Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightwish006
A steamet anno uninstallal törölted? Amugy elsõnek próbáld meg más könyvtárba telepíteni.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Tupek
Esélyes amit mondasz.

Hmmm... ez azért elég rossz dolog, hogy megveszek valamit, és a rajta lévõ program szarakodik... Sokkal egyszerûbb lenne a dolog, ha csak a jáékot kéne felinstallálni, szal úgy, ahogy szokás...
Szabi84
Lehet csak szarozik a steam(szokott), probáld meg késöbb!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sziasztok!

Ez a kérdés nem a CS-hez tartozik, inkább a Steam-hez. A kérdésem a következõ lenne: régen használtam Steam-t, de mivel egy Steam-s játékom sem volt, ezért letöröltem; a napokban viszont megvettem a Half Life 2-t, amit a CD szerint csak úgy tudok telepíteni, ha elõször feltelepítem a Steam-t; fel is telepítettem, majd amikor elindult magától a program, akkor betöltött, és 26%-nál ezt írja ki: http://kepfeltolto.hu/i/?222354&t=img
Légyszíves, mondjátok meg nekem, hogy hogyan tudom orvosolni ezt a hibát. Nagyon fontos lenne, ugyanis a játék 3990 Ft-ba került, és nagyon szeretnék vele játszani.
A válaszokat elõre is köszi! 😊
Nightwish006
Ettõl miért lenne több új játékos? :o nem igazán értem... DE mind1. Nincs választási lehetõségünk, ha vége a béta tesztelésnek csak szimplán rád adják egy uj updateban. Remélem jön vele a szokásos drasztikus fps csökkenés, persze a szokásos -jóistensetudjamitõl- feelingben.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Tupek
Azt tudom,mert nekem is megvan non-steambe <#wink>De nekem az 1.6 így tetszik ahogy most van...

Énvagyokazapád
hi 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

HunnernesKonge
Passz. TF2 alapból így jött ki...
Tupek
Ezzel azt akarják elérni,hogy több új pléjer jöjjön? Vagy mi a cél ? <#wink>

HunnernesKonge
Nem ismétlem magam, cshun a #14. komment.

Semmi köze az egésznek az 1.7hez csak kapunk a pofánkba egy b*zi steamcommunity-t ingame <#rinya>
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nightwish006
Mi a fasznak? 100 felett "lassul" a játék.

Czdano
Énmeg embert se láttam mert mire középen voltam ti már kilöttétek kisközt :/

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
^^

Tupek
De Nova testvér sokat lõtt és keveset halt...De én se maradtam le .. <#vigyor>

HunnernesKonge
<#nevetes2><#nevetes1>
eLiXir meg csak egy n00b ne is törõdj vele
Igaz drágám? <#puszi>
Czdano
Lol ma voltunk egy "ligán" ami annyira odabaszott hogy elbuktunk 1 kört a röhögés miatt :/ 16-1 lett de az ellen nem ismerte kb infernot és p90el kempeltek T kezdön. I love netes ligák ^^

Czdano
Ki vagy? :/

mekkora géniusz lettél dikk :'D

Czdano
Vagy megveszed tescoban vagy akárhol vagy megrendeled steamen (olcsóbb) ha veszed boltban akkor a cd kulcsot be kell regisztrálni..

Az egészhez szükséged lesz egy steam accountra amit a steam kliens letöltése után meg is csinálhatsz

hali.
steam használatával tudtok segíteni?vmi olyan oldalt ami leírja a használatot?
vagy a játékot(cs) regisztrálni kell,vagy megvenni?
sry sok hülye kérdésért,de most kezdtem.😛
Tupek
Akkor üdv újra a cs 1.6-ba <#nyes>

Énvagyokazapád
én is elkezdtem újra :C

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

gergobaby
Visync-et nem használnék szal 100, de amugy nem is engedélyezett max 200-ra állitani?

Toshiba L300-2C5

Nivea
nem is igaz! csak fix 60!

