Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A problémám a köv.: A haverommal összekapcsoltuk a gépet a Hamachi progival és CS 1.6 akarunk Lan-ban játszani. Az egyikunk megcsinálja a servert és mikor a másik csatlakozna rá azt irja ki h.
Disconnected
LAN servers are restricted to local clients (class C)
ez mit jelent??
valakitöl tok veni accot amiben cs 1.6 van?+ cz is lehet
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyebkent mindegy milyen felbontasban jatszol, sokan azert hasznaltak es szoktak meg a kisebbeket regen, mert a gyengebb gepeken csak azokban futott jol a jatek, ma ez mar nem nagyon gond.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
1x felmentem a szerverre, de akkor egyedül voltam, de ha már 2en vagyunk is jobb😊
más nem jönne kis funplayre?
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Néha vagy 10 percre az összes friendsbe lévõ szerver not respondingel!!! Meg egy szerverre nemtok fölmeni mert banned és életemben nem csiteltem... Nem tom mivan nem ezért vettem meg az Anthology-t
Itt kérdezném, hogy a Valve Hammer Editorhoz hol találok részletes leírásokat, vagy tutorialokat magyar nyelven.Valaki pls segítsen, mert naon xeretnék már mappokat csinálni.Rengeteg jó 5letem van.😛 Ha nem ide válaszolsz annak még jobban örülnék:MSN [email protected] email:[email protected] 😄😄😄
Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
miért nem tudok fellépni az iskola netjével #cshu-csatira?
csak mer egyböl bannol rola...nem lehetne valahogy megoldani a problémát?kollégiumból játszom (illetve jáccanék ha felengedne mircre) és máshogyan nem tudok netre menni...
elöre is thx
iLove oHs.
iLove oHs.
iLove oHs.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
1.6os tört szerverek vannak?(IPt megköszönném)
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
iLove oHs.
iLove oHs.
iLove oHs.
"Uj Public Serve
Unalomuzo Public CS1.6 - VAC
195.38.96.80:27015
24 slotos, dust2, inferno, nuke, aztec, train"
iLove oHs.
iLove oHs.
iLove oHs.
iLove oHs.