Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
vettem egy mx518-at csak az a baj h cs közben néha elmozdul magától a nyíl, kicsit szaggat
nem lehet vhogy beállítani h ne legyen ien?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
amugy cshu...de nem fogsz talalni magyarorszagon csak lowokat, az igazi nagyok mint EN mar reg megtalaltak a helyuket ;>
Csére nekem még lenne idõm mivel nem kell annyit tanulni. Ki kéne használni az idõt 😄
De nehéz bekerülni, és sokszor nem is keresnek új tagokat. Nézelödj körbe a honlapjukon (álltalában meg van adva), vagy keresd meg õket levélben és érdeklödj. Sok sikert!
ui.: egyébbként én is igy voltam mint te, sok klánt bejártam emiatt. A legjobban a Total Warrior klán jött be, egy leányzó volt ott az aduász, de hát az is elsülyedt ebbe a láma világba. Azóta inkább csak hobbiból CS-zek, gõzkieresztés. Amugy is van jobb dolgom, mint klánoskodni. Sok a munka és sok a tanulni való 😄 Egy komoly CS klántagság meg egész embert kiván.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Keresnék egy olyan klánt ahol komolyan gondolják ezt az egészet. És itt nem a 12-14 éves vérpistákra gondolok akik elcincogják mennyire low (ezeket a szavakat is gyûlölöm) az illetõ mert õt lelõtték és hajaj most milesz..
Egy olyan klán érdekelne akik összetartanak, és elég érettek ahoz, hogy ne csiterezés és anyázás legyen minden második szavuk. Klángyak, war legyen napi szinten legalább (EREDETI VACOS CS gondolom alap).
Betanulandó klántaktikok legyenek, tehát érezhetõ legyen a komolyság.
Összegzésképpen egy viszonylag tapasztalt, kultúrált csapatot keresnék, akik szeretnének a lehetõ legjobban telljesíteni és jól megvannak egymással plussz még kéne oda 1 ember😊
Tudom ritka az ilyen...de talán még is szerencsém lesz. Jómagam 6 éve ismerem a játékot, és azóta kisebb, nagyobb megszakításokkal játszom is. Mostanában (4-5 hónapja) eléggé rákapcsoltam a dologra.
Ha lenne ilyen ajánlat akkor írjatok légyszi.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
szóval így áldozott le a pc-és játékok!!!!!!XDXDXDXDXDXD
Tök mindegy hogy newgame-t kezdek vagy netre megyek fel, egy minimális késést tapasztalok az egér és a célkereszt mozgása között, valamint az elsõ golyónak nincs hangeffektje, valamint úgy néz ki mintha beszaggatna akkor a CS. Videokártyadrivert már próbáltam 3-t, a hang hardveres gyorsítását is levettem már, CS-t 3x tettem fel újra; CDrõl is Steamrõl töltve is...
CSS-ban nem jelentkezik ez a problem.
Valami ötlet a Windows reinstallon kívül? <#nemtudom>#nemtudom>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Lenne egy szép nagy problémám a cs 1.6-al...
Igaz, nem eredeti a game, de a saját szerveremre nem enged fel...
Azt csinálja, hogy belép 1mp-re, aztán kidob...Mi lehet a gond??
A segítséget elõre is köszi!
A gép ugyanaz, amivel éveken át játszattam vele. Új driver max csak a frissitet omega, minden más ugyanaz. A windows az új egyedül.
Bármilyen beállításon, bármilyen jó netkapcsolattal, a játék elkezd, nem is beszaggatni, hanem rendesen beakadni. Ha lõnek rám, akkor csak egy irányba mozog (egér és bill).. a lövés mint valami õskori robot célzóberendezése, annyira darabos.
Viszont korábban minden jó volt. Ha valaki átélt hasonlót, és nem a winfos csere volt a megoldás, szóljon plz, mert a cd meghajtom tropára ment, igy az újra telepítés kicsit macerás lesz. 😛
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ugyan ez van a te esetedben is. Ha mással mész, akkor alkalom adtán nem fogsz tudni awp-vel lõni, és megszopod. Ennyi.
Innentõl döntsd el magadtól hogy érdemes-e.
Remélem csak viccelsz, mert ha életben maradok, én is küldöm az IFÁsokat 😄
remelem meg egyben vagy mar radkuldtem mindenkimet :pp
honnan tudod mivel jatszok?
Nem fogok konkrét egeret javasolni, csak magamat tudom ismételni, az a legjobb egér, aminek a fogása számodra a legkényelmesebb. (Az fontos valamiylen szinten hogy ne egy Trust kategória legyen, a többi igazából nem számít. dpi-nek se sok értelme. Vannak elég sokan kicsit magasabban skillben mint mi -vagy mint eLiXir- és még mindig Microsoft 1.1A-val meg 3.0val játszanak.)
Ha olyan 10 ezer forint körül gondoltad akkor Logitech Mx518 vagy Razer DeathAdder