Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hungarian GunGame Club
Ne fun szervere menjél fel:
Elõsõpontbanemlítettem.
Nem, nemcsalás..Ez egy szerver mod.
Majd felrekom valamikor megint.
Már évek óta porosodik a polcon egy CS:cz játék a polcomon. Leszedtem a Steam-et, letöltöttem a kód segítségével a sima CS-t. Lenne pár kérdésem:
1. hogyan lehet LAN játékot indítani?
2. miért van az, hogy csomóan ilyen kék/pros vonalakkal tudnak hatalamsat ugrani, falatmászni mint a pók meg ilyenek?
3. hogyan lehet láthatatlannak lenni?
4. az elõzõ két pont nem valami ocsmány csalás? Nekem annak tûnik, és gecire idegesítõ.
UI: FAQ ezt a hibát dobja:
Warning: mysql_connect()
Can't connect to DBServer
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Videót szeretnék készíteni a cs 1.6-ból csak a képernyõrõl elszeretnék egy két mindent tüntetni !!
Néztem egy-két consol parancsot de nem tudtam elérnia mit szerettem volna! Remélem ti tudtok segíteni ! Az kéne nekm hogy a képernyõn csak a CÉLKERESZT és jobb felsõ sarokban lévõ tábla hogy KI-kit lõtt le és mivel !! Jó lenne Ha valki letudná irni nekem ezeket a konzol parancsokat Ide ! Egyébként frapsal készítem a videót és Soectate nézetbe vok szemlélõ !!!
REmélem tudtok segíteni!
A választ elõre is kössz !!!!!!
ZooLee
Aláírásod?
Hol láttál Ponzinak?<#sniffles>#sniffles>
Pff..Most nézem te vagy Ponzi..-.-<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
te zolee az SG rõl??Én vok Noiro, Orion öccse 😛
Igaz, könnyebb mint az 1.6 de akkorákat lehet derülni, mikor elkergeted a WP-t meg néha lehet E vel bombát kergetin😄
De képzeld! Steamen 2 katt az egész😊
Választ gyorsan zolee
ha csak azt akarom letiltani hcsaka hangokat ne tölcse le de a páylák jöhetnek akkor mit irjak be konzolba?
segíts emberemnek találni console parancsokat. Ne csak járjon a szád és keress kifogásokatz mer leszedtek<#email>#email><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
Lenne 1 kis problémám a CS 1.6-tal. Az a gond, hogy egyik hawerommal néha szoktunk public szervert csinálni (cs.werger.at:27015)<#vigyor3>#vigyor3>. Az a gond, hogy már többször is szükség lett volna fegyverek letiltására (pl. awp, tactical shield). De nem tudjuk hogy kell.<#nemtudom>#nemtudom>
Sejtük, hogy vmi konzol parancs lehet, de egyszerûen nem találjuk sehol.<#shakehead>#shakehead>
Pls help!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
az vicces h én nem vok oan kocka mit ti? 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
majdnem mindig mikor megpróbálok felmenni 1 szerverre kb 1 mp után kilép... slussz.... miért???
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vagy ha eredeti, akkor tûzfalban engedélyezd a ded servert.