3128
-
#1407 Az xp-vel lehet kezdeni valamit? A kártyák száma 20-ról növekedni fog még(ez egy kicsit kevésnek tűnik)? -
#1406 Akkor most miket javít ez a patch? :/ A multiját nem javítja? -
#1405 De jó hogy erről a játékról is lemaradtam....hát...a képekből ítélve sokat javult, na mindegy, majd leszedem megnézem milyen. -
sztyopa007 #1404 ez a patch nem tul fontos nekem, ugysi csak a multi miatt kene.
Nagyon remelem addigra, mikorra megcsinalom a kuldeteseket, kiadnak egy ujabb patchet a multi miatt.... -
#1403 nem tudom, de valami ügyes módszert használtak ennél a játéknál, mert kb 5 perc az uninstall, és azzal a 6-7 megás patchel is legalább annyit vacakolt, mindent összeszemetelt, annyira, hogy reboot kellett a gépnek (mindezt 1 giga ram mellett)
amúgy a menü szaggatást pl nem javította -
#1402 nem nagy veszteség ha nem rakod fel az biztos :) -
sztyopa007 #1401 sracok tudnatok nekem segiteni?
fel szeretnem rakni a patchet, am nem engedi. Hiaba raktam vissza az eredeti exe filet, akkor sem rakja fel. elindul a patch, az age3.exe-t meg is patcheli, am az art1.bar nevu filenal hibat ir ki ("art1.bar nevu file hianyzik. De talaltam egy masik filet ugyanazon a néven.Error....)
Nem tudjatok mi lehet a hiba? -
priluki #1400 Ha akar valaki gamelni,, Hamachi,,
Név: Pikk
Jelszó:010 -
#1399 Jaja, erre én sem jöttem rá...
Monnyuk én arra gondoltam, hogy sztem sokat kell Skirmish-elni és ahogy fejlődik a városod előbb utóbb kiadja az utolsó kort is... bár nem tom nekem még csak 5 szintes a városom... -
#1398 Bf2 szuperül megy -
#1397 Próbáltam a b&w2t is de az első rész 5ször jobban tetszett. -
#1396 Szerintem nem lecsó a konfigod, nekem is hasonló van és gond nélkül megy, akár a BF2 vagy a F.E.A.R is. -
#1395 és a black & white 2-t nem is próbáltad ezek szerint -
ACE #1394 Azé BF2-t is megnéztem volna a gépeden... :D -
Snipa #1393 ezt hogy erted? -
#1392 Eddig minden játék tökéletesen futott(9800pro, amd barton 3000+, 1gb ram) erre most kijött 2 játék is(AOE3, FEAR) amihez lecso a gépem :) Fenébe... -
#1391 Köszi de eleve eredetivel indítom mountolva és úgy nem megy fel a patch -
#1390 Nem javítja...Egyébként eltérő homecityk eltérő sebességgel mennek.
Tehát alap home city szaggat a legjobban de van amelyik teljesen folyamatos és laggmentes. -
csaneszman #1389 Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy az 1.01-es patch, javítja a menü borzalmas szaggatását, vagy nem. -
ACE #1388 Húha, feltaláltad a spanyolviaszt! :D -
#1387 www.helpbybalu.dox.hu/hamachi.html
Itt egy leírás a Hamachiról (én cisnáltam)
Mindenki olvassa el aki nem ismerné ezt a progit -
#1386 Müxik a patch :
1. Install game nem crackeled!
2. install patch!
3. mountold a gamecopywörldön fentlévő mini image fájlt
4. Play
nekem hiba nélkül müxik! -
Szergej90 #1385 Srácok megvan a multira a megoldás!!!Azonos exe kell hozzá. -
ACE #1384 Csak olyankor nem működik a router firewall-ja, tehát valami másodlagos módszert (szoftveres) kell bevetni, de ami együttműködik az AOE-el. Ha pl. winfosost használsz, az a játékban külön meg is kérdezi hogy akarod-e engedélyezni... -
ACE #1383 minden portot át kell irányítani, mert franc sem tudja miket használ, tehát legegyszerűbb, ha a router-t DMZ-be teszed... -
priluki #1382 Ha valaki adna egy Hamachi nevet meg jelszot,megprobálnám hogy vele tudok e játtszani.. -
#1381 Köszi JOE -
TRac #1380 Csá! Miért nem tudok átlépni az utolsó korba??? Nincs is ott a jele a főépületben! -
#1379 Sztem ennek a játéknak elvan szarva a LAN része, de lehet hogy az egész multija. Próbáltuk mi is LAN-ba neten keresztül 'Hamachi'-val, és ugyan ez a probléma... host canceled the game, én meg nem is látom a másikét...
A patch meg nem megy fel, érdekes hibát ír ki, vissza tettem az eredeti indítófájlt is, akkor más hibát írt ki :( talán majd a következő -
#1378 gamecopyworldön van fixed image is -
Newfronter #1377 #1362
Többet én sem tudok mondani, sajnos. Ilyen még nem volt! :) -
priluki #1376 kikapcsoltam a tüzfalat de mosse jo... kezdek bekattanni
-
Newfronter #1375 #1351 -
#1374 Hol????
Ismételdd már meg! -
Newfronter #1373 Válaszoltam! :)) -
#1372 Az 1.01-es patch kárt tesz a Reloaded verzióban???
El tudom utána indítani??? -
Newfronter #1371 :))) Ponotosan! -
priluki #1370 nemlehet hogy a tüzfalam miatt?
-
priluki #1369 az a baj ha ö csinálja én nem is látom a gépét.. -
Newfronter #1368 A host (vagyis te) visszavonta a játékot.
Próbálljátok meg úgy, ha ő csinálja..