3128
-
Takezó #1567 max cataphractokat akarsz -.- -
Madmartigen #1566 Megint ott tartunk, hogy kijött egy nagy név amely ráadásul kötelez is, hogy dícsérjük... Szerintem ideje lenne végre felnyitni a csipátokat, és azért mert AOE3, nyugodtan kitárhatjátok ami a szívetek legméllyén lakozik: ez egy szar. Az Age of Mithology majdnem így nézett ki, egy kis különbség persze adódik a víz tükröződését és az épületek bomlási fizikáját illetően, egyébként pedig az egységek-épületek megvalósítása totál ugyanolyan minőségű. Kevés a termelhető haderő... Ágyúból van 4 fajta az oké, lovasságból 2, a barrackban pedig 3 (talán 4) ? ez elég vérszegény. Az újítások többnyire feleslegesek... A tupikkal semmire sem megyek, ellejtenek egy tupitáncot aztán eldőlnek... Gyengék mint a harmat. A trading postnak se látom sok értelmét... Experiencet termel, meg időnként igényelhetek belőle 90 meg 70 nyersanyagot... A home citie persze űberel mindent... Segíthetek magamon 8 pikemannel, ami az égvilágon semmit sem dönt el, és mire letermelődik talán már szűkségem sincs rá... Az egész rendszer fölösleges, csupán azt a látszatot próbálja kelteni, hogy a játék komplex és bonyolult, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van :) Ellenben már képtelen vagyok érezni azt a régi hardcore aoe2 feelinget, az is frusztrál, hogy nem láthatom az egységek damaget, se hp-ját számokban...
Végböffenésként elárulom, nem jön be a 16.sz... Lejjebb írta egy lélek, hogy az aoe sorozat számára egyenértékű a középkorral, ágyúkkal stb. A középkor stimmel, viszont a középkorban nem voltak ágyúk. Cathacraftokat akarok, meg Korean War Wagont.. Jóéjt -
#1565 Nemnagyon követem a topicot. Egy kérdésem lenne: Ez a falonátlövés csak wareznál van? -
Bravoman #1564 Sephi!
Hogy oldottad meg a desktopra dobálós problémát? -
#1563 nem lehet lanos multiplayer játékot elmenteni? -
#1562 Hátha ez tényleg igaz akkor az enyém is fog leszakadni! De egyébként kétlem. :) Sajna ez a szomoru igazság. -
#1561 nagy hype....
EA style=MS style.....=hype hegyek, minőség erős közepes...gépigény max -
#1560 eltaláltad... -
Braveheart #1559 Nem rossz a játék, de a hajók mozgatása nevetséges, főleg amikor egymásba csúsznak. -
digital #1558 Ja persze, azért mert Microsoft azért a LOL... -
#1557 "Szokásos Microsoft-os anim, igényes alapos munka! "
LOL -
PeeVee #1556 engem nem köt le annyira a játék... quake4 jobban bejön, pedig imádom a stratégiát.... warcraftozok inkább mint aoe3 .. kicsit bonyi lett az a városos szar... semmi értelme a városnak simán meg kellett volna csinálni a játékot.. na mind1 azért végigviszem majd, meg hátha lesz vmi jó peccs! -
zimzumm #1555 Olvastuk ma haverrommal a neten. Én is lefőttem! Pedig már megvan a háromcd-s version!
Elég hihettetlen nem? Ha igaz a kkor basszák meg,
-
#1554 Ez most komoly? Honnan vetted ezeket? -
zimzumm #1553 A Pofám szakadna le a Microsoft helyében! Ba....tok meg 3 cd-s demó?
Álljon már meg a hegyilejtő! Ráadásul beta is! Hát nemtom! Elég vérlázító!
