7046
-
#5567 az egyik xp-s gépen sp3 van, mégse látja. gondolom akkor ez a hotfix kell rá. ebből milyen típusút kell telepíteni, mert szétnéztem a neten és van jó pár fajta verzió.Ati hotfixeket látok sok helyen, de ezen a gépen még 3d-s kártya sincs (Intel Pentium III processzor, 996MHz, 128MB RAM). szóval ilyenkor mivel kéne próbálkozni? -
norberto84 #5566 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy cégen belül szeretnék hivatalosan CS 1.6 warokat játszani, játszatni mondjuk részlegek között stb. (nyilván munkaidőn kívül :) Mi ennek a hivatalos menete, hogy nyugodtan lehessen bárkinek terjeszteni. Egy 50-100 user jönne szóba (nyilván nem egyszerre). Hallottam vami netcaffes licenszes dologról? Vki tud róla vmit? Előre is köszi! -
#5565 Kell egy HOTFIX vagy SP3 az XPhez hogy lássa a Vistas gépeket. -
#5564 Heló! LAN-ozni szeretnénk három géppel. Kettőn XP van, egy gépen pedig Vista. Az lenne a kérdésem, hogy a Vista-s géppel mért nem tudok szervert csinálni? Létrehozom a játékot de a másik kép XP-s gép nem látja. Fordítva működik, de Vista-s szervert nem látják. Ha valaki tudná a megoldást, kérem írjon! Gondolom a windows-ba kell valami hálózati beállítást átállítani. Hálózat felderítése ON, Fájlmegosztás ON, Nyilvános mappa megosztása ON, Nyomtató megosztása OFF, Megosztás jelszavas védelemmel OFF, Médiafájlok megosztása OFF. Így van most de nem megy.
Köszönöm előre is -
#5563 Hiába szereztél hozzá cd key-t. AZ NEM EREDETI!! Nem érted??
Nem fogsz tudni játszani vele. -
#5562 CSAK AKKOR TUDSZ JÁTSZANI EREDETIVEL HA MEGVESZED!! NEHÉZ FELFOGNI??
"eredeti" nonsteam nincs. Ha letöltötted akkor csak tört szervereken tudsz majd játszani... -
#5561 Hát te igen hülye vagy b+! Azért bannol a VAC (ami egy program, és a fájlokat, beállításokat nézi), mert jól játszol?! Hát te tényleg faszfejkirály vagy! Ehhez tényleg csak gratulálni tudok! -
#5560 Mi az hogy hogyan kell? Megnyitod és ott van...
De egyébként.
-
#5559 áháhááháhá vac nem banol modellért, skinekért. A vac csak programokért banol, wh,aim,etc... Meg scriptekértmwhahaha magyarul csaltál:[ -
#5558 bocsika de én olyan progit töltöttem le amit tartalmazza az egész full játékot és a cd-key.req-t is!!!!!nah maradjunk a kérdésnél!akko hogy kell a steamot használni? -
#5557 aki még egy ilyen műveletet sem tud megoldani az inkább ne játszon, így is elég sok a fogyatékos ott -
#5556 Lol. -
#5555 biztos anyukája kulcscsomójáról másolták neki ^^ -
#5554 Honnan van kulcsod? :) -
#5553 nah meg van a CD kulcs...és?utána? -
#5552 Remélem nem is fogsz sose eredetivel játszani :/ -
#5551 Hiába töltöd le ha nincs hozzá eredeti CD kulcsod.
Megkell venned eredetibe ha játszani akarsz multiba. -
#5550 hello all!
