7046
  • Burna
    köszi
  • FLeK0
    activate*
  • FLeK0
    ha már felraktad a counter-strike.hu-ról letöltött játékot akkor egyszerűen be kell írni a cdkulcsot a games/active a product részbe, és indíthatod is-
  • JAKK
    felrakod a játékot a tokban van 1 papír annak az alján 1 kód a steam segítségével csinálsz acc.-ot és játszhatsz
  • CzGobe
    Ja
  • Burna
    tegyük fel hogy megvettem és akkor mit kell csinálni? a telepítőjébe a kódot beírni és felrakja? és akkor autómatán fog működni a Steam?
  • FLeK0
    holnap délután az örs vezér terén ingyen osztogatják a cs-t, menj el és nézd meg!
  • JAKK
    újreg-.-
  • Burna
    és csak úgy lehet játszani vele ha megveszem?
  • Burna
    és csak úgy lehet játszani vele ha megveszem?
  • Burna
    és holvan a Steam-be a beállítások?
  • JAKK
    úgy h megveszed...
  • zoolee
    Fogod, bemész a beállításokba, megnézed, hogy, ha nincsen semmi beírva az az nincs kitöltve az írányítás, akkor ott nyomj egy deffaultot és állítsd be ahhogy szeretnéd...
  • Burna
    Felraktam a Steam-et.
    A www.counter-strike.hu honlapról letöltöttem a Steam_CS.exe klienst és azt is felraktam. A gond az, hogy ha belépek a Steam-be és rakattintok a My Games-re azt kiírja, hogy Counter Strike, de azt is, hogy megkell venni és csak úgy tudsz játszani. Szerintetek hogyan tudnék játszani neten megrendelés nélkül?
  • JAKK
    nézd meg a beállításokat hátha át van állítva
    ha nincs akkor legfeljebb kempelsz:)
  • kissadamvikt
    az miért van hogy ha fölmegyek egy szerverre akkor nem tudok játszani mármint úgy értem h pl beállok t nek de hiába nyomom a w -t semmi se történik csak ez esc működik meg az egér de az egér gombokra se reagál!!! mi a hiba??? a csvel vagy a steammel van a hiba???? más játéknál működik a bilélentyűzet!!!
  • Boconadi
    Meg ha nem jó akkor visszaküldöd
  • JAKK
    nekem is az van
    vegyed nyugodtan
  • HunnernesKonge
    MM-ben tuti jó kódot adnak, egyedül arra figyelj hogy nehogy meg legyen bontva a csomagolás a játékon. Az már 1 figyelmeztető jel.
    Sőt MM-ben legalábbis Pesten, most azt csinálják, hogy a kedves vásárló elfárad az ügyfélszolgához és az megmutatja neki hol a kód :)
    Vedd meg nyugodtan boltban. (Ha van Bankkártyád, megveheted steam-en is www.steampowered.com, mivel ugy olcsóbb)
  • norbi09
    Hi all. Most láttam a MediaM-ban, hogy a CS Anthology 3900ft, 1.6ozni kellene. Ha megveszem tuti jó akktiváló kódot kapok(???), mert valaki aztmondta, hogy ehhez nem garantált.
  • Boconadi
    meg kell tanulniuk a pályát.
  • JAKK
    a zbot jó csak kicsit hülye
    bot_difficulty 3 és jó ellenfél lesz
  • balvin
    Nekem ugyanez volt az összes bottal, míg vki ajánlotta a zbotot . Ezzel menni fog egyből, legalábbis remélem. Info a readmeben (ha van:D) amugy meg menni fog nekem is ment segiccség nélkül
  • Crazy Mate
    Leszedtem a Joe-botot 1.6-hoz,felraktam meg minden,de a botokat nem rakja be,csak spectator ként.Pedig Bot menüben rámentem hogy add bot,add a ct bot.
  • JB arts
    nem me ami warez az illegális v a törvény bünteti azaz nem minden
    "nem steam"-es dolog warez...
  • Boconadi
    No Warez. Ami nem steam a steammel kapcsolatos, az warez. nem?!
  • W726
    jaj bocs! már megvan. kössz szépen mindent
  • W726
    és azt hol találom? (a programon belül amit küldtél)
  • FLeK0
    A dedikált szerver ingyenes.
  • pulti
    és fizess bankszámláról az online játékért a steamel
  • W726
    de nekem sem Steam kántör van!!!
  • W726
    Ja meg van még 1 olyan progi is hogy HLTV. Ezzel meg fel tudtam menni a szerveremre, meg parancssorba lehet írkálni, olyasmi mint valami console, de a CS úgy látja mint 1 játékost. (Rákerestem IP cím alapján a Find Serverben, és 1/20 players van)
  • FLeK0
    jobbra lent
  • W726
    Cső mindenki!
    Van 1 olyan programom, hogy XTCS HLDS Launcher, és azzal tudok valami Dedicated Servert csinálni a neten. De az ebben a poén, hogy én a saját szerveremre nem tudok felmenni, mert azt írja LAN servers are resirected for local clients (CLASS C), és ez nem steam vagy mi, de ez a program a játék mellé van, gondolom akkor lehetne használni, csak én vagyok pancser. Ha tudtok, privát üzenetet írjatok! Előre is kösz
  • Szabi84
    ez csak a steam, és ott megveheted
  • FLeK0
    "meg kell venned online vagy boltban hogy használni tudd"
  • JB arts
    Ok de ez az ami let van az a linkje és le lehet tölteni!!!!
    Nem warez! Legális oldal!
  • FLeK0
    az a teljes játék, nincs demója
    de meg kell venned online vagy boltban hogy használni tudd.
  • JAKK
    steammal le lehet tölteni...
  • JB arts
    Valaki tudja mi az hogy le lehet tölteni a cs 1.6-ot?
    Ez műxik vagy mi? Mert szerintem agy demó vagy nem is a játék...