7046
-
eLiXir #4235 nub necsinald rerollolok druidra ottan csak tudni kene kire irjak :p -
#4234 Hogy kiröhögd a karim? sosenemtudodmeg :P
Amugy még nem 70 szal lényegtelen mibenvan hogynézki :D -
eLiXir #4233 /leszaromoff/ mi a neved ragnan? -
#4232 oksi:) -
zoolee #4231 Moderáltabban már!!! -
#4230 [OFF]
obazdmeg most jutott eszembe hogy nem válaszoltam a prividre. :D
Akkor itt: Nem igazábol nincs kedvem rerollolni Arathorra most Ragnán elvagyok a rugommal, de köszi a kérdést. :D
jah és BUÉK
[ON] -
#4229 Dögölj meg csak gyorsan írok azért ilyen az írásom amilyen -
#4228 tudtommal neked minuszfavvan úgyhogy byebye
btw: buék -
#4227 ha csak úgy visszadom üzi nélkül hozd le a konzolt, ott úgy is kiírja hogy mi a kinja. -
eLiXir #4226 nah itt az ideje megtanulni irni :d
buek nubok, nekedis nub Hunner :p -
#4225 AHAA ÉRTEM ÖSZ csak 4 szerverből 4 ki dobott azt aszittem szar d emár tudk játszani -
zoolee #4224 Minden szerveren?
Mert ha hibaüzi nélkül dob ki az áltban szerverhibája. -
#4223 Proci kicsit gyengusz [buék, mindenkinek sok HS-t 2008ra] -
#4222 Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy sikerül rácsatlakozni a szervere és egyszerűen vissza dob az alap CS képernyőre de enm ír semmit hoyg Kickeltek bannoltak valami egyszerűen viszsa dob és ennyi mi a teendőm?? -
Adaminho #4221 HS-ekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek! :D -
#4220 Aze kicsit!
-
#4219 Format: C aztán ujra rakni a CS-t és kész :D esetleg a videó beállításokon nézelőcc -
sz4bee #4218 Gondolom akkor nincs rá megoldás...Szoval még1x.Szaggat,föleg ha legugolok és forgolodok.Elösször a egérre gyanakodtam ezért kiprobáltam egérpaddal hátha akkor nemfog akadozni forgásnál de nemlett jobb ezt a játék produkálja nem az egér. Ha valaki tud valami tippet az légyszi segitsen.köszi -
zoolee #4217 De te f@sz! írtam, hogy integrált VGA s lap-top..-.- -
sz4bee #4216 Van még ezenkivül 2 gép ami sokkal rosszabb mint az enyém és gond nélkül megy rajta az 1.6 .Nemtudom mért pont az én gépemen csinálja ezt a szaggatást.Elösször azt hittem h az egerem rossz mert csak akkor szaggat be ha mozgatom a célkeresztet meg ha gugolok... -
#4215 szar a muterod konfigja, ugyanis az én gépem szarabb a srácénál, még is jiszi a 60-70 fps-t. -
#4214 régig gépemen...2 gigás intel pentium proci, 512 mb ram, 128 mb-s radeon 9200 vga.70 fps-em volt 1.6-ba, sourceba pedig fps configgal 40 :) -
zoolee #4213 Hát..Muter lap-top ján 2 gigás cerka integrált VGA 256 ram ment 40 FPSt :D
És ez proci füzző igazából. -
#4212 de nem kéne ezzel szaggatnia...ha 1.6 -
zoolee #4211 Hát..El kell keserítselek, de ez egy kicsit gyenge a cs hez...De mostanság ha csak CS zni akarsz sztem 100-120 -ból elég jó gépet lehet összerakni. -
sz4bee #4210 Neharagudj kifelejtettem. Ati Radeon 9800pro, 1.60Ghz, 768Mb -
zoolee #4209 Esetleg megmondod a konfigot akkor nem csak egy szó jut eszembe válaszként..-.- -
sz4bee #4208 Hi! Állitolag egy tökéletes gépem van a counter-strike hoz de valami ok miatt beszaggat.Leginkább akkor szaggat amikor legugolok és mozgatom a célkeresztet.Kerestem rá megoldást de nemtaláltam semmit valaki légyszives segitsen. -
zoolee #4207 Fu..Ma fenn voltam Tiszafüred cs1.6 szerveren, és beesett egy "de" nevű gyerek..Olyan csiter volt!!!!!!!!
Csak HS -t osztott és mikor lelőttük akkor pl engem követett az FPS kamera nézete sokan mondták..Nemhittem..Beálltam spec. be és figyeltem...
Mentünk cpl_mill_32-re hát, csatornába 2 flash, majd leugrik, 3 man állunk egymás mellett..mind 3 munknak HS pedíg nem vakultunk, mert "besült" a gránát.
És nem volt admin, hogy kibasszák..-.-...
Annyira felb@sztam rajta megam, hogy el is jöttem 5 percre, de mire visszamentem nem volt..Szal se demo, de ID..:(
Pedíg akkora permet kaphatna.:D Aim+WH... -
#4206 például :D -
zoolee #4205 PL?
Mikor te vagy a csiter, és pörögsz minn qrva a f@szon és 1000 rel osztod a HS eket? -
#4204 hát kivéve amikor nem :) -
zoolee #4203 Ja..tegnap hajnali 2-3 kor nagyon nem ment..XD -
Adaminho #4202 Eredetin 10000x jobb a hangulat mint törtön, szal vedd meg eredetibe:D -
#4201 Lol :) Lehet megveszem eredetibe..attól függ találok e klánt no steamen.. -
Adaminho #4200 Vááá imádok Zoolee val CS-zni :D Igen komoly dumái vannak:D:D
Zoolee: -Ne dobd a nyakamba a gránátot b-meg!! Csapat társa: -Mért sérültél b-meg? Zoolee: -Nem, de akkor se dobd a nyakamba b-meg:D -
#4199 Tökmindegy fordulj jobbra és menni fog -
bust #4198 de ha a d-n kívül mést is nyomok surf-özés közben akkot leesek nem? -
#4197 Ha baloldalira esel akkor jobbra fordulsz és nyomsz W-t meg D-t És jobbra fogsz menni :) -
bust #4196 megvan minden ts hez. viszont van még vmi: nem tok surf-os pájákon surfölni. annyit tok h mikor az elején leugrok akkor pl ha a bal oldalon vok akkor csak a d-t kell nyomni de most az a kérdés h h tudok egyikről a másikra "átugrani". ugy értem h amikor elkezdődik a pája leugrok arra az izére, aztán a többi megy tovább én meg leesek