Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
látom nem szeretsz olvasni. 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hali!
Úgy érti, mint én, hogy letöltötte, feltelepítette, elindította, és megy. Nem kell a crack kömyvtárból az exe-vel felülírni.
Tart már alaki ott a kampányban amikor van neked egy baszott nagy ágyúd
aztán valami truth forrást kell kiiktatni????

van valami trükk a pályára??

böröczk
úgy, hogy miután szépen felraktam, nem crack-eltem, hanem bemountoltam az 1.cd-t, aztán indult automatikusan a játék, vagy elindítottam, de lényeg, hogy ment az exe felülírása nélkül is : - P Csak ezzel tudom magyarázni, hogy nálam a menü SEM szaggat /wanadoo-ról szedtem/ egy egész picit sem : - P

Kumiho #2179

Köszi Bepe!

Nos. Geforce-om van.
3 dolog segíthet:

"1.b, ha nVidia kártyád van, akkor ForcWare 8x.xx video driver föltesz"
Fentvan a 81.84.

"2., DirectX 9.0c új, agusztusi fölrak"
Erre tudnátok adni egy linket? A M$ oldaláról nem tudom letölteni bizonyos okok miatt. :-) Google-ben rákerestem, le is szedtem valami directx9_redist-et, de nemtom mikori. :-/

"3., ACE MegaCodecPack leírt"
Ilyenem nincs. Legalábbis nem tudok róla. :-)
Xvid Mpeg codec-em van, meg divx. Megpróbálom leszedni, hátha.
DJ Skyline
nekem így van beállítva a Graphics részleg...és csak akkor szaggat be játék alatt ha a víz fölé megyek,de nem vészesen

ÁjjLe BoBBi
érdekes mert nekem addig nem engedte elindítani amíg a felül nem írtam az exe-t

hogy érted hogy nem törted ?

most kipróbáltam a játékot is...nálad mi a helyzet a home cityvel ??? mert az is veszetüül szaggat ugyanolyan mint a menü, amikor viszem az egeret a térkép felett ugyszintén akad. A fák lombjain meg lehet számolni a pixeleket annak ellenére hogy a terrain detail be van nyomva. Szóval én nem tudom mi van de ez igy egyenlöre nem tetszik.nagyon nem.sztem egy ilyen konfignál mint az enyém ezt nem szabadna csinálnia.

böröczk

hm, milyen menü szaggatásról van szó? nálam nem csinálja ugyanis, valószínû, a törés miatt van egyeseknek, de a vicc, hogy az enyém is letöltött játék, mégsem törtem, egyszerûen csak bemountoltam az egyes cd-t telepítés után, és már ment is a játék minden szaggatás és egyéb nélkül : - P

Kumiho #2179

DJ Skyline
nekem is szaggat és sok más embernél is...demoban is szaggatott állítólag a menü...reméljük egy paccs majd orvosolja

Nekem a következö problémám van. Elinditom a játékot és a menü veszettül szaggat,csúnya pixeles az egér bugos. Ez miért van ?? A konfigom : Abit axnx8-x alaplap geforce 6600 128 mg 512 ddr plsss help! direct x 9c van fenn és a legujabb nvidia drivert használom.

Ahh thx akkor leszedem 😊

DJ Skyline
ha van ace codec megapackod akkor szedd le!😊 vagy valamilyen más kodek...nekem is késett félpercet a párpeszéd...leszedtem aztán már csak pár másodpercet késett,de nem kellett malmozni,míg kimondja,hogy Well done

Nekem mindig késik a beszéd a videókban, meg game közbe, pedig semmi gond nincs a játékkal, teljesen simán fut minden :'( Vki ötlet? Már nagyon szeretnék gamelni...

DJ Skyline
az az Act I uccsó pályája!😊
még van 2db Act utánna!😊
az a küldetés engem is hazavágott...én úgy csináltam,hogy bevettem az ágyút,aztán az ágyú mögé elhelyeztem a katonák nagy részét,így az ellenséges katonák nem tudták visszavenni...a dokktól nem messze felépítettem egy lõtörnyot,hogy az ellenséges hajók ne tudják szétküldeni a kikötõt...az ágyúval szétküldtem a környéket...az ágyútól jobbra van egy narancssárga tábor...ott csak a hadi ipari házakat lõttem szét vele,hogy ne tudjanak katonákat toborozni,majd elkezdtem zúzni a kutat...a környék tiszta lett,aztán elkezdtem a legerõsebb hajókat gyártani...nem az utolsót,mert az az égõ hajó...majd beálltam velük a kút mellé és zúztam...3 hajó elég...na most jöhettek az égõ hajók...és így ilyen össztûzzel szétlõttem a kutat...ha jött ellenséges hajó,azt szétlõttem az ágyúval!😊 ennyi...mást nem csináltam...

Hali!
Felraktam, nem crack-oltam, két gépen futtatom, überkirájj!
ÁjjLe BoBBi
ja de közbe folyamatosan zúznak a mellettem lévõ városból meg partraszállnak stb

szvsz nem anyira vész, ha elfoglaltad az ágyut arra figyelj hogy csak akkor lõdd a szigetet ha nicns épp enemy , ha jön hajó vagy nagyobb szárazföldi csapat akkor segitsen be a védekezésbe...
meg gyártsál sok fire boat-ot azokal nyomasd a szigetet

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ÁjjLe BoBBi
király. akkor act1-et sosem fogom tudni befejezni

az a map az act 1 vége..., van még két act... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ÁjjLe BoBBi
messze járok még a végétõl?
mediumon játszom elég nehéz

DJ Skyline
összességébe véve jó játék volt!😊 easy fokozaton játszottam...uccsó pályától nem kell majd megilyedni,csak látszólag nehéz...

