Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Kölcsön kaptam a játékot nyilván másolat mivel nem tudom hogy kell telepíteni. Van 3 mappa cd1 cd2 cd3 és ezeken belül van egy-egy olvassel meg 45 db tömörített file amikben nincs semmi csak az elsõben meg az utlosóban és mind a három mappában. Ezekkel mit kell csinálni? Valaki találkozott már ilyennel? A segítséget elõre is köszönöm<#help><#help>

Hát azt sajnálom, de azért köszönöm!

miki36
csak a warchiefshez van magyarítás

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy van e magyarítás az Aoe3 - The Asian Dynasti kiegészítõhõz? feltettem, de nagyon zavar, hogy nem magyar.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.

Insomnia93
csá all

valaki tudna nekem segiteni abban h-h lehet vele multiba játszani? csak eredetivel vagy nem muszály és ha lehet ugy játszani h nem eredeti akkor azt h lehet?
elöre is köszi...

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

miki36
serial😄XR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Nagyon köszönöm! Ez tényleg mûködik! 😊
Pedig azt hittem, már az összes gombot végignyomkodtam...
miki36
ha betöltötted nyomd le a pause break nevû gombot a page up fölött

Benne van a dobozban amit megvettél.

JBQA!

Hi!

Miért van az, h mikor visszatöltök egy elmentett játékot, akkor betölti ugyan, de azt írja ki, hogy "Game paused", és hiába nyomok meg bármilyen gombot, nem tudom tovább folytatni a játékot? Nincs rajta patch, ez lehet a gond?
Elõre is köszi!!!!
sziasztok valaki meg adná a telipítokodját
Vegyétek úgy, hogy nem tettem fel az elõzõ kérdést... végre megértettem, hogy mûködik. Hogy lehetek ilyen lassú... <#szomoru1>
Uraim, elnézést, ha a kérdés túl láma, de érdekelne, hogy skirmisht csak random mappal tudok játszani? Nem találtam sehol annak a lehetõségét, hogy kiválasszak egy-egy térképet, ahogy minden rendes RTS-ben tettem eddig... Be lehet ezt állítani, vagy minden skirmishnél a gépre kell hagynom a választást?
Én azt se tudtam h lesz... (úgyértem h bejelentették volna)

Na megkaptam a serialt PM-ben.

Tényleg, ti tudtok vmit a 4-rõl és az esetleges megjelenésérõl?
Hello mindenki! Magyar verzióhoz kéne serial. Egyszerûen sehol sem találtam. Elõre is köszi!
mike0013
Sziasztok!
Az a gondom van, hogy játszottunk a felpatchelt(1.12) sima alap Age of 3-mal, feltettük a kieget, ment szépen meg minden, de egyik haverunk miatt megpróbáltunk megint a simával játszani, viszont azt írta ki, hogy nem egyezõ verzió:S Valakinek valami ötlet? 1.12-es az alap, és 1.0 a kieg, mindenkinél... Köszi elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Legend Killer
micsináljak ahverommal, ha hamachiról lépünk be és connection failed-et ír ki állandóan? eddig jó volt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hello!

Nekem az a gondom hogy Vistán játék közben nem látom az egérkurzort. VOlt már valakinek ilyen gondja?

Köszi, Piko
Hali!Hamachin keresztûl hogyan lehet játszani mivel nem sikerült összehozni haverral! Valaki létszives segítsen!
Dragooon
ESO-n most játszottam kettõt portugálokkal, megnyertem mindkettõt 😊)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

adios
Hello!
Lenne egy kérdésem.Hamachin keresztül játszunk az egyik haverommal.Minden rendesen megy,s az aoe3loader nevû progival lehet elindítani a meccset.Itt lenne a gond uyganis fentvan a Asian Dynasties kiegészítõ,s az alapjáték,ám ezzel a programmal csak a sima age of 3-at tudom elindítani,a kiegészítõt nem,sõt nem is látja h rajta van a gépen...Mi lehet a gond/megoldás?
Elõre is thx!

Nekem is szaggat a szülõváros, de nem tudok segíteni rajta.
Arra tud vki gyógymódot, hogy csináltam egy rohadt jó pályát, minden tök zsír lett, csak az ellenfél cseszik megmozdulni, semmit se csinál, csak áll egy helyben. Ha megtámadom õket azért visszatámadnak de más semmi!!!! Elõre is köszönöm a válaszotokat.
balee4
Figyeljetek nem tudjátok miért van az, hogy az Age of Empires 3-ban, illetve a 2 kieg-ben is néhány Home City szaggat, 10 FPS alatt futnak, maga a game pedig 120-150 FPS-el fut maxon AA-val, nem igazán értem, illetve azt sem hogy miért csak néhány városnál csinálja ezt? Ilyen gépen nem igazán szabadna neki szaggatnia: Gigabyte P35 DS3, Intel Core 2 Duo E6750, 2x1GB DDR2 RAM 800 GEIL Ultra, Gainward Geforce 8800 GT 512 MB Golden Sample

