7046
-
Dreamhack Skellefteå döntők
LAN hírek ▪ ma 17:01 ▪ _ToXiCaL_
hszHozzászólás: 31 db.
newspic
Dreamhack Skellefteå döntő
newspic Made in Brazil [ xx : xx ] SK.swe newspic
MIBR: btt, bit, cky, ton & fnx
SK: allen, RobbaN, walle, Tentpole & SpawN
Kezdés: 19:00
HLTV: 77.111.225.228:27131
Mapok: train (xx-xx) inferno (xx-xx) nuke (xx-xx)
SpawN és tentpola együtt..már nemrossz :P nemsokára kezdődik durván negyedóra mert ugyis késnek -
Adaminho #4716 Akko nekem nem lesz jó mert egy kigyurt két ajtós szekrény vagyok:D -
zoolee #4715 Nekem ugyan ez van, csak BF, ilyen pókhálós..nagyon jó egér..Bár kicsit kicsi, de ilyen vézna csöevskézzel jó fongi: DD Gondolom.:D
-
eLiXir #4714 hivatalossemmittevősenki -
(igy 1 év után se szeretnéd megmondani hogy kivagyte cshun? :D ) -
eLiXir #4712 Isten szólott hozzátok! -
#4711 Megint egértéma, s bár nem hiszem hogy visszajönne beidézem egy régi hozzászólásom :D
Egyébként egérvásárlás előtt mindig azt javaslom mindenkinek hogy próbálja ki az egeret mielőtt megveszi. Ha nincs olyan ismerősöd akinek olyan egere van ami melett döntöttél, akkor se kell kétségbe esni, elmész a pixel-be, és ott kipróbálhatod. Leülhetsz játszani ésatöbbi. És ha néznek hogy mivan akkor megkérdezed hogy náluk mennyi az egér. Mondanak egy horribilis árat, te pedig megmondod hogy sajnos most nincs nálad annyi pénz, köszönsz és kimész :D Egyébként abban a boltban mindenki nagyon segítőkész és a vásárlókért van, csak az árakkal vannak elszállva kicsit :D
Másik lehetőség ha bemész egy MediaMarktba és ott megtapizod összefogdosod őket. Bár ott letesztelni nem tudod, de a fogását mindenképpen kipróbálhatod. -
Adaminho #4710 Köszi a választ. -
#4709 Baratomnak ilyen van csak érdes felülettel, sztem azt vedd meg, jókis egér! -
Adaminho #4708 A4-Tech X-750F erről az egérről tudtok valami véleményt mondani? -
Adaminho #4707 Am a letöltött fps cfg nevét átírod config-ra és ugy másolod be a cstrikebe és írja felül az előzőt! -
Adaminho #4706 Hát igen cl_updaterate "50" :DD Kicsit módosítani kell rajta:D Csak simán az előző configodat írja át, ennyi:) -
#4705 felülirja a te configodat! -
#4704 Amugy ezt csak simán bemásolom cstrike mappába és megy is? Vagy átkell irni a nevét? -
#4703 cl_updaterate "50" -
Adaminho #4702 CS 1.6 FPS Config Garantált 100 FPS :) -
#4701 Fps boosting Nekem +20 fpst adott (igen direkt bementem az ellenség közé OGC-n a leglagosabb AMX modos szerveren és 50 (!!!!) fpsem volt lazán) mindenkinek ajánlom h megcsinálja aki egy kis pluszt ki akar hozni a gépéből -
eLiXir #4700 éste kivagy? üdvözöllek low exvízsönös ;> -
#4699 #4697 ^^ -
#4698 mi az a mix? -
#4697 imho:
publik: noobok,lowok,midek,highok összeeresztve taktika max annyi hogy: teamsaybe beirja vki "B"
m1x: ált. azonos skillű emberek 5on5-ben ventriloval vagy ts-el taktika: van egy irányitó kör elején bemondja mit kéne játszani, ha nem megy az se baj. emberek random cserélődhetnek
klán: azonos skillű emberek 5on5-ben ventriloval vagy ts-el takitka: irányító által bemondott és begyakorolt überbrutál taktikák precíz gránátozással. LU fix -.- -
#4696 Persze ezt nem ugy kell elképzelni hogy minden ember pörgött csak lehetett látni spectatorban h rangat neki picit miközben lő és furcsa mod minden golyo eltalálja az ellent -
#4695 Hmm nemrég toltam egy mixet és elég érdekes volt..Észrevételem az hogy minden ember csitelt rajtam kivül -.-' Akkor meg mi értelme van a mixnek?.. -
#4694 Tevagy itt az aktuális megmondó ember? =) -
#4693 Nemtom miért ezt választottam de előtte nem nagyon láttam ezt a nevet ^^ -
eLiXir #4692 tényleg nem gecózásból, de sosem értettem azokat az embereket, akiknek olyan nickjük van amit eddigis hatvanmillióan használtak/használnak. persze nekem nincs beleszólásom ilyenekbe, amíg nem vagyok miniszterelnök :D de már haladok ! -
#4691 ma mennék sztem én is :D ha nem épp törizek :S -
#4690 Ma fogtok tolni vmien szeron? Lehet felnézek énis (fatallal már találkoztunk ki is írtam nevem elé hogy [SG]) szal ha egy [SG][L]uck3R nevü noobot láttok az én vagyok ;) -
#4689 nade kérem mi ez a kivételezés :D
vag rám valami durvábbat irtál fehérrel?
nemlátom. pedig biztositt lesz valahol :D
ja majdnem kihagytam: -
eLiXir #4688 lowz
hunner nemaz
! -
#4687 Mert szerintem az emberek felének nem eredeti, és gondolom a nonsteam verziót használják;D -
#4686 88.87.249.232:11111
hun -
#4685 mert ez egy nagy warez:D szted hagynánk, hogy most az eredetit elvigyük suliba, hogy ott azzal játszva szórakozznk, majd jönne a másik osztályból a programozók, és szépen elcsornánk a keyunket-.- -
#4684 mért nem használjátoka steam friendset? -
#4683 ha tudsz hivni embereket mikro megyünk csézni, akkor felveszlek:D -
#4682 Kösz a gamét -
#4681 oks azért msn-t küldhetsz:) -
#4680 már kiléptem mek aludni mer holnao korá njönnek mindig rokonokD: -
#4679 ha dobsz szervert 5 perc múlva mehetünk:) egyébként elküldhetnéd az MSN címed priviben mert egyszerűbb lenne:) -
#4678 :(