Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
azt nekérdezd

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

honnét lehet letölteni?
Pepsi Twist
plugin + addon kell hozzá

nem tudja vki megmondani hogy hogyan lehet death mach szervert csinálni?
Mr_no_NaMe
Mikor megnézek egy dem filet akkor mindig kitágult célkeresztel rohangál az ipse. Azt hogy lehetne megoldani, hogy játék közben is folyton ki legyen tágulva a célkereszt? Tehát egyhelyben állok de akkor is szét legyen húzódva.
Czdano
Ez kurvanagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (és sajnos igaz -.-)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

LordAdam911
Czdano
Akkor az..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
cl_dynamiccrosshair 0 de mind1
hi all
vettem egy mx518-at csak az a baj h cs közben néha elmozdul magától a nyíl, kicsit szaggat
nem lehet vhogy beállítani h ne legyen ien?
Czdano
cl_dynamiccrosshairscale 0

Viktor9202
Mi a kód hogy futás közbe ne mennyen szét a célkereszt? Nem jön be a faq:S

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Pepsi Twist
én vagyok is 1be 😄

Mr_no_NaMe
Nem ez a lényeg. Egyenlõre még csak warozgatni szeretnék, de azt kemény szinten. Nem hiszem el, hogy ne lenne egy komoly cs klán magyarországon 16-20 évesekkel.
jaja nagycsoportban nem kell sokat tanulni
amugy cshu...de nem fogsz talalni magyarorszagon csak lowokat, az igazi nagyok mint EN mar reg megtalaltak a helyuket ;>

Mr_no_NaMe
Jah igazából nem is tudom, hogy oda miért nem írtam xD
Csére nekem még lenne idõm mivel nem kell annyit tanulni. Ki kéne használni az idõt 😄
Kmarha
ajánlom hogy nézd a nagy versenyzõ klánokat. A http://www.counter-strike.hu/-n folyamatosan róluk irnak. Igaz, mostanában fõleg a külföldi klánokat veszik górcsõ alá, de találhatsz ott magyart is. No, azok egytõl egyik komoly klánok.

De nehéz bekerülni, és sokszor nem is keresnek új tagokat. Nézelödj körbe a honlapjukon (álltalában meg van adva), vagy keresd meg õket levélben és érdeklödj. Sok sikert!

ui.: egyébbként én is igy voltam mint te, sok klánt bejártam emiatt. A legjobban a Total Warrior klán jött be, egy leányzó volt ott az aduász, de hát az is elsülyedt ebbe a láma világba. Azóta inkább csak hobbiból CS-zek, gõzkieresztés. Amugy is van jobb dolgom, mint klánoskodni. Sok a munka és sok a tanulni való 😄 Egy komoly CS klántagság meg egész embert kiván.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mr_no_NaMe
Lehet nem a legjobb helyen, de azért megpróbálom..
Keresnék egy olyan klánt ahol komolyan gondolják ezt az egészet. És itt nem a 12-14 éves vérpistákra gondolok akik elcincogják mennyire low (ezeket a szavakat is gyûlölöm) az illetõ mert õt lelõtték és hajaj most milesz..
Egy olyan klán érdekelne akik összetartanak, és elég érettek ahoz, hogy ne csiterezés és anyázás legyen minden második szavuk. Klángyak, war legyen napi szinten legalább (EREDETI VACOS CS gondolom alap).
Betanulandó klántaktikok legyenek, tehát érezhetõ legyen a komolyság.
Összegzésképpen egy viszonylag tapasztalt, kultúrált csapatot keresnék, akik szeretnének a lehetõ legjobban telljesíteni és jól megvannak egymással plussz még kéne oda 1 ember😊
Tudom ritka az ilyen...de talán még is szerencsém lesz. Jómagam 6 éve ismerem a játékot, és azóta kisebb, nagyobb megszakításokkal játszom is. Mostanában (4-5 hónapja) eléggé rákapcsoltam a dologra.
Ha lenne ilyen ajánlat akkor írjatok légyszi.
Viktor9202
ezaz kicserélték 😊 Irtam nekik hogy nem engedi aktiválni és tényleg kicserélték :p Pedig reménytelennek hittem

minek írogattok ilyeneket ez nem a gumiszoba!!!szerintem!!!!
Szabi84
az árakkal van baj

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hehe most olvastam hogy a pc-és játékok a konzolosok szerint LEÁLDOZOTT ez nagy baromság mivel nincs az az élvezet konzoloson amit át lehet élni a pc-és játékokon!!!
szóval így áldozott le a pc-és játékok!!!!!!XDXDXDXDXDXD
Akkor ápgréd kéne esetleg?<#wilting>

Viktor9202
Már format is volt a gépen :S

pakold újra az egészet..

