7046
-
#4316 bár most még ha sok füstöt ledobnak újra előjön a hiba.. pedig jó a vid kártyám meg a driver is.. sebaj, majd a graf beállításokon is rontok akkor egyet -
Calogeero #4315 Örülök, hogy segíthettem. -
#4314 te jó ég, imába foglalom a neved! :D müködik :D -
WarezHUN #4313 Hejhó nép!!
Lenne egy szép nagy problémám a cs 1.6-al...
Igaz, nem eredeti a game, de a saját szerveremre nem enged fel...
Azt csinálja, hogy belép 1mp-re, aztán kidob...Mi lehet a gond??
A segítséget előre is köszi! -
Calogeero #4312 Nekem is volt hasonló gondom nekem ez oldotta meg: Futtatás-ba írd be, hogy dxdiag ott pedig a hang fülön katt és a hangok hardveres gyorsítási szintjét vedd le teljesen... én a mai napig így játszom cs-vel :) -
#4311 mennyire lehetséges, hogy a windows beleköt a CS-be, és nem engedi azt normálisan futni?
A gép ugyanaz, amivel éveken át játszattam vele. Új driver max csak a frissitet omega, minden más ugyanaz. A windows az új egyedül.
Bármilyen beállításon, bármilyen jó netkapcsolattal, a játék elkezd, nem is beszaggatni, hanem rendesen beakadni. Ha lőnek rám, akkor csak egy irányba mozog (egér és bill).. a lövés mint valami őskori robot célzóberendezése, annyira darabos.
Viszont korábban minden jó volt. Ha valaki átélt hasonlót, és nem a winfos csere volt a megoldás, szóljon plz, mert a cd meghajtom tropára ment, igy az újra telepítés kicsit macerás lesz. :P -
#4310 attól függ mennyier komolyan akarsz játszani, amúgy nem hátrány, ha tudod használni^^ -
#4309 egyébként sztem nem tudod használni az egér oldalán lévő gonbokat(vagyis én nem tudom enyémen,és driver nincsen hozzá:D,egy genius egérről van szó) -
#4308 igen -
#4307 Logitech egérhez tartozó drivert érdemes feltenni? Mert én eddig úgy játszottam, hogy megvettem az új egereket, bedugtam és játszottam. -
kurama #4306 egyébként vki tud véleményt mondani a fatal1ty egérről? -
kurama #4305 szopsz vagy box? :D -
#4304 tanulság? -
#4303 Ez olyan mintha azt kérdeznéd amikor felső testre akarsz gyúrni, hogy Lábra érdemes-e gyúrni? Ha aránytalan akarsz lenni akkor nem.
Ugyan ez van a te esetedben is. Ha mással mész, akkor alkalom adtán nem fogsz tudni awp-vel lőni, és megszopod. Ennyi.
Innentől döntsd el magadtól hogy érdemes-e. -
kurama #4302 érdemes AWP-ra gyúrni? -
Remélem csak viccelsz, mert ha életben maradok, én is küldöm az IFÁsokat :D -
eLiXir #4300 hey
remelem meg egyben vagy mar radkuldtem mindenkimet :pp
honnan tudod mivel jatszok? -
#4299 OFF:Mr_no_NaMe: Valaki fel tudott mutatni ellened valamit egy "vitában" erre ez a reakció szánalmas 0 szint. Grat hozzá. Ezentúl /ignore -.-
Nem fogok konkrét egeret javasolni, csak magamat tudom ismételni, az a legjobb egér, aminek a fogása számodra a legkényelmesebb. (Az fontos valamiylen szinten hogy ne egy Trust kategória legyen, a többi igazából nem számít. dpi-nek se sok értelme. Vannak elég sokan kicsit magasabban skillben mint mi -vagy mint eLiXir- és még mindig Microsoft 1.1A-val meg 3.0val játszanak.)
Ha olyan 10 ezer forint körül gondoltad akkor Logitech Mx518 vagy Razer DeathAdder -
zoolee #4298 -
eLiXir #4297 mifene volt nyelvtanora? -
zoolee #4296 MIt képzelsz te, tak@rodj dolgozni.:D -
eLiXir #4295 oki apu :p
acc penzt mozira? -
#4294 Hajjátok lehet nem ismeritek!
De én atomra rákattantam a Zombie modra sztem nagyon állat :D!!! -
zoolee #4293 SRY, épp cs ztem, és beleakarztam férni a 15 mp be.:S
Am nem tudom, hogy egy N betűn min vagytok fennakadva..:S
javítva: MEGKÉRNÉM A TÁRSASÁGOT, HOGY MODERÁLTAN TÁRSALOGJON!!!
-
#4292 majdne hátraestem mikor megnyitottama fórumot:D -
eLiXir #4291 megkerlek szepen, hogy jarj be nyelvtan orakra :d -
#4290 elég sokáig a legjobb egér volt :) azóta van új razer XD -
#4288 mindenképp kábelest!!! -
#4287 nemtudom sosem probáltam nekem g5 van bajom sose volt vele elnyűhetetlen -
eLiXir #4286 majdENmondommegafrankotjo!?!
Logitech MX518 > all others -
kurama #4285 :D
amúgy ez a Razer Copperhead egér jól néz ki szted tudása is jó? -
#4284 majd hunner ugyis ad tanácsot hogy melyik a legjobb választás, de az érzésem azt súgja a razer lesz, mert azon kivül minden szar:D -
kurama #4283 nem mer jön a szülinapom és nemtook rá mit kérni :D -
#4282 razer, azon belül több típus, de szerintem bőven jó egy olcsóbb egér is neked:) -
kurama #4281 kössz a tanácsokat, amúgy nem mondtam h mindenkép logi egér kell nekem
amúgy razer-nek van pontos neve is v csak annyi h razer egér? :D -
#4280 Hülyevagy. Ércsed! :S -
#4279 Amugy csak halkan gecireneszámit hány dpi -.- -
#4278 Ember ha tudnád most mekkora ökörségeket beszélsz. -.-
Postod olvasása után hangosan felnevettem
Talán nézz utána a lézer vs optikai témának. Én elhiszem hogy neked bejött mert nem érzed, de hidd el egy kalap sz@r.
Javaslom a lentebb linket tesztoldalt. (Nézd meg milyen fényesen szerepelt a G5, vagy olvassutána prohardveren.
No OFFENSE elhiszem hogy neked bevált, te vagy az 1 a 100ból (vagy highsense vagy akkor meg tökmindegy) -
#4277 ugye a lézeres a zsinór nélküli,az optikai eg a zsinóros?
[tudja hogy vezeték-.-] -
#4276 Azt meg csak halkan, hogy az 518 az 1600 DPI, a G5 pedig 2000 DPI.