3128
  • Shortstop
    Hello!

Az lenne a problémám hogy közel egy óra játék magasságában a játék kidobb engem egy kék képernyővel amin a fizikai memóriát listázza ki, és újraindul a gép. Mi erre a megoldás mert így már le sem ülök a játék elé.
  • joeczar
    age of kinghez van egy patch a microsoft honlapján egy *.exe fájl ha azt felteszem akkor működni fog a crackelt exe ével az uj patch?
  • Agassi Fan
    Tud nekem valaki segíteni?
    Megöltem Amelia Black-kel a francia Beaumond-ot, és kiírja, hogy vége a játéknak. Kb. 1 éve, amikor játszottam vele, még egy rakás pálya hátravolt, és végig sem tudtam vinni.
    Miért írja ki, hogy vége, és nem adja be a másik két képfájl játékait?
    Valaki legyen szíves segíteni egy szőke nőnek. :-)
  • joeczar
    neked működött?
  • Insomnia93
    elvilleg a patch-et feltelepited a játék mapppájába...
  • joeczar
    sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet patchelni a nem eredeti játékot?
  • Insomnia93
    dee igen... én ugy emléxxek h azt használtuk... csak tudod a hamachi ip-jét össze kell b..szni a másik gépnek az ip-jével.. tehát ha jol tom az elsö három szám a hamachi ip-jé és a utsok pedig a gépé... dee már nem tom valami ilyesmi... neten találsz hozzá ponto leirást...
  • JackMeadow
    Sziasztok!
    Lan ba akratama haverommal aoe3 at játszani, Hamachin simán megy a pingelés. Loaderrel elinditom ahogy azt kell beállitom h get hamachi IP a jatekon belül mégsem látjuk egymást.
    Mi lehet ennek az oka?
    A loaderben nem a hamacis IP-t kell használni?
  • Insomnia93
    torrent olalakrol pl tuti :D : www.mininova.org , torrentz.com stb... ezeken tutira fent van...
  • NORBIXY
    Sziasztok nem tudja valaki honnan birom letölteni mert végig olvastam de azok az oladala kamik benne vannak a forúmba már ne mélnek segitene valki???Elöre is köszi
  • Taylor10
    sziasztok.nekem az lenne a problémám hogy megvan a játéknak a magyarositása és amikor elinditom a játéknak a magyarositását akkor nem engedi felrakni a játék mappájába meg máshova.tudna valaki segiteni??
  • koppim
    Létezik olyan magyarítás amelyik az 1.10-es javítás után is működik?
  • Insomnia93
    hamachi megy közzbe?
  • remus500
    Hali ! Olyan bajunk lenne , hogy LAN -ba szeretnénk játtszani, de mikor kapcsolódom a játékhoz akkor azt írja ki hogy : Gazdajáték törölve lett
    Ez mi ??? Pedig megvan csinálva a kapcsolat , és akkor írja ki mikor rácsatlakozok a másik gyerekre ! Mi lehet a gond ?
  • miko1216
    Kosz a jótanácsot tudod nem szarom a pénzt már bocsánat. Egyébként már megtaláltam. Ha lesz még 1 kieg v. a 4. akkor én egy Afrikais-nak örülnék az igen karaj lenne afrikai bennszülöttek állatok meg minden de szentem ez még jobb is lett volna mind az Ázsiás de hát ez marketing. Kár mondjuk csak egy problema lenne vele hogy nem tudnának egy jó népet összehozni mint Kína Japán Vagy India esetleg Egyiptom...
  • bust
    bazeg van még egy kis probléma.
    mindig megáll telepitéskor. rámék h Reapir, de sose megy végig :S
    ezt irja ki: "A network error occured while attempting to read from the file."

nemtom miért nem jó.:S
    amugy mikor leakarom tölteni ott egy csomó fájl közül lehet választani. :S
  • elfling
    üdv mindenki!

miko: vedd meg az eredetit :)
    bust: töltsd le a msmxl 4.0-t a mikrofos honlapjáról, telepítsd, utána start menü/run(futtatás)/ írd be: regsvr32 c:\windows\system32\msxml4.dll utána működni fog!

