Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
te jobb béna vagy 😄ddddd
Nem vagyok valami nagy, alig hogy 1 hónapja kezdtem újra..
Am õk is bénák..meg én is, de én jobb vagyok..

Czdano
Lol 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Pepsi Twist
utóbbi...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Te vagy ilyen pro vagy csak a haverjaidnak volt rossz napjuk? <#vigyor2>
Boconadi
kira :-|
Unatkoztam, és hülyültem kicsit haverokkal.<#eplus2>

Nightwish006
Nade most szaggat, vagy faszlaggol? 😄 Mert nem mind1. 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

HunnernesKonge
Nem a gépe szar.
A UPCnél mennek szarul egy idõ után a csomagok. Nálam is ugyanez a helyzet -.-
retry megoldja ^^
Nightwish006
Csak CS ben tapasztalod? A folyamatoknál minden balfaszságot kapcsolj ki, valamint figyeld, nem-e melegszik túl valami, takarítsd ki a proci + vga hütõt!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Ha a gépemen csinálok DED serverrel szervert akkor AMX szarságokat hogy is lehet berakni?

Jöttök játszani?
Saját szerveren😄

Nah pl nekem is volt ilyen a laptop on eleinte ~ment szépen 40 FPS el, azt jöttek mindenféle CID es hirdetések lett 10 fps, kitöröltem a francba az egész IE t de így is...
De vistán nem jönnek elõ ezek a tetü hirdetések😄

Boconadi
nem lehet hogy amíg játszol a gépeden elindulnak valamilyen programok? ctrl+alt+del -> folyamatoknál ezt megtekintheted. Lehetnek vírusok, kémprogramok stb. Nekem csinált hasonlót, csak nekem 15 percenként indultak el, és így osztódtak. Szépen bezárogattam õket és játszottam tovább
CzGobe
UPCtõl függ... szokj hozzá^^

eom$

Akkor mitõl függ? Igen, chellom van. De korábban, semmi gondom nem volt vele....
Ja.

CSa , az a kerdesem hogy amikor CS be irni akarok akarmelyik chat re akkor nem latja senki sem amit irok meg en sem latom amit irnak , hanem ezt irja ki #Cstrike_Chat_All .... ez mi ? thx

Ezt mar regebben kerdeztem de senki sem adott jo valaszt 😄 a hud_text nem csinal semmit 😄 De ez csak akkor van amikor Nyitni akarok szervert HLDS el es ra connectalok tort CS vel , amugy eredeti CS vel muxik a chat 😊

és ezt csak úgy lehetne megcsinálni ha megvenném a játékot?

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Az a baja...

az lehet a baj?

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

nem

EREDETI?

Segítségre szorulnék!!!!
Szeretnék neten játszani,Barátokkal és amikor szervert akarok létrehozni akkor kiírja hogy:"Could not connect server" 192.168.... Kérlek titeket hogy segítsetek!!!!! Elõre is kössz

CzGobe
chello-d van? mert ott elõfordulhat, de nem kell újraindítani, nem attól függ^^

eom$

Halihó!
Csé 1.6-al játszom, miért van az, hogy fél óra játék, vagy map váltás után erõsen szaggatni kezdek, és csak újraindítás segít. A pingem ez idõ alatt sem túl magas (max 70 körül) és a rate-ek is be vannak állítva!!
pls HELP!!
NANA EZÉRT AZ EKKORA MÉRETÛ OFFOT HANYAGOLJUK!!!

Mr_no_NaMe
Nincs állandó csak amit éppen kitalálok.

ColdFire: Azt, hogy nem értessz ehhez azt abból szûrtem le, hogy túl nagy az arcod ehhez a szkrínsáthoz képest -.-
ColdFire
szart se értek a dologhoz? 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
15 éves úgyhogy már kisbarátja vagy 😊
Szabi84
mi a nicked?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mr_no_NaMe
Nem kérdeztemhhoz képest még nem sikerült megtanulni hogy kell beállítani a radart :S
Amúgy meg kisbarátozzad a tudodkidet ^^
(nem vagyok valami kötekedõs fajta csak nem szeretem ha olyan okoskodik aki szartse ért a dologhoz :S)
ColdFire
ennyi 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
koldi a sztár
ColdFire
tek😊

bardocz
nekem egyszer csak úgy letiltódott valaki😄
ColdFire
én is 4-5 éve cszek ne aggódj kisbarátom 😉

Nekemis voltilyen.:S

Boconadi
magától csak úgy törlõdnek a partnerek. Hát ennél erõsebb kifogást is hallottam már 😊
Nightwish006
Még megsem száradtam fõnöök 😄D

miota nem furodtel? bloeeee :>

Mr_no_NaMe
4-5 éve cszek.
Mellesleg ha már a menõzésnél tartunk nem is tudom ki egozott ezzel a képpel :S
Amúgy a szétskinezett cs-t még meg se említettem.
Mellesleg a radarhasználatról komolyan kérdezitek, hogy fontos egyáltalán? Végülis semmi infó nincs ám rajta csak a bomba helye meg az összes csapattársad helyzete.
Nightwish006
Temostakkorhighnakérzedmagad?

Nightwish006
Te most kostolgatsz? D:

hat oke...lassukcsak dobjuk fel vmivel a topikot, esetleg egy csodalatos visions low taktikkal. uhh remalmaim lesznek :p

Szabi84
így van, világos pályán használhatatlan, az átlátszó

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HunnernesKonge
Ragnaros Alli oldal. Most pihen a karim, decemberben veszek GC-t de ez offtopik 😄

CZGobe: A Radaron gyakorlatilag minden információ rajta van arról hogy a társaid merre helyezkednek el, alattad vagy fölötted vannak,stb. Ha a radar átlátszó, akkor ezeket az infokat nehezebben tudod leolvasni.
Részemrõl kb ennyi amiért nem transparentet használok
CzGobe
az, h a radar átlátszó, miben rosszabbítja meg a játékotokat, elmagyarázná nekem vki?

eom$

ketseg kivul: atlacco radar -> low
rosszul emlekszem hogy te wowoztal is?

ColdFire
elixir lesbõl támad, lowátláccóradarosok :c
😄