Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Mi most nem téged oltottunk le, csak megjegyeztük hogy "magasabb" szintû játékra alkalmatlan...

eLiXir vélemény? ^^
ColdFire
végülis, ugy másfél éve amikor a kép készült kb, nem néztem, omg O.o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Szabi84
Huhh pedig alap! Néha úgy megyek hogy a radart nézem nem is a pályát! sok béna gyerek azért TK-zik, meg keresi hova tették le a bombat mert nem nézi a radart! Használjátok!!!!!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Régen nekem be volt kapcsolva, de a fasse nézte.

Szabi84
Átlászó radar csak azokat nem zavarja akik sosem nézik az én véleményem szerint!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ha már vidifelvételnél meg fraps nál tartunk, nem tudtok valami olyan progit ami támogatja a winfos movie maker formátumát, ill tudja értelmezni és szerkeszteni? Mert vistan nekem konvertnél kiakad a movie maker..-.-

HunnernesKonge
Jól leoltottátok, pedig aki kicsit is komolyabban gondolja az 1.6-ot az nem játszik átlátszó radarral, és nem skinezi szét a csmappáját...

Fraps viszont igenis hasznos : )
ColdFire
oké menõkém, vegyél vissza, mióta cszel te?
attol még hogy egy embert láttál játszani, akinek 2/10es stattal nem áttetszõ radarja volt, nem kell ugatni, de azért (y)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
hmm, nem töröltelek le :o
mostanság folyamatosan törlõdnek a partnereim, írj vmit,aztán visszaveszlek, foshmsn microsoft kombó 😄

Mr_no_NaMe
Egyáltalán nem.

#4074: Nem vagyok, de ha valamit csinálok akkor azt a lehetõ legmagasabb szinten szeretem mûvelni. Fõleg a cs-t.
Nightwish006
Te valami sztárjátékos vagyol? :o

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Boconadi
nem kurvára mind1?
Szabi84
😄DD Átlátszó radar teljesen szar, meg ez a skinezés!

Mr_no_NaMe
Teneked jó a 90/20-as stat 1v1be és 1024-be játszol átlátszó radarral + fps-t is mérsz közbe? O.o
Nightwish006
😄DDDDD

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Boconadi
köszi hogy letöröltél msn-rõl... 😊
ColdFire
régi kép 😛

Nightwish006
uristn hogy lehet játszani ien undorito skinnel? 😄

ColdFire
loál, anno lanoztunk haverral, am Lalának hívnak real life 😄

HunnernesKonge
Áhh nightcupot nemfikázzuk, volgárt nemfikázzuk, signs-t meg szeressük szal nincs ott a helyem 😄
Melyik az xDk?

De ha megmondanád mi cshun a nicked lehet elõrébblennénk <#nyes>
Mert így csak egy retard vagy akivel kölcsönösen hol viccesen hol durván oltjuk egymást. Úgy meg már ott is tudnék veled flamelni ^^
szia. miazhogy 1 g player?
eskiengedtemeghogyanevemetaszadravedd!??
inkabb csatlakozz nightcup arcoskodasba cshun :d
tudom h te is csalsz 😄D

BAKKER!!!!
OTT A MEGOLDÁS A FAQ BAA!!!!
Amúgy pedíg, szedd le a cs t és a steamot, és nyomj egy start,futtatás,regedit, és töröld ki az egész steam nak a reg jeit.

geri777
VAlki segitene nekem ????

vagy már többször lese irjam mert ugye segit senki?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Boconadi
ó olyan túlképzett professzionális játékos, hogy az alap dolgokat már elfelejtette. Teccikérteni?
CzGobe
😄DDASDDSASAASD teccik XD

eom$

HunnernesKonge
Elmesélném hogy eLiXir 1g player csak hülyül ^^
Ha meg nem hát igyjárt..<#rolleyes>
geri777
b betüvel

valki oda adná nekem a config ját?? ami opengl es?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Mr_no_NaMe
degecivagy :C
geri777
LoLLLLLL

nemmukodik mindig meghalok!!!!

HunnernesKonge
Ird be ezt config.cfg-be:

bind mouse1 say Nyomi vagyok;
bind mouse2 kill;

Ezután az egér bal majd jobb gombját leütve tudsz vásárolni
sziasztok. hogy kell vasarolni ebben a jatekban? lecci segiccsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!

balvin
köszi mindenki megvan
(szétnéztem pedig de nemvettem észre<#idiota>)

geri777
egyépként nincsen olyan ami vissza álit mindent eredeti?

Boconadi
nincs felrakva a csé.

Valaki töltsön már fel neki egy opengl-es configot ide
geri777
te oda tudnád adni?

Boconadi
de. elméletileg.
geri777
és ott mit csináljak a config.cfg ben???

de télleg ha valki átküldi a configját ami opengl akkor az nekem jo lenne nem??

Boconadi
hát de vazz. Ha átváltod d3d-be, akkor is mûködnie kell. De ha még nem is mûködik, akkor ott a faq-ban szereplõ megoldás, hogy visszaváltsd opengl-re. De nálad ez sem jó?!

Próbálkozz a config.cfg -ben. Jobbat nem tudok.
geri777
ááááááááááááá

Köszike
Jo fej vagy

Más ötlet

Töled származik az az ötlet is hogy probáljam meg átváltani 😛 <#violent><#dumcsi>

Boconadi
format c:

😄
geri777
ujra raktam a stemet meg a cs és ugyan az !!!!

akkor most mit csináljak?

Ha jól emléxem akkor, a video beállításnál van egy olyan, hogy display mod , legördíted, és kiválasztd, hogy wide mod.

HunnernesKonge
Nem csak tudtoddal, csak be kellene néha nézni az optionsbe mielõtt valaki kétségbeesik <#gonosz1>
Boconadi
A játékban be lehet kapcsolni hogy Wide-ban fusson tudtommal
Boconadi
rakd ujra az egész steam-et vazz.
balvin
hello, az lenne a problémám, hogy a CS ablakban indul, és nemtom kitenni fullképernyõre (a felbontás miatt lehet mert most lett egy 20 colos wide lcdm, aminél a windows felbontása 1680x1050, a játékban meg eleve nincs semmilyen ide felbontás:S) ha tudtok valamit amivel kitehetem fullra azt megköszönném

geri777
ezt már probáltam és nem megy ugyan ugy nem jön be a kép!

Nightwish006
Önnek pedig ajánlom az én kezelésemet 😊

Ha jól emléxem az volt a problémád, hogy átállítottad az OPENGL -t D3D re..
Tessék, itt a megoldás..:
26. Átállítottam a rendert DirectX 3D-be és azóta el sem indul a játékom. Mit tegyek?

A 'My games' -ban kattints jobb gombal a Counter-Strike -ra, válaszd ki a 'Properties' -t, aztán a 'Set launch options...' -ot, és írd be hogy: -ogl

És csodák csodája a faq ból copy -ztam.