Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Hát akkor szeritnem nem tudom. Ha annyira fontos rakd ujra a steam-et, ha azzal játszol.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Spy Hun
Onnan vettem fel.

Speedbreaker
Próbáld meg játékban felvenni a szervereket

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Spy Hun
Azt, hogy lehet megoldani, hogy a kedvencekbe jelenjenek meg az oda rakott szerverek? Mikor a steam-be nézem ott van, a játékba meg sehol :S

Spy Hun
Nemcsak román tört szerverek vannak 😉
Tört szerverrel csak az a baj, hogy sok a csíter 😞 ...na és a ping

Speedbreaker

Szabi84
Nálam eddig D3D be futott de amikor belementem a füstbe egyszerüen nem lehetett irányítani! Utána átállítottam OpenGL-re, akkor pedig a képfrissítés nem stimmelt! De azt is sikerült megoldani RefreshForce-al!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

A launch options-be (jobbklikk a games menuben, properties) ird be hogy: -ogl

Átálítottam a cs-be renderelt opelGL rõl D3D re és azota be se jön a gem hiába raktam ujra az egész cs-t a steammel akkor is ugyanez!!!

jo lehet 😄
te is roman vagy, vagy csak gepelni nem tanitottak jol?

EgriAti22
Lehet neten játszani Cauntet-Strike 1.6-al nem erdeti lemmezzel!!
A leírás itt: www.batab.uw.hu
ROMÁN tört server-ek vannak csak!

Csit biztos nem volt, szobán belül, frissen felrakott game ment mindenkinél....

nem lenne nepszerubb az osszes tobbi jateknal, ha nem biztositana mindenki szamara szinte azonnali sikerelmenyeket.

koschwarz
csít?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Amúgy a CS hitboxa bennem elég sok kétséget ébreszt... baromi sok benne a fejlövés, még akkor is, ha csak kezdõk tolják (LAN-on játszottam pár haverral és senki nem pro). Csak sima géppisztolyos közelharcban is osztja a nép a fejest (beleértve magam is) ami számomra szokatlan. Végülis nem rossz, csak szokatlan 😊

Nemnem, az rendes hiabüzit dob vissza 😊

egyesek szerint jobb a lovesregisztracio benne, de ezt nem tudni pontosan.

Szabi84
Anthology-ban minden benne van ami a HL1-el kapcsolatos, szerintem megéri megvenni!
Benne van a Condition Zero is, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mégpedig az hogy a CZ-nak ugyanaz-e a hitbox-a (vagy minek nevezik) mint az 1.6-nak? Tehát csak a grafika szebb és a többi ugyanaz?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tobbek kozt az altalad ajanlott verzio is irhatja ezt, ha rendes szerverekre akar csatlakozni vele, mert ugye az nem frissiti magat automatikusan az eredetivel szemben.

A cs1.6-ot es a cs:cz-t is tartalmazza (+dod-ot is asszem).

A szerver más verziójú client.dll fájlt várna a te gépedrõl. Ugyanis a szerverek csak akkor engednek be játszani, ha minden fájlod pontosan ugyanolyan mint amit a szerver vár. Igy próbálják meg elkerülni, hogy pl rosszarcú emberek megpiszkálják a saját gépükön a fájlokat és így csalásokat tudjanak bekapcsolni maguknak esetlegeltérõ verziójú játékkal csatlakozzanak a szerverre, aminek kiszámíthatatlan következményei lehetnek.

A hiba oka lehet:
- trükközni akartál, akkor szégyelld magad 😊
- a szerver verziója frissebb mint a te verziód --> frissitsd a játékodat
- a te verziód frissebb mint a szerver --> keress egy másik szervert

Lehet valaki pontosabban meg tudja mondani a frankót, de a hibaüzenet alapján én ezt gondolom.

Amúgy egy gondolat erejéig: a CS Anthology amit "bótban" lehet kapni, az ugye jó a CS1.6-os legális netes játékhoz?
Megint toltam egy kicsit, és végülis nem is olyan rossz 😊 Csak rá kell érezni az ízére, meg fél órára is be lehet ugrani, ha éppen ennyi idõm van.

Kerlek segitsetek a Counternel kidobta ezt a fajlt mikor rakapcsolodtam a szervere:Your dlldifferes from the server's.Mit kell csinaljak ahoz hogy menyen vagy legalab mit jelent ez.

Kerlek segitsetek a Counternel kidobta ezt a fajlt mikor rakapcsolodtam a szervere:Your dlldifferes from the server's.Mit kell csinaljak ahoz hogy menyen vagy legalab mit jelent ez.<#wave><#help><#help><#help>
Nem akar meni a hálozatom a Counternél segitsetek.Kérlek irjatok egy részletes leirást hogy hogy tudok csatlakozni.Help.Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Ezt aláirom, igazad van.

Nincs gondom ezzel, megnezni meg lehet, meg talan LANra is kenyelmesebb mint a steames verzio, de ha tenyleg jatszani akar vki akkor igy sokkal kevesebbet kap (nem magaban a jatekban, hanem a lehetosegekben).

Nézd, úgy láttam igény volt rá, és mivel én tudtam rá megoldást, megosztottam másokkal. Ezért még ne harapd le a fejem, kivéve ha valve részvényes vagy...😊

A cheatról annyit, hogy én úgy hallottam, a hivatalos szervereken sem olyan rózsás az élet - persze ettõl még lehet igazad, személyes tapasztalatom nincsen, de az ismeretségi körömben a CS az az aimbot szinonimája....

