Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Látják õk is csak szerintem hud_saytext (vagy vmi ilyesmi) 0án van...tedd 1re hátha ugy jo

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

geri777
én nem tudom beileszteni a logo.jpg met beálitom a mappát és nem jelenik meg a kép a másik ablakba miért?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Boconadi
hát gecire nem mind1 :-|
Valakinek meg van az a logo creator ami benne volt a fákk jú
ba, mert lehalt a link..-.-

Balintrial
engedélyezni kell a csetet vagymi, parancsot nemtom
Balintrial
nem mind1? -.-
Boconadi
eredeti?
CSa , az a kerdesem hogy amikor CS be irni akarok akarmelyik chat re akkor nem latja senki sem amit irok meg en sem latom amit irnak , hanem ezt irja ki #Cstrike_Chat_All .... ez mi ? thx

HunnernesKonge
Õ szokta szidni a nightcupot nagyerõkkel <#idiota>
Nightwish006
hogyjönideap1w1? :|

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Boconadi
bizony :-C
HunnernesKonge
Nempont. Amugy faszlow nightcup? d5t te wowozol is? 😄
csupppan felsz :d

Boconadi
aki kivancsi hamar megorekszik. Hat nem vagod?
teged keresunk :]

ha valaki akar jatszani adhatok ippwt, csupppan kivancsisagbol

Boconadi
te meg biztatod hogy keressen neked D:
Bakker, hogy errefele mien emberek élnek..-.-
Steam ablakába piros téglelapot keres...<#wilting><#idiota>

nomeg a faszlow nightcupok faszlow 12eves szervezovel. nem te vagy az egyik? :d

HunnernesKonge
nemis 😄
5on5 lowskilled server off plz msg XD
5on5 ON ONLY LOW NO FAKERS
ismeros? D:

lowmixre

Boconadi
😊
HunnernesKonge
<#ejnye1> Ez nem így megy. Kora délután publikkal hangolódom a késõ délutáni mixre amivel meg az esti warra <#idiota>
Boconadi
ne publikoljatok és nem lesz sírás. enyi
Nightwish006
Hát nemtom... Felmek css srv re ép az elsõ ami miatt megborzong a hátam, hogy visítanak az ovisok...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Boconadi
😄😄😄:SD😄S:AD😄:SA:FSA:FSA:csa😄dsa:d.dddsadd
HunnernesKonge
Már megbocsáss de a CSS scene bõven érettebb mint az 1.6os magyarországon, lévén aki 12éves nyominger volt az felnõtt és elment Sourceozni. Az tény hogy mostmár mennek oda kis a taknyosok, de még mindig lényegesen kevesebb a 12-14 év közti rinyagép a szervereken.
Legalábbis az én általam tampasztaltak ezt mutatják.

Azt viszont aláírom hogy nem kéne a Valvenek tolni a CSS-t, és hogy az enginet is elbeszzák folyamatosan 😄
Nightwish006
Egyébként a cs:s 1 szar, a közösség szintén szar. 12 éves nyomingerek rohangálnak összevissza, ha lelövöd sír, mert véletlen másnak aimja is van és nemcsak rohangálva dobálja a fejeket, mert neki apuci vett 1 atomerõmûvet... Mellesleg, szánalomra méltó a valve is, nem elég, hogy erõlteti azt a darab szar "játékot" még mellé nyomorék updateket is ad ki. Annak idején, amikor a cs:s még új volt, egy szimpla 1.1ghz - 384 sd133 - 9600SE (64bit) configgal volt ~80-90 fps em... A mostani konfiggal (alul) 40-80fps... Hát kb. bekaphatják, biztos nemfogok azért a fosért több 10 rugót kiadni a gépre... -_-

HunnernesKonge
Itt ebben a topikban keresd a szövegbeviteli mezõ fölött. Segítek van benne egy kép (éncsináztam 😛 ) meg alatta egy felirat:
"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK" mostmár érted?
Szabi84
Hát a nem látsz akkor valami nem stimmel! Probálkoz hátha bejön!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HunnernesKonge
Abba a nagy piros villogó Téglalapba nézzél bele légy oly kedves...
HunnernesKonge
Hunner,HnnR,-.-,Siege,Nemmegy,-.-' asszem ezek amik szóba jöhetnek 😄
Nem biztos hogy találkoztunk szerveren max 3-4 napig jártam fel aztán jött az 1.6 esti mixelgetéssel és nem maradt idõm a Csürhére.
CheAteR88
<#worship>
nick?😄

nah én wow ellenes vok😛

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

HunnernesKonge
Szpemmer 😄

Hát eléggé változó hogy mikor mi megy, a fõ vonal az 1.6 aztán ha megunom egy idõre/felbasszák az agyam megyek CSSba, de csak fun szinten. 1-2x voltam fenn még annó Csürhén is de_dust_pcg ftw. Azthitték csalok<#idiota> (Scouttal aláztam mindenkit)
Ezenkívül lassan vissza kéne mennem wowba is már 2honapja nem néztem ráse.
CheAteR88
ritkán vagy sûrûn jáccol css?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
nah majd este nekiugrok😊
így kissé bonyolult még nekem😄

CheAteR88
nemszokásom a hax-.-
nemélek ien faszarcu dolgokkal

THX

HunnernesKonge
Más haxával akarsz ékeskedni? <#ravasz1>
Ittvan a config.cfg-m meg a userconfig.cfg-m Hasonlitgasd össze meg (haxold ööö izé) fejleszd tovább. 😊
CheAteR88
ha átküldöm neked vhogy az enyémet tudnál alakítani rajta vmit?😊

HunnernesKonge
Mit szeretnél pontosan konfigolni? netbeállitások,játékbeállitás,makró skript mellyik? 😄
Egyébként cfg-khez nemnagyon értek, 1.6ba és CSSba is leszedtem egy-egy CEVO config.cfg-t aztán átírtam benne 1-2 dolgot de semmi hax, csak awp drag maximum... (ami Sourceba nemmegy <#idiota> )
CheAteR88
aki ismeri a mapot az ismeri.

Szabi84
Engem sosem zavartak a kemperek, max akkor ha a kezdõjükön van ahol semmi dolga nem lenne! Sok szerencsétlen a bomba vagy lerakó védését is kempnek veszi! De ha figyelsz akkor a kemperek sem vernek át csak azokat a bénákat akiknek futásból és fragszerzésbõl áll a játék!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

CheAteR88
cs pro mod egy szar........tesztelésbõl tudom-.-
nekem nemteccik csak a tunk megy és semmi más... holitt a filling?😞

válasz erre | #3932 hát css tényleg énszámomra a rássolásokból áll😊
de ottis van egy csiomó kemper szar akik azt hiszik hogy 7hp-vel belõnek 5 embert-.- és gugol egy sarokba...

akkor mivel teis nyomod ezt a szart egy kérdésemm lenne😊
a css config passzol az 1.6-hoz vagy felejtsem el?
vagy tuddnál nekem segíteni hogy mit írjak át benne?

CzGobe
Na srácok, vége lesz itt az 1.6nak és a Source-nak is, ha majd nyilvánosság elé kijön végre a CS Pro mod 😊

eom$

amugy nyugodtan leveheted a konfigodat senkisem kivancsi ra :p

*dream* Sennh PC160SK* dream*

HunnernesKonge
<#law>
'tardlow

HunnernesKonge
Kodi? <#banplz>
high lama..-.-XD

en duckjumpolva rusholok es PUSTHEBUTTONFTW ennyi, kozben levegobe dobbantok 3at es meghal mindenki.
lows