Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom, de ha kell akkor elküldöm a DVD-t meg a tokot.
De egyb cserélném TF vagy TF2-es acc-ra
Pepsi Twist
mennyibe? amúgy én olyat szerzek 2500Ftér nem lopott amibe van 1.6 source HL2 meg csomó HL1 féle (blue shift meg a sima) aztán a teamfortress meg a DOD + source meg sok kis szar játék még mellette...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hello! Remélem nem baj ha ide írom.
ELADÓ egy STEAM acc
Nem VAC banos, nem lopott. Érdeklõdni itt vagy MSN-en:
[email protected]
[HUN]FaTaL
Visaval és Mastercardal lehet.

http://goo.gl/gd6Zi5

ja és ez otp vót.
nekem a sima junior kártyám ami visa volt,igaz elektron tehát a legalapabb kártya és csak a folyószámla fenntartást kellett fizetni mégis tudtam kártyával bármit venni neten ha arra fájt az fogam...
ChaosTeam
Sajnos a Maestro kártya nem jó "netes vásárlásra", nem tartozik se Mastercard, se Visa kategóriába.

Nem tudom milyen banknál vagy, de szerintem lehet kérni internetes vásárláshoz is használható kártyát, kérdés mennyiért.

Nekem anno OTP-nél volt "Elektroniukus számlacsomag" abban volt a WEB kártya, amivel lehetett neten vásárolni, de nagyon drága volt ez a csomag, havi 1300Ft.

Azóta átjöttem CIB Bankhoz, itt van Internetkártya, nekem mivel még csak 22 éves vagyok így CIBEZZ számlacsomagom van, amihez van ingyen Internetkártya is. De CIB-nél van "Online számlacsomag" ami havi 500 Ft körül van és azzal lehet már neten vásárolni.

Nézz utána a bankodnál, hogy milyen lehetõségek vannak netes vásárláshoz.
C$!BÉ$Z3K

Czdano
Okok sokat szoktam demozni és mivel valszeg én leszek az irányító ezért megfogadom tanácsaidat :] (klánnevetek? -.-)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nightwish006
😄😄😄😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

fizikai képtelenség, zenit nw farkán ül 24/7

Szabi84
Errõl jut eszembe, multkor mi is waroztunk, aztán nekünk nem nagyon adta a szerver(elõfordul az ilyen), szóval éreztük hogy meg is verhetnénk õket, de T oldalon csúnyán kikaptunk, CT oldalon már sokkal jobban ment, hoztuk a köröket, erre az ellen kickelt minket, és még egy kurva szót sem szóltak, hogy miért nagyon szánalmas de hozzá lehet szokni😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HunnernesKonge
Minden pályát bejárni, közös elnevezéseket kitalálni, (mindenki az adott helyrõl mondja el a véleményét hogy fogná) különleges flasheléseket mutogatni, védõpárokat kialakitani azokat 2v3-ban összeszoktatni,stb
Sok demet nézni,irányitonak taktikai guideokat olvasgatni majd a csapattal ismertetni.

Nálunk kb igy megy. lowmid-mid -.-

Nw te meg ird le hogy minden körben leoltjátok Zenithet és ez akkora pluszt ad a csapatnak hogy hozzátok a köröket. (pls pls pls) 😄
Czdano
Hali..Most alakitottunk egy klánt, mixeltünk 2õt mindkettöt elvesztettük elég csunyán pedig viszonylag skilles emberkékböl áll a csapat

ez ugye azért van mert nem vagyunk összeszokva? Tudtok ajánlani vmi módszert ami segithet? Föleg a tapasztaltabb playereket kérdezem :]

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nightwish006
Ez így kicsit alap! Amit nem nyertünk, azt óvtuk! Most miértne? 😄D

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

HunnernesKonge
Azért nyertetek mert Zenith ugy osztotta a büntetéseket hogy nektek kedvezzen.
Nightwish006
Van 1 oldal, aminek nemtom a nevét... Ott kiválasztod a kártyád tipusát, és kiirja, hogy lehet-e vele neten vásárolni, vagy nem... Amugy az én k&h-s maestrommal NEM lehet.

Nightwish006
Lool ezt tudom már vagy õõõõõõ 1 hónapja?! Jahogy zenith... Jujjujjj open division nyertes visions, tudnak ezek vmit!!

rvn
Üdv! Olyan kérdésem lenne h maestro kártyám van és szeretném megvenni steamon csak nem tom mit válaszzak h a maestro mihez tartozik vagy az egyáltalán nem is jó???

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Czdano
Jah sry :-p

HunnernesKonge
Jobbak már 3 napja tudják <#nezze> <#eplus2>
Czdano
Tegnap, 20:43..

HunnernesKonge
LOOOL 3 napos hír <#hehe>
Czdano
Looool cshu ligának vége mert nem lesz megtartva a lanos döntõ 😮

Végeredmény

setuh
mar mind1 megoldottam.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
hali!nem tudjatok mer nem megy hatrafele az s-el a jatekban?hiab megyek oda h use default...haver volt itt es irogatott vmit konzolba es aszem azota nem megy.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Mr_no_NaMe
Ati/Nvidia kontrolpanel - Fényerõt beállítod

Nekem van külön egy profil cs-re és a winfosra. Cs-ben olyan gecivilágos, hogy nappal alig látok olyan világos, de legalább d2 sötétekben mindent látok 😄
Nivea
én se látok sötétben. sztem ezzel eggyüt kell élni!