A játékkal magával nincs gond, na de a piár? -
#1552 Bocs szóval, ha van 1.1-estől újabb, mert 1.01-es az meg van. -
#1551 Patch-hez tud valaki linket adni? -
#1550 én inkább megvárom azt a 4. részt, ez gány... -
digital #1549 Ne hallgass senkire! Nagyon jó, kategóriában a legjobb az AOE3. Jól skálázható, de igazán csak jobb vassal mutatja meg magát. Történelmi hitelességet is felvonultató gyönyörű játék! Szokásos Microsoft-os anim, igényes alapos munka! Akinek ez nem tetszik az menjen NFSU-zon, vagy egyszerűen ... nem neki készült az AOE3. Vannak kisebb malőrök, de bolhából csinálnak elefántot itt egyesek. (92%-ot simán adnék neki.) -
#1548 Sziasztok átlőnek még a falon a katonák vagy már megoldodott??? -
#1547 na ezt mondom az elejétől fogva....miért szorították be történelmi korszakba? miért kicsik a térképek? -
NB2 #1546 Nah,campaignt végigvittem, ez a része hatalmas csalódás.
Én észak-dél, meg mindenféle ilyen történelmi részeket vártam. Erre kaptam valami AOM-es mesét. Kicsi az esély, hogy annyit játszak vele mint az AOE2-vel. -
MacrosTheBlack #1545 Inkább az AOE2-nek csináljanak valami korrekt grafikás remaket. -
Realtibi #1544 szerintem inkább a világháborúkra fog koncentrálni a 4. rész -
#1543 nem tudom miért de nem müködik az url beszúrás. na mindegy
a képet itt találjátok
http://www.gamestar.hu/url?apix/0510/age.jpg -
#1542 skirmish
-
#1541 Age of Empires IV és V.: Nostradamus jóslatai
Az Age of Empires III. Heaven fórum egyik topikjába betették az AOE3 gyüjtői változathoz adott művészeti album utolsó lapján található, sokat sejtető képet. A grafikán római számokkal és egy-egy karakterrajzzal jelölték az Age epizódokat. A dolog érdekessége, hogy a negyedik karakter egy cigarettázó katonát (Vietnám?) az ötödik pedig egy futurisztikus, power armorba bújtatott, lézerágyús harcost ábrázol. Azaz több, mint valószínű, hogy nem ússzuk meg további részek nélkül. -
Mityu91 #1540 Halljátok!Már nincs aza asima játékmód amikor építgec meg minde és támadsz meg dámadnak az a jó kis "paraszt" csata?? -
Realtibi #1539 azt hiresztelik
végigvittem a játékot
-
Mityu91 #1538 Srácok!nem hiszem el hogy ennyire xar lenne az age of 3!
Lécci illeszetek be pár képet a játékból!
Úgy volt beharangozva hogy ez valami isteni játék lesz meg minden!!
Semmi nem lett belőle?
Aki tudja asz írja meg hogy a pc guru vagy a Gamstar mennyit adott neki kiváncsi vagyok!
Kösz!! -
danika2 #1537 már anyi tapasztalatom van a 2-ből meg ebből is hogy legyen merszem multizni4 amúgy énis a peccsel nyomom! -
sztyopa007 #1536 te is patchel játszol?
egyebkent te mar vegignyomtad a kuldeteseket, hogy mar ilyen hmaar multizni akarsz? mert en csak a 3. kuldetesnel vagyok...... -
danika2 #1535 várok a hamachin egy jó játékre:
név:danykajelszó:danyka
-
#1534 Nem olyan nagy a gáz!
Én voltam buta.
Köszi srácok (mindenkinek) -
#1533 Megvan.
Köszönöm.
Szió -
danika2 #1532 valaki egy 10 percen belül jöjjön hamachi-s age of empires 3-ra
név:danyka
jelszó:danyka -
surda70 #1531 CD-KEY:
DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG -
surda70 #1530 Editáld meg a GAME.CON fájlt (írásvédett) emigyen:
map ("pause", "world", "pause")
A játék mappáján belül a STARTUP könyvtárban található.
Azután mentés és vissza az írásvédelem.
Máris működik a PAUSE gomb a mentések visszatöltésénél. -
sagics #1529 VALAKI ADJON PLS EGY CD-KEY-T AZ AOE3-HOZ!!! NAGYON KÖSZ -
#1528 Mijen gombot keresel?