7046
  • akyyy
    igazán nincsmit
  • dragonfighter
    megtaláltam,kikapcsoltam.
    100 FPS-em van!
    naon köszönöm a segítséget !!
  • Nightwish006
    v-sync, vertical sync, függőleges szinkonizáció vagy valamilyen formában OTT KELL LENNIE!
  • dragonfighter
    Ezt kerestem már,de én csak nem birom megtalálni hogy hol lehet kikapcsolni.Youtube-on kerestem videót és ugyanez az élérési út,de az embereknek teljesen más a párbeszédablak.

Vezérlőpult > Megjelenítés > Beállítások > Speciális > GeForce > és itt nekem az van hogy NVidia Vezérlőpult elindítása.
    [URL=http://img134.imageshack.us/my.php?image=kepun5.png]
    itt egy szó nincs olyan hogy V-Sync.
    Egy másik srácnak is ez volt a problémája és a fickó azt mondta neki nincs meg a legfrissebb videókari,kölünben jó lenne.
    Nekem meg van..Bár ő a videót kb. 1 éve tette fel és a kommentje 6 hónapja ott van..azóta tuti változott xD
  • Nightwish006
    Hogyabajbanelenneismerős... De kérem, cshu-n minden 2. gyökér ezt csinálja! Ettől nem lettem okosabb! ;D Csak 1 kérdésem van, ismerlek ? :D
  • Balintrial
    vsync off
  • dragonfighter
    nekem is max 60 FPS-em van.már mindent kipróbáltam de csak nem akar feljebbmenni -_-'
  • Szabi84
    ja mondjuk ha a billentyűzettel is gond van akkor nemtudom
  • HunnernesKonge
    Ha az a gondja ami nekem volt 3honappal ezelőtt akkor biztos nem az lesz. mindenesetre egy próbát megér, ha nem jön be akkor maradnak az én verzióim
  • Szabi84
    cplmousefix a megoldas
  • Mr_no_NaMe
    Tudnátok mondani 4-5 RENDES nem kamuvacos tehát vac2 secured magyar szervereket? Mert sajnos a legtöbb elvileg telljesen securedes vacos szerón érdekes módon vagy a fele társaságnak nincs idje vagy az összes steam id hatosokból áll...és érdekes módon nagyon nagyon sok a makilövés...utálom a csalókat és van a francnak kedve azok ellen játszani.
  • HunnernesKonge
    1. Videokártya driver frissítés
    2. Játék reinstall CDről telepítve
    3. Játék reinstall steamről telepítve
    4. Windows reinstall

Kb ezek a lehetőségeid.
  • kulkris
    Hali

Nemrég vettem egy új gépet és azóta elég fura az 1.6 meg a CZ, ( CSS-nél nem észlelek változást ) olyan mintha késne az egér meg a billentyűzet nem sokat de éppen eleget hogy ne lehessen játszani. minden beállításom a régi az egerem MX518 driver van... És mégis nem tudom miért de élvezhetettlen.

új konfig: Giga p35-ds3; C2D E8200; Inno3D 8800GTS; 2x1Gb corsair ram;

Én arra gyanakszom hogy mivel elég régi a játék igy biztos nem szereti a két magot vagy az ilyen videó karit. Ha vkinek van ötlete, vagy tapasztalt ilyet, esetleg van egy hotfix, patch... az legyen szives segítsen.

Köszi
  • eLiXir
    a cshus stílt felvéve álnevezek és úgy szólogatok be és netkeménykedek. ismerős é? : D
  • HunnernesKonge
    "hivatalosansemmittevőlow" Ittvan. Mitnemlátszezen?
  • Nightwish006
    Nekem tuti nem mondtad el, szal hajrá!
  • Adaminho
    Hát én nem értek a lovakhoz vagyis a sourcehoz:D, de anyit tok, hogy a 60 fps az non kevés. Egyik haveromnak 200 fpsel fut kb. Próbálj ki valami fps configot.
  • Nivea
    jol látod, és nem tudom miért, mert a source-ben 60 van kb.
  • Adaminho
    Gyah 20 FPS:D Sry ha én vok vak de én 20-at látok a jobb alsóban:D
  • Pepsi Twist
    lagg meg egyebek
  • Nivea

És mért van az h fölé lövök és eltalálom?
  • Szabi84
    F5 és a cstrike mappába
  • Nivea
    mivel csinálok sreenshot ot és hova menti el?
  • HunnernesKonge
  • eLiXir
    hivatalosansemmittevőlow. már elmondtam hejj! :p
  • Nightwish006
    AzistenbasszonmegtégedKIVAGY TE KUTYA? :DDDDD
  • Pepsi Twist
    ^^
  • eLiXir
    na a tapasztalat basszalakmeg :D
  • Pepsi Twist
    én megmondom mindig az a csíter aki az első éppen akkor... na és persze irígykednek...
  • [HUN]FaTaL
    Én azon röhögök hogy bemegyek egy német szerverre halál kuss van és mindenki játszik. Aztán bemegyek egy magyarra ott meg ez megy: kurva anyád buzi csíter nyomorék... Nem értem hogy a magyarok miért nem tudnak kussban, normálisan játszani...
  • [HUN]FaTaL
    Mert sok a faszláma:)
  • eLiXir
    fasznak játszol publikon
  • Czdano
    Miért van az hogy az összes csitert leszarják (akiknek rangat összevissza a célkereszt......) és pl engem meg lecsitereznek csak azért mert követem a célkereszttel a hangot amit hallok fülesen keresztül ? :/ Sajnos az adminok is igy vannak ezzel..
  • Czdano
    Igen azért írom :DA:S:D
  • eLiXir
    biztosan olvassák.
  • Czdano
    Juppi nyert az SK gaming :) Gratula nekik!
  • Rockynhooo
    connect 77.111.225.228:27131
    :)
  • [HUN]FaTaL
    Hogy tudok HLTV-zni? Mert nincs hltv.exe-m:(
  • Czdano
    Még csak most lépegetnek be..szokás szerinti késés :/
  • Rockynhooo
    hm SK nem rossz nem rossz