3128
  • sztyopa007
    csak egy gombot kell hasznalni (pause/break)
    ott van a billentyuzeten jobboldalt felul (nagyjabol...)
  • Yvius
    De megígérem,hogy megpróbálom még egyszer(vagy többször,ha kell). :-))))
  • Yvius
    Köszi,de megpróbáltam a klaviatúrán létező összes gombot.... :-(((((
    Gondolod,hogy kérdeznék,ha nem próbáltam volna meg SZINTE mindent....
    De azért köszönöm a "segítséget"
    Szió
  • bgabor
    Szerintem a Mythology ugyanilyen ótvar volt. El kéne már felejteni ezt a Mythologys motort. Nem is értem hogy a Microsoft hogy képes kiadni az új játékát egy 3 éves játék motorjára építve. Pedig bőven lenne pénze új motort írni. mindenesetre 2005 ben nem így kéne kinéznie egy RTS-nek. Tessék megnézni a Ground Control 2 vagy az Earth 2160 grafikáját. Na úgy kell kinéznie egy játéknak 2005 végén.
  • Sephi
    Na amiutan fel napig kinlodok vele...kiderul hogy...inkabb le sem irom a velemenyem.

Ezt igertek volna? Pahh.....

Az Age of Mytologies ennel 1000x jobb volt.
  • Alladin
    vagyis ..
    http://ageofempires3.filefront.com/file/Light_Sets;47735
  • Alladin
    Ezekre gondolok: http://www.screensavers.com/Home/Games/Strategy/index.html?SS_ID=11133_12291_0_0&aff_id=1043
  • Ahhoj
    crack?
  • Sephi
    Updaetelve van. Amikor elinditom a jatekot es bejon az a resz amikor a csaj magyaraz es mutatja azokat a vizen na akkor bizzeg es kidom a desktopra!

HELP!!!1
  • Sheltem
    Nem nagyon van, de vannak sötétebb pályák(pl havas pályából 1-2).
    Vagy ha van akkor nem tudom jól.
  • Alladin
    Napszakok vannak a játékban?
    - láttam ojan képeket de ... -
  • Sheltem
    Ez persze nem probléma mert a 3. rész isteni jó :)
  • Sheltem
    http://aoe3.heavengames.com/cgi-bin/forums/display.cgi?action=st&fn=1&tn=25506&st=recent&f=1,25506,0,10

Érdekes ez az artwork. Egyébként akkor azt hiszem én maradok majd a 3. résznél. Nekem az ageofempires mindig a régi korokat a vadászatot, a halászatot a skirmishereket, katapultokat, ágyúkat jelentette, a katonák már más világ lesz 2.világháborús környezetben :(
  • Tower Guard
    wazz de hülye vagyok nem igazán nézeklődtem a help-ben
  • Sheltem
    Jimbo van #aoe.hu csatorna az ircneten(www.mirc.com)(irc.elte.hu, irc.extra.hua szerverek) ott szoktunk összegűlni, ha gondolod gyere hétvégén.
  • DJ Skyline
    már végig vittem aztán meguntam...sajnos a vége felé már uncsi lesz a játék...pláne az uccsó pálya eléggé könnyű....könnyebb mint a legelső...bugos is sajnos,pl a falon való átlövés,stb...
  • Tower Guard
    Igen?az jó akkor megnézem kössz Hogyhogy nincs fönt?
  • DJ Skyline
    de lehet építeni saját scenariot...nincs fönt a játék így nem tudom annyira,de ott van a help menü pontban ahol az options is van asszem
  • Tower Guard
    De szerintem ez elég nagy baj hogy nem lehet pályát építeni remélem kiadnak egy map editort vagy ilyesmit
  • Tower Guard
    Ez érdekes bár én inkább maradnék az ilyen középkoris témánál
  • DJ Skyline
    rövidke off

"Age of Empires 4 és 5???

[2005-10-21 @ 08:09 - ZeroCool] (kommentek: 3)

Egy igen érdekes linket küldött az éjjel jd mester. Egy lelkes Age of Empires III rajongó éppenhogy megkaparintotta a játék gyüjtőknek szánt változatát, lapozgatta a mellékelt füzetecskét, mely a lent látható meglepő ábrát tartalmazta. Készülne a negyedik és mindjárt az ötödik Age is? Valóban nehéz lenne ezt megmondani, de az Ensemble egyelőre nem nyilatkozott tagadóan. Hát reménykedjünk!
    kép"

a IV rész már csak jó lehet ha a WWII lesz a téma [szereti a WWII-s témájú játékokat] Érdekes lesz majd,ha az amcsi katonák elmennek vadászni,meg fát vágni,esetleg aranyat bányászni! biztos máshogy oldják majd meg...meglátjuk!:)

ON
  • Jimbo
    Szóval, ha vki nyomná hétvégén, az szóljon rám.
    [email protected] vagy ICQ:63724041
    Köszi.
  • Sheltem
    Mindenkinek szaggat a menü, és egyébként nem "az a legkevesebb, hogy szaggat" mivel multiplayerben rohadt sok idő elmegy a szaggató home citynél mire sikerül ráklikkelni egy kártyára(kb5mp/kártya).
  • Sheltem
    Integrált hangkártyád van? Abból amit írsz az jön le nekem , hogy azzal lehet gond. Töltsd le a legújabb drivert a gyártó honlapjáról(csak tipp).
  • priluki
    Na igen egyetértek veled,valakinek tetszik valakinek nem.Szerintem a menü a legkevesebb,hogy szaggat,na azt a nézelödést megnézem.Jo lenne ha tényleg be lehet kapcsolni.Amugy én nem azt mondtam hogy fos az egész,de én többet vártam tőle,ennyi.
  • Ahhoj
    ööö, asszem lemaradtam az elejéről, szal ha nem arra válaszolok ami eredetileg volt téma, akkor sry :)
    szóval
    1, lehet nézelődni. legalább is menüben láttam, hogy be lehet kapcsolni, hogy forgathasd a nézetet, vagy ne lehessen. én nem próbáltam ki, nekem úgy jó ahogy van :)

