3128
-
Saku #2968 sziasztok valaki meg adná a telipítokodját -
Nacitangala #2967 Vegyétek úgy, hogy nem tettem fel az előző kérdést... végre megértettem, hogy működik. Hogy lehetek ilyen lassú... -
Nacitangala #2966 Uraim, elnézést, ha a kérdés túl láma, de érdekelne, hogy skirmisht csak random mappal tudok játszani? Nem találtam sehol annak a lehetőségét, hogy kiválasszak egy-egy térképet, ahogy minden rendes RTS-ben tettem eddig... Be lehet ezt állítani, vagy minden skirmishnél a gépre kell hagynom a választást? -
AC2 #2965 Én azt se tudtam h lesz... (úgyértem h bejelentették volna) -
geo91 #2964 Na megkaptam a serialt PM-ben.
Tényleg, ti tudtok vmit a 4-ről és az esetleges megjelenéséről? -
geo91 #2963 Hello mindenki! Magyar verzióhoz kéne serial. Egyszerűen sehol sem találtam. Előre is köszi! -
#2962 Sziasztok!
Az a gondom van, hogy játszottunk a felpatchelt(1.12) sima alap Age of 3-mal, feltettük a kieget, ment szépen meg minden, de egyik haverunk miatt megpróbáltunk megint a simával játszani, viszont azt írta ki, hogy nem egyező verzió:S Valakinek valami ötlet? 1.12-es az alap, és 1.0 a kieg, mindenkinél... Köszi előre is! -
#2961 micsináljak ahverommal, ha hamachiról lépünk be és connection failed-et ír ki állandóan? eddig jó volt. -
Piko888 #2960 Hello!
Nekem az a gondom hogy Vistán játék közben nem látom az egérkurzort. VOlt már valakinek ilyen gondja?
Köszi, Piko -
sonka18 #2959 Hali!Hamachin keresztűl hogyan lehet játszani mivel nem sikerült összehozni haverral! Valaki létszives segítsen! -
#2958 ESO-n most játszottam kettőt portugálokkal, megnyertem mindkettőt :)) -
#2957 Hello!
Lenne egy kérdésem.Hamachin keresztül játszunk az egyik haverommal.Minden rendesen megy,s az aoe3loader nevű progival lehet elindítani a meccset.Itt lenne a gond uyganis fentvan a Asian Dynasties kiegészítő,s az alapjáték,ám ezzel a programmal csak a sima age of 3-at tudom elindítani,a kiegészítőt nem,sőt nem is látja h rajta van a gépen...Mi lehet a gond/megoldás?
Előre is thx! -
Haresz80 #2956 Nekem is szaggat a szülőváros, de nem tudok segíteni rajta.
Arra tud vki gyógymódot, hogy csináltam egy rohadt jó pályát, minden tök zsír lett, csak az ellenfél cseszik megmozdulni, semmit se csinál, csak áll egy helyben. Ha megtámadom őket azért visszatámadnak de más semmi!!!! Előre is köszönöm a válaszotokat. -
#2955 Figyeljetek nem tudjátok miért van az, hogy az Age of Empires 3-ban, illetve a 2 kieg-ben is néhány Home City szaggat, 10 FPS alatt futnak, maga a game pedig 120-150 FPS-el fut maxon AA-val, nem igazán értem, illetve azt sem hogy miért csak néhány városnál csinálja ezt? Ilyen gépen nem igazán szabadna neki szaggatnia: Gigabyte P35 DS3, Intel Core 2 Duo E6750, 2x1GB DDR2 RAM 800 GEIL Ultra, Gainward Geforce 8800 GT 512 MB Golden Sample -
#2954 na hát ehhez nem tudok hozzászólni, de ismerős a szitu :D
pláne, mivel én ESO-n is játszottam sokat, ott meg vannak igen kemény emberek :D
én, mivel protókkal voltam, ff-eltem (fast fortress) mindig, így aztán már 6 perc alatt 3. korban voltam :D szóval nem olyan meglepő, bár én emberek ellen játszottam, ez meg gépo... ne játssz vele! :D:D -
wid22 #2953 Szerintem amilyen jó az alap AOE3 ugy elcseszték jótszhatoságba az AOE3 Asian Dynastes t. sec perc alatt kész egy 3. szintü város ugy ontja a lovas katonákat a gép hogy öröm nézni amig a játékos pl, én nem tudok fejleszteni mert nics nép és még épitett házzal se megy a fejlesztés pl ágyu készitése. Csak nekem sz@ vagy másnak is?
