7046
-
#1997 Egy fényképet esetleg tudnál rakni? -
Attlen #1996 Bocs megint én szval mért irja ki hogy failed to load platform modules??? -
#1995 Steam letölt, felrak, accountot csinál, CD kulcsot beregel, updateol, jáccik -
Attlen #1994 Hello, bocsi a kérdésért van nem régről egy Half LIfe Erdeeti Cd-m szval avval lehet Cs-szni? vagy valami bocs de tényleg nem értem bocsi de nem tom máshova irni szval valaki elmagyarázná? most lett tényleg olyan a netem, hogy tudjak vele játszanni,...Ja és a CS rajta van vagy vlami (WAREZ,TORREWNTRÖL SZedjek le egy xxx. nevü verziót, kösszi!Szval nem értem:( -
#1993 akkor nem szóltam :) De látod, ha ilyen eredményt érsz el talán probáld kultúráltan ;) -
zoolee #1992 ájájáj....
Az tök más, a gyökerek kiosztása az más....
Na mind1...Jogosan tettem... -
#1991 pedig úgy nézem te pont ugyan olyan vagy (a büntipontok alapján)
na mind1... -
zoolee #1990 Vazz, én is 14 vagyok, de ekkora gyökeret....
na mind1... -
FLeK0 #1989 FAQ: Steam and Game Crash: NET SendPacket ERROR WSAEINTR (Winsock error) -
#1988 Hali
mikor csatlakozok egy szerverhez ezt írja ki pár másodperc után:
mit tegyek? -
#1987 szia versacce -
lammaer #1986 Ilyenkor csak az áramot sajnálom amit a gépe fogyaszt amig itt forumozik a gyerek... -
#1985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Feladó: versacce
Elküldve: 2007. 03. 29. 15:16
Tárgy: cs1.6
na szóval,mi a kurva anyádat bye-oztál a cs1.6 fórumában?????,
a kurva anyádba visszanyomlak(már ha él,remélem nem)
KISKÖCSÖG -
#1984 Bye :D -
#1982 ja, mi is anyázással kezdtünk igazad van. Végül is igaz, kultúrát nem erőltethet magára akárki. -
#1981 fú de szánalom :C
Asszem tudhatjuk melyik korosztály -
piros szöveg-.- -
#1979 anyád neked is:@ -
#1978 anyád -
#1977 sry ez wareznek számít:C -
#1976 hello, olvasd már el a bannert ha arra képes vagy hogy a forumba beírjál, köcce -
#1975 hello,mondjatok már pár MAGYAR IP-t(törtet)és egy jó tört szerver kereső programot,köcce -
#1974 én sem arra csak leírtam mióta cszek:C -
#1973 héj, én nem arra céloztam hogy lenéznélek, lehet úgy vedted le, de nem annak szántam! nyugi van -
#1972 na tessék régebben lanokon cs-ztem
majd tavaly szaptemberben megelégeltem és megvette...
kissebb nagyobb kihagyásokkal lassan nem játszottam vele a net miatt mert nagy volt a ping majd februárban kaptam normális nete és kész... -
#1971 azé . 2001 óta CS-zek, még anno 1.0-ával lanoztunk netkaffékban meg ilyenek. Sosem csíteltem, még csak ki sem próbáltam. Azthiszem eljutottam arra a szinte hogy nem is fogok használni továbbá sem :) -
#1970 nyugi csak viccelődök:) -
#1969 miért csalnék -
#1968 bant neki -
#1967 még nem játszok olyan régen de azért jó szokott lenne a statom -
#1965 nem mert csalsz -
#1964 jáccunk vmikor -
#1963 ezek nem tudnak cheat nélkül játszani a gyerek assault kezdőről lőtte az embereket 0/27 volt a statom és még ő menőzik h ő jó én meg szar -
#1962 hja ismerös.. az a legjobb mikor egy ilyen kis wh-s pöcs elkezd nyivákolni a másikra hogy szemét mocskos cheater. Azt nagyon birom.
De ha már WH-zik, hát csinálja úgy hogy ne legyen feltünő. Nehogy már egész mapon csak a falat nézze és kövesse az ellent, meg 10-ből 8-at falon keresztül egylövéses fejjel lőjje le. Ha meg ráordítunk hogy mocskos csaló, még képes ártatlan szmájlit vágni a monitorra és bizonygatni hogy őőőő.. ááhhh.. ő nem csal, nem is tudja hogy kell azt.
Kiváncsi vagyok mennyi lehet egy ilyennek az IQja.. mert hogy egy ember szintjét nem éri el azt biztos. -
#1961 hát ien nincs van 1 fasza server játszanék rajta 1 jót erre a fél csapa wh-ik >:C -
#1960 fogod a zbotot és bemásolod a cstrike mappába
elindítod a játékot
console-ba beírod h bot_add
elkezd analizálni majd újraindul a mappa és játszhatsz ellenük de minden pályánál be kell írnod a bot_add annyi× ahány botot akarsz... -
Crazy Mate #1959 Hogy telepítsem a ZBOTot?Mert ha elindítom az exe-t,akkor nem csinál semmit. -
#1958 ööö biztos
1 hetet kaptam a banamákon -
#1957 tudomásom szerint te perm bann -t kaptál :) -
#1956 itt vok a számúzetésból