Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
ba, mert lehalt a link..-.-
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
ha valaki akar jatszani adhatok ippwt, csupppan kivancsisagbol
Steam ablakába piros téglelapot keres...<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
ismeros? D:
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Legalábbis az én általam tampasztaltak ezt mutatják.
Azt viszont aláírom hogy nem kéne a Valvenek tolni a CSS-t, és hogy az enginet is elbeszzák folyamatosan 😄
"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK" mostmár érted?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem biztos hogy találkoztunk szerveren max 3-4 napig jártam fel aztán jött az 1.6 esti mixelgetéssel és nem maradt idõm a Csürhére.
nick?😄
nah én wow ellenes vok😛
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Hát eléggé változó hogy mikor mi megy, a fõ vonal az 1.6 aztán ha megunom egy idõre/felbasszák az agyam megyek CSSba, de csak fun szinten. 1-2x voltam fenn még annó Csürhén is de_dust_pcg ftw. Azthitték csalok<#idiota>#idiota> (Scouttal aláztam mindenkit)
Ezenkívül lassan vissza kéne mennem wowba is már 2honapja nem néztem ráse.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
így kissé bonyolult még nekem😄
nemélek ien faszarcu dolgokkal
THX
Ittvan a config.cfg-m meg a userconfig.cfg-m Hasonlitgasd össze meg (haxold ööö izé) fejleszd tovább. 😊
Egyébként cfg-khez nemnagyon értek, 1.6ba és CSSba is leszedtem egy-egy CEVO config.cfg-t aztán átírtam benne 1-2 dolgot de semmi hax, csak awp drag maximum... (ami Sourceba nemmegy <#idiota>#idiota> )
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nekem nemteccik csak a tunk megy és semmi más... holitt a filling?😞
válasz erre | #3932 hát css tényleg énszámomra a rássolásokból áll😊
de ottis van egy csiomó kemper szar akik azt hiszik hogy 7hp-vel belõnek 5 embert-.- és gugol egy sarokba...
akkor mivel teis nyomod ezt a szart egy kérdésemm lenne😊
a css config passzol az 1.6-hoz vagy felejtsem el?
vagy tuddnál nekem segíteni hogy mit írjak át benne?
eom$
*dream* Sennh PC160SK* dream*
lows