7046
  • Czdano
    interp 0.01 (jobban is fogja adni), cl_rate 9999 bár ezek szerintem annyira nem befolyásolják a laggot de próbáld ki :)
  • xHeDex
    nem használok
  • xHeDex
    rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101
    ex_interp 0.03
    cl_rate 20000
    sys_ticrate 1000
    cl_timeout 35
    cl_resend 0
  • kifli
    használsz valami forgalomalakítót? cfos speed vagy hasonló? az lehet baj kapcsold ki ha játszol
  • Czdano
    ratek jók?..
  • xHeDex
    akk mért? 1mb/s nem hiszem el hogy nem elég neki
  • zomgzerg
    nem
  • xHeDex

ez a netem, vajon azért laggolok mert kicsi a feltöltésem?
  • kifli
    naaa hát nem elég a 2 háromszög :D
    csak kicsit akarunk játszani egymással és mivel én nem játszok cod1-el ezért cs1.6...
  • Pepsi Twist
    akkor húzzon vissza COD1-ezni
  • kifli
    nem rossz ötlet de azt mondja nem veszi mert nem szokott sokat játszani (kb havi 2x játszik 1.6-al...) inkább cod1-el játszik(az meg is van neki eredetibe)
  • zomgzerg
    inkább ő vegye meg az eredeti verziót
  • kifli
    haverral akarnék játszani tört szerveren...
    akkor ha vele akarok játszani inkább tegyek fel egy tört verziót?
  • ChaosTeam
    Van... 1, vagy vársz, amíg a szervert frissíti a szerver adminja
    2, szólsz neki, hogy frissítse és megvárod, amíg megtörténik... :)

Tört szervereknél ez nem nagyon lesz még mostanában szerintem...
  • kifli
    csoki nekem olyan problémám lenne hogy kapcsolódnék egy szerverre és azt a hibaüzenetet kapom hogy a szerver régi protokollt használ(47) én meg ujjat (48) és vegyem fel a kapcsolatot az adminnal kb az összes szervernél ezt az üzenetet kapom. Van erre megoldás?
  • piccolo555
    Kössz szépen a segítséget!
  • Nightwish006
    a record parancs csak egy visszajátszható demot csinál. Ezt cs-ben a viewdemo demonév parancsal tudod visszajátszani. Ezek után frapsal vagy valamilyen hasonló programmal tudod felvenni, vagy a startmovie névfpsszám parancsal tudod kiszedni. Ha a 2. opciót választod jobb lehet a minősége, viszont ez még csak .bmp képekben szedi ki. Ez kurva sok helyet foglal, viszont ha van rá lehetőséged ezt választ. Ezt utánna rengeteg programmal alakíthatod normál videóba, pl. virtualdub, videomach. Sok sikert
  • piccolo555
    hi all!
    ha fölveszek egy videót (console-record) azt meg lehet nézni játrkon kívül is valahogy(vmi progival esetleg konvertálva)? ty
  • Nightwish006
    ADSL el újra csatlakozol, upc vel megváltoztatod a mac címed, ujra regeled a hálókártyát, és tádámmmmmm új ip-d van.
  • Nivea
    vedd meg steamen és akkor ip ban semmit nem ér mert csak steam id alapján tudnak bannolni. amugy meg bannolni nem válogatás nélkül ok nélkül szoktak!:D
  • Szabi84
    ez akkora tragédia? van akivel ez naponta többször is előfordul, majd lejár a ban aztán mehetsz vissza
  • Pepsi Twist
    új internet szolgáltató vagy dinamikus IP beszerzése... amúgy: A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK
  • Dency
    Hali.
    Egy non steam -es szerverről bannoltak és fix ip-m van. A cs-m is non steam -es.
    Lehet valamit még tenni hogy feltudjak lépni ismét?
  • Nightwish006
    Menj innen légyszi, úgyís csak a baromság ömlik belőled.
  • zomgzerg
    még
  • Czdano
    Honnan bannolnak mégis? :/ Egy csomo ember tixozik még...
  • Szabi84
    ahogy nézem te is
  • zomgzerg
    csak nemsokára ki leszel bannolva a gecibe hitboxok elcsúsztatásáért mindenhonnan mert már nem csökkenti a kiadott hangot és csak erre jó ^^
  • Czdano
    Pl a DM szeró :/ amugy tök jó nekem ugyanolyan még mindig a scoreboard és tixozni is tudok
  • Tupek
    Sztem elfér...Csak az a baj még,hogy elég sok szerver nem lett frissitve.
  • Czdano
    Kb..minek kellett ez a protokol szarság meg a steam communitys scoreboard..sebaj elöbb utobb ugyis kijavítják..
  • Szabi84
    hát ez megdöglött
  • Kmarha
    a büdös jó k anyukat kell hozzányúlni ahhoz ami eddig is tökéletesen megfelelt.. :S valve suxx
  • Czdano
    Lal :-p
  • Kmarha
    ez kivételesen lanon volt :D A gyereket leoltottuk annyira hogy azóta nem is mert a szemünk elé kerülni :d
  • Czdano
    Nem kell lami publicra menni :)
  • Kmarha
    rám irták:

"ez whzik, vagy aimozik"

:DD LOOOL. hol terem az ilyen hülye? mintha össze lehetne téveszteni a kettőt :D rákérdeztem hogy nem "és"? azt mondta, nem, vagy ez vagy az vagyok csak még nem tudja melyik... áhhhh
  • mvk4
    nem szóltam,bocs
  • mvk4
    Hello!

Lehet hogy valahol le van írva(sőt biztos) de én nem találtam sehol.
    Az lenne a kérdésem,hogy a lógóhoz hogyan tudok betenni sajátot?
    Mert a lógó mappájába betettem 1-et de az nem jelenik meg...
  • Brolly28
    jó rég nem jártam itt