7046
-
kurama #4356 megtudja vki mondani hogy mire jó a high fps modellek?
-
#4355 Érdekes nekem 1 ideig volt ilyen problémám aztán magától (vagy a gps gui-tol) elmúlt.. -
voloume #4354 az azert van mert nvidia fele vga-d van es nem kapcsoltad ki a vertycal synscet de ha ki is kapcsolnad akkor is csak 76ra menne .. mert ez valami ujjab nvidia féle ujitas :( -
zoolee #4353 Nekem nem is megy valamiért 60 fölé..-.- Pedíg fps_max 1000 : DD és a dev 1 is bennvan. -
voloume #4352 hát nem igazan :) mert eddig 100fpsem állt mint acövek most meg ujra raktam a cs-t es azota :/ -
zoolee #4351 Tré gép? -
voloume #4350 valaki tudna segiteni : ujra raktam a cs-t meg a nvidia drivert is .. es fps_max101 es developer 1 es az fpsem 76on all! valaki tudna segiteni ? -
zoolee #4349 Eredetivel nincs ilyen probléma...
Vagy ha eredeti, akkor tűzfalban engedélyezd a ded servert. -
mEsSs #4348 Hello , nekem az lenne a kerdesem , hogy ha nyitok szervert akkor arra mas nemtud feljonni , es azt irja ki neki hogy "Valve validton rejected" . Es ilyen "hulye" IP t kap a szerver . -
#4347 hát a multiplayer settings-ben állítsd a célkereszt nagyságát nagyra, aztán meg cl_dynamiccroshair 0. -
#4346 azt nekérdezd -
kurama #4345 honnét lehet letölteni? -
#4344 plugin + addon kell hozzá -
kurama #4343 nem tudja vki megmondani hogy hogyan lehet death mach szervert csinálni? -
#4342 Mikor megnézek egy dem filet akkor mindig kitágult célkeresztel rohangál az ipse. Azt hogy lehetne megoldani, hogy játék közben is folyton ki legyen tágulva a célkereszt? Tehát egyhelyben állok de akkor is szét legyen húzódva. -
#4341 Ez kurvanagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (és sajnos igaz -.-) -
#4340 -
#4339 Akkor az.. -
#4338 cl_dynamiccrosshair 0 de mind1 -
kurama #4337 hi all
vettem egy mx518-at csak az a baj h cs közben néha elmozdul magától a nyíl, kicsit szaggat
nem lehet vhogy beállítani h ne legyen ien? -
#4336 cl_dynamiccrosshairscale 0 -
#4335 Mi a kód hogy futás közbe ne mennyen szét a célkereszt? Nem jön be a faq:S -
#4334 én vagyok is 1be :D -
#4333 Nem ez a lényeg. Egyenlőre még csak warozgatni szeretnék, de azt kemény szinten. Nem hiszem el, hogy ne lenne egy komoly cs klán magyarországon 16-20 évesekkel. -
eLiXir #4332 jaja nagycsoportban nem kell sokat tanulni
amugy cshu...de nem fogsz talalni magyarorszagon csak lowokat, az igazi nagyok mint EN mar reg megtalaltak a helyuket ;> -
#4331 Jah igazából nem is tudom, hogy oda miért nem írtam xD
Csére nekem még lenne időm mivel nem kell annyit tanulni. Ki kéne használni az időt :D -
#4330 ajánlom hogy nézd a nagy versenyző klánokat. A http://www.counter-strike.hu/-n folyamatosan róluk irnak. Igaz, mostanában főleg a külföldi klánokat veszik górcső alá, de találhatsz ott magyart is. No, azok egytől egyik komoly klánok.
De nehéz bekerülni, és sokszor nem is keresnek új tagokat. Nézelödj körbe a honlapjukon (álltalában meg van adva), vagy keresd meg őket levélben és érdeklödj. Sok sikert!
ui.: egyébbként én is igy voltam mint te, sok klánt bejártam emiatt. A legjobban a Total Warrior klán jött be, egy leányzó volt ott az aduász, de hát az is elsülyedt ebbe a láma világba. Azóta inkább csak hobbiból CS-zek, gőzkieresztés. Amugy is van jobb dolgom, mint klánoskodni. Sok a munka és sok a tanulni való :D Egy komoly CS klántagság meg egész embert kiván. -
#4329 Lehet nem a legjobb helyen, de azért megpróbálom..
Keresnék egy olyan klánt ahol komolyan gondolják ezt az egészet. És itt nem a 12-14 éves vérpistákra gondolok akik elcincogják mennyire low (ezeket a szavakat is gyűlölöm) az illető mert őt lelőtték és hajaj most milesz..
Egy olyan klán érdekelne akik összetartanak, és elég érettek ahoz, hogy ne csiterezés és anyázás legyen minden második szavuk. Klángyak, war legyen napi szinten legalább (EREDETI VACOS CS gondolom alap).
Betanulandó klántaktikok legyenek, tehát érezhető legyen a komolyság.
Összegzésképpen egy viszonylag tapasztalt, kultúrált csapatot keresnék, akik szeretnének a lehető legjobban telljesíteni és jól megvannak egymással plussz még kéne oda 1 ember:)
Tudom ritka az ilyen...de talán még is szerencsém lesz. Jómagam 6 éve ismerem a játékot, és azóta kisebb, nagyobb megszakításokkal játszom is. Mostanában (4-5 hónapja) eléggé rákapcsoltam a dologra.
Ha lenne ilyen ajánlat akkor írjatok légyszi. -
#4328 ezaz kicserélték :) Irtam nekik hogy nem engedi aktiválni és tényleg kicserélték :p Pedig reménytelennek hittem -
SIMON a KEDVENC #4327 minek írogattok ilyeneket ez nem a gumiszoba!!!szerintem!!!! -
#4326 az árakkal van baj -
SIMON a KEDVENC #4325 hehe most olvastam hogy a pc-és játékok a konzolosok szerint LEÁLDOZOTT ez nagy baromság mivel nincs az az élvezet konzoloson amit át lehet élni a pc-és játékokon!!!
szóval így áldozott le a pc-és játékok!!!!!!XDXDXDXDXDXD -
zoolee #4324 Akkor ápgréd kéne esetleg? -
#4323 Már format is volt a gépen :S -
zoolee #4322 pakold újra az egészet.. -
#4321 Valaki segytsen pls. Megvan a cs eredetibe, de nem jó vmi. Steam-ba beenged lépni, de a játékot nem indítja el:S visszatesz a Steam-ba. HELP PLS -
#4320 Vagy inkább P-vel kezdődik és 2-vel végződik :C -
#4319 -
eLiXir #4318 3 betus szo: n-nel kezdodik es ub-val vegzodik :d -
#4317 Valakinek ötlet erre:
Tök mindegy hogy newgame-t kezdek vagy netre megyek fel, egy minimális késést tapasztalok az egér és a célkereszt mozgása között, valamint az első golyónak nincs hangeffektje, valamint úgy néz ki mintha beszaggatna akkor a CS. Videokártyadrivert már próbáltam 3-t, a hang hardveres gyorsítását is levettem már, CS-t 3x tettem fel újra; CDről is Steamről töltve is...
CSS-ban nem jelentkezik ez a problem.
Valami ötlet a Windows reinstallon kívül?