Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nem tudja valaki, hogy van e magyarítás az Aoe3 - The Asian Dynasti kiegészítõhõz? feltettem, de nagyon zavar, hogy nem magyar.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.
valaki tudna nekem segiteni abban h-h lehet vele multiba játszani? csak eredetivel vagy nem muszály és ha lehet ugy játszani h nem eredeti akkor azt h lehet?
elöre is köszi...
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Pedig azt hittem, már az összes gombot végignyomkodtam...
JBQA!
Miért van az, h mikor visszatöltök egy elmentett játékot, akkor betölti ugyan, de azt írja ki, hogy "Game paused", és hiába nyomok meg bármilyen gombot, nem tudom tovább folytatni a játékot? Nincs rajta patch, ez lehet a gond?
Elõre is köszi!!!!
Tényleg, ti tudtok vmit a 4-rõl és az esetleges megjelenésérõl?
Az a gondom van, hogy játszottunk a felpatchelt(1.12) sima alap Age of 3-mal, feltettük a kieget, ment szépen meg minden, de egyik haverunk miatt megpróbáltunk megint a simával játszani, viszont azt írta ki, hogy nem egyezõ verzió:S Valakinek valami ötlet? 1.12-es az alap, és 1.0 a kieg, mindenkinél... Köszi elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nekem az a gondom hogy Vistán játék közben nem látom az egérkurzort. VOlt már valakinek ilyen gondja?
Köszi, Piko
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Lenne egy kérdésem.Hamachin keresztül játszunk az egyik haverommal.Minden rendesen megy,s az aoe3loader nevû progival lehet elindítani a meccset.Itt lenne a gond uyganis fentvan a Asian Dynasties kiegészítõ,s az alapjáték,ám ezzel a programmal csak a sima age of 3-at tudom elindítani,a kiegészítõt nem,sõt nem is látja h rajta van a gépen...Mi lehet a gond/megoldás?
Elõre is thx!
Arra tud vki gyógymódot, hogy csináltam egy rohadt jó pályát, minden tök zsír lett, csak az ellenfél cseszik megmozdulni, semmit se csinál, csak áll egy helyben. Ha megtámadom õket azért visszatámadnak de más semmi!!!! Elõre is köszönöm a válaszotokat.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
pláne, mivel én ESO-n is játszottam sokat, ott meg vannak igen kemény emberek 😄
én, mivel protókkal voltam, ff-eltem (fast fortress) mindig, így aztán már 6 perc alatt 3. korban voltam 😄 szóval nem olyan meglepõ, bár én emberek ellen játszottam, ez meg gépo... ne játssz vele! 😄😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Downhill!!
Downhill!!
Melyik a legujabb Age? Szeretnék egy vereziót beszerezni, csak nem tudom melyik a legujabb. (persze olyan kéne ami full game és nem kieg) Elõre is THX!!
Downhill!!
...de,hogy most hol kapható azt nem tudom.<#circling>#circling>
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Valaki mondja meg legyen szíves, hogy a warchiefs kieg megjelent e magyarul nálunk, ha nem angolul és hogy hol lehet kapni, esetleg nem e adná el valaki
Lenne egy nagy problémám!
A kampányoknál az átvezetõ videókat (kát pálya közötti, a játék motorjával lkészült videókat)átugorja a játék. Minden szöveg csak egy pillanatra jelenik meg, és a vidók is fel vannak gyorsulva.
Magával a játékkal nincs semmi bajom, csak zavar, hogy így nem tudom követni/elolvasni a sztorit.
Már régebben is raktam fel, de akkor nem volt vele gond.
Reinstall sem segít!
Tudna valaki segíteni? <#szomoru1>#szomoru1>