7046
-
#4637 Linkeld ezt az addont pls. -
#4636 4634:
4633:
Okay, akkor kiszedem!
4635:
[SG]"név" mi csak ennyit írtunk :D -
#4635 a klán nevet hogy írjuk majd ?
Team of SG ? :D vagy hogy? ötleteket várok :) -
#4634 nekem feltötlhetnéd vhova mert jól jönne:D
(mert igs ha figyelem a radart, és látom hogy lelötték a társamat, akkor betudom határolni hogy az hol történt. bár igy valoban kicsit CSIT:D) -
#4633 sztem ez nem wh, mi a fasznak linkelnéd be -
#4632 de most megnéztem a hszeket és ha ti úgy gondoljátok hogy csít mert valamiféleképpen előny télleg, akkor kiszedem (újra rakom a CS-t) és akkor ebből nem lesz vita hogy most 1 picivel jobb a radarom mint nektek :)
oxi?
ui.: Meg miért WHznék 1 clanba már nem azér :D meg pont most az elején... ráadásul így hogy tudjátok hogy kivagyok... pfff -
#4631 -.- omg!!! ez 1 addon ha kell valakinek elküldöm privibe :D (bevallom olyan mint a WH radar de csak a társaimat mutatja persze, ha spec vok akkor a másik team embereit is mutatja) -
#4630 tényleg:O nekünk nem olyan vót. CSITER! -
#4629 Nézd meg a radart. :D
Source radar(mellesleg tipikus whradar is) 1.6 alatt..capiche? -
#4628 most ha jol figyelem a dolgokat szeretnétek egy [SG]1.6 servert létrehozni? érdemes lenne beszélnetek Borgal ö az soureba az [SG]team vezetöje. -
#4627 nem volt semmi mod, aztec pálya ami alap, meg elég sokan kezdők vagyunk:D
persze lehet hogy téleg csalt, nemtom -
#4626 Akármilyen érdekes is eliXir véleménye én osztom.
Ilyen szart még csak wh-n láttam. Muta az addont pls. (privibe is jöhet akár.)
Mármint nem te eLi, kedves barátom ^^
off: megvan a 70. gearelődési fázis 2 hétig azt go kara farm guild ^^ jön a t4 -.-
on: mondjuk törtcs abba meg minden fost belepakolnak alapbol. meg mivel tört ellenem nem fogsz csalni ergó szarok rá hogy legal -e XD
még mindig on: Csalásnak számit egy játékban véleményem szerint a jogosulatlan előnyszerzés aka wh aim stb. Mivel a többi newbnak nincs ilyen mapja neked meg igen ez jogosulatlan előny, akkor is ha csak a társaid mutatja ( pontosan tudod hol halnak meg stb) szoval ez cheat az én megítélésem szerint.
jah és hogy eLi is örüljön:wh!nub.l2p.low -
eLiXir #4625 wh!nub.l2p.low
hunner mondmegnekije!!2 -
#4624 áh már nem sorry :( töltök és nem szeretném megszakítani , fontos cucc :)! de zsír lenne ha beindulna a dolog, és játszogatnánk :) -
#4623 még ms tis jöhetsz
bár engem nem enged vissza mert azt irja rossz jelszó:OOO -
#4622 sorry de mégsem tudtam menni :\na majd akkor legközelebb :D
-
#4621 jaja :) -
#4620 húú már ki is írtátok hogy sg? :) -
#4619 én eredményem a legjobb-.- sory am csak most webkamozok meg párnacsatát beszéljük megXDDD -
#4618 Mai "próba" végeredménye :)
(tévedés ne essék az a radar nem wh-s dolog hanem 1 addon... mutatja a társaimat normálisan hogy hol vannak) -
#4617 nem mind az, javaslom irjátok oda ahogy én:D -
#4616 hostagec.mdl
tudnám mi afasznak pakolják tele ilyen szarokkal a szervereket, vagy legalább normális sávon jönne le... jön 70kbittel lol -
#4615 neke is tölti egy éve , ki is nyomtam xD de akkro mindjárt újra.. -
#4614 Mindenki SG-s lesz a szerveren?:) -
#4613 hehe nekem tölti a sok fos modellt:D -
#4612 most megpróbálok felmenni a szerverre és hopp be enged :D na dejó várjatok meg!!!!!! -
#4611 jah azt hittem:) most meg modelleket szed:D te is jössz be?:) -
#4610 Na gyerekek én is beszállok de csak törtel tok :S volt eredetim, régen..... -
#4609 nem az én szerverem. -
#4608 mi a ráknak nyomtad tele hostage hangokkal ezt szedi 5 perce:D -
#4607 jövök -
#4606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!88.87.252.243:22222
jelszó:
hun
állitolag vannak rajta, remélem nem gond:S -
#4605 Hát akkor rajta:) -
#4604 csinálni kéne. van egy haveorm aki szervert szokot csinálni de nem tudom sg-zik e. bár mintha multkor a főoldlaon kolbászolt volna:D -
#4603 Nem csinálni kéne hanem valahova bemenni. -
#4602 hm 4 ember :\ :D én nem csinálok az tuti :D vki más plz -
#4601 szerver?:D -
#4600 nekem szintúgy -
#4599 nekem yo :D -
#4598 most