7046
-
#4927 Írj saját config filet. Nekem van egy 8 kilóbájtos amit lassan 1 éve bővítgetek. Hihetetlen hasznos tud lenni és nélküle sose játszanék már. -
#4926 Eddig fél év alatt egyszer raktam újra mert kidobott minden szerverről mikor vásároltam. A Windowst sűrűbben rakom újra mint a CS-t:) -
#4925 Nekem olyan volt hogy awpvel zoomolok, kijövök a zommbol és jobb kézben volt a fegyver..ujra zoom és balkézben van :/ -
#4924 Kedvenc szerók: Mindegy warmupolni random megyek, mixelni konzolbol, máskor meg nem játszom. cl_righthand meg alt tabbal állitódik el, és CEVO guiban a commandmenüben(H gomb ingame) van külön weapon hands view állitási lehetőség.
Kérdésedre válasz: CS-m mindig a Windows ikertestvére (kb 3perccel fiatalabb az operációsrendszernél), kb 3havonta húzok új Win-t -
#4923 Hmm. ti mien gyakran rakjátok ujra a gémet? Nekem kb 3-4 havonta bebugosodik, (a kedvenc szerók listájából eltünnek a szerverek, magától válogatja a cl_righthand értékét és még sorolhatnám....)nemtom miért :-c -
#4922 Azért a 100 jobb mint a 85 ;D Biztos szokatlan, de jobb. -
#4921 plusz setlaunchoptionsben ird be hogy -freq 85 -
#4920 85hz bőven elég. Én nagyon sokáig játszottam 85 hercen ugyan annyi fps-el.
Aztán feltoltam 101-re és mint valami gyorsító cucc olyan volt. Hihetetlen gyors lett minden alig hittem a szememnek. -
#4919 monitor frissítését 100hz re tedd, mert hiába van 100 fps ed, ha csak 60 at látsz... -
#4918 Nvidia/Ati vezérlőkozpontban Vertical Sync: Force Off
És konzolban:
developer 1
fps_max 101
fps_modem 101 -
tréj #4917 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy 1.6-ba hogyan lehet megnövelni az fps-t hogy nem csak 60-an legyen F.A.Q-ba találtam valami ehez hasonlot de az nem jött össze! -
dragonfighter #4916 aha..a polcról kell leszedni -
#4915 Piros keretben villog hogy a warez tiltott. Menjél el a boltba és vedd meg. -
#4914 pentagram gui...nem pont ilyen, de a betűk jóval kissebbek lesznek. -
Mc Master #4913 Ezt lehet valahonnan szedni? linket légyszi
-
#4912 én megnéztem volna -
#4911 hihetetlen milyen játékosokat lehet találni.
Az egyik szó szerint fel volt háborodva azon, hogy mi az, hogy officon ctkent vegigmenve a lift felé, benéztem a hosszú folyosóra ahol ő kempelt. Hogy csiter vagyok vagy nem tudom. Hát beszarás :)
A másik meg lő 2 arm, 2 leg-et rám, és kiabál hogy nem halok meg. Hát édesapám, ez sem hallotta még hogy "csak a fejét, meg ne sántuljon". -
#4910 A meccs sajnos elmarad, bár nem hinném hogy sok embert érdekelt volna :D -
#4909 jah most jöttem rá, hogy több zenith is van ... :D
akit én ismerek az Győri :) -
#4908 Nem tuti, hogy ugyan arra a zenithre gondolsz :D Van 1 másik, cEb nevü csapatban, elég sokáig 1.5 özött. -
#4907 cevo gui talán. De ha gondolod megkérdezem a kép készítőjétől ;]
Jah iLOVE.OHS vs centurion Cshu.champ meccs ma este 10 órától, ha vkit érdekel pötyögje ezt consoleba :
connect 193.221.95.183:26024
Hajrá MI! Vagyis iLOVE! -
#4906 Jéé nálam van a bomba :C -
#4905 zenith csapattársam volt :D -
Mi annak a modnak, addonnak a neve ami a szöveget ilyen kisbetüssé teszi? -
#4903 Ezért utálom az amx modot..nem látok semmit a felirattol
Nembaj ;) -
#4902 sok felirat betakarja az egész képernyőt :D
de az egyiket desertel ölted -
Awp rox 4 hit 1012 ;) -
#4900 Hmm...amxet vhogy nem lehet kilőni?? Ugyértem hogy legalább a multikill, ultrakill lámaságokat ne irja ki nekem bal oldalt ha van vmi :/ fps-t elég csunyán lehuzza -
#4899 Köszi! :* -
#4898 Jah...írtam supportnak ticketet. Remélem hamarosan visszaadják. -
#4897 Akkor kép a cdkeyröl..vki ezekszerint ellopta :-c -
#4896 Nemtom igazából arra sem emlékszek, hogy milyen címre regeltem. Már vagy 3 éves acc. -
#4895 e-mail cimet is átírták? -
#4894 Nem bírok belogolni az accomra. Nem jó a pass. Valaki átírta. Egyszercsak kilogolt a steam és azóta nem bírok visszalogolni semmilyen jelszóval se. -
#4893 #4890
Vagy kiirja h incorrect password? -
#4892 Őőő...olyankor mivan mikor nem bírok belogolni a steam accomra?
Tegnap reggel még játszottam, aztán délután egyszercsak logout és nem bírtam többé belépni. Most ellopták? De ha igen akkor hogy? SENKINEK nem adtam meg az accom főleg nem kamu oldalaknak. Keyloger se lehetett a gépemen mert sose jelentkeztem be manuálisan mert automatán volt.
Ha küldök egy képet a cdkeyemről és kérek egy ID nullázást akkor azt megcsinálják a steamnél? Mondjuk amúgy is akarok egy új steamet mert ez már 3 éves lenne de úgy hallottam, hogy ezt meg szokták csinálni. -
dragonfighter #4891 aha értem.köszönöm válaszodat -
#4890 TF2 ingyen hétvége van steamen és plus 3 millió user kicsit betett a seatle-i központnak, a content serverek levannak terhelve, sajnos várni kell, de 1,5 napon belül végetér a TF2 örület és újra visszazökken minden a normál kerékvágásba, nem tudok mást mondani csak hogy türelem -
dragonfighter #4889 A steam ezt írja ki amikor le akarom tölteni a Counter-Strikeot.Tegnap óta próbálom és mindig ezzel a hibával idegesít. -
#4888 `fatal` dropped
`fatal` has left the game
Ezt írja ki mikor ledob, megkértem havert, hogy nézze meg.
Ez mitől lehet?