Laky
pech <#idiota>

mindig el kell olvasni a rendszerkövetelményt <#nezze>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

phalanx
na fasza ezért letölthettem a 3 cd-t... <#boxer><#violent><#violent><#violent><#kocsog>

j0nNyKa
Azon a mapon hard fokozaton olyan gyorsan lerassoltam, h csak kisebb tamadasokat tudott inditani, igy nem is volt szukseg falra. Lenyeg, h a bazisodhoz legkozelebbi tornyahoz eljuss, es lerombold, onnantol tied a map, nem kell falra meg tornyokra kolteni...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Roger6
Egyik sem, mininova-n találtam meg, és onnan szedem. De lehet, hogy értelmesebb lenne körülnézni az általad említett helyeken...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

StrongDC v. Wanadoo? 😊
Roger6
Nekem még 19 nap,mire lejön torrenten, vazz! Addig mit csináljak? Huhhh... Mennyi gond van ezzel a játékkal...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

igen, van még hülye kérdésed?
#1044: kapható...
fog menni akadás mentesen egy nvidia gf6600gt-n és egy amd athlon xp 3200+-on?
hi lehet kapni már boltokban a teljes verziót mekkora a gépigénye légyszi rendesen válaszoljatok köszi!!!!!!!!!!
Sanko
a falfirkások ellen mit tudsz tenni?

a mohának mindig a déli oldala fás

M@TriX
esetleg hadj egy kis rést, ahova beszúrsz pár ágyút, ha valaki természetesen ha lyukhoz jön annak vége de onnan meszebb ki lehet lõni golyóbisokat.
Na milyen 5let? 😊
majd megvalósítom ha te nem vállalkozol 😊

vagy 5let2:
sorakoztass ágyúkat a kapu mögõ és ha ott az ellen ajtó kinyit, 3-4 ágyú: TÛZ! 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

artschiatwork
szép darab... 😊

bepe79
Azon a mapon, ahol az elején egy hajóval megérkezünk a partra Máltán vagy hol (a campaignban a harmadik vagy a negyedik) olyan offenzívát indított ellenem a gép, hogy kénytelen voltam kettõs falat meg dupla gate-et fölhúzni:

És ez még nem volt elég, a dupla fal mögé fölhúztam egy csomó tower-t, amik próbálják sz@rrá lõni az ellenséget, amint közelít. És néha még ez sem elég... <#whatever>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
És akkor nekem még csak Radeon 9500 PRO-m van, ami csak SM2.0-át tud, tehát pixel shader 2.0 és vertex shader 2.0-át. Akkor képzelheted, hogy milyen lehet egy nVidia 7800 GTX vagy egy ATi Radeon X1800XT-n, ami már a Shader Model 3.0-át is támogatja, és menne a PS3.0/VS3.0 a játék közben! <#smile>

Üdv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
3 dolog segíthet:

1.a, ha ATi Radeon kártyád van, akkor Catalyst 5.9 föltesz
1.b, ha nVidia kártyád van, akkor ForcWare 8x.xx video driver föltesz
2., DirectX 9.0c új, agusztusi fölrak
3., ACE MegaCodecPack leírt

Üdv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

MrDevil
Ja én!!! 😄 De még nem sikerült megcsinálni!!! Majd most megcsinálom! 😊

ÁjjLe BoBBi
hát nem igaz nem tudom megcsinálni!:@
jár ott valaki amikor a nagy ágyú kell elfoglalni és azzal lõni a szigetet?

furcsa mikor dmz be raktam gepem se tudtam csatlakozni! 😞
routeren nálam csak úgy mûködött, ha DMZ-t állítottam be a belsõ IP-mre... Érdekes, mert elvileg kifele menõ kapcsolatnál általában szokott menni a multi, csomó játéknál megy is, pl. BF2, HL2, Quake3 stb... De ennél csak úgy, ha DMZ-t állítok routerbe, remélem kijön valamiféle javítás hozzá... Mert elvileg az Online-es játékkal, és eredeti key-el sem fog akkor router-el menni...

steam, origin: ACE_hun

ok serverre a sok eszemmel rajottem ;-)
irc.de.quakenet.org
a lan alatt van egy direkt ip-s opcion, es azt mondod azzal siman lehet csatlakozni a neten keresztul?

erdekes mi tobben is probaltuk es nem mukodott csak battlelann nal es azzal is csak azoknak akiknek a net kozvetlenul a gepre van kotve es nem routeren keresztul!

3 kerdes,
eredeti gamed van?
tehat hogyan gameltek neten? step by step 😉
melyik irc serverre kell felmenni, hogy belehessen joinolni a #aoe.hu ra? mar 1000 eve nem irceztem 😉 szal mi a pontos cime a qnetnek meg az ircnetnek? :-))

koszi elore is

ÁjjLe BoBBi
na megyek befoglalom azt a kib. nagy ágyút mer teccik 😉)

Alap dolog, de nemigazán láttam még sehol értelmesen leírva, vagy FAQ-ban...

steam, origin: ACE_hun

ÁjjLe BoBBi
azér nem gyengén szebb nálad a vízeffekt mint nálam 😉

ÁjjLe BoBBi
hmmm...hát innentõl nálam megállt a tudomány mert én miután feltettem a forceware 81.84-et jó lett :\

Aki azt írta, hogy nem lehet multizni, meg hogy csak LAN-on lehet stb., az nem tudom mit nézett. Tökéletesen megy a Direct IP-s rész is.

Aki multizni akar annak #aoe.hu ( IrcNET és QNET is. Az ircnetes-t javaslom, '97 óta üzemel, ott van minden veterán és pro aoe-s! 😊. )