jó játékot
    M
  • bust
    sziasztok.
    mikor elinditom a játékot ezt az üzenetet kapom: "MSXML 4.0 nincs megfelelően telepítve. A játék futtatásához szükség van rá."
    eddig ezt nem csinálta :S

tudna vki segiteni?
  • miko1216
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem találok serialt Az Asian-hoz a seriall.com meg nem jó mert Nem Win32 alkalmazás 1.nem indítja el
    2.Vírusos de hiába írok mer ide havonta érkezik 1 ill 2 hozzászólás na mindegy csak feldoptam a kérdést.
  • elfling
    üdv, megvan az aoe3 és mindkét kieg, feltelepítve, felpecselve; de akármelyik exe-t indítom, nem jelennek meg egyszerre a warchief és az asian népek egyszerre (multiban). Ez a normális, vagy be lehet állítani, hogy minden néppel játszhassunk 1szerre?
  • garimaldi561
    Hello nekem az lenne a kérdésem hogy kezdő vok a játékban és nem értem miért nem jön be a játékban a V.-kor valamiért amikor a negyediket elhagytam már nem lehet továbblépni a korokban miért lehet ez?
  • Smitiz
    Na, el-levelezgetek itt magammal, megoldottam, megint csak láma vagyok meg nem keresek vissza :)
    Age 3 Loader szuperül működik :D:D

http://www.ageofempires3.hu/e107_plugins/content/content.php?content.16
  • Smitiz
    Van amúgy valami trükk hogy Hamachival működjön a játék?
    Nem látjuk egymást LAn játék esetén, IP alapján én tudok a haverhoz csatlakozni, viszont ő nem tud énhozzám, azt írja neki hogy nincs játék....
    Nálam és nála is alap windows tűzfal van...
  • Smitiz
    Szuper, csak láma voltam, már nem esedékes a kérdés :D
  • Smitiz
    Üdv!

Létezik az alap Age 3hoz olyan magyarosítás ami működik az 1.12es változattal is?
  • NB2
    Legalább ezt az oldalt olvastad volna el...
  • Sponnyabob
    Hali! Nem tudjátok hogy mikor betöltök egy játékot egy külön csatát tehát nem hadjáratot hogy lehet tovább folytatni a játékot mert kiírja hogy ajáték megállítva aztán kész nem tudom tovább játszani mert nem indul szóval valami billennyűt kell benyomni vagy mit kell csinálni vele mert nem tudok rájönni lécci segítsetek Nagyon THX
  • Sponnyabob
    ok már rájöttem közben de köszi a segítséget nem tudnátok adni egy telepító kóot mert letöröltem véletlen és neten nem találok igaz még nem rég óta keresem de nagyon megköszönném
  • Insomnia93
    vag power iso-val mert nekem valamiért nem látta az a köcsög daemon... :@
  • NB2
    Nagy gammás lehetsz:) A sok rar-t csomagold ki. Sanszos, hogy kapsz 3 iso file-t. Daemon tools-sal mountold be őket és úgy telepítsd.
  • Sponnyabob
    Hali! Kölcsön kaptam a játékot nyilván másolat mivel nem tudom hogy kell telepíteni. Van 3 mappa cd1 cd2 cd3 és ezeken belül van egy-egy olvassel meg 45 db tömörített file amikben nincs semmi csak az elsőben meg az utlosóban és mind a három mappában. Ezekkel mit kell csinálni? Valaki találkozott már ilyennel? A segítséget előre is köszönöm
  • FGB
    Hát azt sajnálom, de azért köszönöm!
  • miki36
    csak a warchiefshez van magyarítás
  • FGB
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy van e magyarítás az Aoe3 - The Asian Dynasti kiegészítőhőz? feltettem, de nagyon zavar, hogy nem magyar.
    Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.
  • Insomnia93
    csá all

valaki tudna nekem segiteni abban h-h lehet vele multiba játszani? csak eredetivel vagy nem muszály és ha lehet ugy játszani h nem eredeti akkor azt h lehet?
    elöre is köszi...
  • miki36
    serial:DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
  • nnorbika2
    Nagyon köszönöm! Ez tényleg működik! :)
    Pedig azt hittem, már az összes gombot végignyomkodtam...
  • miki36
    ha betöltötted nyomd le a pause break nevű gombot a page up fölött
  • palm pilot
    Benne van a dobozban amit megvettél.
  • nnorbika2
    Hi!

Miért van az, h mikor visszatöltök egy elmentett játékot, akkor betölti ugyan, de azt írja ki, hogy "Game paused", és hiába nyomok meg bármilyen gombot, nem tudom tovább folytatni a játékot? Nincs rajta patch, ez lehet a gond?
    Előre is köszi!!!!