7046
  • shevsenko7
    bocsi roger hogy most válaszolok!

csak egyesek itt ugatnak hogy mivel én letöltöttem a játékot és egy progit a cd.keyhez és nem vettem meg.És hogy "akkor sem tudsz jáccani mert NEM EREDETI" dumákkal jönnek a parasztok!
  • bszabi84
    Harmadjára csak jó lesz!

Ez a gondom!

4528HSZ

THX Szabi
  • bszabi84
    Hali!

Bejelentkezek Steam-be, és nem tudom elindítani a játékokat! Már jó ideje ezt az üzenetet kapom!

Mit tudok ezzel kezdeni!
    Előre is köszi!
  • bszabi84
    Hali!

Bejelentkezek Steam-be, és nem tudom elindítani a játékokat! Már jó ideje ezt az üzenetet kapom!

Hali!

Hali!

[
    IMG]/forumkepek/2008_12/mini-csé.JPG[/IMG]

Mit tudok ezzel kezdeni!

Előre is köszi!
    Mit tudok ezzel kezdeni!

Előre is köszi!

Mit tudok ezzel kezdeni!

Előre is köszi!
  • 2Bálint
    újonnan, vagy használtan vetted???
  • Kmarha
    mert a tört szervereket nem tudják ellenörizni, azokért nem fizetek a felhasználók pénzt.. hát minek frissitsék nekik azt?
  • zomgzerg
    mi köze a valvenak ahhoz hogy törtek a magyar serverek és azokat nem frissítik mert nem tudnának rajta ingyen játszani?
  • lacy86
    Próbáltam másik szerverre is de annál is ezt írta ki! :(

ID számomat hol találom?! :(:(
  • [HUN]FaTaL
    Nem frissítették a protokollt a szerveren, keress másikat. Pár hete hülye valve jól összebaszta az egészet :S
  • lacy86
    Sziasztok!

Tegnap vettem meg eredetibe a játékot de nem tudok játszani! Segítsetek!!
    Hiba Ezt írja ki mikor be akarok lépni egy szerverre! :(:(

A másik hogy a STEAM programba kéri hogy aktiváljam a játékot STEAM-en keresztül de mikor beírom és elküldöm akkor kiírja hogy egyszer már ez volt aktiválva! :) akkor minek kéri!

A harmadik hogy az ID számomat hol találom? :( Kerestem abba a mappába amit csinált a program de semmi! :(:(

Remélem hamar tudtok segíteni!

Köszönöm
  • HunnernesKonge
    no waii man de ezt már régen is kibeszéltük akkor se mentem, és azota se változott a hozzáállásom :) Nah mindegy. Mindenesetre sok sikert a progresshez te nub :D
  • eLiXir
    gyere twisting hammerre hordaba, vagy arathorra allyba, felhuzunk es arenazunk es we iz champinonz
  • HunnernesKonge
    Holmáshol :D
  • eLiXir
    ragnan?
  • HunnernesKonge
    DK fun van :P
  • eLiXir
    na mivan pocsos? :p
  • [HUN]FaTaL
    Csak DM és Lost Coast amit egy időben ATi kártyákhoz és nvidia driverekhez is ingyen osztogattak :D
  • Calogeero
    Az egyértelmű persze én csak azt akartam írni (lehet nem volt világos), hogy nem Half-Life 2 van benne hanem az 1.. persze lehet megvette steamen a 2 őt és úgy adja de nem hiszem.
  • Roger6
    Na mi van öreg? Megy lejjebb az ára? Én mondtam, hogy ennyiért nem fogják elvinni...
  • HunnernesKonge
    Counter Strike is van antology-ban de tényleg befejezhetné
  • Calogeero
    Half-Life 1 ami az anthology-ban van... De tényleg befejezhetnéd ezt a hülyeségedet, mert boltban olcsóbban meglehet venni.
  • zomgzerg
    2000 boltban you fucking retard
    http://cdgalaxis.hu/termekek/14318/counterstrike-1-condition-zero.html
  • pkiller64
    császtok.én azt szeretnem kerdezni hogy mi is pontosan a steam.nem reg keztem counterozni.
  • DJS8
    Hellósztok!

Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következő játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.

ár:3000Ft
  • Kmarha
    még egy pillanatkép

Poolday valamely továbbfejlesztett pályája. Fent két ablak, szemben az ellenfél. Lőnek, megbújok a két ablak között. Elkezdik löni a falat, fogy az életem. Probálok menni jobbra, nem tudok ott áll egy társ. Mennék balra, nem tudok, ott áll egy társ. Lelőnek mindhármunkat.

Azt jön az anyázás a bal oldalitól hogy miért blockolom, azt a jobb oldalitól hogy miért blockolom :D na mondom fasza, még én vagyok a hibás? :DDD
  • Roger6
    "amugy ha nem tudnék vele jáccani akko mért add ki 5323 Szervert csak ugy" - ezt kifejtenéd bővebben? Mi köze a a játéktudásnak ahhoz, hogy hány szervert látsz? Homályosíts fel lécci.
  • shevsenko7
    na szevasztok!

nagyon jol megy a játék!!!HAHAHA
    amugy ha nem tudnék vele jáccani akko mért add ki 5323 Szervert csak ugy???MUHAHA
  • Kmarha
    Na ettől húzom fel magam:
    Te eltalatad Blea$e-t 14-szor, 78 sebzessel >> fej: 1 has: 2 csipo: 5 balkar: 1 jobblab: 5

Ez még 200 kilométer falon keresztül is azért durva.. majdnem kidobtam a laptopot az ablakon!
  • xHeDex
    mind1 magától megjavult
  • xHeDex
    mért nem hallanak a cs-ben? kipróbáltam pár hangfelvevő progit és jól működik csak a cs-ben nem jó.a beállításoknál minden jól be van állítva(értek annyit angolul hogy melyik beállítás micsoda) és van ott egy olyan lehetőség hogy hangtesztelés vagy micsoda(fejből mondom:P), ha azt elindítom csak dübörgést hallok
  • kifli
    nem én nem mondtam hogy olcsóbban add
  • peppuz
    csumi all

lenne egy olyan kérésem hogy amikor elinditom a játékot és a find serverre kattintok nem csinál semmit vmi master game-t ir ki rá megyek a new game-re és elinditok egy játékot!Tölt és a végénél kilép és kiir vmi fatal error-t! Send_Packet és még vmi van kiirva!Naez mé van?és hogy tudom megcsinálni?Thx elörre!(Ui.:nem 1szer ujratelepitettem!)
  • norberto84
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy cégen belül szeretnék hivatalosan CS 1.6 warokat játszani, játszatni mondjuk részlegek között stb. (nyilván munkaidőn kívül :) Mi ennek a hivatalos menete, hogy nyugodtan lehessen bárkinek terjeszteni. Egy 50-100 user jönne szóba (nyilván nem egyszerre). Hallottam vami netcaffes licenszes dologról? Vki tud róla vmit? Köszi!
  • S8DJ
    mit vártok 1000Ft-ért adjam el?... nagy francokat
  • [HUN]FaTaL
    Egy microsoftos gyorsjavítás, de ha jól tudom az SP3-ban benne van, legalábbis nekem a leupdatelt SP3as XP gond nélkül látja a Vistas asztali gépemet.
  • kifli
    ehez képest akk én jól jártam az ingyen source akkal meg hl2 dm meg dod meg hl2:lost coast is van benne jó dvd az nincs de ingyen volt :D
  • Pepsi Twist
    minek a DVD? Steam-be 10 perc alatt lenn van az összes amit felsoroltál :D
  • S8DJ
    DVD-vel együtt?...
  • Pepsi Twist
    ezt megkapom 2500FT-é lol...
  • S8DJ
    Hellósztok!

Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következő játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.

ár:4000Ft