Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak ijen fun,Wc,rpg szerok

ChaosTeam
Új 1.6-os GunGame szerver! http://counter-strike.chaosteam.hu

Hungarian GunGame Club 213.16.81.70:27017
Lant úgy, hogy összekötöd a 2 gépet, nyomsz egy create new gamet, másik fél a lan fül alatt már látja is a lant...

Ne fun szervere menjél fel:
Elõsõpontbanemlítettem.
Nem, nemcsalás..Ez egy szerver mod.

Majd felrekom valamikor megint.

Narancs
Sziasztok!
Már évek óta porosodik a polcon egy CS:cz játék a polcomon. Leszedtem a Steam-et, letöltöttem a kód segítségével a sima CS-t. Lenne pár kérdésem:
1. hogyan lehet LAN játékot indítani?
2. miért van az, hogy csomóan ilyen kék/pros vonalakkal tudnak hatalamsat ugrani, falatmászni mint a pók meg ilyenek?
3. hogyan lehet láthatatlannak lenni?
4. az elõzõ két pont nem valami ocsmány csalás? Nekem annak tûnik, és gecire idegesítõ.

UI: FAQ ezt a hibát dobja:
Warning: mysql_connect() : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /export/cjb/hosting/hu/cjb/www/frame.php on line 9
Can't connect to DBServer

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Mr_no_NaMe
Csakazé se -.-
Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nivea
csak egy ip-t másolj be!

LordAdam911
http://www.counter-strike.hu/index.php?l=YToxOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6NjoiYmVuZGVyIjt9
élvezzétek..
Mr_no_NaMe
OMFGWTFHAX??
A magyar szerverek 99,9% csak funmapok nyomogatásából áll...
Nivea
van vmi magyar fun mappos server?

ZooLee

nem ponza ha arra gondoltál.

Heló mindenkinek!
Videót szeretnék készíteni a cs 1.6-ból csak a képernyõrõl elszeretnék egy két mindent tüntetni !!
Néztem egy-két consol parancsot de nem tudtam elérnia mit szerettem volna! Remélem ti tudtok segíteni ! Az kéne nekm hogy a képernyõn csak a CÉLKERESZT és jobb felsõ sarokban lévõ tábla hogy KI-kit lõtt le és mivel !! Jó lenne Ha valki letudná irni nekem ezeket a konzol parancsokat Ide ! Egyébként frapsal készítem a videót és Soectate nézetbe vok szemlélõ !!!

REmélem tudtok segíteni!
A választ elõre is kössz !!!!!!
Bocsi, elírtam...o v val.2 e vel...
ZooLee
Aláírásod?

Hogy érted h 2 e vel?
Hol láttál Ponzinak?<#sniffles>

Igen az vagyok..De még mindíg 2 e vel.<#ejnye1>
Pff..Most nézem te vagy Ponzi..-.-<#wilting><#idiota>

hja
te zolee az SG rõl??Én vok Noiro, Orion öccse 😛

Neszidd! Rohadt jó játék...
Igaz, könnyebb mint az 1.6 de akkorákat lehet derülni, mikor elkergeted a WP-t meg néha lehet E vel bombát kergetin😄

Mr_no_NaMe
Fordítva kellett volna...és inkább a sourceot kellene megkérdõjelezni, hogy egyáltalán van-e valami értelme megvenni -.-
Köszee lehet beszerzem css mellé az 1.6ot

Nem, nem csak azzal lehet, szedjél tört dedikate szervert, és légy boldog.
De képzeld! Steamen 2 katt az egész😊

Ez a szerver csinálást gondolom csak eredeti 1.6tal lehetséges nem??<#integet2><#vigyor2>
Választ gyorsan zolee

Na, ezt most Így hirtelen nemtudom<#wilting>...Jóideje csak nállatok multaom az idõt<#vigyor>

Nivea
hello
ha csak azt akarom letiltani hcsaka hangokat ne tölcse le de a páylák jöhetnek akkor mit irjak be konzolba?

Boconadi
már megint Te?
ezaazzzz végre valaki, fight!!4

Fu, elméletileg amx+meta mod ban cl_restric awp vagy akármi..de sajna nem tudom honnan lehet leszedni:S Ill nekem van chicken modom, de nem müxik.:S

Pepsi Twist
akkor sorry

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Próbáltuk. De abban nincs ilyen.😞

No zolee most legyél okos.
segíts emberemnek találni console parancsokat. Ne csak járjon a szád és keress kifogásokatz mer leszedtek<#email><#worship><#vigyor2>

Pepsi Twist
amx? (ez 1 "addon" szerûség)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hali!
Lenne 1 kis problémám a CS 1.6-tal. Az a gond, hogy egyik hawerommal néha szoktunk public szervert csinálni (cs.werger.at:27015)<#vigyor3>. Az a gond, hogy már többször is szükség lett volna fegyverek letiltására (pl. awp, tactical shield). De nem tudjuk hogy kell.<#nemtudom>
Sejtük, hogy vmi konzol parancs lehet, de egyszerûen nem találjuk sehol.<#shakehead>
Pls help!

Czdano
Akkor nem vagy igazi cs-s ;D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

huhú de vicces volt
az vicces h én nem vok oan kocka mit ti? 😄
Czdano
😄DDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

LOL....configból kiszeded azt a beblindelt sort...

meg tudja vki mondani h hogyan kell kikapcsolni a bind mouse1 kill-t 😄
figyu van 1 kis gondom:
majdnem mindig mikor megpróbálok felmenni 1 szerverre kb 1 mp után kilép... slussz.... miért???
fx5200 al még régen 120 volt áltban: D

Szabi84
rondábbak és több fps-ed lesz, elvileg

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

megtudja vki mondani hogy mire jó a high fps modellek?
Czdano
Érdekes nekem 1 ideig volt ilyen problémám aztán magától (vagy a gps gui-tol) elmúlt..

az azert van mert nvidia fele vga-d van es nem kapcsoltad ki a vertycal synscet de ha ki is kapcsolnad akkor is csak 76ra menne .. mert ez valami ujjab nvidia féle ujitas 😞

Nekem nem is megy valamiért 60 fölé..-.- Pedíg fps_max 1000 : DD és a dev 1 is bennvan.

hát nem igazan 😊 mert eddig 100fpsem állt mint acövek most meg ujra raktam a cs-t es azota :/

Tré gép?

valaki tudna segiteni : ujra raktam a cs-t meg a nvidia drivert is .. es fps_max101 es developer 1 es az fpsem 76on all! valaki tudna segiteni ?

Eredetivel nincs ilyen probléma...
Vagy ha eredeti, akkor tûzfalban engedélyezd a ded servert.

Hello , nekem az lenne a kerdesem , hogy ha nyitok szervert akkor arra mas nemtud feljonni , es azt irja ki neki hogy "Valve validton rejected" . Es ilyen "hulye" IP t kap a szerver .

Boconadi
hát a multiplayer settings-ben állítsd a célkereszt nagyságát nagyra, aztán meg cl_dynamiccroshair 0.