Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Ensemble Studios...
persze lehet a Micro mondta, hogy had legyen már sikerélménye Pistikének, nehogy megterhelje magát holmi falakkal 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

en kurvara ertem! es szerintem egy oriasi bug benne! miert?
lanon multiban az utolso fakitermelore szalajtottam favagokat ami pontosan a falam mellett volt es az ellenfelek felallitottak puskasokat majd falon keresztul lelottek mindenkit! majd odakudtem katonakat es csak lovoldoztek egymast, röhej... elmennek a francba microsoftnal hogy erre nem figyeltek... tiszta faszsag...
M@TriX
😊) hát tõled ezt a megfigyelést vártam a #1218-as hszed után. jól van hogy téged nem bánt, engem viszont igen.

tudtam volna nyílvánvalóbb képet is mutatni de aki tudja az tudja mirõl beszélek nah.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hat nem azert de itt ivbe megy lövés.
M@TriX
amúgy több képet lõttem, csakhát nemnagyon van beépített képlopója, lusta voltam frapsot indítani ez maradt a memóriába, tessék, amúgy mondjuk ha lövésztornyok mögött állnak puskások és elöl az ellen akkor is vígan átlõnek a törnyon, simán klátszik a füstcsík. nekem ez fáj, strongholdon meg meg többi nagy stratégián felnõttként mondom 😊 még a redalartben is átívelni lehett a falon átlöni csak a bontás után 😊

mi itt a gond , átlõtt a fészer ablakán... <#idiota><#eplus2><#zavart1><#wow3><#vigyor3><#beka2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

M@TriX
jah patchkiadás szokás mostanság, amúgy tessék én errõl beszélek, szóval az épületeknek nincs taktikai jelentõségük, elbújás mögés, stb. ez szerintem nagy hiba, lehet téged nem azavr, de engem igen 😊

Lenne egy érdekes Problémám: Lanon akarunk játszani Én vagyok a szerver, Ki van osztva a netem a (másik hálókártyával) És vagy én és a kiosztott gép tud kapcsolódni vagy a többiek( egy másik hálózatból(belsõ) De mindenki nem tud. Mi erre a megoldás. Köszi

Én csak skirmisht játszok , ott nem tunt fel nekem ez a fal hiba , de nem is érdekelne mert attol meg teljesen jó a játék. Nyomtam vele 3-4 gamet multiba is már , rengeteget számít egy jó pakli 😊, és nagyon bejön. Amugy nem is lehet multiba rendesen falaani mint a regi ageofokba mivel az utat ahol a postakocsi , illetve az indianok telepeit nem lehete elkeriteni..... rgo nem tudsz full védelemet adó falat felhuzni sem. Akkor milyen jeletösége van a falnak való átlövésnek ? Nagyon rövid a single player szal én leszarom hogy atlönek-e vagy sem a falon ,ez a jaték nem védekezésröl fog szolni ha megnézitek.. Ha nyomjátok multiba 10 es szintnél már talakoztaom uj épülettekkel amit nem lehet "megvett " kártya nélkül megépiteni , amiböl persze még ujabb egységek jönnek ki... Vannak uj vehetö egységek 7 es szinttöl , ami szintén nem elérhetõ single verzioba. Kiváncsi leszek mi lesz 20 as szintnél vagy késöbb . Az meg plusz nagyon jó hogy minden népnek teljesen más kártyákbol tudsz paklit összeállitani.. ez rengeteg lehetöség , taktika lesz multiba

Az én megérzésem meg azt sugja hogy lesz egy patch hozza jövö héten az uj demoval(Es studio kiad egy javitott demot megjelenéssel egyidöbe) egyidöben ahogy kijön a game ,ugy ahogy BW2 höz is kiadtak egyet
rögötn megjelenéskor....
M@TriX
amúgy az erõdépítõ kiskocsi amit lehet a 3. idõben már "rendelni" az nagyon bruti a tornyokban ágyúk 😉 haj de inkább félreteszem egy kicsit a gémet mert így nem nagyon jön be. de valszeg sokan ezt ki is mondják majd, aztán hátha lesz valami javítás, pedig a többi lövedék ütközést milyen jól megcsinálták...

M@TriX
szerintem nem, de úgy legyen. én örülnék a legjobban ha így lenne. de a megérzéseim jók szoktak lenni és az azt súgja, hogy ezt bizony õk így gondolták... szerintem.

M@TriX
örülök hogy valaki még átérzi a fájdalmamat 😊

Hát srácok..elolvasva ezt az egész topikot, úgy érzem, hogy nem fogok játszani addig a gamével amíg nem jön ki neki valami normális javítás, vagy valami hasonló.
Inkább megvárom a magyart..addig lehet, hogy már nem lesz ilyen b.szakodás vele.
artschi
vagy akinek warez verziója van, csak annál lõ át az ellenség a várfalon <#vigyor4><#vigyor2>
Igaz, hogy a teljes még meg sem jelent 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Amse
ez szerintem akkora hiba, hogy nekem el is veszi a kedvem a játéktól.
egy nagy multi csata élvezhetetlen lesz emiatt.ott nagyon nagy taktikai lépések dõlnek el a falnál.

artschi
akkor passz... 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

na a 2. act 2. pályájakifogott rajtam

holnap végigviszem ugyis😄

robotnyk
😄D
ÁjjLe BoBBi
szerintem nézõpont kérdése. lehet hogy sokat cs-éztek a fejlesztõk és úgy gondolták egy kis wallhack ide sem árt 😉))))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

M@TriX
úgy nem de pl az elsõ misszióünál is igen jól jönne ha a falak nem golóáteresztõk lennének.