Nekem olyan segítség kéne hogy 1.6 ban nem nagyon látok ha sötétven ( cs ben fény maxon monitor fénye is maxon videókártyát nem tudom beálítani) valaki tud valamit hogy hogyan csináljam meg mert így nem nagyon megy a cs 😊
Nivea
mért van az h source-ban értik amit mondok viszont 1.6ban nem értik, és ha állitani akarok a voice-n akkor sourcba is állitodik?

Czdano
Options > voice

Ott az elsö húzókán beállitod hogy mennyire legyen hangos másoknak a te hangod

második huzokán meg h te mennyire halljad öket.

Sziasztok! Nem tudjátok lécci hogz tom beállítani a mikrofont úgy hogy mindenki halljon stb,PLS help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy kis nosztalgia 😄 Counter Strike 1.6-hoz<#ravasz1>
sziasztok.

egy ki segíccség kellene AMX Mod-hon mer az istennek se tudom magam adminná varázsolni<#idiota>.
irogattam az users.ini-be vmi lyesmit:
"azénszépnevem" "jelszo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
tuttommal át kell irni az amxx.cfg ben is egy sort, megpróbáltam megcsinálni azt is...
az a baj h nem enged fel a szerverre ezzel az üzenettel:
you have no entry to the server...
ha mégis felenged nincs admin jogom<#rinya>

egyébként lehet h az amxx.cfg ben van a bibi (sajnos nem találtam egyértelmû leírást...)
elõrre is kösz

rvn
Estét! Inditunk egy kis amatör ligát akit érdekel itt a link vagy irjon pm et nekem! http://bt-league.mlap.hu/

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Tupek
Hát írj rám msn-en és akkor felmek steamre is ^^

Czdano
Mi ez a dolog -.-' Lehet most fogunk klánozni sonaékkal, kellenél 😄

Tupek
Elkapott az inaktívság nevezetû vírus...<#rinya> De nyugi nyomjuk még majd együtt a cs-t <#nyes>

Czdano
Nemtom nekem nincs kedvem a magyar kurva anyázós mixekhez..

Veled meg mivan? Nem is vagy steamen :/

Tupek
Láttom trL észre vetted hogy vannak magyarok is <#vigyor>

balvin
surfhöz nem gravity kell hanem sv_airaccelerate vagy sv_aircontrol nemtom 9999999-re

Balintrial
Czdano
Még vmi..a mircen aktiválnod kell magad ugy hogy az adott channel botjának beirod ezt

auth <nickname> <password> confirm

pl a német csati botjának

@CS-Gather-DE nek kell irni

auth nickname password confirm

Czdano
Huh mit találtam 😊 itt

A honlap lényege az hogy egyszerüen tudj mixelni..hogy is?

Elöször regisztrálnod kell a honlapra..
A control panelben beállitod a steam id-det (kötelezõ!)
Mircen felmész a #cs.gather.de csatira...

Itt automatikusan mixeket szervez egy bot

!map parancsra kiirja a meccs nevét
!add parancsra beaddol téged a meccsbe

Miután megvan a 10 ember (mindig 5on5 van) a bot 1 percen belül elküldi a war szerver ipjét passwordjét

A szerver automatikusan beir egy csapatnevet a neved elé (A, v B csapat volt nekem 😄) és kiirja a skill pontjaidat amiket meccsek utána kaphatsz/veszithetsz

Nagyjábol ennyi, aki mixelni akar és kiprobálja annak jó szórakozást 😊

Czdano
Mostanában aim_map megy v aim_map_deagle/glock/usp... ezekre jönnek az emberek...😄DD

Mr_no_NaMe
tenkjú ^^
Czdano
#5139 xD

Mr_no_NaMe
Aggyá számot <#idiota>
Czdano
A mi szeronkon only VAC no AMX. Csak nem jön fel rá senki csak ha vmi ritka map (aim_map_deagle pl.) van.

Mr_no_NaMe
Tegnap felszabadultam...körönként 4 wp kill erre elkezd az összes ugatni hogy bannt neki mer csitel és kúrjanak ki. Admint lelövöm erre perm bann...ennyit ezekrõl. Az mellékes, hogy olyanokat csináltak terror oldalon, hogy infin banánba elkezd rusholni 3 aztán félúton vissza kezdõre...20 perc alatt voltak 2-3 fragjeik. Ezeket gyilkoltam halomra és én vagyok a csiter...oks

Amúgy nincs agyonamxezve. Ami full amxezve van az a WaterWave szeró. Mindig fullon van, de egy undorító agyonamxezett hangokkal teli szar hitboxú lagos fostalicska. Ennyire romlik a színvonal?
Hol vannak a jó öreg rconos vacos szerók ahol alig van csiter és anyázás sincs, és nem minden 2. map vmi szaros funmap? Jahogy ez már az 1.6 😊