3128
  • Takezó
    max cataphractokat akarsz -.-
  • Madmartigen
    Megint ott tartunk, hogy kijött egy nagy név amely ráadásul kötelez is, hogy dícsérjük... Szerintem ideje lenne végre felnyitni a csipátokat, és azért mert AOE3, nyugodtan kitárhatjátok ami a szívetek legméllyén lakozik: ez egy szar. Az Age of Mithology majdnem így nézett ki, egy kis különbség persze adódik a víz tükröződését és az épületek bomlási fizikáját illetően, egyébként pedig az egységek-épületek megvalósítása totál ugyanolyan minőségű. Kevés a termelhető haderő... Ágyúból van 4 fajta az oké, lovasságból 2, a barrackban pedig 3 (talán 4) ? ez elég vérszegény. Az újítások többnyire feleslegesek... A tupikkal semmire sem megyek, ellejtenek egy tupitáncot aztán eldőlnek... Gyengék mint a harmat. A trading postnak se látom sok értelmét... Experiencet termel, meg időnként igényelhetek belőle 90 meg 70 nyersanyagot... A home citie persze űberel mindent... Segíthetek magamon 8 pikemannel, ami az égvilágon semmit sem dönt el, és mire letermelődik talán már szűkségem sincs rá... Az egész rendszer fölösleges, csupán azt a látszatot próbálja kelteni, hogy a játék komplex és bonyolult, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van :) Ellenben már képtelen vagyok érezni azt a régi hardcore aoe2 feelinget, az is frusztrál, hogy nem láthatom az egységek damaget, se hp-ját számokban...

Végböffenésként elárulom, nem jön be a 16.sz... Lejjebb írta egy lélek, hogy az aoe sorozat számára egyenértékű a középkorral, ágyúkkal stb. A középkor stimmel, viszont a középkorban nem voltak ágyúk. Cathacraftokat akarok, meg Korean War Wagont.. Jóéjt
  • Zsolo007
    Nemnagyon követem a topicot. Egy kérdésem lenne: Ez a falonátlövés csak wareznál van?
  • Bravoman
    Sephi!

Hogy oldottad meg a desktopra dobálós problémát?
  • nyami
    nem lehet lanos multiplayer játékot elmenteni?
  • BaliBoy
    Hátha ez tényleg igaz akkor az enyém is fog leszakadni! De egyébként kétlem. :) Sajna ez a szomoru igazság.
  • mohus
    nagy hype....

EA style=MS style.....=hype hegyek, minőség erős közepes...gépigény max
  • mohus
    eltaláltad...
  • Braveheart
    Nem rossz a játék, de a hajók mozgatása nevetséges, főleg amikor egymásba csúsznak.
  • digital
    Ja persze, azért mert Microsoft azért a LOL...
  • mohus
    "Szokásos Microsoft-os anim, igényes alapos munka! "