-
NB2 #2952 Jajj:) -
#2951 -.- -
The Best #2950 nem értem mit irtál, tud adni serialt? elöre is köszi -
#2949 [apro] SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!seriall.com -
The Best #2948 sziasztok ehez a kiegészitöhöz kellene serial Age_Of_Empires_III_The_Asian_Dynasties-FLT -
#2947 Nem rossz ötlet! Mindenesetre majd kipróbálom a 3d mark-al is. THX. -
#2946 Szerintem nézd meg az aoe honlapján, hátha van hozzá valami patch... -
#2945 Aham.. Hát ok.. Majd szedek le egy 3d markot.. Igaz nem hiszem hogy ezzel van a baj, mert van kb 10 jaték fent (Richard burns rally, Moh Airburn, Rfactor, CMR Dirt, Mafia, NFS Proostreet,stb) és ezekkel semmi baja. Mindent futtat ráadásul 2048x1024-es felbontásba 32 biten. Szóval elvileg ezzel nem lehet gond. Persze lehet, de kiderül majd. Mivel kb 2 hónapos gép ezért van még majd egy éve,hogy fullra behaljon. Ha ez a gond remélem megteszi. A gép is azt irta egyébként, hogy lehet hogy illesztöprogram hiba.. De hát ez majdnem mind1 mit ir.. -
#2944 Lehet a kártyával van gond, azoknál szokott ilyet csinálni, inno meg amúgyis híres (mindenféle fikázódás nélkül, ez tény) a magas hibarátájáról. Nézd meg egy 3D Mark-al ha azzal is csinál valami bajt akkor szépen vidd vissz a boltba, másrészt meg driverek pakolgatása hátha segít. -
#2943 Van egy kérdésem. Leszedegettem ezt a gamet. Játszok vele egy ideig, aztán a kép ilyen piros meg minden fajta szinbe kezd pompázni, és a gép lekapcsol. Ezek után azt irja hogy a videio driverel van valami. Na most egyetlen játékkal nincs ilyen gondom ezért valszeg nem a kártya szart be. (igaz ez sem lenne baj hiszen garanciális) Van valami tipetek? A kari egy Inno 3d 8600gts. Elöre is thx. -
#2942 Aki tolja a játékot online az felvehetne friends-be: Alwares néven futok! Eredetivel tolom, nagyon jó a játék! Meg van az összes rész (mielőtt valaki belémkötne: nyertem) -
#2941 Sziasztok!
Melyik a legujabb Age? Szeretnék egy vereziót beszerezni, csak nem tudom melyik a legujabb. (persze olyan kéne ami full game és nem kieg) Előre is THX!! -
John Angel #2940 Ha kijön az SP 3, akkor újrarakom a gépet. Köszi a tippet. -
John Angel #2939 Elméletileg adtak ki Magyar verziót is, mert a hivatalos oldalról lehet letölteni Magyar patchet is. A cdgalaxis is csak az alap játékot árulja. -
powermause2 #2938 Ha csak angol verziót tudsz venni,ahoz van magyarítás.warchief-magyarosítás
...de,hogy most hol kapható azt nem tudom. -
Rusy #2937 sajna hiába ha egyszer a codec elkúrja sokat nem lehet tenni, win reinstall, esetleg vannak még olyanok hogy hard remover de azok sem pucolják ki rendesen -
John Angel #2936 én is erre gyanakszom, de már két codecet is kipróbáltam :( -
Rusy #2935 valamilyen codec hiba lehet -
Rusy #2934 Hello
Valaki mondja meg legyen szíves, hogy a warchiefs kieg megjelent e magyarul nálunk, ha nem angolul és hogy hol lehet kapni, esetleg nem e adná el valaki -
John Angel #2933 Esetleg a hiba megszüntetésére nincs ötleted? :) -
soothsayer #2932 Tudok egy megoldást, gyere hamachin lanozni xD -
John Angel #2931 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám!
A kampányoknál az átvezető videókat (kát pálya közötti, a játék motorjával lkészült videókat)átugorja a játék. Minden szöveg csak egy pillanatra jelenik meg, és a vidók is fel vannak gyorsulva.
Magával a játékkal nincs semmi bajom, csak zavar, hogy így nem tudom követni/elolvasni a sztorit.
Már régebben is raktam fel, de akkor nem volt vele gond.
Reinstall sem segít!
Tudna valaki segíteni? -
soothsayer #2930 nem lehetett az olyan régen :D -
#2929 ageofempires3.hu
nem kifejezetten fórum, de ismerem őket, bátran menj oda beszélgetni, régen aoe3-m,as őrületemben ott voltam a portugálokkal :D