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dragooon
na hát ehhez nem tudok hozzászólni, de ismerõs a szitu 😄

pláne, mivel én ESO-n is játszottam sokat, ott meg vannak igen kemény emberek 😄
én, mivel protókkal voltam, ff-eltem (fast fortress) mindig, így aztán már 6 perc alatt 3. korban voltam 😄 szóval nem olyan meglepõ, bár én emberek ellen játszottam, ez meg gépo... ne játssz vele! 😄😄

Szerintem amilyen jó az alap AOE3 ugy elcseszték jótszhatoságba az AOE3 Asian Dynastes t. sec perc alatt kész egy 3. szintü város ugy ontja a lovas katonákat a gép hogy öröm nézni amig a játékos pl, én nem tudok fejleszteni mert nics nép és még épitett házzal se megy a fejlesztés pl ágyu készitése. Csak nekem sz@ vagy másnak is?
Jajj😊
Dragooon
-.-

nem értem mit irtál, tud adni serialt? elöre is köszi

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Dragooon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
seriall.com

sziasztok ehez a kiegészitöhöz kellene serial Age_Of_Empires_III_The_Asian_Dynasties-FLT

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

gordon 24
Nem rossz ötlet! Mindenesetre majd kipróbálom a 3d mark-al is. THX.

Downhill!!

Alwares
Szerintem nézd meg az aoe honlapján, hátha van hozzá valami patch...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

gordon 24
Aham.. Hát ok.. Majd szedek le egy 3d markot.. Igaz nem hiszem hogy ezzel van a baj, mert van kb 10 jaték fent (Richard burns rally, Moh Airburn, Rfactor, CMR Dirt, Mafia, NFS Proostreet,stb) és ezekkel semmi baja. Mindent futtat ráadásul 2048x1024-es felbontásba 32 biten. Szóval elvileg ezzel nem lehet gond. Persze lehet, de kiderül majd. Mivel kb 2 hónapos gép ezért van még majd egy éve,hogy fullra behaljon. Ha ez a gond remélem megteszi. A gép is azt irta egyébként, hogy lehet hogy illesztöprogram hiba.. De hát ez majdnem mind1 mit ir..

Downhill!!

Alwares
Lehet a kártyával van gond, azoknál szokott ilyet csinálni, inno meg amúgyis híres (mindenféle fikázódás nélkül, ez tény) a magas hibarátájáról. Nézd meg egy 3D Mark-al ha azzal is csinál valami bajt akkor szépen vidd vissz a boltba, másrészt meg driverek pakolgatása hátha segít.

gordon 24
Van egy kérdésem. Leszedegettem ezt a gamet. Játszok vele egy ideig, aztán a kép ilyen piros meg minden fajta szinbe kezd pompázni, és a gép lekapcsol. Ezek után azt irja hogy a videio driverel van valami. Na most egyetlen játékkal nincs ilyen gondom ezért valszeg nem a kártya szart be. (igaz ez sem lenne baj hiszen garanciális) Van valami tipetek? A kari egy Inno 3d 8600gts. Elöre is thx.

Downhill!!

Alwares
Aki tolja a játékot online az felvehetne friends-be: Alwares néven futok! Eredetivel tolom, nagyon jó a játék! Meg van az összes rész (mielõtt valaki belémkötne: nyertem)

gordon 24
Sziasztok!

Melyik a legujabb Age? Szeretnék egy vereziót beszerezni, csak nem tudom melyik a legujabb. (persze olyan kéne ami full game és nem kieg) Elõre is THX!!

Downhill!!

Ha kijön az SP 3, akkor újrarakom a gépet. Köszi a tippet.

Elméletileg adtak ki Magyar verziót is, mert a hivatalos oldalról lehet letölteni Magyar patchet is. A cdgalaxis is csak az alap játékot árulja.

Ha csak angol verziót tudsz venni,ahoz van magyarítás.warchief-magyarosítás
...de,hogy most hol kapható azt nem tudom.<#circling>

MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/

sajna hiába ha egyszer a codec elkúrja sokat nem lehet tenni, win reinstall, esetleg vannak még olyanok hogy hard remover de azok sem pucolják ki rendesen

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

én is erre gyanakszom, de már két codecet is kipróbáltam 😞

valamilyen codec hiba lehet

Hello

Valaki mondja meg legyen szíves, hogy a warchiefs kieg megjelent e magyarul nálunk, ha nem angolul és hogy hol lehet kapni, esetleg nem e adná el valaki

Esetleg a hiba megszüntetésére nincs ötleted? 😊

Tudok egy megoldást, gyere hamachin lanozni xD<#wave><#hawaii>
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám!
A kampányoknál az átvezetõ videókat (kát pálya közötti, a játék motorjával lkészült videókat)átugorja a játék. Minden szöveg csak egy pillanatra jelenik meg, és a vidók is fel vannak gyorsulva.
Magával a játékkal nincs semmi bajom, csak zavar, hogy így nem tudom követni/elolvasni a sztorit.
Már régebben is raktam fel, de akkor nem volt vele gond.
Reinstall sem segít!
Tudna valaki segíteni? <#szomoru1>

nem lehetett az olyan régen 😄
Dragooon
ageofempires3.hu

nem kifejezetten fórum, de ismerem õket, bátran menj oda beszélgetni, régen aoe3-m,as õrületemben ott voltam a portugálokkal 😄