7046
-
100kg #5527 Köszi!
Értelmes emberek esetleg? -
#5526 foggyá le -
100kg #5525 Hali!
Ha valaki tudna nekem segíteni az naon jó lenne mert szeretnék már jáccani hamár megvettem ezta szart már 2 éve.... Ugye eredeti Anthology packom van és akármelyik játékra rámegyek azt írja hogy: Eza játék jelenleg nem érhető el! Hát csodás már ezvan napok óta ésnemtok már mit kitalálni mindent kipróbáltam amit írtak steam oldalon hogy ezt ke törölni meg írásvédett meg stb. de semmi nem használ most letöröltem ahogy van mindent újraraktam na mondom most biztos jó lesz oda minden beállításom stb. de sebaj csak mennyen már, erre ugyan ezt idebassza elém.... :F Mit lehet vele csinálni?
Üdv... 100kg! -
#5524 az interpolációt -
#5523 Az "interp" console parancsal mit állítok? -
#5522 ird be consolba
sv_lan 0 -
#5521 heló! tudja valaki miértt jön elő az alábbi hibaüzenet amikor saját általam készített szerverhez kellene kapcsolódnia? Itt a kép -
xHeDex #5520 eddig GPS GUI-t használtam,és most GUI nélkül jáccok és nagyon jól megy most
kösz Nightwish & Czdano -
#5519 én textil egérpadot használok. Ha meg tönkremegy veszek egy újat 100 fointért. :D -
#5518 Nekem g5-m van több mint 2 éve, sikerült ingyen megkapnom! Persze akkor nem vettem volna ilyet, mert elég borsos ára volt! Nagyon jó egér, pont a CS miatt akartam ilyet! Persze azóta már sok egér megjelent, szóval van választék, a teflon talp eddig még nem kopott! Elég nay darab egér, lehet súlyozni is, telepakolhatód súlyokkal ha gyúros tenyered van:d!Kinézetre is dögös! Az egérpadomomat haverom csinálta, az is 2 éves eddig bevált! Persze egy erre kihegyezett egérpad jobb lenne de még nem vásároltam! -
NHLFAN #5517 ez akkor is csak a stemes játékokkal van így.na mindegy.Más:
ha komolyabban akarok FPS-ekkel foglalkozni milyen egeret ajánlotok?Logitech G5-ről mi a véleményetek?És érdemes befektetni valamilyen professzionáli egérpadba?szövetet vagy teflon-t érdemes venni?Köszi -
#5516 *szerintem -
#5515 Szerinted írásvédett a config.cfg-d. Vedd le róla;> Vagy gps, esetleg vmi más guit használsz, ami blockolja a rateket. Ha használsz valamit nézd meg, hogy nincs-e a guinak valamilyen .cfg-je, ha van turkálj benne picit, és írd át ott. -
#5514 Egszerűbb lett volna ha bemásolod a szöveget. -
Calogeero #5513 #5499-ben linkeltem nem baj, minek is visszaolvasni... -
#5512 5. lépésnél én a steam -el együtt telepítettem a játékot így legalább csak a frissítést kell hozzá letölteni, nem az egész játékot. -
#5511 Itt a megoldás: :D Megtaláltam neten.
A Steam "Steam Error: This game is currently unavailable" hibájának kijavítása :
* 1.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el az összes játékot ami a steamhez kapcsolódik
* 2.lépés | Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások menüpontnál távolisd el a Steamet
* 3.lépés | XP : Start/Futtatás és írjuk be hogy regedit, Vista:Start/Keresés megkezdésébe írjuk be hogy regedit ott a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve mappát töröljük (jobb klikk törlés)
* 4. Indítsuk újra a gépet
* 5. telepítsük újra a Steamet de fontos hogy az alapértelmezett helyre azaz C:\Program Files\Valve\Steam
* 6. kétszer kattintunk arra a játékra amit le szeretnénk tölteni és már indul -
#5510 Sajnos ezt nemtudom megcsinálni.
"Nem olvasható" üzenetet kapom.