EZ szerintem egy elég durva hiba, kíváncsi leszek a reviewokra. tesztekre

DJ Skyline
ez igaz...mondjuk az is más,hogy minden kapu elé 2-2 õrtornyot építettem,és azokat is addig fejlesztettem ameddig lehetett...így nem nagyon jutottak el a falig!😊

M@TriX
szerintem is nem veszik észre vagy nem akarják, amúgy itt egy kép az átlövésrõl, sajnos a doxom ma behalt, de holnap látható a kép iTT

van "örökség" fokozat is? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

M@TriX
de az erõd azért erõd hogy a benntlévõket is biztonságban tartsa, szerintm ez alap

M@TriX
az nem nehezítés hanem ökörség lenne 😊

DJ Skyline
engem mondjuk nem zavart ez a falon való átlövés,mert így senki nem ment ki az erõdbõl,hanem bentrõl leszedtek mindenkit!😄D csak "kissé" érdekes volt,hogy az ágyús átlõ a falon

ÁjjLe BoBBi
vagy nem is édzsof 3-al játszik^^ -.- 😊))

ÁjjLe BoBBi
lehet easyn is megvan ez a nehezítés...😉)))

Amse
megnéztem easy-n is meg hardon is és mindenhogy átlõ a falon.crack-el is meg anélkül is szóval akinek nem lõ át az vagy kamuzik vagy nem tûnik fel neki.

ÁjjLe BoBBi
😉

DJ Skyline
én easyn játszottam és a hajómat kiágyúzták a szikla mögül!😊

ÁÁÁ kérem kapcsolja ki vagy nemtuom...
böröczk

amúgy valaki írta, hogy hiányolja a lassú játékmenetet, hát VAN : - D

Kumiho #2179

Amse
hát nemtom, de megnézem 😊

artschi
ez lehet, hogy hülye feltevés, de ha közepes fokozaton játszol, nem az egyik plusz nehezítés az, hogy az ellenség átlõ a falon?
Hozzáteszem, még csak tegnap este néztem meg a játékot, falat még nem építettem.

mohus
most már olvashatod itt is😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

böröczk
kitartóan nyomkodtam a scroll lock-ot a sötét szobában : - D gyanus is volt, hogy nem unpause-ol a játék <#ravasz1>

Kumiho #2179

Szasztok! Hogyan lehet unpause-olni a játékot miután betöltöttem az állást?

Kit zörget ,hogy szaggat a menü?Ilyen marhaságon akad fenn már az x+2. ember.Addig vagy ott amíg betöltöd az állásod meg amikor a kártyákat kéred.A kedvencem mondjuk az amikor visszatölti az állást és nem tudja ,hogy kell folytatni a pause miatt<#mf2>Nem ezen a fórumon olvastam de vannak arcok itt is.<#nyes>
Rash87
Ma próbáltam ki a játékot,hát nem hatott meg. A Demo sztem sokkal jobb volt,mint a teljes...
A demoban normális meglehetett csinálni a 2 küldit,de itt... 😄

Glory, Glory Man. United!

ÁjjLe BoBBi
lehet hogy csak a pálya miatt? nemtom

De most komolyan.
Miért csak az V-kor ig tudok korokat lépni??
VII kor van a játékban.Ez biztos.
ÁjjLe BoBBi
idõgéppel.

Hogy lehet V-kor ról VI-ra lépni??????????
ÁjjLe BoBBi
ahhoz képest hogy csak fél meg egész jól húz 😉))

böröczk
mármint FÉL mega RAM tulajdonosának : - P

mi az, hogy nem lehet letörölni? lol : - D talán vezérlõpultok ; - P

Kumiho #2179

böröczk
és milyen érzés FÉL mega tulajdonosának lenni? : - D

most mi a fene van? nem tudom unpause-olni a játékot <#wilting> (miután betölöttem egy mentést persze)

Kumiho #2179

Pharaoh
wandoos= egy fizetõs warez site, amirõl le lehet szedni a reload verziót. Nem tudom miért beszélnak itt össze-vissza.

Forrest Gump
Így van, torrenten is, és a wanadoo-n is a RELOADED van.
Másról én sem tudok.
Nandq
egyébként fogalmam sincs, mi ez a wandoo-s változat (ftp oldal?), de halkan jegyzem meg - legjobb tudomásom szerint - ez eddig csak egy féle törés létezik (http://nforce.nl). vszeg csak a fájlok át lettek nevezve, ínincs semmilyen "wandoos", "nem-wandoos" változat.

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)