3128
-
#1447 egymás ellen vagy gép ellen? -
thhommy #1446 hy a telepítés végénél kiir vmi hibaüzenetet és leszedina játékot tudja vki h mi lehet a probléma? -
#1445 HA VALAKI AKAR MOST EGY FÉL ÓRÁN BELÜL JÁCCANI JÖJJÖN
HAMACHI
Pikk
010 -
PeeVee #1444 windows rulz :( -
deicide #1443 megy a gép..utánna meg nem..!
nem tudtam kivenni a mentéseket...(((
bosszantó...!!! -
deicide #1442 kösz...))
te legalább jó fej vagy..))
mivel elkeztem újra és az XP megint meghalt most újra elveszett amit eddig megcsináltam...!!!
de nem adom fel...ha nem találok akkor kezdem elölröl..!!! -
#1441 3, vigyázz jobban a mentéseidre -
#1440 1., Max 15 perc alatt átlehet vinni 3 pályá!
2., Használd a google-t.... -
deicide #1439 bunnnkóóó..!
nem tanács kell hanem mentés..!!! -
#1438 #1420...!!!! -
deicide #1437 #1419...???? -
#1436 A www.magyaritasok.hu -n levannak írva a magyarítások listáiban az állapotok (magyarul jelent meg, készül, kész, nincs), és nem ír ilyet hogy lenne magyar nyelvü verziója vagy magyarosítása :( Az biztos hogy nem mostanában várható magyar! (legalábbis sztem, nem 100% :D ) -
#1435 Én úgy tudom,tudtam h magyarul jelenik meg,csak azt nem,hogy mikor :) -
#1434 vagy ha lesz akkor soká -
#1433 sztem nem lesz -
#1432 Nem tudja valaki,h mikorjelenik meg a magyar verzió?
-
deicide #1431 #1419...???? -
Bagoly81 #1430 nah felesleges:) felraktam énis az 1.01 es patch et gond nélkül.
vicc az egész. :) crack nemis kell. -
#1429 -
#1428 Akinek esetleg kell van 1.01 crack Itt
de amúgy felesleges sztem -
#1427 Tudod állítani, hogy milyen utánpótlás jöjjön. -
#1426 A Home city azon kívül hogy utánpótltás jön belőle jó még valamire? -
#1425 Shader az kis túlzással élve a tükröződés. De ha árnyékot lejjebb veszed(Shadow) mégjobb lesz a menü de sajna tökéletes csak valamelyik x. patch után lesz. Igazából multiban rossz amikor homecity képernyőre váltasz és 4-5mp mire ki tudod választani a kártyát. Sajna multiban nincs 4-5mp ilyen f*szkodásra. -
Bagoly81 #1424 hm, shder qualitit leszedtem low ra igy nemakad a menű , de ez nonszensz hogy a gama nemakad csak a menű :-D amugy mireis való ez a shderqualiti ? nemértek hozzá. -
#1423 Lesz*rom mi hány fpsel megy nem vagyok olyan kockafejü fpsb*zi mint egyesek.Ha leköt egy játék leköt ha nem nem. A grafika sem érdekel igazán. De aoe3 nagyon tetszik. -
#1422 Olvass vissza thx. -
Bagoly81 #1421 HELP felraktam a gammát a menű része iszonyatossan akad 1 max 2 fps ssel megy!!!! a játék maga nem. amd64 2800+ asus k8n ati 9700pro 1g ram.
ha felrakom a pach et akkor a crack is elveszik(gondolom), 1.01-es crack létezik már? vagy valami segitséget!! jah és ez a driver van felinstalálva :
5-8_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_25203.exe alapbol max grafikán van és csak a menű akad köszönöm a segitségeteket elöreis kösszi! -
#1420 cöcöcöcöc :-)
dolgozz csak.... -
deicide #1419 valaki tudna segiteni...??
formáztam a gépet..és elvesztek a mentések..!
az első ACT megvolt...vagy is megcsináltam...! kellene 1 mentés az első végétöl.
nem tudna nekem valaki küldeni 1-et...? -
PeeVee #1418 hm ezt hallva attolfélek nekem is min. körül lesz :DD de az mind1 ;) tök szép :)))) -
#1417 Nekem Amd 2400+, Ati 9600 pro és 512 MB ram szintén, 800x600-on játszok min efektekkel és még így is beszaggat a kicsit nagyobb csatáknál, mondjuk igaz hogy közbe megy a Winamp zene, de ha nem menne akkor meg unalmas lenne a játék :D -
PeeVee #1416 lol :D hát nekem magátol állitotta be még megse néztem milyen a beallitás de szerintem medium körüli(tök szép!!!), és avarge 90fps ! majd nemsoká megnézem milyen a beallitás a fearban! 9600pro 512ram és 2500 ös barton.. -
ACE #1415 FEAR nekem csak úgy megy normálisan, 50 körüli Average FPS-en, ha mindent High-ra rakok, akkor egy 9800Proval 1 Giga RAM-al nemhiszem hogy medium fölé lehet rakni... -
ACE #1414 Na, ide akartam válaszolni az előzőt :D Sorry -
ACE #1413 De nem full grafon az is biztos... :D -
PeeVee #1412 el lett sietve a game.... amúgy öcsém vmi olyat mondott hogyúgy lehet sokáig fejlődni, hogy valami vonatot csinálsz ?? nemtom miröl beszélt ö 2 nap alatt minnyá végig viszi :))) -
#1411 CLIENT FIXES
- Fixed a bug in the command manager that caused slow performance when CPAIs were in the game
- Fixed a bug that caused sound effects (and sometimes music) to stop playing
- Fixed a problem where unplayed dialogue lines made the Campaign scenarios stop working
- Fixed a bug on the Postgame screen that allowed players' names to be edited
- Fixed a bug where all players would hear the selection sound for HC cards played
- Fixed a bug that kept the ESO connection problem dialog box from closing
- Fixed a bug in the Portuguese tech TEAM Early Dragoons that kept some civilizations from training their anti-cavalry units until the Industrial age
- Fixed a bug that made abundant resources available in the single-player Campaign
- Fixed a bug that did not let the host launch the game once the number of players was reduced below the number that had clicked ready
- Tweaked movement code to improve the responsiveness of units
- Changed formations so that unit types keep their setting even when grouped with different types
NETWORK AND ESO FIXES
- Fixed a bug in the Unresponsive Player dialog box so that it closes once consensus is reached
-
#1410 szivesen -
#1409 u.a -
lehet nevet változtatni a játékban? még nagyon nem foglalkoztam vele eddig skirmishben, meg amúgy is csak egy nemzetiséggel játszom, csak szeretném tudni, hol van mód ilyenre : - D