" szerveren még 1.5 idejében) A fontos az, hogy az új accal hogyan játszol. mindenki megérdemel egy második lehetõséget. Ezzel van aki visszaél, és havonta vesz accot, van aki megérti, és norméálisan kezd játszani.)
Másik javaslatom: Cserélj nick nevet...
eom$
Most ne kamuz! Cheateltél???
Ha igen, akkor ne nyávogj, ha pedíg váletlan ban, akkor sztímszuppótra májlt küldjél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
18év fölött 10 emberbõl 6 csak megnézi mégis miaz, további 2 azért tart a gépén mert Szerver admin és igy nézi a "cheater demeket" és van 2 aki annyira hülye m,int egy ötödiikes
A) Cheateltél
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
😎 Volt valami olyan skin a mappádban, vagy olyan spr a sprites mappában amit haxnak nézett a VAC
C) Ok nélkül bannolt a VAC (ilyet nemnagyon szokott :SSS)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gyülik a pötty bocibácsi?XD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
eom$
Tök mind1, ha látja és nemtudja lelõni akkor semmit sem számít.
(1ébként megvettem a CZ-t és valahogy nem megy..az csak neten játszható vagy botokkal is otthoni használaton belül?)
netrõl vhonnan le lehet szedni az 1.6 ot?
csak mert az 1.1esem elcseszõdött...
Egy ilyet szeretnék feltenni, nem kéken meg pirosan világito player modelleket..nem értem mi a baj azzal ha ugy néz ki a gránátom mint másnak a sourceban szal segitsen vki lécci :/
Nemskinezünk.<#ejnye1>#ejnye1>
Az csalásnak számÍt.