Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
és ha nem tudod pontosan, de tudsz vmit, akkor meg rákeresel, feltalálod magad, próbálgatsz vagy szimplán beírsz egy épkézláb mondatot és ülsz a golyóidon
eom$
nem sokat ir arról h h használjam géjmben. és tom h nem a játék része, és a beállítások meg minden meg is van, csak ezt nem tom pontosan, de azért kösz
1) vagy azt állítod be, h hangra aktiválódjon
2) vagy azt állítod be, h egy billentyû lenyomására aktiválódjon...
eom$
A másik csak a klienst. Az elsõ beállitja a szervert, megadja az adatait a másiknak. Mindketten csatlakoztok és kész is.
TEAMSPEAK program beállitása
Én ilyet eredetinél még nem tapasztaltam..
szal: haverral szoktuk 1v1 be nyomni a csét, de eccerûen nem halljuk egymást (mikrofonon) és ebben kellene segíccség! (egyébként sourcban sem halljuk egymést4)
Szal töredezettség mentesítsd, és minden lim-lom o törölj a temp mappákból.
Köcce
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ez az amire nem emlékeztem..
Én csak úgy emléxem rá, hogy RAT MAP 1-2-3-4 asszem 5 is volt...De lehet rosszul emléxem.😄
tudtommal nincs elõjele..Szal csak szerverkeresõbe a filterbe beírod, hogy
RAT és várhatóan kiad...De én nem emléxem arra, hogy lenne elõjal PL AIM, KZ vagy valami.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha frapsal felveszek egy .dem fileból vmi jelenetet akkor hang nélkül is lesz kb 50 mega :S
Mivel lehetne átkonvertálni, hogy minõségileg kb ugyan annyi legyen de mégis ilyen 5-6 másodperc kb 2-3 mega legyen max?