7046
-
JAKK #1915 ha nincs internetre kapcsolódva a gép akkor kihozza h steam error
ott van 1 olyasmi h mér1× próbálja és 1 olyan h start in offline mod v vmi iesmi -
#1914 hogy kell off-line módban elindítani a steamosnak? -
#1913 tök ugyanaz a játék mindkettönknek, byte-ra is megegyezik és hamachival próbáltuk! -
JAKK #1912 de csak a steamosnak offline modeban kell elindítani és menni fog én így szoktam csinálni -
#1911 ha haverodnak steam-je van, neked meg sima akkor nem tudtok :) -
#1910 hali!!!!
1 kérdésem lenne csak az 1.6 nál Lanban akarnánk tolni
és hibaüzenetet írki Class C hiba üzenetet!!
Elöre is köszi! -
#1909 hát... ha nem tudja
bocs -
#1908 aha kicsit sokáig tart -
#1907 egyik haveromnak van úgy. Mindjárt megkérdezem tőle, pill. -
Vegas #1906 ya -
#1905 Steam-en keresztül úgy érted hogy bankártyásan? -
JAKK #1904 köszi de szentem az xp miatt van haldoklik holnap rakom újra -
zoolee #1903 Néhha szaraxik a steam...
Indjtsd ujjra a gamet, ha ez sem megy akkor steam log out/in. -
JAKK #1902 hi
ez miért van???
-
Vegas #1901 hell
megvettem ma steamen keresztül az 1.6-ot. Elinditottam stb.. keresném a szervert egyszerüen kidob.. semmi hibaüzenet stb.. csak kivag a gecie.. volt mar valakinek hasonlo problem? -
#1900 köszönöm akkor szombaton átmeek Karcagra -
#1899 MediaMarkt, Tesco,576,CD-galaxis stb. 3890.- Counter Strike Antology néven fut. -
#1898 remélem ez nem warez de, hol lehet eredetibe megvenni? -
Crazy Mate #1897 De botokkal hogy? -
#1896 Felteszed az eredeti mellé a másoltat magadnak, és ugy.
De egyébként NO WAREZ! mint ahogy azt a piros szöveg is mutatja... -
Crazy Mate #1895 Nekem eredeti cs 1.6-om van,a tesómnak meg másolt,hogy tudunk lanba játszani? -
zoolee #1894 Az az amx moddal lehet, azt csak szerveren lehet hasznalni, aszem... -
#1893 csasztok, problema
Nem tudja valaki hogyan kell az olyasmiket berakni amik talalhatok a szervereken, mutatja hogy hanyat lottel le, mondja hogy leszurtale valakit, vagy mondja hogy a bombat letettek es irja hogy ki tette le. Szeretnek ilyesmit berakni mert van egy csomo hangom amiket szerverekrol toltott le mikozben beleptem es tetszenek nagyon es beszeretnem tenni oket. plz help!! koszonom!! -
#1892 Szerintem írok a játéknak egy FAQ-t -
#1891 ez új, ty -
#1890 És ha irásvédetté teszitek a tempdecal.wadot akkor ha optiosben applyztok valamire akkorse változik vissza alapra :) -
#1889 én ezt a programnevet kaptam:
Decal Converter
ezzel megcsináltam a .wad file-t és a többiben laky segítet -
#1888 de hogy?????? könyi most meg nem fúja a logót!!!!!
mondja el valaki sorjában hogy mit csináljak miután beraktam azon a néven!!! -
#1887 már jó köszönöm:) -
#1886 Csak be kell másolni a cstrike mappába ezen a néven, ilyen egyszerű a "művelet". Ha utána kipróbálás nélkül állítgatjátok a logókat options-ben, és alkalmazzátok, akkor azt hiszem nem kell rajta csodálkozni, hogy valami nem stimmel a dologgal. Ha valamiért mégis eltűnne a saját logód, akkor újra bemásoljátok és ismét lehet használni. -
#1885 igazad van brolly mert sok fajta spra van és én is ezzel küszködöm de most kiporb és akkor mondom hogy igaza van-e Laky-nak -
#1884 Nem, de ha options-ben apply-val elmented az új beállításokat, akkor a logót újra be kell rakni a cstrike mappába. -
#1883 azt gondoltam de nem kell vhol kiválasztani?
h azt használja -
#1882 a T betűvel? :) -
#1881 bemászoltam oda olyan néve
már csak annyi h használni h tudom? -
#1880 Bots United -
#1879 köszi köszi megpróbálom -
#1878 "cstrike" mappába "tempdecal.wad" néven -
#1877 hello
lenne 1 kis problémám
saját spray-t akarok berakni na szal utána néztem h h kell kaptam 1 programot amivel meg tudom csinálni a képet és vmi érdekes formátumban elmenti
na szal azt hova kell bemásolni h tudjam használni? -
Crazy Mate #1876 Mivel lehet pályát készíteni és hogy lehet berakni?