Nekem ígyvan majdnem ahogy leírtad: E:\Játékok\Counter Strike 1.6\steam
Akkor nem szereti az ékezetes mappákat a steam?? -
#5509 átnevezed a gyökérben azt a mappát "games"-re amiben a steam található, de utána törölj egy clientregistry.blobot is, majd restart steam.
gy.k.: D:\Játékok\steam helyett D:\Games\steam (D meghajtó-betűjel lehet bármi)"
így állítólag jó lesz :) -
#5508 jaja pár óra aztán megjavul -
#5507 Nekem is ezt írja ki én ma vettem a game-t.
De állítólag a valve a hibás. Valamit elbasztak a frissítésen asszem. -
sraac #5506 helo! valaki tudna segíteni? az van hogy indítanám el a játékot de nem engedi. eddig minden frankó volt, és most kidob egy ilyet hogy "This game is currently available. Please try again at another time." és nemvágom h mi a fene van vele, eddig nem volt ilyen. és sehogyse tudom elindítani. nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a problem? :S -
#5505 ha valami kétszer van meg pl van egy hl2-d s kaptál egy black boxot videókaridhoz(régen atihoz lehetett kapni) akk tudtad adni a másikat valakinek giftbe -
#5504 Ha az a pénz ami a játék vásárlásokból neked menne, tennél bele ilyen opciót?:) -
NHLFAN #5503 az nem jó:(és ilyen steam-es játékokat nem is tudok átadni egy másik steam felhasználónak úgy,hogy én már ne tudjam használni,csak ha megadom az én accountomat?amúgy miért jó ez a megoldás?persze vegye meg a másik is,de akkor is ez kicseszés szerintem. -
#5502 nem -
NHLFAN #5501 Lenne egy kérdésem:megvan nekem a dobozos Counter Strike Anthology(Strike+Zero)ami be van regisztrálva a Steam-en.Oda szeretném adni valakinek,de természetesen a steam account nélkül,mert még egy csomó másik játék is van ott.Tud e anélkül interneten nyomulni az illető?Köszi -
mambohej #5500 köszönöm! -
Calogeero #5499 Itt ni.. -
mambohej #5498 Napok óta a játék indításakor a következő üzenetet kapom. "The game is currently unavaliable. Please try again at another time." A steam elindul, szerverfrissítés működik, a játék viszont tölt egy rövid ideig majd ezt az üzenetet kapom. Tudjátok mi a baj? -
xHeDex #5497 érthetőnek érthető,de ez nálam megvolt már -
#5496 config.cfg végére (ha nincs beírva) írd be ezt : exec userconfig.cfg
Ha nincs userconfig.cfg-d a cstrike mappában akkor hozz létre egyet (copyzod a config.cfg-t és átírod a nevét) és az userconfigba beírod a helyes rateket..remélem nagyjából érthető így reggel ^^ -
xHeDex #5495 cl_updaterate és cl_cmdrate mindig visszaáll 101-re, ex_interp 0 beírása után egy kicsit jobb lett de még mindig élvezhetetlen -
#5494 Na akkor szépen karcold be ezeket
rate 20000
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
ex_interp 0! nem 0.01, hanem 0! Így beállítja rendesen. Ha szaggatnának a modellek vedd kicsit fentebb az interpet. gl -
#5493 Te is így nyomod mi ? -
#5492 Nekem ha ilyen ping fel meg leugrálás van akkor nővérem tölt le, msnezik, vagy szimplán youtubeot les. Lehet hogy van WIFI-tek és vki lopja a netet..más tippem nincs -
xHeDex #5491 de egyébként az 'ms' az mindig alacsony (10-20) azt nem értem hogy mért ugrál állandóan, mért nem tud egyhelyben maradni? -
xHeDex #5490 nemhiszem,vagycsak én nem tudok róla >.<
leszedtem egy olyan progit ami megmutatja hogy éppen mennyi a le- és feltöltésem és észrevettem hogy amikor laggolok akkor a letöltési érték lecsökken 3KiB/s-re, normálisan kb 20KiB/s szokott lenni feltöltés az mindig 5-7KiB/s között van -
#5489 Nemtom. Nem fut közben olyan alkalmazás ami netet használ? -
xHeDex #5488 körönkénti 1x 3mp-s lagg így is megmaradt
más ötlet?