Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Nehogyazthidd hogy én nem. Csak láccatra húztam le a CSS-t. Azt is tolom, mikor megunom a sok kempert 1.6ban akkor átmegyek Sourceba rusholgatni 😊

Boconadi
Ofp, Arma rulz <#idiota>
CheAteR88
... de mégis jáccok velük

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
szarok rá
az 1.6 is szar a css is szar.....
egyikse jo sose lessz jo
a bugok meg az updatek szétbasszák mind2-t..

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

HunnernesKonge
ellenben aki 1.6ban low az ha normális gépe van akkor sourceban egybõl mid <#hehe> Az egész source egy russhjáték. Futás közbe tunkolsz és borulnak hárman. Csináld már meg ezt 1.6ban 😄

(elixir vélemény? Tudom hogy olvasod 😄 )
CheAteR88
lol
szerinted a reálist mien értelemben használtam?:S

Mr_no_NaMe
Csbe nincs olyan, hogy realitás. Vagy tudsz játszani, vagy nem. Ennyi
CheAteR88
figy
azt aláírom hjogy aki css-el jáccik és "mid" az nem biztos hogy mid lessz 1.6-b sõt tutihiogy eleinte low
css is bugos nemis kicsit....
"azis bugos de az legalább vmi szinten reálisabb😊"

80.249.169.21:27035 Nagyon jó magyar szerver 😊
JAja, mix warok szinte minden második este...
És mára..😞

az en szememben ti mind lowok vagytok es tudom hogy erdekel es aztis hogy igazam van :d

CzGobe
az 1.6 bugos? akkor a source mi? XD ne röhögtess már... nem bugos, csak rászoktál a xar css-ra és ezekután nem tudod értékelni a normális játékot, de nem para, sokan vannak így ezzel...
nem azt mondom nem vagy jó játékos, csak a mi szemünkben aki css-szal játszik, nem lehet akkora ember, mint mi 😛

eom$

Hello all! Vki jön 1 war-t ma 20:00-kor vagy 21:00-kor?
Pepsi Twist
interneten valvenal 2500FT 1 kulcs.... (vagyhol)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Czdano
Steam elérhetõséget adhatnál, kiváncsi vok hogy játszol 😊))

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
pedig régen a csirkeól mekkora szerver volt. örült az ember ha be tudott jutni.
CheAteR88
inkább qakkor css
azis bugos de az legalább vmi szinten reálisabb😊
aszittem leesek a székrõl amikor megláttam hogy mekkora a flash😊(a hosszú idõ elfeledtette velem az ien szépségeket😊)

Azér nem annyira..

CheAteR88
hát nemtom
gecire bugos😞

Akko kappe!XDPedíg jobb mint a 3 méterrel elõ lövök meghaj dolog...

CheAteR88
nah jo ennyi volt az 1.6-os karieremm....😄
nemteccik nagyon ósdi😞

Nem nemkérhetsz...

Mert itt vannak..XD
Lamas 1.6 : 78.24.190.101:27018
the mill : 78.24.190.101:27015
Tiszafüred : 88.151.99.36:27015
Csirke -ol : 80.249.169.3:27035 Kihalt.

CheAteR88
ip-t is kérhetek?😊
nemakarok keresgélni neked meg tutihoy megvan😊

Tiszafüred szerveren....néha lamas on, meg ha van valaki még a csirke-ol on akkor ott.

CheAteR88
merrefele szokrtatok jáccadozni?

CheAteR88
a cs és a css halhatatlan és örök😊

Mr_no_NaMe
Sose lesz vége az 16nak 😛
Jah, oké.😄

CheAteR88
kikérem magamnak😊
nem tértem át
akkoris css powa-.-
csak sokan mondták hogy más 1.6 meg anno is teszteltem😊
annyi nem teccik ebbe hogy már kapásból azt mondták d2-n hogy wh-s vok amikor falon keresztül osztottam a népet😄
kicsiny bug egy nagy téren😊

Pepsi Twist
2500FT a source meg az 1.6... és még sok más játék

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Czdano
Nem bolhapiac :-p

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Eladó Counter Strike Source kifogástalan állapotba, 4000 ft.
Akit érdekel privizen rám.
idõben

lassan vége az 16nak

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Czdano
Jók ezek a wh mapok..pár óra alatt meg lehet tanulni a B sötétbõl való kilövéseket 😊

Boconadi
Csak suddenly Death meg pre-aim, meg ilyen hülyeségek.
Ha ez a tetü aw aware le megy 2 óra utánn akkor emgyünk valahova valami fun mapra? PL aim_crazyjump.

hát, nemigazán, de nagyjából, megvan a cl_showfps, fps_ma,develpoer, stbstb....

Am mi az oka, hogy css ról áttértél 1.6 ra?

Czdano
Thx! >megy botozni<

CheAteR88
nagyából ugyan azok a consolparancsok mint css?

CheAteR88
nah csatlakozom közétek😊

Mr_no_NaMe
Nah ezeket az átlövéseket már csak gyakorlni kell.
Ha már ittvagyok lenne még 1 kérdésem:
Magyar warcraft szervereket tudtok e?
Boconadi
nm <#smile>

keress még rájuk, lehet nem csak ezek vannak. Sõtt!
Mr_no_NaMe
OMG!
Köszke má szedem is õket!
Boconadi
wh_nuke
wh_dust2
wh_inferno
wh_cbble
wh_cpl_mill

stb
Czdano
Van ilyen? :S >nub<

Szabi84
Átlátszó falú pályákon lehet gyakorolni, bár sztem elég unalmas!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Czdano
Ezen énis gondolkoztam de vhogy lebeszéltem magam róla 😄 Máshogy is meg lehet tanulni pl demokból (igaz ez lassabb megoldás..)

Mr_no_NaMe
Tudna valaki mondani egy Vac felismert wallhacket (rendes átlátszó fasza kis wallt) amivel lehet gyakorolni az átlövéseket? Botozásra elég fasza lenne. Nézegetem a régi hackeket de egyikkel se indul el a cs :S
Mr_no_NaMe
Birom mikor mindenki a statjával gizdul :C
Attól, hogy egyszer kétszer van egy 40/5-6os statod még nem leszel isten..legtöbben mindig mindent a kibaszott stathoz kötnek holott semmit sem jelent. Public szeró elõtt egy kis bot, warmup, aztán go public és alázás majd war. Ha vmi nemmegy edzeni/fejleszteni kell és nem a staton síránkozni. Waron mutatkozik meg igazán, hogy ki mit tud na meg a csapat. Ha rajtam múlna már rég ott lennénk mo top 3 klánjai között csak a csapat nem biztos, hogy annyira elszált kockafasz mint én :C