Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert mit irt ki

iLove oHs.

oda nem igazan fogunk tudni

192.168.1.4:27015 gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

iLove oHs.

Amse
train kieshetne 😊
helyette dust thx 😄

csuzlee
Uj Public Serve

Unalomuzo Public CS1.6 - VAC

195.38.96.80:27015

24 slotos, dust2, inferno, nuke, aztec, train

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

köszi szépen
/msg q hello email email

lenne még 1 kérdésem:hogyan tudok auth-ot szerezni mIRC-hez hogy beengedjen az 5on5 csatira?
help! tudom hogy nem ide tartozik de meg tudná valaki mondani hogy mi a 2004-es cpl-winter movienak a soundtrackje?
elöre is thx
Amse
Ship-nek mi az ip-je?
Eltûnt az ase-ból 😞

counter-strike anthology.

Fleko akkor milyen cs-ét mi legyen aneve és azzal hogy tudok én 1.6-ozni?
precision
akkor sry, ezt nem tudtam

Bazinga!

CS-t vegyel, az a 4000ft sem sok ra. Vagy ha van visa/mastercard bankkartyad akkor steamen csak 2500 korul van.

mert msot 1.5özök de láttam már 1.6ot és jobban tetszik csak a hl az akadály😞
akkor már olyan igazi half lif-ot nem is kapok sehol? megnéztem amit adtál online vásárlási címeket de ott nem találtam hl-t😞
ezek egyre köcsögebbek. két éve vettem a tesco ban 1500 ftért a half life-ot.erre minden ilyen faszságot kitalálnak hogy mégjobban megfejjék a népet.undorító...
Olyan HL1et mar nem arulnak egy ideje, csak egy uj kiadast, amihez nem jar, es nem toltheto le. Ezert van kulon cs is a boltokban.

precision
te mirõl beszélsz? a counter strike 1.6 maga ingyenes, letölthetõ bárhonnan (google)! az aktiválásához viszont half life (elsõ rész) serial kell, szóval vegyen csak nyugodtan hl1 -et, mert az kell neki...

Bazinga!

de nehogy half-life-ot vegyel, mert ahhoz nem jar cs, mar kulon aruljak.

köszi
precision
nem kell patch, a steam letölt neked mindent ami kell a játékhoz
cdgalaxis, 576.hu, mediamarkt..ezeken a helyeken nézz szét
bár én szemény szerint a numero7.com -ról rendeltem

Bazinga!

Szevasztok
Valaki irja le hogy mi kell ahoz hog tudjak játszani szervereken azt tudom hogy kell eredeti half life és hozzá 1.6 de PATCH vagy VALAMI még kell hozzá?ÉS HOL TUDOM MEGVENNI AZ EREDETI HALF LIFE-ET?lehet még kapni?
Köszz
Nincsen, nemreg 1500Ft-ba kerult a jatek, mindenki megvette akit picit is erdekelt. Most sem sokkal tobb az uj kiadas.

gergobaby
Nah az utolsó kérdésem:

Van-e egyeltalán tört szerver amin lehet játszani non steam-el

Toshiba L300-2C5

Nem ahhoz csinaltak.

gergobaby
Segítsetek hogy hogyan tom beletenni a CS 1.6 non steam-ba a botokat... PLS

Toshiba L300-2C5

Speedbreaker
http://www.jfft.atw.hu

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

pihi
Hl anthology t baszhatod emgvetted 5e ft ert amivekl alapban atbasztak mer en 2 ropiert vettem regen de enmbaj az 1.5 menne vele..de sajnos mar ingyenes...de tudsz vele HL ezni..elobb kellene kerdezni vegyel Counter strike-anthologyt..

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Laky
AMX Rate Manager-t honna tudnék szerezni? mert amxmod.com-ról csak hibásan jön le, és nem lehet megynitni...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

CS anthology-t kellett volna venni, ahhoz jar a CS.

Valaki tudna segíteni mert nagyon kéne.. :'(
Hali!Figy az a gáz, hogy tennap vettem egy HL:Antológia dvd-t és regeltem is már a steamen de nem engedi a CS-t hogy leszeggyem meg semmi már leszedtem külön de telepítés után még úgy akarja hogy vegyem meg.Ez most nagy sz4r mert 5e volt a dvd és már tiszta heppi voltam erre meg nem jó!Arra is gondoltam , hogy visszamegyek (Tesco) és mondom hogy nem müxött és cseréljék be 1 másikra (HL2)....
VAgy lehet vmit tenni?
Elõre is thx.
Szabi84
thx

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ha az internetkapcsolatod megengedi, es magasabbra allitod, akkor tobb adatot kuld es fogad a jatekod, ezaltal novelve onmagad es ellenfeleid jatekelmenyet.

Szabi84
Sziasztok! A rate mértékének miben van szerepe a jatékban?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Speedbreaker
Valve Software alkotása
Témaindító: M@TriX

de sebaj 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ja de a kutya fejti meg a jelszot meg már probáltam is

iLove oHs.

Laky
😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

altalaban minimum 70ezren jatszanak egyszerre, fogsz partnert talalni.

<#miaz><#nemtudom><#conf><#fejvakaras><#help><#wilting>

iLove oHs.

valamikor kéna interneten játszani

iLove oHs.

Pano
Source FAQ

KEresd meg ezt a kérdést: "Most vettem meg a cs:s-t, aktiválni akarom a STEAM-en a cd kulcsot, és azt írja, hogy már más accounthoz aktiválták ezt a kulcsot (duplicate cd-key), pedig teljesen újonnan vettem!"

Az jó 1.6 esetében is.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

namost jah.mi a tököm ez a metamod.ehhez naonhülye vagyok türelmet kérek pls😊
www.unitedadmins.com

sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy tudnátok-e abban segíteni hogy 1.6hoz honnan tudnék letölteni statsme-t h lanon mûködjön, meg azt is hogy hogy állítsam be v milyen modot töltsek le az adminság gyönyöreihez.

elõre is kösz
Laky
igen, ezt egybõl gondoltuk 😄DDDDDDDDDDD

nekem se fogadja el pedig eredeti

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

na a gagyi steam nem fogadja el a kódomat ez bitch jó

Need for Speed Most Wanted

MegaByte
az igaz pihi hogy a kolonia tele van csiterrel sajnos 😞