7046
-
#5607 bocsi roger hogy most válaszolok!
csak egyesek itt ugatnak hogy mivel én letöltöttem a játékot és egy progit a cd.keyhez és nem vettem meg.És hogy "akkor sem tudsz jáccani mert NEM EREDETI" dumákkal jönnek a parasztok! -
bszabi84 #5606 Harmadjára csak jó lesz!
Ez a gondom!
4528HSZ
THX Szabi -
bszabi84 #5605 Hali!
Bejelentkezek Steam-be, és nem tudom elindítani a játékokat! Már jó ideje ezt az üzenetet kapom!
Mit tudok ezzel kezdeni!
Előre is köszi! -
bszabi84 #5604 Hali!
Bejelentkezek Steam-be, és nem tudom elindítani a játékokat! Már jó ideje ezt az üzenetet kapom!
Hali!
Hali!
[
IMG]/forumkepek/2008_12/mini-csé.JPG[/IMG]
Mit tudok ezzel kezdeni!
Előre is köszi!
Mit tudok ezzel kezdeni!
Előre is köszi!
Mit tudok ezzel kezdeni!
Előre is köszi! -
2Bálint #5603 újonnan, vagy használtan vetted??? -
#5602 mert a tört szervereket nem tudják ellenörizni, azokért nem fizetek a felhasználók pénzt.. hát minek frissitsék nekik azt? -
#5601 mi köze a valvenak ahhoz hogy törtek a magyar serverek és azokat nem frissítik mert nem tudnának rajta ingyen játszani? -
#5600 Próbáltam másik szerverre is de annál is ezt írta ki! :(
ID számomat hol találom?! :(:( -
#5599 Nem frissítették a protokollt a szerveren, keress másikat. Pár hete hülye valve jól összebaszta az egészet :S -
#5598 Sziasztok!
Tegnap vettem meg eredetibe a játékot de nem tudok játszani! Segítsetek!!
Hiba Ezt írja ki mikor be akarok lépni egy szerverre! :(:(
A másik hogy a STEAM programba kéri hogy aktiváljam a játékot STEAM-en keresztül de mikor beírom és elküldöm akkor kiírja hogy egyszer már ez volt aktiválva! :) akkor minek kéri!
A harmadik hogy az ID számomat hol találom? :( Kerestem abba a mappába amit csinált a program de semmi! :(:(
Remélem hamar tudtok segíteni!
Köszönöm -
#5597 no waii man de ezt már régen is kibeszéltük akkor se mentem, és azota se változott a hozzáállásom :) Nah mindegy. Mindenesetre sok sikert a progresshez te nub :D -
eLiXir #5596 gyere twisting hammerre hordaba, vagy arathorra allyba, felhuzunk es arenazunk es we iz champinonz -
#5595 Holmáshol :D -
eLiXir #5594 ragnan? -
#5593 DK fun van :P -
eLiXir #5592 na mivan pocsos? :p -
#5591 Csak DM és Lost Coast amit egy időben ATi kártyákhoz és nvidia driverekhez is ingyen osztogattak :D -
Calogeero #5590 Az egyértelmű persze én csak azt akartam írni (lehet nem volt világos), hogy nem Half-Life 2 van benne hanem az 1.. persze lehet megvette steamen a 2 őt és úgy adja de nem hiszem. -
#5589 Na mi van öreg? Megy lejjebb az ára? Én mondtam, hogy ennyiért nem fogják elvinni... -
#5588 Counter Strike is van antology-ban de tényleg befejezhetné -
Calogeero #5587 Half-Life 1 ami az anthology-ban van... De tényleg befejezhetnéd ezt a hülyeségedet, mert boltban olcsóbban meglehet venni. -
#5586 2000 boltban you fucking retard
http://cdgalaxis.hu/termekek/14318/counterstrike-1-condition-zero.html -
pkiller64 #5585 császtok.én azt szeretnem kerdezni hogy mi is pontosan a steam.nem reg keztem counterozni.
-
#5584 Hellósztok!
Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következő játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.
ár:3000Ft -
#5583 még egy pillanatkép
Poolday valamely továbbfejlesztett pályája. Fent két ablak, szemben az ellenfél. Lőnek, megbújok a két ablak között. Elkezdik löni a falat, fogy az életem. Probálok menni jobbra, nem tudok ott áll egy társ. Mennék balra, nem tudok, ott áll egy társ. Lelőnek mindhármunkat.
Azt jön az anyázás a bal oldalitól hogy miért blockolom, azt a jobb oldalitól hogy miért blockolom :D na mondom fasza, még én vagyok a hibás? :DDD -
#5582 "amugy ha nem tudnék vele jáccani akko mért add ki 5323 Szervert csak ugy" - ezt kifejtenéd bővebben? Mi köze a a játéktudásnak ahhoz, hogy hány szervert látsz? Homályosíts fel lécci. -
#5581 na szevasztok!
nagyon jol megy a játék!!!HAHAHA
amugy ha nem tudnék vele jáccani akko mért add ki 5323 Szervert csak ugy???MUHAHA -
#5580 Na ettől húzom fel magam:
Te eltalatad Blea$e-t 14-szor, 78 sebzessel >> fej: 1 has: 2 csipo: 5 balkar: 1 jobblab: 5
Ez még 200 kilométer falon keresztül is azért durva.. majdnem kidobtam a laptopot az ablakon! -
xHeDex #5579 mind1 magától megjavult -
xHeDex #5578 mért nem hallanak a cs-ben? kipróbáltam pár hangfelvevő progit és jól működik csak a cs-ben nem jó.a beállításoknál minden jól be van állítva(értek annyit angolul hogy melyik beállítás micsoda) és van ott egy olyan lehetőség hogy hangtesztelés vagy micsoda(fejből mondom:P), ha azt elindítom csak dübörgést hallok -
#5577 nem én nem mondtam hogy olcsóbban add -
#5576 csumi all
lenne egy olyan kérésem hogy amikor elinditom a játékot és a find serverre kattintok nem csinál semmit vmi master game-t ir ki rá megyek a new game-re és elinditok egy játékot!Tölt és a végénél kilép és kiir vmi fatal error-t! Send_Packet és még vmi van kiirva!Naez mé van?és hogy tudom megcsinálni?Thx elörre!(Ui.:nem 1szer ujratelepitettem!) -
norberto84 #5575 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy cégen belül szeretnék hivatalosan CS 1.6 warokat játszani, játszatni mondjuk részlegek között stb. (nyilván munkaidőn kívül :) Mi ennek a hivatalos menete, hogy nyugodtan lehessen bárkinek terjeszteni. Egy 50-100 user jönne szóba (nyilván nem egyszerre). Hallottam vami netcaffes licenszes dologról? Vki tud róla vmit? Köszi! -
S8DJ #5574 mit vártok 1000Ft-ért adjam el?... nagy francokat -
#5573 Egy microsoftos gyorsjavítás, de ha jól tudom az SP3-ban benne van, legalábbis nekem a leupdatelt SP3as XP gond nélkül látja a Vistas asztali gépemet. -
#5572 ehez képest akk én jól jártam az ingyen source akkal meg hl2 dm meg dod meg hl2:lost coast is van benne jó dvd az nincs de ingyen volt :D -
#5571 minek a DVD? Steam-be 10 perc alatt lenn van az összes amit felsoroltál :D -
S8DJ #5570 DVD-vel együtt?... -
#5569 ezt megkapom 2500FT-é lol... -
S8DJ #5568 Hellósztok!
Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következő játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.
ár:4000Ft