Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iLove oHs.
iLove oHs.
Unalomuzo Public CS1.6 - VAC
195.38.96.80:27015
24 slotos, dust2, inferno, nuke, aztec, train
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
elöre is thx
Bazinga!
cdgalaxis, 576.hu, mediamarkt..ezeken a helyeken nézz szét
bár én szemény szerint a numero7.com -ról rendeltem
Bazinga!
Valaki irja le hogy mi kell ahoz hog tudjak játszani szervereken azt tudom hogy kell eredeti half life és hozzá 1.6 de PATCH vagy VALAMI még kell hozzá?ÉS HOL TUDOM MEGVENNI AZ EREDETI HALF LIFE-ET?lehet még kapni?
Köszz
Van-e egyeltalán tört szerver amin lehet játszani non steam-el
Toshiba L300-2C5
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
VAgy lehet vmit tenni?
Elõre is thx.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Témaindító: M@TriX
de sebaj 😄
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
iLove oHs.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
iLove oHs.
iLove oHs.
KEresd meg ezt a kérdést: "Most vettem meg a cs:s-t, aktiválni akarom a STEAM-en a cd kulcsot, és azt írja, hogy már más accounthoz aktiválták ezt a kulcsot (duplicate cd-key), pedig teljesen újonnan vettem!"
Az jó 1.6 esetében is.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
azt szeretném kérdezni hogy tudnátok-e abban segíteni hogy 1.6hoz honnan tudnék letölteni statsme-t h lanon mûködjön, meg azt is hogy hogy állítsam be v milyen modot töltsek le az adminság gyönyöreihez.
elõre is kösz
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Need for Speed Most Wanted