Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hanem a <#kocsog>#kocsog> mikrofoson....
persze mivel le<#kocsog>#kocsog>-öztél, most már rajtad is<#hehe>#hehe>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
remélem segítettem 😉
Nem lehet 2 profilt csinálni?
plz
SLM MSN: [email protected]
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ha nagyon összevisszaság van és kijelölök mondjuk 10 dragonyost, harcba küldöm õket, megy velül tehén, bárány, kutya, paraszt meg tudja a f*** hogy még ki.
tudna valaki nekem segiteni?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy nektek semmi probléma a jatékkal?? nekem van amikor kilép asztalra (hibát észlelt és leállt...) mi lehet a baj???
steam, origin: ACE_hun
ötlet??
elõre is thx
steam, origin: ACE_hun
"vessetek a mókusok közé" :)
Ez csak az én véleményem, nem a játékot akarom becsmérelni.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
pls help..thx <#szomoru1>#szomoru1>
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Nieleen
Az a furcsa, hogy rendszergazdaként vagyok bent, de amikor a játék könyvtárából futtatni akartam az instapup.exe-t, akkor azt a hibaüzit kaptam, hogy admin joggal kell belépnem :-o
Nieleen
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
ott van nekem is még 2 láda..de ki az aki azt össze szedi..bárkit küldök oda nem veszi föl..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Jimi Hendrix
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Majd ha rájövök, akkor mondom!
Ötlet?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|