Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy olyan konnektációs probléma, melyet nagyon könnyen orvosolni lehet, és több megöldása is van:
Tényleg ennyire elkorcsosult a magyar nyelv? (konnektációs)
Félreértés ne legyen, nem a készítõt minõsítem, csak elcsodálkoztam hogy már itt tartunk, hogy nem is akarjuk azt írni hogy csatlakozási...
Fordítunk mindent angolról magyarra egy fura "szabály" alapján és ezzel olyan torz "nyelvet" hozunk létre ami semmi jóval nem jár, ellenben rengeteg kárt okoz.
Bocsánat a kitörésért, de mikor a kedves ismerõsöm a Continue-ra kattintva azt mondja hogy kántinyuáljuk plusz még ez, akkor már egyszerûen nem bírom szó nélkül hagyni.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egyszer felengedett 1. nap azóta nem. Kérlek segítsetek!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezzel minden bizonnyal arra célzol hogy Te egy nagyon jó játékos vagy?
Sok sikert a további videókhoz <#violent>#violent> (csak tudnám mér vok lusta frapselni <#hehe>#hehe>)
Amikor bejelentkezik a steam elsonek mindig kidob azaz nem csinal semmit sem , vagy pedig azt irja ki hogy C++ hiba ! .
Mi lehet a baj ?
eom$
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Szép volt, szép, legalább látunk videót is, de szerintem ez tök átlagos. (arról nem is beszélve, hogy ez inkább azon 3 játékos bénázását helyezi reflektor fényben) 😄
Ettõl függetlenül ne érts félre, csak igy tovább! Igy kell ezt a játékot csinálni (bár ha mindhármat lefejezed, a negyediket kapunál gránáttal kiszeded, és az utolsó pillanatban felszeded a bombát.. no az már megérdemel egy elégedett füttyentést 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amugy le merném fogadni h az összes pro játékos csitelt egyszer régen (másképp honnan tudnák h hol kell tunkolni?)
Én is gondolkoztam már h letöltök egy wh-t emiatt egy hétre max h megtanuljam hol is jön az ellen :-) (DE NEM TÖLTÖTTEM LE 😛)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
eom$
pl ha skint cserélsz akkor azt már cheatnek nézi legalább is lanba
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Szerinted én, szerintem te. Nyilvánvalóan neked lesz igazad, ha már elõfordult veled, én csak az elméleti részét pofázom itten...
Bár az is igaz, hogy valószínû czgobe nem akar kihagyni 1 évet hogy az accjáról lejárjon a bann...
Most esik le, neked hozzászólás limited van a büntipontok miatt nem? 😄
De lehet hogy én értelmezek valamit rosszul, vagy én másra gondolok <#nemtudom>#nemtudom>
Permanent = állandó
3524: Hát bocsi, akkor megérdemelted...Vagyél új acc ot, ne wh-zz ne skinezz..
Amúgy gondolom valak vett rólad demót, és eljutette a valve nak..-.-