Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
Lenne két kérdésem.
1.Lehet,hogy én vagyok a béna de én csak az V-kor ig tudtam felfejleszteni a birodalmamat pedi állitólag VII-kor van a játékban!!
2.valaki probálta már uninstallálni a game-t??nem lehet letörölni!!!
shader quality: high : - D
de már az is jó jel, ha a menü nem szaggat, meg ugyebár az elõbb említett (többi) probléma hiánya ; - P
egyébként én azért beszélhetek csak wanadoo-s verzióról, mert onnan szedtem, és örülök, hogy mûködõképes, ez még nem jelenti azt, hogy a máshonnan töltött ne lenne jó crack-elés nélkül : - )
Kumiho #2179
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
-csalódott-
õszinte legyek, nem kellene a kiadóknak ennyire beharangozniuk egy új játékot, mostanában azt vettem észre, hogy többek között ez is probléma, és tuti nem azt kapjuk, amit elvárunk. de, ha már ennyire nagy dobra verik, akkor legyen is annak miértje, vagy ne legyen visszhang a részükrõl, ha panaszt hallanak a játékaikkal kapcsolatban
Kumiho #2179
wanadoo-ról szedd és ne crack-eld, akiknek innen van, nincs szaggatási problémájuk, sõt, még a falon sem lõnek át, és a hajók sem mennek egymásba, max egymásnak ütköznek, de kikerülik a másikat : - P
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Malac Úr: Nekem is ugyanez a problémám
mert mondják itt hogy van akinek nem szaggat, de õk le is vettéka grafot. nekem minden maxhigh a menü szaggat más nem.
ÉS A FALON ÁTLÕNEK!!!! 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Tud valaki valami gyógyírt arra, hogy bár a játék menet közben nem akad, de a home city kép (meg a start menü háttere is)?
P43Ghz/Gf6600/1MbRAM
Elõre is köszönöm!
I will use google before asking stupid questions.
Nekem elég furcsa, hogy állandóan elkószálnak az embereim és leöletik magukat. Van erre megoldás?
"Ja az a falon átlövés!
Az tényleg gáz
Meg van az a vonat.Egyik pályán egy bizonyos ponton befejezõdik az út és ott eltünik."
errõl jut eszembe talán a gyakpályán van egy út amin egy lovaskocsi hajt, ez nálatok eltûnik vagy nem mert nálam igen.
mert a falonátlövést vagy észre veszi valaki vagy nem, de ez egy elég látványos dolog.
na majd utánanézek...
Teljesen inteligensen lebontják a falat és utánna lönek csak , ugyanigy ahjoknál is . Olvastam hogy irta valki hogy nem épit hajogyárat a gép vizes pályan 3 szor néztem meg 3 szor ki se tudtam menni vizre hard fokozaton.....
A játék nálam semmit nem szaggat max felbontáson vagyok kivéve vsync, 1 gb ram 6600, p4 2.4 . Nem értem nálatok hogy szaggat...
Valahogy ugy érzem mintha tényleg lenne valakinél vaalmi belsö crack ...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Azt nemtom hogy gondolták a készítõk, hogy az ember csak vágja a fát, és folyamatosan szerzik... Azse semmi, hogy a hajók fizikája kb. elég érdekes, így fél másodperc alatt 435345%-os fordulatokat lehet venni, és a hajóim képesek egymásba olvadni, és úgy lõni az ellenséget.. Van még az, amit imént olvastam, hogy a nyíl simán átviszi a várfalat... A grafika nagyobb kártyákon szép, de az enyémen elég undor... Összegzésként jó játék, de AoE2-höz képest nemvmi sok újítást fektettek a játékba
Kumiho #2179
Meg van a játék, de lenne pár kérdésem, légyszíves nézzétek el ha nagy marhaságot kérdezek.
Elõször is ha Skirmish módban jászom, akkor mi az a "home town"? mire jó?
nem hinném, hogy ezt megcsinálnák, de ha igen akkor megnyugodnék, hogy azért nem ennyire pancserek, szóval legyen ahogy mondod.
mert ha esetleg igazad van úgyis jön egy crack 😊
Még crack sem kell ... szóval, nem valószínû, hogy másolásvédelmi probléma
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Ráadásul nem valószínû, hogy javítják, mert az egységek sem ívesen lõnek falaknál, hanem mintha kinnt lennének a réten. azért ekkora lûámaságot nem vártam volna. pedig azért jó lenne a gém, de ezért egy óriási nagy fekete pontot adok a fejleszutõknek. tegnap játszottam amúgy a gémmel, de egyre jobban megy el tõle a kedvem, haj.
pedig vártam 1000, hogy végre egy szép és jó stratgém jelenik meg, haj, de úgy látom szívok megint.
ARTSCHI: én próbáltam a 77.77-est, a 78.01, és 81.84-et, és nem ment.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!