LOL
  • PeeVee
    engem nem köt le annyira a játék... quake4 jobban bejön, pedig imádom a stratégiát.... warcraftozok inkább mint aoe3 .. kicsit bonyi lett az a városos szar... semmi értelme a városnak simán meg kellett volna csinálni a játékot.. na mind1 azért végigviszem majd, meg hátha lesz vmi jó peccs!
  • zimzumm
    Olvastuk ma haverrommal a neten. Én is lefőttem! Pedig már megvan a háromcd-s version!
    Elég hihettetlen nem? Ha igaz a kkor basszák meg,
  • BaliBoy
    Ez most komoly? Honnan vetted ezeket?
  • zimzumm
    A Pofám szakadna le a Microsoft helyében! Ba....tok meg 3 cd-s demó?
    Álljon már meg a hegyilejtő! Ráadásul beta is! Hát nemtom! Elég vérlázító!
    A játékkal magával nincs gond, na de a piár?
  • 3P
    Bocs szóval, ha van 1.1-estől újabb, mert 1.01-es az meg van.
  • 3P
    Patch-hez tud valaki linket adni?
  • Goodwill
    én inkább megvárom azt a 4. részt, ez gány...
  • digital
    Ne hallgass senkire! Nagyon jó, kategóriában a legjobb az AOE3. Jól skálázható, de igazán csak jobb vassal mutatja meg magát. Történelmi hitelességet is felvonultató gyönyörű játék! Szokásos Microsoft-os anim, igényes alapos munka! Akinek ez nem tetszik az menjen NFSU-zon, vagy egyszerűen ... nem neki készült az AOE3. Vannak kisebb malőrök, de bolhából csinálnak elefántot itt egyesek. (92%-ot simán adnék neki.)
  • BaziJoe
    Sziasztok átlőnek még a falon a katonák vagy már megoldodott???
  • Sanko
    na ezt mondom az elejétől fogva....miért szorították be történelmi korszakba? miért kicsik a térképek?
  • NB2
    Nah,campaignt végigvittem, ez a része hatalmas csalódás.
    Én észak-dél, meg mindenféle ilyen történelmi részeket vártam. Erre kaptam valami AOM-es mesét. Kicsi az esély, hogy annyit játszak vele mint az AOE2-vel.
  • MacrosTheBlack
    Inkább az AOE2-nek csináljanak valami korrekt grafikás remaket.
  • Realtibi
    szerintem inkább a világháborúkra fog koncentrálni a 4. rész
  • FrezeR
    nem tudom miért de nem müködik az url beszúrás. na mindegy
    a képet itt találjátok

http://www.gamestar.hu/url?apix/0510/age.jpg
  • Panzerfaust
    skirmish
  • FrezeR
    Age of Empires IV és V.: Nostradamus jóslatai

Az Age of Empires III. Heaven fórum egyik topikjába betették az AOE3 gyüjtői változathoz adott művészeti album utolsó lapján található, sokat sejtető képet. A grafikán római számokkal és egy-egy karakterrajzzal jelölték az Age epizódokat. A dolog érdekessége, hogy a negyedik karakter egy cigarettázó katonát (Vietnám?) az ötödik pedig egy futurisztikus, power armorba bújtatott, lézerágyús harcost ábrázol. Azaz több, mint valószínű, hogy nem ússzuk meg további részek nélkül.
  • Mityu91
    Halljátok!Már nincs aza asima játékmód amikor építgec meg minde és támadsz meg dámadnak az a jó kis "paraszt" csata??
  • Realtibi
    azt hiresztelik
    végigvittem a játékot

• Mityu91
    Srácok!nem hiszem el hogy ennyire xar lenne az age of 3!
    Lécci illeszetek be pár képet a játékból!
    Úgy volt beharangozva hogy ez valami isteni játék lesz meg minden!!
    Semmi nem lett belőle?
    Aki tudja asz írja meg hogy a pc guru vagy a Gamstar mennyit adott neki kiváncsi vagyok!
    Kösz!!
  • danika2
    már anyi tapasztalatom van a 2-ből meg ebből is hogy legyen merszem multizni4 amúgy énis a peccsel nyomom!
  • sztyopa007
    te is patchel játszol?
    egyebkent te mar vegignyomtad a kuldeteseket, hogy mar ilyen hmaar multizni akarsz? mert en csak a 3. kuldetesnel vagyok......
  • danika2
    várok a hamachin egy jó játékre:
    név:danykajelszó:danyka
  • Yvius
    Nem olyan nagy a gáz!
    Én voltam buta.
    Köszi srácok (mindenkinek)
  • Yvius
    Megvan.
    Köszönöm.
    Szió
  • danika2
    valaki egy 10 percen belül jöjjön hamachi-s age of empires 3-ra
    név:danyka
    jelszó:danyka
  • surda70
    CD-KEY:

DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
  • surda70
    Editáld meg a GAME.CON fájlt (írásvédett) emigyen:

map ("pause", "world", "pause")

A játék mappáján belül a STARTUP könyvtárban található.
    Azután mentés és vissza az írásvédelem.
    Máris működik a PAUSE gomb a mentések visszatöltésénél.
  • sagics
    VALAKI ADJON PLS EGY CD-KEY-T AZ AOE3-HOZ!!! NAGYON KÖSZ
  • Alladin
    Mijen gombot keresel?