3128
-
DaniLson #3048 sziasztok!
segítséget szeretnék kérni a térképszerkesztővel kapcsolatban.mindent szépen megcsinálok,de amikor játszani akarok az adott pályán az ellenfél egységei állnak mint a f***.milyen beállítást hagytam ki?előre is köszi -
Cif #3047 Eladó Age of Empires III gyári,új,bontatlan,fóliás
Eladó a fent említett játék. Valószínüleg angol nyelvű, mert a leírás a hátuljan az.
A Microsoft-tól kaptam, de nem játszom ilyenekkel.
Az ár fix 2500 Ft (alku nincs)
Budapesten a XI. kerületben van
Érdeklődniezen az e-mail címen tudtok:[email protected] -
#3046 én az első résszel kezdtem, a 2. csak mégjobban rátett. Viszont a 3. nem jött be annyira. A mapok kicsik, meg hát nem is emlékszem már annyira, hogy mi nem tetszett igazán... Bár mintha még az egységeim is gyorsan mozognának hiába vettem le a sebességét. Na mindegy a 2-nek még a kampány része is sokkal jobb volt számomra. -
AC2 #3045 Ki kell próbálni... :) De kérdésedre válaszolva, drasztikus változások nem mentek végbe, a játékmenet nem sokat változott.
Egyébként nem tudom mi a gond az alapjátékkal, nekem nagyon bejön. Annak idején sokat játszottam a második résszel, akkor szerettem meg a sorozatot, de én nem csalódtam a 3-ban. -
#3044 #3018-ra valaki? -
#3043 csak googleben rákeresve már a második találat 1.9-es patchet talált, de lehet hogy még annál is van újabb -
#3042 Nem az 1.12 a legújabb? -
SAS2335 #3041 hy!
tudom biztos sokszor kérték már,de valaki írjon be egy telepítő kódot a warchiefhez és az asian dynastihoz. -
#3040 próbáld meg letölteni a legújabb patchet, nekem is az oldotta meg az egyik problémámat -
#3039 Nekem megvan a complete és 64 bites win alatt minden patcht felrakva az ég egy adta világon semmilyen bugba nem sikerült belefutni. -
#3038 sziasztok!
Hosszú idő óta először felraktam az AOE3 at(Clonecd magyar verzióm van eredeti cdkeyyel ami magának töltötte le az 1.12t).
Játszottam egy multit de kb 4. percben szinkron hibával kivágott.
Ekkor jutott eszembe, hogy annakidején miért nem erőltettem ezt a játékot. Kérdésem a következő: Mit lehet tenni a szinkronhiba ellen? (azért ez már az xedik patch azóta).
Azért kérdezem ezt mert tervezem az AOE3 Complete Collection megvételét de ameddig ezt a dolgot nem oldom meg nem fogom.
Ja és nem a géppel van a gond azóta teljesen más lett a gépem is valamint az operációs rendszer is.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#3037 én megértem h nincs pénze eredetire, és igen, én sem magamnak vettem meg. DE. ne várja el tőlem ilyen bunkó hangnemben hogy segítsek, ráadásul egy olyan problémával aminek maga is utána tudna nézni. Ha nekem van problémám egy warezos játékkal, először én nézek utána googleban vagy akárhol, és csak utána teszek fel kérést, és arra sem várom el hogy válaszoljanak. -
#3036 Kész vagyok ettől a warez, nemwarez vitazassal minden forumban.... Azért baszki mert vk gürizik 12 órákat és éppen a csekkek után még eszik vmt, vhogy megveszi a tüzifát, és nincs több pénze, attól még szeret játszani, és mivel van rá alt. lehetőség, ki is haszn. mint jómagam is.... +a lol warez, vedd meg" = Apa megveszi, és könnyen ugat :) jah és otthon él az apuanyuval! ezt már rég le akartam írni, ide sikerült! tiszt.kivét...csa
-
Csilluskaa #3035 Csak eredeti kulcsot fogad el. -
Ryosan #3034 SEGITSÉG PLS!!!
