7046
-
#4967 én úgy tudom hogy: cl_showfps 1 -
xHeDex #4966 beirod konzolba show_fps 1 -
peti94 #4965 hello all
új vagyok még a gaméban és azt szeretném kérdezni melyik parancssal lehet behozni az FPS t ?
-
#4964 itt keresgess... -
#4963 Egyébként ti melyik szerón játszotok?
Küldjetek már pár ip-t mert újra dobtam a cs-t. -
#4962 Jupijé sk gaming 3. helyezett grat nekik :D -
#4961 Én trial-lal értek egyett... :D -
#4960 Csak én nem szeretem ezeket a svéd arcokat? oO -
CsakazSK.SWE.AMD azonbelülis főleg wlalele :D -
#4958 csak a fnatic ! :D -
#4957 Csak nem egy SK fanba bottlottam? -
#4956 :D -
#4955 Rohadt! SK gaming már csak 3. lehet a KODE5-ön..Grat az mTw.dk-nak és a fnaticnak.. -
#4954 www.counter-strike.hu
itt aktív a forum, ne félj -
#4953 Csáó trL :D:D -
#4952 cső tupi :D -
#4951 kétlem hogy aktív, a napi max 1 hszel :D -
#4950 Halli all!
Keresgettem CS-s fórumokat...Úgy láttom most rátaláltam egy aktív fórumra. -
#4949 m1 nekem:) eljátszok most úgy a szerveren de volt 1 jobb statom csak el felejtettem menteni majd legközelebb de azért köszi:) -
#4948 #4943 valaki??? -
#4947 800x600at szarérzés 2mes nyújtással nézni :D -
#4946 omfg biztos hogy nincs. -
#4945 cevo gui nincs 1440x900ra?
plz gyorsan help -
#4944 Hát ha a meccs előtt aztmondják, hogy megússzok egállal elfogadom... DE! A meccs közben már nem, a nehezebb oldalt lehoztuk 10-5re, simán nyernünk kelett volna, de _sajnos_ akkora balfaszok voltunk, hogy nemigaz... Elkurtuk, és csak az utolsó pár körben sikerült felébrednünk, így még a végén örülhetünk az 1pontnak, ellenben továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nyerni kelett volna. :) -
#4943 Halljátok az autohelpet hogy tudom kikapcsolni? Miota fennvan a cevo gui, nem lehet beállitani az optinsba :s please help mert nagyon idegesit.. -
#4942 Grat..örülhettek h ennyivel megusztátok :D -
#4941 Sztem tűzfal blokkolja.. -
Samuel9 #4940 Sziasztok!
Nem régen szerezem meg a cs-t és szeretnék vele multiban játszani, de valamiért nem működik.
Az lehet baj, hogy routerem van? És ha igen, akkor valaki el tudná magyarázni, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy menjen?
-
#4939 Hát ez egy döntetlennel zárult :\ -
#4938 elégé negativban vagy.. ezen a sok kill sem segit, főleg hogy a többiek láthatóan nem egyidőbe kezdték veled :D (deathsek számából ugyanis nem jön össze az össz kill :D
szóval inkább kitartó voltál mint ügyes :D de ne add fel ;) -
#4937 katsemo? :DD Nézőpont kérdése... Mi számít pronak? Nem rossz, az átlag playernél klasszisokkal jobb. Amugy ismerem a centurion mint a tenyerem kedves czdani, sokszor szoptunk már ellenük, ne félj :D
DE nemfogom úgy elkezdeni a meccset, hogy úgy is kikapunk, mert akkor tényleg kifogunk. :D
coldfire jaja éltem, most keltem ;D -
#4936 Nemrossz de az EnTa-é jobb... -
#4935 Dit mecses szerver (nem sokat játszok)
-
#4934 jézusom bázz:D:D -
#4933 katsam pronak számít 1.6 ban? -
#4932 Hogy lehet ilyen high fps modellel játszani? AD:S:D -
#4931 Csak annyit tudok mondani hogy gl hf..a centurionnal meggyülik majd a bajotok, régi klánomat elverték elég csunyán egy ligadöntőn.. -
#4930 Te még mindíg élsz? :D
én még nem aludtam játék óta -
#4929 És a multkori iLOVE - CenturioN meccs ma este 10kor lesz bepótolva, a HLTV ip változatlan elvileg, pár hsz-el lentébb találja akit érdekel... -
#4928 8kilóóbájtba mi az úristent bírsz pakolni? :o
Amugy nekem a cs-m Május óta megvan, akkor is csak gps kedvéért raktam újra... Windowst az elmult 1hétben ma este raktam fel 3.jára, de olyankor nincs lelki erőm még steamet meg minden szart újra rakni, ezért elég sokat él :D