Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lássunk valamit CF!!!!
Eszedbejutott a régi serial vagy vettél újat? XD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tudom hogy jó volt.😊
Nagyon aranyos kis jószág volt...Csak hát ugye pont az lett letiltva benne amival megverhetett volna egy sima p4 3 GHZ est...
De télleg, 2 évig volt meg..nem nagyon melegedet, ill nem annyira mint egy northwood.😄
És asszem a többieknek szólt :p
Amugy te nemvoltál anno 4D-s véletlen? 😊))
Amugy a celeron D már használható proci, gondolom azért :p
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
és cs 1.6 ot nem fosozzuk..-.- Normáélis HSz eket kérünk ide.
Mivel nekem gef 5200 al + 2,8 as d cerkával ment 100-120 at aztech en 70 környékét.
egy szimpla gef3ti - R8500 el, 512rammal elmegy fix 100 fps-t.
Normális körülmények között 😛
De procibol nemárt neki egy A64 - jobbfajta intel proci.
Vagyis nemigen kell neki ien erõs proci, dehogy egy 2ghz-s intelen nemfog neked futni 100 fps-t az 100%.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
meg már elég rég is játszottam
sajna nincs idõm😞
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Jah, járhatnál többször..
HBD ZOOLEE
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
De ha megnézed G man adatlapját azon minden igaz...Az nem kamu.😊
Hány éves lettél? 12? 13? 14?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
így most azt kívánom, hogy cs zzetek egy nagyon jót így este.<#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1>
eom$
nem csak razerhez jó
2,8 as d cerkán 1 giga rammal, asus gef 5200 fx el stabil 100 felett volt, csak aztec en volt 50-70 FPS.
Haveromnak Kingmax 512 DDR Ram, geforce 6600 GT és 130-100 Fps.
Az 5600 -al szerintem 100-80 fps között mozognál.
füstben biztos nem lenne 100, és azon kívül nem pont a ramtól függ sztem, proci kell neki
eom$
namindegy, de így nagyonfos..
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
512mb rammal menne 100 FPSsel?
Egy óriási segítségre lenne szükségem. Nem túl jó gépem van és 60an FPSel fut a játék, már amikor... Szóval 60an a max. A gépem a következõ:
-alaplap: MSI MS-6533EG/XG
-memória: 256 MB DDR SDRAM
-videokártya: Geforce FX 5200
-processzor: Intel Celeron 2.0
Szeretném megtudni, hogyha vennék 512 ramot és beraknám emellé, vagy kivenném a 256ot és simán 512 lenne, akkor futna a játék 100 fpssel? (szal 768 mb és 512mb -tal egyaránt kérdezem)
Elõre is köszönöm.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
M a n i a c néven ki szokott játszani innen?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
eom$
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
van rá vmi konzolparancs?