Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
igen bepe én vagyok az 😉
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ismerosen cseng a neved nagyon-nagyon regrol az online bajnoksagbol es a forumbol. Kb. vagy 2-3-4 eve toltam az LFS-t, es az akkori idokbol mintha remlene ez a nick. Hogy ONtopik is legyek: igen, eddig ket kieg jelent meg, az Age of Empires III: The Warchiefs es az Age of Empires III: The Asian Dynasties. Kell mindkettohoz az alapgame, kiveve ha pl. az Asian demo-jat teszed fel, ahhoz nem fog kelleni. Nekem is origi, megvasarolt, eredetiben van meg az AOEIII, es az AOEIII:TWC, es a kesobbiekben tervezem beszerezni az AOEIII:TAD-t is.
Suzuki Swift GL 1.3
az alap játék után milyen kiegészítõk jelentek eddig meg?
és ezekhez kell e az aoe3?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Felraktam ismet minden idok egyik legjobb RTS game-jet, az Age of Empires III-at, es raraktam a The War Chiefs kiegeszitot is. Egyebkent mindketto origi, megvasarolt, eredetiben van meg. Az alap game-re raraktam az 1.12-es patch-et, a kiegre pedig az 1.04-es kieg patch-et. Megy is szepen nalam Vista alatt az alairasombeli configon maxon. Egy kerdesem lenne: elkezdtem a WarChiefs-et nyomni, de a campaign reszben a kuldik kisertetiesen hasonlitanak az alap AOE3 kuldijeire. Sot, mivel sokat nyomtam oket, batran allithatom, hogy szerintem ugyanazok. A kerdesem a kovetkezo ebbol fakadoan: csak az alap campaign palyak ujboli vegignyomasa utan lockolodnak ki a kieg palyai? Vagy miert nem a kieg campaign map-jeivel indul a game, ha mar a kieg ikonjat inditottam, es a game fomenuje is azt mondja, hogy a WarChiefs fut?
Suzuki Swift GL 1.3
Azt szeretném kérdezni,hogy ez egyik barátommal szeretnénk LAN-on játszani,de sehogy sem sikerül. Tudtok valahogy segíteni?
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
Mi lehet a gond?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Ati
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
és azt h minden kártya vélasztható legyen?😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha éppenséggel nem akarom eltolni az összes civilizációval lv100ig akkor azt h oldhatom meg h az összes 100on legyen anélkül h egyenként játszanék mindegyikkel?
Szerintem mindenképpen érdemes leszedni a 600 Mb-os cuccot. Jól el lehet vele lenni egy darabig.
www.gportal.hu/bioshock
Egyébként sztem kicsit pörgessük a topikot, pl. írjátok meg az elsõ benyomásotokat az új infók után
Fel szeretném telepíteni a játékot, a végéig minden rendben megy, de mikor befejezné, súlyos hibát ír ki.
Miért csinálja ezt?
a (/az elsõ) kiegészítõben viszont már van 3 szabadon választható indián néppel lehet játszani
(azték, irokéz, sziú)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá