Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanaz a gondom, mint 'Ájjle Bobbi'-nak meg másoknak is volt:
Initializaton Failed
Direct3D initialization failed. Possible causes:
Old or corrupted graphics driver.
Direct3D omproperly installed.
Hardware acceleration disabled.
Starting the application with the workstation locked.
Please check the log formore information.
Az eseménynaplóban meg ilyenek vannak (4 db):
A szolgáltatás (nVidia WDM A/V Crossbar) a következõ hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
És ez variálva a következõkre:
- nVidia WDM TVAudio Crossbar
- nVidia WDM TVTuner
- nVidia WDM Video Capture (universal)
Nekem nem oldotta meg a driverfrissítés.
Probáltam 77.77, 78.01, 81.84-es nvidia driverekkel.
Feltettem directX 9-et, bár azt nemtom hogy mikori. Dehát a játék is felteszi nem? Az nem jó?
A D3D engedélyezve van, és a tesztek is jó eredményt hoznak.
Refreshforce-t ki lehet valahogy kapcsolni?
Van egy reforce.exe-m. Lehet hogy az kavar be. :-(
Segítsetek légyszi! Köszi! :-|
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
P4 2.53 GHz + 1024 MB DDR400/PC3200 RAM + DX9 Radeon 9500 PRO + shader quality: high + shadow quality: very high ---> a Fraps nálam 10-11 FPS-t mért erre... <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
Suzuki Swift GL 1.3
amúgy tetszik, a hangok nagyon el vannak találva, kissé zavar hogy pár egység átsétál egymáson meg kissé szögletesek a mozgások néhol, pl az ágyúknál szögletesen fordulnak.
az épületrombolások is nagyon jól meg vannak valósítva, szóval eddig elég jól bejön
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Suzuki Swift GL 1.3
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ott állok és várok
megfogtam egy hullámot
de utána kevesen maradunk
szal semmi értelme
a geci aztékok meg basznak segiteni😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
még mindig az elsõ pályán vagyok <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
csak most az a gond hogy minden objective kivan pipálva már jöttek a franciák meg minden megvéttem a várat...és körbejártam a térképet és vannak helyek ahol folyamatosan spawnlodnak a törökök...már vagy 50szer jöttek...
a két hõstre már százmilliószor rákattintottam egymás mellé raktam õket hátha pofáznak de semmi
szal ez bug vagy még várjak pár száz törököt?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hm, aloea.bin-nél ír ki hibát, de mégis a 11-esnél szakad meg a kicsomagolás, akkor most mivan, nincs is bin file, elvileg annak csak kicsomagolás után kell lennie : - P
Kumiho #2179
ok, csak közben jön a második cd, addig várnom kell, mire átér, aztán újra leszedem ugyanonnan, és reménykedek
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Komponens nem található
d3dx9_25.dll nem található.
dx9c van fennt meg a legújabb vidkaridriver.
5let?
1cd kicsomagolásánál hibát ír ki "The file is corrupt" és megszakad, mit csináljak, szedjem le megint a 11-es file-t ugyanarról az oldalról?
Kumiho #2179
kiszabaditottam már a foglyokat meg csináltam már trading postot
monnyuk sok okos a mai napig ajálgatja másnmak a hülye refresslokk progikat....
ezer hála köszi szépen, akkor privir se kell válaszonlod mert megoldodott
köszi!
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de ha kikapcsolom akkor oké, hogy nem akad a menü, de a játék (ami full shaderekkel se akadt) az szarabul néz így ki.
De ha a gaméban nem akad akkor a menüben miért?
(Ezt a f*szságot).
Miért akadozik annyire a menü?
Fenn van 81.84 forceware és az AoE 3 1. cd-én lévõ directx és mégis szar a menü.
Van rá valami megoldás vagy ez van :S.
(2db 6600gt, 3200+, 2gb ramm)
Egyszerûen nem értem...
a puskások mindig megölik az összes emberem
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ha betöltök egy péylát akkor pausén van
hogyan kell kikapcsolni??????????????
Iszonyatosan durva szép a grafikája,kegyetlen nagy a hangulata,és a játszhatósága is kiválló.
Ha majd lesz magyarul is akkor lesz a világ legjobb játéka(részemrõl)
Szerintem a gépigénye sem durva.
Nekem minden max-on megy pedig a gépem nem egy csúcsgép(AMD Athlon XP 2500+,ASUS N660GT,1GB RAM)A Látvány letaglózó!
Most vagyok a kalózos pályán.
a mohának mindig a déli oldala fás