3, ami régi aoe-hez képest szerintem nagy különbség, hogy egy részt van ugye a fővárosod, amit folyamatosan fejlődik, és egyre újabb és újabb cuccokat tudsz unlockolni (kicsit olyan szerepjátékos feeling (csak kicsit)). ezen túl sázmos egyéb újítás van benne, de azok nem lényegesen újak, hanem inkább csak másabbak, de jók :)
    ja, meg szerintem emiatt a fejlődéses mizéria miatt sokkal több sokkal különbözőbb országot lehet legyártani.

az ai az még mindig buta, főleg vizes pályákon :)
    a menü meg szaggaaaaaaaaaat :)

sok újítás nincs benne az tény, de nekem tetszik :)
    ha neked nem, akkor nem, akkor ne játsz vele, ne is foglalkozz vele, és lesz békesség jól :))

szerintem ,)
  • priluki
    iq bajnoknak (sorry)
  • priluki
    "Sheltemnek az qu bajnoknak"

1.Szerintem ALAP minden mai stratégiánál már a nézelödés.
    2.6600 gt a videokártyám és minden bevan kapcsolva.
    3.Semi ujat nem mutat a játék csak a régi lerágott age van felpolirozva.
    4.Ez az én véleményem,nemvagyunk egyformák,ami neked tetszik lehet másnak nem.Vagy forditva.
    5.Nagy az arcod...
  • Cekla
    A Főmenü amúgy annyi embernél akad, amennyivel beszéltem róla, szóval valszeg mindenkinek...
  • Sephi
    Gyerekek en mar ezt nem birom.

Szal feltettem a patchet es a cracket hozza megis eltunik a hang es siman kilep neha a jatek. Mit nem csinaltam jol?
  • Sheltem
    Ez értelmes hozzászólás volt.Biztos a megalapozott multiplayer tapasztalataid alapján tudod mennyire fontos hogy 3dben "nézelödj".
    "graf se a mai elvárásoknak megfelelö" - Ha 3éves videókártyával nézed nem is lesz az :) Meg 1-2 dolgot bekapcsolnál optionsbe ami alapból nincs...
    Na de mit magyarázkodok én egy ilyen vadul "értelmes" hozzászólás tulajdonosának inkább megyek aludni :)
    De azért azzal a fos stronghold2 vel egy lapon említeni aoe3at gyalázat,nincs rá jobb szó :)
    A stronghold2 az egyik legszarabb folytatás, ha lenne ilyen hogy "world suxxest continues top list2" a stronghold2 tuti top10ben benne lenne(Crusader viszont istenkirály játék volt meg a sima stronghold de az más kategória mint a 2.rész).

ui for moderators:Ilyen iq harcosokat nem lehet valahogy szűrni sg.hun? Tehát van vmi olyasmi szűrő hogy xy nak a hozzászólását ne lássam? Sok időt spórolna meg vele az ember :)
    Na tényleg alszok jóéjt mindenkinek.
  • Ahhoj
    te szerencsétlen, menj innen, ne fertőzd ezt a topikot is :DDD
  • Cekla
    Bocsi emberek, nem tudom, volt-e már ez a probléma... szal az a helyzet, hogy a játékban minig jó 1 centivel lejebb kell kattintanom, hogy vmit kijelöljek. Am neüben is mindig az 1-gyel lentebbi gombra kell kattintanom, és akkor sikerül. Kiakaszt ez az egész. Vmi megoldást nem tudtok esetleg?? Előre is köszi
  • TDC Geronimo
    Nálam is akad bár nem is 64-es athlonom van :P
  • priluki
    Hát én a gaménak kb 65 % adnák,semmivel se többet. Stronghold 2 fél éve kijött de az age3 nyomába se ér.Valahogy ez nem jött nekik össze,nemtudsz 3d-be nézelödni csak közeliteni,na meg hát a graf se a mai elvárásoknak megfelelö.. (saját vélemény: de ez tuti)
  • Captain Sparrow
    ubazdmeg
    először én sem tuttam de megnymtam amit tuttam...pl OBJECTIVES
  • sztyopa007
    navajon melyik gombbal.....?!
    (pause/break)
  • Mityu91
    Sziasztok!
    Holnap szerzem meg a játékot!
    Jó?kb hány százalékot adnátok?
    És hányt adott:A pcguru vagy a gamstar?
    VAlami rövöd jellemzés köszi?
  • Yvius
    Szasztok.
    A problámám a következő:Betöltöm a mentett állást és be is tölti,csak ki írja,hogy "GAME PAUSED" és nem tudom el indítani?????
    Valaki?
    Valami ötlet?
    Előre is köszi.
  • Balumann
    Ha kell a Hamachihoz leírás
    http://helpbybalu.dox.hu/hamachi.html
    from én :D Ha kihagytam valamit akkor írjatok