Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyb cserélném TF vagy TF2-es acc-ra
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ELADÓ egy STEAM acc
Nem VAC banos, nem lopott. Érdeklõdni itt vagy MSN-en:
[email protected]
Nem tudom milyen banknál vagy, de szerintem lehet kérni internetes vásárláshoz is használható kártyát, kérdés mennyiért.
Nekem anno OTP-nél volt "Elektroniukus számlacsomag" abban volt a WEB kártya, amivel lehetett neten vásárolni, de nagyon drága volt ez a csomag, havi 1300Ft.
Azóta átjöttem CIB Bankhoz, itt van Internetkártya, nekem mivel még csak 22 éves vagyok így CIBEZZ számlacsomagom van, amihez van ingyen Internetkártya is. De CIB-nél van "Online számlacsomag" ami havi 500 Ft körül van és azzal lehet már neten vásárolni.
Nézz utána a bankodnál, hogy milyen lehetõségek vannak netes vásárláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Sok demet nézni,irányitonak taktikai guideokat olvasgatni majd a csapattal ismertetni.
Nálunk kb igy megy. lowmid-mid -.-
Nw te meg ird le hogy minden körben leoltjátok Zenithet és ez akkora pluszt ad a csapatnak hogy hozzátok a köröket. (pls pls pls) 😄
ez ugye azért van mert nem vagyunk összeszokva? Tudtok ajánlani vmi módszert ami segithet? Föleg a tapasztaltabb playereket kérdezem :]
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nekem van külön egy profil cs-re és a winfosra. Cs-ben olyan gecivilágos, hogy nappal alig látok olyan világos, de legalább d2 sötétekben mindent látok 😄
Ott az elsö húzókán beállitod hogy mennyire legyen hangos másoknak a te hangod
második huzokán meg h te mennyire halljad öket.
egy ki segíccség kellene AMX Mod-hon mer az istennek se tudom magam adminná varázsolni<#idiota>#idiota>.
irogattam az users.ini-be vmi lyesmit:
"azénszépnevem" "jelszo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
tuttommal át kell irni az amxx.cfg ben is egy sort, megpróbáltam megcsinálni azt is...
az a baj h nem enged fel a szerverre ezzel az üzenettel:
you have no entry to the server...
ha mégis felenged nincs admin jogom<#rinya>#rinya>
egyébként lehet h az amxx.cfg ben van a bibi (sajnos nem találtam egyértelmû leírást...)
elõrre is kösz
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Veled meg mivan? Nem is vagy steamen :/
auth <nickname> <password> confirm
pl a német csati botjának
@CS-Gather-DE nek kell irni
auth nickname password confirm
A honlap lényege az hogy egyszerüen tudj mixelni..hogy is?
Elöször regisztrálnod kell a honlapra..
A control panelben beállitod a steam id-det (kötelezõ!)
Mircen felmész a #cs.gather.de csatira...
Itt automatikusan mixeket szervez egy bot
!map parancsra kiirja a meccs nevét
!add parancsra beaddol téged a meccsbe
Miután megvan a 10 ember (mindig 5on5 van) a bot 1 percen belül elküldi a war szerver ipjét passwordjét
A szerver automatikusan beir egy csapatnevet a neved elé (A, v B csapat volt nekem 😄) és kiirja a skill pontjaidat amiket meccsek utána kaphatsz/veszithetsz
Nagyjábol ennyi, aki mixelni akar és kiprobálja annak jó szórakozást 😊
Amúgy nincs agyonamxezve. Ami full amxezve van az a WaterWave szeró. Mindig fullon van, de egy undorító agyonamxezett hangokkal teli szar hitboxú lagos fostalicska. Ennyire romlik a színvonal?
Hol vannak a jó öreg rconos vacos szerók ahol alig van csiter és anyázás sincs, és nem minden 2. map vmi szaros funmap? Jahogy ez már az 1.6 😊