7046
-
#4195 -
#4194 de könyörgöm, ha le is írnád, h mi a bajod, akkor talán nem csak a sírásodon röhögnénk ^^
és ha nem tudod pontosan, de tudsz vmit, akkor meg rákeresel, feltalálod magad, próbálgatsz vagy szimplán beírsz egy épkézláb mondatot és ülsz a golyóidon -
bust #4193 hát
nem sokat ir arról h h használjam géjmben. és tom h nem a játék része, és a beállítások meg minden meg is van, csak ezt nem tom pontosan, de azért kösz -
#4192 csak azt nem értem, h minden ott van a "TEAMSPEAK program beállitása" linknél^^ -
Adaminho #4191 lol ez már lassan "hogyan használjuk a Teamspeak nevű progit" című fórum lesz:D -
#4190 a TS nem a játék része, így csak játék közben tudod hesználni, benne nem :D
1) vagy azt állítod be, h hangra aktiválódjon
2) vagy azt állítod be, h egy billentyű lenyomására aktiválódjon... -
bust #4189 na letöltöttem egy másikta, le is magyarosítottam, a következő kérdésem h h tom hasznáni géjmben -
bust #4188 ez nem csinál semmit.letöltöttem ezt:TeamSpeak 2 Client (Updated Executable) és ezt: TeamSpeak 2 Server (Updated Executable) az egyik létrehoz vmi fájlokat abba a mappába ahol van éppen, a másik meg vmi fájlt hiényol hol rontottam el? -
bust #4187 ok. hát...itt van egy pár... -
#4186 Egyikőtök leszedi a Teamspeak nevü progi Szerver változatát INNEN majd a klienst is.
A másik csak a klienst. Az első beállitja a szervert, megadja az adatait a másiknak. Mindketten csatlakoztok és kész is.
TEAMSPEAK program beállitása -
zoolee #4185 De..Ezmentek egy boltba és megveszitek 3000 ft ért. -
bust #4184 akkor nem lehet orvosolni?
-
zoolee #4183 Akkor az a problem..
Én ilyet eredetinél még nem tapasztaltam.. -
bust #4182 hát... nemhiszem -
zoolee #4181 eredeti? -
bust #4180 csá. kéne egy kis help. lehet h csomóan irtak már hasonlót de nem naon volt időm viszaolvasni....
szal: haverral szoktuk 1v1 be nyomni a csét, de eccerűen nem halljuk egymást (mikrofonon) és ebben kellene segíccség! (egyébként sourcban sem halljuk egymést4) -
zoolee #4179 Drefragold a vinyód..
Szal töredezettség mentesítsd, és minden lim-lom o törölj a temp mappákból. -
Cyrus666 #4178 Hy! 1.5 ot tolom. Egyenlőre csak BOTok ellen. Egy ideig frankón ment a game, de mostanság elkezd kattogni(megakad), aztán meg kidob. De ezt sem mindig, van h továbbfut. Erre megoldás????
Köcce -
#4177 Nah lol 1.5öt meguntam (1 szerver volt összvissz) letöltöttem 1 no steam verziót és lebannoltak 2 szeróról mert 'whztam' (közben pedig csak nagy hangerőn volt a füles..) no comment -
#4176 Meg emeljük ki, hogy messze jobb netkóddal, és a legjobb találatregisztrációval büszkélkedő CS verziót tolod most :D [gy.k:1.5] -
#4175 1.6ot most jó ideig leszarom..1.5ötözök legalább megtanulok csiterek ellen játszani :AD:sda -
zoolee #4174 Nekem most 1.6 ba se müxik.. -
#4173 1.5ben a developer 1 és fps_max 101 nem müködik? Hiába írom be, 60 fps.. -
#4172 Basszus..hazajövök hétvégén örülök az uj videokarinak és elbaszódott az accountom amit unokatesómtól kaptam (account dissabled)...de fos.... komolyan mondom a no steames CS jobb.. -
#4171 Counter Stike kódomtol megválnék!Ha valakit érdekel írjon privátot, aztán megbeszeljük az árat! -
Cyrus666 #4170 killer, tényleg vmi olyasmi volt -
zoolee #4169 Kösz...
Ez az amire nem emlékeztem.. -
#4168 de_rats esetleg? :D -
zoolee #4167 WTF?
Én csak úgy emléxem rá, hogy RAT MAP 1-2-3-4 asszem 5 is volt...De lehet rosszul emléxem.:D -
#4166 mice volt a neve... -
zoolee #4165 Igan Azok a RAT mapok...
tudtommal nincs előjele..Szal csak szerverkeresőbe a filterbe beírod, hogy
RAT és várhatóan kiad...De én nem emléxem arra, hogy lenne előjal PL AIM, KZ vagy valami.
-
Cyrus666 #4164 Hy! Mostanság igyexem nekiesni a gamenak (ugyebár vizsgaidőszak és tanulás helyett kell vmit csinálni :D). 4-5 éve lehetett talán amikor havernál láttam és toltuk egy kicsit. Volt vmilyen rats? pálya. Miniatűr figurák voltunk a "nagyvilágban". Konkrétan konyhára emléxem. Please, segítsetek megtalálni!!!! Köcce -
#4163 Legjobb .DDDD -
#4162 http://youtube.com/watch?v=1_hnTNlYCbw&feature=related
:DDD -
#4161 :DSAsadasdads -
#4160 :-D -
#4159 :P -
#4158 BOT-e? :Dddddddddd -
#4157 mi az a bote? -
Adaminho #4156 Felvettelek MSNre :)