Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
-.-'
Boconadi
jolvanna 😄
HunnernesKonge
Idézet a FAQból:

Ez egy olyan konnektációs probléma, melyet nagyon könnyen orvosolni lehet, és több megöldása is van:

Tényleg ennyire elkorcsosult a magyar nyelv? (konnektációs)
Félreértés ne legyen, nem a készítõt minõsítem, csak elcsodálkoztam hogy már itt tartunk, hogy nem is akarjuk azt írni hogy csatlakozási...
Fordítunk mindent angolról magyarra egy fura "szabály" alapján és ezzel olyan torz "nyelvet" hozunk létre ami semmi jóval nem jár, ellenben rengeteg kárt okoz.

Bocsánat a kitörésért, de mikor a kedves ismerõsöm a Continue-ra kattintva azt mondja hogy kántinyuáljuk plusz még ez, akkor már egyszerûen nem bírom szó nélkül hagyni.

Czdano
Azért mert koleszos vok és ott no cs :-) Hétvégenként tolom tiszafured szerveren

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

<#ticking>te beszívtál?

Boconadi
MiVaN?,?
Hello lenne egy kérdésem probáltunk jáccani neten keresztül de mindig lanba teszi a játékot és erre kéne valami megoldást találni. Ha tudtok valami megoldást lécci irjatok. A válaszokat elöre is köszönöm!<#help><#help><#worship><#worship>
Nekem sose kellett törölgetni, kilép,belép müxik..

Boconadi
akarom mondani ne általánosíts
Boconadi
nebeszéjjé töbeszámban ((((::
nem, nem nem es nem... steam.dll steamUI.dll es clientregistry.blog fajlokat a steam mappaban torolni amjd urjainditani a steamet... ennyiii meg essem tuggyatok hat pff (:

Metalmilitiakid
thx a segitséget akkor holnapra jó lesz

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nekem ezen sterm log out-> log in segített.

Szabi84
Ilyen nálam is szokott enni! Vagy újraindítom a steamet, vagy belépek más szerverre! De ha egyik sem használ akkor várok! Eddig 1-2 órán belül megjavult!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Metalmilitiakid
You have been disconnected from the server. Reason: error verifying Steam USER ID TICKET(sever was unable to contact the authentication sever). Ezt írja ki nekem a CS bárhová akarok belépni és kidob eredetim minden nem tudjátok mért van amióta ez a új (laggosító) steam van csak azóta csinálja
egyszer felengedett 1. nap azóta nem. Kérlek segítsetek!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

hat bmeg , az is eredeti , minden eredeti ! nem az a baj ! Valami ertelmesebb valaszt varnek ...

Boconadi
"(csak tudnám mér vok lusta frapselni)"

Ezzel minden bizonnyal arra célzol hogy Te egy nagyon jó játékos vagy?
Metalmilitiakid
Most mond mért teszed ezt dano te énnel jóval többre is képes vagy én nem tennék fel ilyet magamról (mindig törekedj a legjobbra) raktál már fel jobbat is de elmegy . Merre jáccol mostanában rég találkoztunk ?
Sok sikert a további videókhoz <#violent> (csak tudnám mér vok lusta frapselni <#hehe>)

Boconadi
Nem a steamnek kell eredetinek lenni, hanem a játéknak <#idiota>
Milyen warez cucc ? Eredeti a steam ...

Pepsi Twist
nyehehehe

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

A C s hibákat akkor írja áltban ki ha Warez cucc..

CSa , valaki nemtudja hogy mi lehet a hiba ?
Amikor bejelentkezik a steam elsonek mindig kidob azaz nem csinal semmit sem , vagy pedig azt irja ki hogy C++ hiba ! .
Mi lehet a baj ?

CzGobe
egy pro naponta több órát tölt azzal, h demokat nézeget, h tanuljon új taktikákat (lásd faltunk, bár azt már rég tudja), hát igen, már vannak wh mapok is, de nem a legjobbak^^

eom$

Boconadi
udvarola zidzsi <#idiota>
Kmarha
😊 Érteeem 😊 Hát akkor csak tényleg hajrá, mert ez viszont a noobtól tényleg messze áll! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Czdano
Nekem az h "tök átlagos" az dicséretnek számit mert már nem vok noob xd

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kmarha
még mindig kérdezem, mi ebben a nagy szám? 😊 Naponta mikor játszottam min 8szor megtörténet ez. Bár lehet csak ritkán játszol (mégha a hozzászólásaidból nem is ez látszik)

Szép volt, szép, legalább látunk videót is, de szerintem ez tök átlagos. (arról nem is beszélve, hogy ez inkább azon 3 játékos bénázását helyezi reflektor fényben) 😄

Ettõl függetlenül ne érts félre, csak igy tovább! Igy kell ezt a játékot csinálni (bár ha mindhármat lefejezed, a negyediket kapunál gránáttal kiszeded, és az utolsó pillanatban felszeded a bombát.. no az már megérdemel egy elégedett füttyentést 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Czdano
Az h közben 3an löttek rám miközben szedtem fel...😊

Kmarha
már tényleg bocsánat, de most ebben mi a nagy szám?

