Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Úgy érti, mint én, hogy letöltötte, feltelepítette, elindította, és megy. Nem kell a crack kömyvtárból az exe-vel felülírni.
aztán valami truth forrást kell kiiktatni????
van valami trükk a pályára??
Kumiho #2179
Nos. Geforce-om van.
3 dolog segíthet:
"1.b, ha nVidia kártyád van, akkor ForcWare 8x.xx video driver föltesz"
Fentvan a 81.84.
"2., DirectX 9.0c új, agusztusi fölrak"
Erre tudnátok adni egy linket? A M$ oldaláról nem tudom letölteni bizonyos okok miatt. :-) Google-ben rákerestem, le is szedtem valami directx9_redist-et, de nemtom mikori. :-/
"3., ACE MegaCodecPack leírt"
Ilyenem nincs. Legalábbis nem tudok róla. :-)
Xvid Mpeg codec-em van, meg divx. Megpróbálom leszedni, hátha.
hm, milyen menü szaggatásról van szó? nálam nem csinálja ugyanis, valószínû, a törés miatt van egyeseknek, de a vicc, hogy az enyém is letöltött játék, mégsem törtem, egyszerûen csak bemountoltam az egyes cd-t telepítés után, és már ment is a játék minden szaggatás és egyéb nélkül : - P
Kumiho #2179
még van 2db Act utánna!😊
az a küldetés engem is hazavágott...én úgy csináltam,hogy bevettem az ágyút,aztán az ágyú mögé elhelyeztem a katonák nagy részét,így az ellenséges katonák nem tudták visszavenni...a dokktól nem messze felépítettem egy lõtörnyot,hogy az ellenséges hajók ne tudják szétküldeni a kikötõt...az ágyúval szétküldtem a környéket...az ágyútól jobbra van egy narancssárga tábor...ott csak a hadi ipari házakat lõttem szét vele,hogy ne tudjanak katonákat toborozni,majd elkezdtem zúzni a kutat...a környék tiszta lett,aztán elkezdtem a legerõsebb hajókat gyártani...nem az utolsót,mert az az égõ hajó...majd beálltam velük a kút mellé és zúztam...3 hajó elég...na most jöhettek az égõ hajók...és így ilyen össztûzzel szétlõttem a kutat...ha jött ellenséges hajó,azt szétlõttem az ágyúval!😊 ennyi...mást nem csináltam...
Felraktam, nem crack-oltam, két gépen futtatom, überkirájj!
meg gyártsál sok fire boat-ot azokal nyomasd a szigetet
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
messze járok még a végétõl?
mediumon játszom elég nehéz
mindig el kell olvasni a rendszerkövetelményt <#nezze>#nezze>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
#1044: kapható...
Na milyen 5let? 😊
majd megvalósítom ha te nem vállalkozol 😊
vagy 5let2:
sorakoztass ágyúkat a kapu mögõ és ha ott az ellen ajtó kinyit, 3-4 ágyú: TÛZ! 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
És ez még nem volt elég, a dupla fal mögé fölhúztam egy csomó tower-t, amik próbálják sz@rrá lõni az ellenséget, amint közelít. És néha még ez sem elég... <#whatever>#whatever>
Suzuki Swift GL 1.3
Üdv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3
1.a, ha ATi Radeon kártyád van, akkor Catalyst 5.9 föltesz
1.b, ha nVidia kártyád van, akkor ForcWare 8x.xx video driver föltesz
2., DirectX 9.0c új, agusztusi fölrak
3., ACE MegaCodecPack leírt
Üdv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3
jár ott valaki amikor a nagy ágyú kell elfoglalni és azzal lõni a szigetet?
steam, origin: ACE_hun
irc.de.quakenet.org
erdekes mi tobben is probaltuk es nem mukodott csak battlelann nal es azzal is csak azoknak akiknek a net kozvetlenul a gepre van kotve es nem routeren keresztul!
3 kerdes,
eredeti gamed van?
tehat hogyan gameltek neten? step by step 😉
melyik irc serverre kell felmenni, hogy belehessen joinolni a #aoe.hu ra? mar 1000 eve nem irceztem 😉 szal mi a pontos cime a qnetnek meg az ircnetnek? :-))
koszi elore is
steam, origin: ACE_hun
Aki multizni akar annak #aoe.hu ( IrcNET és QNET is. Az ircnetes-t javaslom, '97 óta üzemel, ott van minden veterán és pro aoe-s! 😊. )