Személy szerint én kipróbáltam, de nem igazán jött be a Battlefield 2 után, tehát csak kidobtam volna 3500 ft körüli összeget.

Egyébként igazad van, a sok szarakodás miatt pl nem is próbálkozom a többi steames cuccal, ahol agyba fõbe kell kétnaponta hekkelni a klienst, ha tetszene a HL2, biztos megvenném a sok görcsölés helyett. De beláthatod, a lent leirt módszer még a hivatalos útnál is egyszerûbb 😊

de ennek megis mi ertelme? Van itt egy tobb mint 5000 fos kozosseg, akik tobb mint 250 magyar szerveren jatszanak nap mit nap. A jatek csak 3500ft korul van, nem draga (steamen meg 2500), meg ha csak egyszer-egyszer ul le az ember, akkor is megeri megvenni, mert joval normalisabb kornyezetben jatszhat mint az ellenorizetlen, anticheatmentes tort servereken.

Counter strike-ban newbie vagyok, de hadd osszam meg a tapasztalatom, hogyan lehet NEM eredetivel neten játszani. Ugyanis lehet, és nem is túl ördöngõs - természetesen csak nem hivatalos, tört szervereken, de ez CS esetében nem hiszem hogy nagy jelentõséggel bir.
Az alábbi instrukciók alapján ma tettem fel a CS 1.6-ot, és nyomtam pár kört szlovák szerveren (ahol persze hülyére aláztak, de hát ez más tészta).

Tehát:
1. Töltsd le a következõ linkrõl a teljes CS 1.6-ot:

http://www.anti-leech.com/antilink.php?id=anssik&file=CS16_full-V26_DiGiTALZONE.exe

A fájl mérete cirka 380MByte.

Figyelem: a letöltéshez telepíteni kell valami java-s letöltõcuccot, ez nem túl jó érzés, de hát ez van. Én engedélyeztem a netpumper letöltõprogram telepítését is, aztán ha megvoltam leszedtem. Elég adware kinézete van.

2. Ha megvan, telepítsd fel: teljesen fájdalommentes, rendes telepítõkészlet, mindent felrak ami kell. Kb 800 Mega helyet igényel.

3. Nem kötelezõ, de javasolt:
http://kivitie.com/digitalzone/CS16_AIO_Patch.exe

Minössze 3 Mega, CS1.6 AllInOne patch. Tartalmaz némi extra patchet, rendes fegyverneveket és visszateszi az eredeti CS fegyverhangokat, melyek állitólag jobbak mint azok, amik a CS1.6-ban vannak.

4. Kész is vagyunk, lehet indítani a CS-t a Counter-Strike.exe-re kattintással (steam kliens/account nem kell).

5. Csatlakozz a netre. A szerverkeresõben az Internet illetve Favorites fülön megtalálhatóak azok a szerverek, ahová ezzel a verzióval csatlakozni lehet. (azt hiszem ezt az AIO patch teszi fel...) Keress egy olyat ahol vannak emberek és voila, mehet a móka.

Én ma reggel, 0-ról indulva tettem így fel a játékot, és tökéletesen mûködik.

Az információ egyébként innen származik:
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=21889

Ebben a fórumban egyébként rengeteg, steammel kapcsolatos infót lehet begyûjteni, érdemes körbenézni.

ui: a topikgazdának: ha van kedved, csinálhatnál egy FAQ-t, vagy legalább egy szöveget a fejlécbe, hivatkozva erre a hozzászólásra. Akkor nem kell mindenkit elzavarni 😊

Szabi84
Ez nem is rossz, jobban néz ki mint eredetivel csak az a baj, hogy alap pályákhoz készült!

Szabi84
Kösz szépen!

elsore masik link

egyik, masik texturapakk.
ha fentvan r_detailtextures 1-el kapcsolod be, CS:CZ-ben, DOD-ban alapbol vannak ilyenek.

Szabi84
Sziasztok! Elég sok videóban látom hogy a texturák sokkal részletesebbek olyasmi mint a Q3-ban! Ilyen textura pack-ot le lehet valahonnan tölteni vagy csak a video kedvéért néz ki így?

pl. innen, de a google sokat segithet.

PazyZZ

fegyverek léteznek a counterhez?És honét tölthetök le?
neten csak eredetivel tudsz jatszani.

http://www.t-online.hu/ajanlataink/termekek/20060526bdsl.html
😛

PSN: berghold

Köszike a pályákat itt ténleg sooooooook van.De velemi gyorsito progit nem tudsz
Valami internet gyorsito vagy leröltö programokat nem tudtok nekem mondani.És a cimüket hogy honét lehet letölteni.
Nem megy a Counternél az internet ahányszor rákapcsolodok ezt irja ki😄isconnected
LAN servers are restricted to local clients (class C)

Kérlek segitsetek.légyszi

kérlek ha tudtok küldjetek egy pár jó pályát.<#help><#eljen>
Itt van pár ezer.

ez a játék nagyon jó.Csak kéne még egy pár jó pálya
Speedbreaker
Végre felfoghatná minden újreg, hogy ahhoz hogy neten játszani lehessen EREDETI CD KELL !!!

Speedbreaker
Steam-es CS-vel nem lehet "lan"-ban játszani. Csak a régebbi 1.6-tal

lenne egy kérdésem! vettem egy cs antologhyt és nemtom hogy az az 1.6-e vagy nem? mert a dobozra csak 1 van ráírva! és ha nem az akkor holkell lefrissíteni??

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

Most már azt irja ki h.
Disconnected
STEAM authentication required to connect to internet servers