Uj vok!nemértem ezt az egész steamot...már letöltöttem a steamet de hogy utána mit kell csinálni??????amugy megvan nekem a source és az 1.6is de azt nem mondom el hogy honnan töltöttem le!!! -
#5549 tudomén... már csináltam jelszó feltörést :D -
#5548 másrészt tök mindegy milyen jelszót adsz fel, minden visszafejthető, csak megfelelő erőforrás kell hozzá. :) nem úgy törik fel, hogy végigprobálnak manuálisan pár száz szót, hátha az a jelszó :d -
#5547 volt az elsőt az addonok miatt baszták ki valszeg a 2.-at meg nem tudom... azon nem volt semmilyen addon... amúgy meg most van a 3. accom amit csak warokra használok... pubokra nonsteamel járok -
#5546 raktál fel skineket, modelleket, mindenféle bizbaszt amivel megváltoztatod a CS-t? mert volt idő mikor ezek miatt kiosztott a steam pár vac bant. -
#5545 akkor miért van 2 vac bannos accom mikor soha a büdös életbe nem csaltam? és feltörni biztos nem törték fel mert olyan jelszavam van amit néha én sem tudtam beírni 4edjére sem... -
#5544 Hát Pepsi bácsi, ezt rosszul tudod. Demo-t max egy szerver adminjának küldhetsz, aki bannol a szerverről, és már csak 984651684684 db szerverre tudsz majd fellépni. A VAC és steam nem fog bannolni embeeeer! -
#5543 a steamnek küldesz vazze... azok meg bárkit lebannolnak... -
#5542 ez a válasz hogy jön ide? -
#5541 a vac egy automatikus rendszer, nem lehet 'neki', se a fejlesztőinek demot kuldeni, nem így működik. -
#5540 igen mert demot vettek fel róla... és bárkiről küldesz demót akkor azt a vac ált bannolja... -
#5539 láttam már olyat hogy valaki VAC bannt kapott azért mert kurva jól játszik
:D
igen
amerikában egy programnak nem tetszett hogy valaki jól játszott a magyar publicon :( -
#5538 ha feltűnően jól játszol akkor is bannolni fognak, akár csítelsz akárnem... láttam már olyat hogy valaki VAC bannt kapott azért mert kurva jól játszik... ezért pubokon nem is játszok eredeti csével... -
#5537 De úgy értem hogy eddig non steam-es cs vel toltam. De most megvettem.
És nem akarok steam bannt szal nemfogok már cheatelni. -
#5536 minek az ha Ti itt vagytok nekem és szórakoztattok? -
100kg #5535 Nah tökjó ha win reinstall előtt állok majd előtte kipróbálom hátha menthető vele a játék! Köszi szépen rendesek vagytok ($) :)
Üdv... 100kg! -
#5534 Én inkább Source-os vagyok, és ott is küzködnek emberek hasonló problémával, ám találtak rá egy megoldást. Nem tudom, hogy 1.6-nál működik-e, de hátha. Szóval:
Legutóbbi utpdate óta ez jöhet elő az esetben ha nem a windowos particióra van telepítve a steam, vagy ha oylan mappában van hogy "Játék".
Megoldás:
1. létrehozol egy "Games" mappát azon a partíción amin nincs windows
2. megkeresed a "Steam" mappát majd kivágással áthelyezed a "Games" mappába
3. belelép a "Steam" mappádba és kitörlöd a clinet.registry.blob filet
4. Indítod és mindenki happy.
Itt az eredeti hozzászólás. -
100kg #5533 Nah jólett köszi HunnernesKonge!
Akkor most ennek a C meghajtón kell lennie amíg a világ a világ aztán minden win reinstalkor mehet ez is újra? Köszönjük VALVE (K)(L) -
100kg #5532 Nem lehet vmi nagy társasági élete :D -
#5531 ő itt a fasza gyerek de segíteni nem tud, amúgy itt mindenkit belőne, szóval vigyázzatok vele:DD -
100kg #5530 Teljesen egyetértek veled :)!
Mingyárt kiderül hogy jólesze amit ajánlottál ha nem én nemtom má mit csináljak :( -
#5529 IQ=életkor nálad, nem? Megnéztem pár régebbi hsz-ed, és rájöttem, hogy te nem lehetsz ember. Ennyire egyszerű, paraszt nem lehet valaki... -
#5528 Csinálj mindent pontosan úgy ahogy itt le van írva és megoldódik a gond