7046
-
#4887 már megtaláltam:)
ha esetleg másnak kellene: Steam\Config\serverbrowser.vdf -
#4886 Akkor jegyzettömb, és az ipket kimásolgatod, később meg vissza ^^ -
#4885 Sajna nem, abban a beállítások vannak:( -
#4884 Omfg ! Most nézem neked nicked ingame iLOVE.OHS Nw-..gl hf cshu ligához -.- (CSDM szeron láttalak még a multkor, akkor lucker neven voltam fenn ^^) -
#4883 nem server.cfg? (nembiztos, mintha láttam volna iet cstrike mappába ^^) -
#4882 Melyik fájlban tárolja a játék a kedvenc szervereket nem tudja valaki? Mert újra kell húznom az egészet úgy nézki :( Amint belépek egy szerverre kidob az egész játékból:/ -
#4881 énis kb. 25cm ből fordulok 180at:)
Egyébként negatív gyorsulás alatt azt értem, hogy egy bizonyos gyorsulás után az egér nemhogy gyorsabban mozogna, inkább lassul. Aka ha az egeret túl gyorsan rántom, akkor mondjuk 180fok helyett nem mozog csak 90et. Elég idegesítő... Elvileg 1.6m/s et kellene tökéletesen bírnia az egérnek, nem hiszem, hogy ezt túl rántom... Vagy mégis? -
#4880 Jolvan én 25 centiből fordulok 180at :D
/ Waron hátba nem lőnek (arra van a társ), publikon meg magasabb érzékenységgel játszom... / -
#4879 4-5 centi kb :P
Fél egérpadot végig kell sikálni ha fordulni akarok de nem baj...legalább sokkal pontosabban lövök távolra és valami újat is tanulok :) -
#4878 Várjá minnyá lemérem csak neked :) -
#4877 Negativ gyorsulás alatt mit értesz? -
#4876 Amugy van vkinek fogalma arról, hogy egereknél mitől lehet a negatív gyorsulás, és, ha lehetséges akkor hogyan lehet ezt megszüntetni? -
#4875 Nézd már meg hány cm a 180 please :D Kiváncsi vagyok -
#4874 Mondom ezt 8-10 óra game után :) -
#4873 Betelt a pohár. A szenzet 9-ről levettem 4-re. Eszméletlen jó így ^^^
Kicsit se bántam meg. Sokkal pontosabban lövök. -
#4872 elinditod cs-t nyomsz 1 ctrl+alt+delt ott folyamatoknál a hl.exe re jobb likk,prioritás beállítása és alacsony. -
#4871 Akkor passzolom:/ -
#4870 XP-m van! de nem biztos hogy egyre gondolunk! :) -
#4869 LAG, Vistad van? -
#4868 Sziasztok olyan problámára keresek megoldász hogy játék közbe néha pár másodpecig nem birok irányitani és az utolso lenyomott gombok irányába mozogok. ilyenkor az egeret nem tudom használni. ps2-es billenytyűzetem van és USB-s egerem.
Nagyon idegesitő tud lenni mikor játék közbe irányithatalanná válik.... -
#4867 "oké főnök, meghúzom magam. minden elismerésem a magáé D:"
Egy kérdés merült fel bennem:
Ki vagy te és mit csináltál szeretett eLiXirünkkel?! -
eLiXir #4866 oké főnök, meghúzom magam. minden elismerésem a magáé D: -
#4865 Neeee aS:DD_SA:DSA 1 awp/csapat, ez még publikon is kiéget srácok :D
elixir temeg kussirozzál, jobb mintha gizmo meg dzsángóóóó csinálná mint vistán! -
eLiXir #4864 én meg nektek gratulálok a csodás low szabályaitokhoz :D -
#4863 Hmm. Tegnap waroztunk (van klánom jupijé -.-'). Megegyeztünk az ellennel hogy egy csapatban 1 awp erre ők vettek hármat kapásból mondtuk hogy dobják el nem tették. 5-6 kör mulva mi is ki SK-ztunk már wp-t és ők voltak felháborodva hogy mennyit awpzünk, ez milyen köcsögség és elmentek azzal, hogy ők nyertek defwinnel o.0 Hát mondom gratulálok..... -
#4862 ez hatalmas -
#4861 Counter strike - lost memories csak legyen miröl csámcsogni -.-' -
eLiXir #4860 a sok tehetséggel:D -
#4859 Lesz majd egyébként cshu-s shoutcast (kommentátor), de még folyamatban van. -
#4858 jahok, felfogtam :] -
#4857 ? megszerzed a hltv ipcímet beírod az ipjét a közvetítésnek és kész. Az IP címek gondolom a cshu-n szoktak kint lenni. -
#4856 ahaa, htx
és közvetítés merre van? -
#4855 elindítod a cs-t, a menüben felhozod a consolet (0, nem numpad) aztán connect hltv_ipcím:port és kész:) -
#4854 de hogy nézem őket hltv-n pl? -
#4853 egyébként látogassátok előszeretettel cshu-t, minden nap vannak magyar meccsek... -
#4852 Mwhahahhaa :-] -
#4851 ennyire ne segítsetek vérprok -.- -
eLiXir #4850 iLOW -
#4849 francba nyert az iLOVE
-
#4848 hogy?