Czdano

Boconadi
hát pedig gecire de igaza van! 😊

WH mapokról hallottatok már? <#confused>
Pepsi Twist
igen így gondolom én nem mondom magam pronak de már 6 éve Csézek és még sosem csiteltem (és láss csodát tudom mit merre hol kell tunkolni)

HunnernesKonge
Meg te is hülye vagy ha ezt tényleg így gondolod <#idiota>
Pepsi Twist
hát te jó hülye vagy... az igazi pro sosem csitelt azért pro mert megtanulta a helyeket... (pár év alatt)

Czdano
Lol haxor!
Amugy le merném fogadni h az összes pro játékos csitelt egyszer régen (másképp honnan tudnák h hol kell tunkolni?)
Én is gondolkoztam már h letöltök egy wh-t emiatt egy hétre max h megtanuljam hol is jön az ellen :-) (DE NEM TÖLTÖTTEM LE 😛)

CzGobe
volt update, az a csicsás steam community (friends) lett

eom$

Szabi84
na milyen jó lett a friends

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Boconadi
kb 10 a kettõhöz 😄
Kmarha
kiakadtam.. kétszer újraraktam a windowst, 3szor a steamet a hiba eltüntetése miatt.. tüzfalat, virusirtot kikapcsoltam. a háttérben futó programok nagy részét is eltüntettem.. de még mindig, beakad az egész. Néha nem veszi be az irányt, néha túlságosan is, és igy megcsuszik valamilyen irányban. Az egér is beakad, a lövés sem mindig müködik. Most egyszerre ment tönkre az egér meg a billentyüzet is? lehetetlen, fõleg arról nem is beszélve, hogy a bill és egér probléma a CS-n kivül máshol nem jelentkezik..

újraraktam a winfost felraktam a cst, tegnap tökéletesen ownoltam mindenkit, ma a háttere jön be csak majd kidob az asztalra...volt update, bug? rakjam újra? -.-'

CzGobe
high fps skinek voltak fenn ^^ de hát sokminden miatt lehetett nekem :/ na mind1. Amúgy mintha én is hallottam volna vmi banról, ami csak 1 évig van, bár nem tom, haverok sem csináltak ügyet egy új acc vásárlásából (bár akkor még csak 2k volt 😛), szentem jövõhéten már lesz újam 😊 addig póker vagy not-secure :% sok cheater, pfuuj ;-P

eom$

Boconadi
jah, csak 5 percenként szolhatok hozzá :C
Brolly28
vannak érdekes dolgok
pl ha skint cserélsz akkor azt már cheatnek nézi legalább is lanba

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

HunnernesKonge
Ezekszerint valamelyikünk téved.
Szerinted én, szerintem te. Nyilvánvalóan neked lesz igazad, ha már elõfordult veled, én csak az elméleti részét pofázom itten...

Bár az is igaz, hogy valószínû czgobe nem akar kihagyni 1 évet hogy az accjáról lejárjon a bann...

Most esik le, neked hozzászólás limited van a büntipontok miatt nem? 😄
Boconadi
Tavaly augusztusban ki lett bannolva az eredeti steam accountom, mivel szétskineltem a fegyvereket, és gondolom nem tetszett a vac-nak... Azóta ugyan azzal az accountal játszom. Mellesleg a steam is írja, hogy egy év mulva jár le.

De lehet hogy én értelmezek valamit rosszul, vagy én másra gondolok <#nemtudom>
HunnernesKonge
VAC ban nem jár le, csak hogy tudd. (Borgot is megkérdezheted, cshun is elolvashatod. Perm-ban azért Perm mert végleges ^^ )
Permanent = állandó
lol...

Boconadi
egy év mulva lejár a bann... 😛
Tudtommal volt valami ilyen ha véletlen ban volt.
3524: Hát bocsi, akkor megérdemelted...Vagyél új acc ot, ne wh-zz ne skinezz..

Amúgy gondolom valak vett rólad demót, és eljutette a valve nak..-.-