Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Tört szerverrel csak az a baj, hogy sok a csíter 😞 ...na és a ping
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
te is roman vagy, vagy csak gepelni nem tanitottak jol?
A leírás itt: www.batab.uw.hu
ROMÁN tört server-ek vannak csak!
Benne van a Condition Zero is, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mégpedig az hogy a CZ-nak ugyanaz-e a hitbox-a (vagy minek nevezik) mint az 1.6-nak? Tehát csak a grafika szebb és a többi ugyanaz?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A hiba oka lehet:
- trükközni akartál, akkor szégyelld magad 😊
- a szerver verziója frissebb mint a te verziód --> frissitsd a játékodat
- a te verziód frissebb mint a szerver --> keress egy másik szervert
Lehet valaki pontosabban meg tudja mondani a frankót, de a hibaüzenet alapján én ezt gondolom.
Megint toltam egy kicsit, és végülis nem is olyan rossz 😊 Csak rá kell érezni az ízére, meg fél órára is be lehet ugrani, ha éppen ennyi idõm van.
A cheatról annyit, hogy én úgy hallottam, a hivatalos szervereken sem olyan rózsás az élet - persze ettõl még lehet igazad, személyes tapasztalatom nincsen, de az ismeretségi körömben a CS az az aimbot szinonimája....
Személy szerint én kipróbáltam, de nem igazán jött be a Battlefield 2 után, tehát csak kidobtam volna 3500 ft körüli összeget.
Egyébként igazad van, a sok szarakodás miatt pl nem is próbálkozom a többi steames cuccal, ahol agyba fõbe kell kétnaponta hekkelni a klienst, ha tetszene a HL2, biztos megvenném a sok görcsölés helyett. De beláthatod, a lent leirt módszer még a hivatalos útnál is egyszerûbb 😊
Az alábbi instrukciók alapján ma tettem fel a CS 1.6-ot, és nyomtam pár kört szlovák szerveren (ahol persze hülyére aláztak, de hát ez más tészta).
Tehát:
1. Töltsd le a következõ linkrõl a teljes CS 1.6-ot:
http://www.anti-leech.com/antilink.php?id=anssik&file=CS16_full-V26_DiGiTALZONE.exe
A fájl mérete cirka 380MByte.
Figyelem: a letöltéshez telepíteni kell valami java-s letöltõcuccot, ez nem túl jó érzés, de hát ez van. Én engedélyeztem a netpumper letöltõprogram telepítését is, aztán ha megvoltam leszedtem. Elég adware kinézete van.
2. Ha megvan, telepítsd fel: teljesen fájdalommentes, rendes telepítõkészlet, mindent felrak ami kell. Kb 800 Mega helyet igényel.
3. Nem kötelezõ, de javasolt:
http://kivitie.com/digitalzone/CS16_AIO_Patch.exe
Minössze 3 Mega, CS1.6 AllInOne patch. Tartalmaz némi extra patchet, rendes fegyverneveket és visszateszi az eredeti CS fegyverhangokat, melyek állitólag jobbak mint azok, amik a CS1.6-ban vannak.
4. Kész is vagyunk, lehet indítani a CS-t a Counter-Strike.exe-re kattintással (steam kliens/account nem kell).
5. Csatlakozz a netre. A szerverkeresõben az Internet illetve Favorites fülön megtalálhatóak azok a szerverek, ahová ezzel a verzióval csatlakozni lehet. (azt hiszem ezt az AIO patch teszi fel...) Keress egy olyat ahol vannak emberek és voila, mehet a móka.
Én ma reggel, 0-ról indulva tettem így fel a játékot, és tökéletesen mûködik.
Az információ egyébként innen származik:
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=21889
Ebben a fórumban egyébként rengeteg, steammel kapcsolatos infót lehet begyûjteni, érdemes körbenézni.
ui: a topikgazdának: ha van kedved, csinálhatnál egy FAQ-t, vagy legalább egy szöveget a fejlécbe, hivatkozva erre a hozzászólásra. Akkor nem kell mindenkit elzavarni 😊
😛
PSN: berghold
LAN servers are restricted to local clients (class C)
Kérlek segitsetek.légyszi
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
Disconnected
STEAM authentication required to connect to internet servers