7046
-
#5487 interp 0.01 (jobban is fogja adni), cl_rate 9999 bár ezek szerintem annyira nem befolyásolják a laggot de próbáld ki :) -
xHeDex #5486 nem használok -
xHeDex #5485 rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
ex_interp 0.03
cl_rate 20000
sys_ticrate 1000
cl_timeout 35
cl_resend 0 -
#5484 használsz valami forgalomalakítót? cfos speed vagy hasonló? az lehet baj kapcsold ki ha játszol -
#5483 ratek jók?.. -
xHeDex #5482 akk mért? 1mb/s nem hiszem el hogy nem elég neki -
#5481 nem -
xHeDex #5480
ez a netem, vajon azért laggolok mert kicsi a feltöltésem? -
#5479 naaa hát nem elég a 2 háromszög :D
csak kicsit akarunk játszani egymással és mivel én nem játszok cod1-el ezért cs1.6... -
#5478 akkor húzzon vissza COD1-ezni -
#5477 nem rossz ötlet de azt mondja nem veszi mert nem szokott sokat játszani (kb havi 2x játszik 1.6-al...) inkább cod1-el játszik(az meg is van neki eredetibe) -
#5476 inkább ő vegye meg az eredeti verziót -
#5475 haverral akarnék játszani tört szerveren...
akkor ha vele akarok játszani inkább tegyek fel egy tört verziót? -
#5474 Van... 1, vagy vársz, amíg a szervert frissíti a szerver adminja
2, szólsz neki, hogy frissítse és megvárod, amíg megtörténik... :)
Tört szervereknél ez nem nagyon lesz még mostanában szerintem...
-
#5473 csoki nekem olyan problémám lenne hogy kapcsolódnék egy szerverre és azt a hibaüzenetet kapom hogy a szerver régi protokollt használ(47) én meg ujjat (48) és vegyem fel a kapcsolatot az adminnal kb az összes szervernél ezt az üzenetet kapom. Van erre megoldás? -
piccolo555 #5472 Kössz szépen a segítséget! -
#5471 a record parancs csak egy visszajátszható demot csinál. Ezt cs-ben a viewdemo demonév parancsal tudod visszajátszani. Ezek után frapsal vagy valamilyen hasonló programmal tudod felvenni, vagy a startmovie névfpsszám parancsal tudod kiszedni. Ha a 2. opciót választod jobb lehet a minősége, viszont ez még csak .bmp képekben szedi ki. Ez kurva sok helyet foglal, viszont ha van rá lehetőséged ezt választ. Ezt utánna rengeteg programmal alakíthatod normál videóba, pl. virtualdub, videomach. Sok sikert -
piccolo555 #5470 hi all!
ha fölveszek egy videót (console-record) azt meg lehet nézni játrkon kívül is valahogy(vmi progival esetleg konvertálva)? ty -
#5469 ADSL el újra csatlakozol, upc vel megváltoztatod a mac címed, ujra regeled a hálókártyát, és tádámmmmmm új ip-d van. -
#5468 vedd meg steamen és akkor ip ban semmit nem ér mert csak steam id alapján tudnak bannolni. amugy meg bannolni nem válogatás nélkül ok nélkül szoktak!:D -
#5467 ez akkora tragédia? van akivel ez naponta többször is előfordul, majd lejár a ban aztán mehetsz vissza -
#5466 új internet szolgáltató vagy dinamikus IP beszerzése... amúgy: A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK -
#5465 Hali.
Egy non steam -es szerverről bannoltak és fix ip-m van. A cs-m is non steam -es.
Lehet valamit még tenni hogy feltudjak lépni ismét? -
#5464 Menj innen légyszi, úgyís csak a baromság ömlik belőled. -
#5463 még -
#5462 Honnan bannolnak mégis? :/ Egy csomo ember tixozik még... -
#5461 ahogy nézem te is -
#5460 csak nemsokára ki leszel bannolva a gecibe hitboxok elcsúsztatásáért mindenhonnan mert már nem csökkenti a kiadott hangot és csak erre jó ^^ -
#5459 Pl a DM szeró :/ amugy tök jó nekem ugyanolyan még mindig a scoreboard és tixozni is tudok -
#5458 Sztem elfér...Csak az a baj még,hogy elég sok szerver nem lett frissitve. -
#5457 Kb..minek kellett ez a protokol szarság meg a steam communitys scoreboard..sebaj elöbb utobb ugyis kijavítják.. -
#5456 hát ez megdöglött -
#5455 a büdös jó k anyukat kell hozzányúlni ahhoz ami eddig is tökéletesen megfelelt.. :S valve suxx -
#5454 Lal :-p -
#5453 ez kivételesen lanon volt :D A gyereket leoltottuk annyira hogy azóta nem is mert a szemünk elé kerülni :d -
#5452 Nem kell lami publicra menni :) -
#5451 rám irták:
"ez whzik, vagy aimozik"
:DD LOOOL. hol terem az ilyen hülye? mintha össze lehetne téveszteni a kettőt :D rákérdeztem hogy nem "és"? azt mondta, nem, vagy ez vagy az vagyok csak még nem tudja melyik... áhhhh -
mvk4 #5450 nem szóltam,bocs -
mvk4 #5449 Hello!
Lehet hogy valahol le van írva(sőt biztos) de én nem találtam sehol.
Az lenne a kérdésem,hogy a lógóhoz hogyan tudok betenni sajátot?
Mert a lógó mappájába betettem 1-et de az nem jelenik meg... -
#5448 jó rég nem jártam itt