Czdano
Ennyi 😊

Tupek
De te is szoktál rajta lenni 😄 Nem baj együtt játszunk úgyis <#vigyor>

Czdano
Qrva! SpawN beteg lett az ESWC csoportmér közések közben emiatt az SK gaming megint esélytelen..

Czdano
😄 Te meg DM függõ vagy 😄

Kmarha
áhhh egész nyáron hanyagolnom kellett a CS-t.. de 5 nap múlva újra móka 😄 Tiszafüred rulezz, a sok hülyeség miatt már érdemes odajárni 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nightwish006
1.6 ban fix 100 fps-ed lenne. Nem is értem, hogy miért kérdezed😄

gergobaby
Sziasztok! Vmi tapasztalatra lenne szükségem, hogy egy olyan gépen mint az enyém mennyi fps-em lenne kb.? Szerintetek megéri Source mellett egy 1.6 ot is tartani?

Toshiba L300-2C5

Tupek
Lücker õ tiszafüred függö 😄 Ha publicot emlitek neki akkor egybõl odamegyünk fel...

Czdano
193.221.95.183:27070 Magyar KZ szerver ipje..asszem /cpvel mentesz és /gcvel mész a checkpointra

Pepsi Twist
sztem shotival lehet a legjobban lõni ugráskor 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

jah.és az Angel jump? Amikor a karakter szétteszi a kezét?! (amugy találtam mapokat)
Kösz az infokat,egy kérdés még,,, KZ mapok? sosem hallottam még roluk, a KA rol igen (knife arena) de enmtalálok KZ kiterjetsztésu mapokat (FPSBANANA.COM) -on
Kandurex
mák, mák, mák, a CS -ben sajnos óriási a mák faktor

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Czdano
Kezdj el kz_ mapokon játszani ott lehet gyakorolni igazán az ugrálást
Nézz sok videót youtubeon ilyen szavakkal hogy longjump, counter strike, bunny jumping, nuke jump..

Ugrás közben célzások általában nagy mákok és fõleg glockal vagy famassal torténik (néha ak-val közelre..) ha burstre van rakva

Sziasztok!
Sokfelé olvasgattam már,kérdezösködtem,de seni sem mondott konkétumot!
Már körülbelül 5 éve játszom a counter-strike al, és mostanában már az foglalkoztat,hogy hogylehet olyan Nagyokat ugrani mint egyes videokban, vagy az Angel Jump -titka! Valaki tudna segiteni nekem? valamint az érdekelne,hogy mi a trükk a célzásban,mért van az,hogy némelyik filmben,a célzo abszolutt nincs a célponton,mégis megöli,vagy akár headshot a vége! Esetleg,ha valakinek lenne kedve akár csak dumálni irjon emailt vagy itt [email protected] -köcc elöre is!
John Cena
azé me enm tom😄 amit találok szervert azon tolom amúgy ez cska 1 jó napom volt😄 másikor akár 30 halál 5-6ölés😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Blacksheep333
Régebben játszogattam héba-hóba faterom accjáról, meg LAN partykon, de úgy igazából pár hete vettem elõ.

Az operációs rendszeren is túl...

Czdano
Én igen általában LuckeR` néven vagyok fent..
Mióta játszol?

Blacksheep333
Köszi<#wave> Ti is itt szoktatok játszani?

Czdano
Tiszafüred szerver 88.151.99.36

Lehet zavarni fog a sok beszélõ és káromkodo ember és sok a ratehaxor is..

Tiszafüred

Blacksheep333
Tud valaki egy jó server -t, ami eredeti, sok férõhelyes (30-32), és sokan is szoktat rajta enni? A Waterwave -n már unom a cheatereket, de más "népes" servert nem ismerek.

Tupek
Nw ma is láttalak 😄 HUN ARENA 88...Nuke és Nw-nek csak úgy ment az hogy csiter meg blablabla.<#nevetes1>

Czdano
😄DDDDD