Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

CzGobe
de könyörgöm, ha le is írnád, h mi a bajod, akkor talán nem csak a sírásodon röhögnénk ^^
és ha nem tudod pontosan, de tudsz vmit, akkor meg rákeresel, feltalálod magad, próbálgatsz vagy szimplán beírsz egy épkézláb mondatot és ülsz a golyóidon

eom$

hát
nem sokat ir arról h h használjam géjmben. és tom h nem a játék része, és a beállítások meg minden meg is van, csak ezt nem tom pontosan, de azért kösz

CzGobe
csak azt nem értem, h minden ott van a "TEAMSPEAK program beállitása" linknél^^

eom$

lol ez már lassan "hogyan használjuk a Teamspeak nevû progit" címû fórum lesz😄
CzGobe
a TS nem a játék része, így csak játék közben tudod hesználni, benne nem 😄
1) vagy azt állítod be, h hangra aktiválódjon
2) vagy azt állítod be, h egy billentyû lenyomására aktiválódjon...

eom$

na letöltöttem egy másikta, le is magyarosítottam, a következõ kérdésem h h tom hasznáni géjmben<#violent>

ez nem csinál semmit.letöltöttem ezt:TeamSpeak 2 Client (Updated Executable) és ezt: TeamSpeak 2 Server (Updated Executable) az egyik létrehoz vmi fájlokat abba a mappába ahol van éppen, a másik meg vmi fájlt hiényol<#szomoru1> hol rontottam el?

ok. hát...itt van egy pár...

HunnernesKonge
Egyikõtök leszedi a Teamspeak nevü progi Szerver változatát INNEN majd a klienst is.
A másik csak a klienst. Az elsõ beállitja a szervert, megadja az adatait a másiknak. Mindketten csatlakoztok és kész is.
TEAMSPEAK program beállitása
De..Ezmentek egy boltba és megveszitek 3000 ft ért.

akkor nem lehet orvosolni?

Akkor az a problem..
Én ilyet eredetinél még nem tapasztaltam..

hát... nemhiszem

eredeti?

csá. kéne egy kis help. lehet h csomóan irtak már hasonlót de nem naon volt idõm viszaolvasni....
szal: haverral szoktuk 1v1 be nyomni a csét, de eccerûen nem halljuk egymást (mikrofonon) és ebben kellene segíccség! (egyébként sourcban sem halljuk egymést4)

Drefragold a vinyód..
Szal töredezettség mentesítsd, és minden lim-lom o törölj a temp mappákból.

Hy! 1.5 ot tolom. Egyenlõre csak BOTok ellen. Egy ideig frankón ment a game, de mostanság elkezd kattogni(megakad), aztán meg kidob. De ezt sem mindig, van h továbbfut. Erre megoldás????
Köcce

Czdano
Nah lol 1.5öt meguntam (1 szerver volt összvissz) letöltöttem 1 no steam verziót és lebannoltak 2 szeróról mert 'whztam' (közben pedig csak nagy hangerõn volt a füles..) no comment

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

HunnernesKonge
Meg emeljük ki, hogy messze jobb netkóddal, és a legjobb találatregisztrációval büszkélkedõ CS verziót tolod most 😄
Czdano
1.6ot most jó ideig leszarom..1.5ötözök legalább megtanulok csiterek ellen játszani :AD:sda

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nekem most 1.6 ba se müxik..

Czdano
1.5ben a developer 1 és fps_max 101 nem müködik? Hiába írom be, 60 fps..

Czdano
Basszus..hazajövök hétvégén örülök az uj videokarinak és elbaszódott az accountom amit unokatesómtól kaptam (account dissabled)...de fos.... komolyan mondom a no steames CS jobb..

GaBika6
Counter Stike kódomtol megválnék!Ha valakit érdekel írjon privátot, aztán megbeszeljük az árat!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

killer, tényleg vmi olyasmi volt

Kösz...
Ez az amire nem emlékeztem..

HunnernesKonge
de_rats esetleg? 😄
WTF?
Én csak úgy emléxem rá, hogy RAT MAP 1-2-3-4 asszem 5 is volt...De lehet rosszul emléxem.😄

Pepsi Twist
mice volt a neve...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Igan Azok a RAT mapok...
tudtommal nincs elõjele..Szal csak szerverkeresõbe a filterbe beírod, hogy
RAT és várhatóan kiad...De én nem emléxem arra, hogy lenne elõjal PL AIM, KZ vagy valami.

Hy! Mostanság igyexem nekiesni a gamenak (ugyebár vizsgaidõszak és tanulás helyett kell vmit csinálni 😄). 4-5 éve lehetett talán amikor havernál láttam és toltuk egy kicsit. Volt vmilyen rats? pálya. Miniatûr figurák voltunk a "nagyvilágban". Konkrétan konyhára emléxem. Please, segítsetek megtalálni!!!! Köcce

Czdano
Legjobb .DDDD

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
😄SAsadasdads

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
Pepsi Twist
😛

Boconadi
BOT-e? 😄ddddddddd
Pepsi Twist
mi az a bote?

Felvettelek MSNre 😊
Boconadi
bote? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD:AS😄:d😄.Dddddddddddddddsaddasdd
ColdFire
😊

hogy kell bote-t berakni???
Pepsi Twist
letöltöd, elolvasod a readme-t, megcsinálod a readme szerint, indzsoj

Bence94
helo hogy lehet berakni botokat a játékba ? úgy tudom le (is) lehet tölteni hozzá csak hol?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Mr_no_NaMe
Oks köszi ^^

Adaminho: Válaszoltam ^^
Írtam neked PÜ-t 😊
Balintrial
Fraps szar, GameCam-mel próbálkozz.egy 1 perc 21 mp-s movie lett 5,52 mb hang nélkül 640x480-as felbontással...
Mr_no_NaMe
Kéne 1 kis helpö.
Ha frapsal felveszek egy .dem fileból vmi jelenetet akkor hang nélkül is lesz kb 50 mega :S
Mivel lehetne átkonvertálni, hogy minõségileg kb ugyan annyi legyen de mégis ilyen 5-6 másodperc kb 2-3 mega legyen max?
Czdano