Viktor9202
Valaki segytsen pls. Megvan a cs eredetibe, de nem jó vmi. Steam-ba beenged lépni, de a játékot nem indítja el:S visszatesz a Steam-ba. HELP PLS

Mr_no_NaMe
Vagy inkább P-vel kezdõdik és 2-vel végzõdik :C
HunnernesKonge
<#banplz>
3 betus szo: n-nel kezdodik es ub-val vegzodik :d

HunnernesKonge
Valakinek ötlet erre:
Tök mindegy hogy newgame-t kezdek vagy netre megyek fel, egy minimális késést tapasztalok az egér és a célkereszt mozgása között, valamint az elsõ golyónak nincs hangeffektje, valamint úgy néz ki mintha beszaggatna akkor a CS. Videokártyadrivert már próbáltam 3-t, a hang hardveres gyorsítását is levettem már, CS-t 3x tettem fel újra; CDrõl is Steamrõl töltve is...
CSS-ban nem jelentkezik ez a problem.
Valami ötlet a Windows reinstallon kívül? <#nemtudom>
Kmarha
bár most még ha sok füstöt ledobnak újra elõjön a hiba.. pedig jó a vid kártyám meg a driver is.. sebaj, majd a graf beállításokon is rontok akkor egyet

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Örülök, hogy segíthettem. <#wave>

Kmarha
te jó ég, imába foglalom a neved! 😄 müködik 😄

Hejhó nép!!

Lenne egy szép nagy problémám a cs 1.6-al...

Igaz, nem eredeti a game, de a saját szerveremre nem enged fel...

Azt csinálja, hogy belép 1mp-re, aztán kidob...Mi lehet a gond??

A segítséget elõre is köszi!
Nekem is volt hasonló gondom nekem ez oldotta meg: Futtatás-ba írd be, hogy dxdiag ott pedig a hang fülön katt és a hangok hardveres gyorsítási szintjét vedd le teljesen... én a mai napig így játszom cs-vel 😊

Kmarha
mennyire lehetséges, hogy a windows beleköt a CS-be, és nem engedi azt normálisan futni?

A gép ugyanaz, amivel éveken át játszattam vele. Új driver max csak a frissitet omega, minden más ugyanaz. A windows az új egyedül.

Bármilyen beállításon, bármilyen jó netkapcsolattal, a játék elkezd, nem is beszaggatni, hanem rendesen beakadni. Ha lõnek rám, akkor csak egy irányba mozog (egér és bill).. a lövés mint valami õskori robot célzóberendezése, annyira darabos.

Viszont korábban minden jó volt. Ha valaki átélt hasonlót, és nem a winfos csere volt a megoldás, szóljon plz, mert a cd meghajtom tropára ment, igy az újra telepítés kicsit macerás lesz. 😛

CzGobe
attól függ mennyier komolyan akarsz játszani, amúgy nem hátrány, ha tudod használni^^

eom$

bardocz
egyébként sztem nem tudod használni az egér oldalán lévõ gonbokat(vagyis én nem tudom enyémen,és driver nincsen hozzá😄,egy genius egérrõl van szó)
Szabi84
igen

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mr_no_NaMe
Logitech egérhez tartozó drivert érdemes feltenni? Mert én eddig úgy játszottam, hogy megvettem az új egereket, bedugtam és játszottam.
egyébként vki tud véleményt mondani a fatal1ty egérrõl?
szopsz vagy box? 😄
Boconadi
tanulság?
Boconadi
Ez olyan mintha azt kérdeznéd amikor felsõ testre akarsz gyúrni, hogy Lábra érdemes-e gyúrni? Ha aránytalan akarsz lenni akkor nem.

Ugyan ez van a te esetedben is. Ha mással mész, akkor alkalom adtán nem fogsz tudni awp-vel lõni, és megszopod. Ennyi.

Innentõl döntsd el magadtól hogy érdemes-e.
érdemes AWP-ra gyúrni?
HunnernesKonge
<#nevetes2>
Remélem csak viccelsz, mert ha életben maradok, én is küldöm az IFÁsokat 😄
hey
remelem meg egyben vagy mar radkuldtem mindenkimet :pp
honnan tudod mivel jatszok?

HunnernesKonge
OFF:Mr_no_NaMe: Valaki fel tudott mutatni ellened valamit egy "vitában" erre ez a reakció szánalmas 0 szint. Grat hozzá. Ezentúl /ignore -.-

Nem fogok konkrét egeret javasolni, csak magamat tudom ismételni, az a legjobb egér, aminek a fogása számodra a legkényelmesebb. (Az fontos valamiylen szinten hogy ne egy Trust kategória legyen, a többi igazából nem számít. dpi-nek se sok értelme. Vannak elég sokan kicsit magasabban skillben mint mi -vagy mint eLiXir- és még mindig Microsoft 1.1A-val meg 3.0val játszanak.)
Ha olyan 10 ezer forint körül gondoltad akkor Logitech Mx518 vagy Razer DeathAdder
<#unalmas>

mifene volt nyelvtanora?