Szóval én elöször csatlakozom az Age of Empireshez és mikor rámegyek az ES Onlinra uj fiók létrehozására kirja hogy ezt a cd-kulcsot nem lehet hazsnálni akk mit tudok teni valaki a leghamarab irjon PLS PLS !!! -
#3033 LOL.
nem bunkó hangnem, nem kötöttem beléd, csak írtam válaszolhattál volna. ezt társalgásnak hívják, de, ha neked kötekedés, hát jól van. örülök neki. -
#3032 wtf? még neked áll feljebb? te kötöttél belém hogy válaszolhattam volna neked is. ne haragudj, de ezt akárhogy nézem bunkó hangnemben volt. -
#3031 lol, nem kell oltogatni, mert warez :P. lent írtam, van1progi, csak nem értem, meg hát nincs kivel játszani.
de, ha neked ettől jobb lesz, nyugodtan dobálgass meg szavakkal. nem érdekel.
#3030: nem lesz bunyó. -
AC2 #3030 itt még bunyó lesz... -
#3029 neharagudj de warezzal nem fogok foglalkozni. nekem eredeti a játék, ha már nem veszed meg a játékot, oldd meg magadnak, googleben simán meg lehet találni a választ az ilyen kérdésekre. -
#3028 válaszolhattál volna nekem is. -
#3027 vki multi? -
#3026 lehet más anyaváros van beállítva? nézd meg az anyavárosok között, ott kell egy 4es szintű. -
zlee 23 #3025 szevasztok bocsi de lehet h nagyonbéna kérdésem lesz..miért van az hogy végignyomtam a skirmisht ahol győztem és kiirta h a szülővárosom negyedik szinten van huszonakárhány ezer xp vel játék közben de mikor megnyertem akkor a menüben egyes szintü a szülővárosom 8 xp-vel?
-
#3024 valaki elmondaná, hogy kell hamachin játszani, hogy lássuk egymást? ismerősöm belép, szobát csinál, én beírom ip-jét és connect, de semmi. most találtam egy loader nevű programot, akkor nem kell hamachi, vagy ez is kell mellé?
nekem ez magas, vki help ls! -
Munyos #3023 Sziasztok!!!
Nem tom járt-e már igy vki ahogyan én!
Felraktam vistára(32bites) aoe3-t és fut szépen semmi cink, de amikor felrakom hozzá valamelyik kieg.-t a kiegészítök nem indulnak el....vagyis elindul csak kikapcsol a monitorom!! Probáltam patchel ,de semmi ,másik crack ,de semmi!!! kivagyok akadva alapgame is jo de a kieg-eket jobban csipázom!! Hasznos infokat szivesen elfogadnék!
Elöre is kösz! -
#3022 Haveromnak lenne pár problémája!
Feltette az AOE3-at rá a The War Chiefs kiegészítőt.Tenné fel hozzá a magyarítást de nem tudja felrakni mert következőt írja neki a telepítő:
Age of Empires III\art\ui\random_map\all_maps.ddt" fájl létrehozása már megtörtént.Nem tudja a fájlokat felülírni minden fájlnál rákérdez, hogy felülír vagy kihagy ha a felülírra kattintok, akkor nem tudja megcsinálni és újra megkérdezi egészen addig, amíg a kihagyra nem kattint de ekkor nem lesz magyar a game!
Mi lehet a gond neki???
(Az alap aof3 magyar neki a kieg pedig angol! Néztem magyarítását és azt irja 1.02-es patchez jó.Szóltam neki tegye fel.De azzal is baszakaszik neki ,ert ha az angol patchet tenné fel a magyar patchért ugat a game ha a magyart teszi fel akkor meg az angolért kiállt.)
-
AC2 #3021 grat :D -
#3020 nem tudtam hogy van patch, letöltöttem és az megoldotta a problémát :D -
#3019 Mostanában újra rákaptam az AoE3-ra, viszont egy problémám akadt.
Anno teljesen jól ment a gépen, néha akadozott amikor nagy volt a tömeg, de soha semmi komoly. Most hogy újra felraktam, azt vettem észre, hogy a hangok, konkrétan a gúnyolások játék közben, a zene a főmenüben, a storyline-ban bárki ha bármit mond, vagy a bejátszásokban a hang, az rendesen elindul, aztán amikor elér a 2-3 másodperc végére, elkezdi az előző 1 másodpercet ismételgetni, kurvasokszor, aztán egy idő után ugrik a következő másodpercre, és azzal csinálja ezt. Ez elég idegesítő volt, próbáltam kikapcsolni a zenét, ezzel a zenés probléma megoldódott, viszont szeretném mégegyszer végigjátszani, és hát úgy hogy le kell nyomjak minden ilyen videót amibe beszélnek, úgy eléggé élvezhetetlen lenne. És akkor még nem is beszélve arról, hogy néha csak úgy elnémul minden, a képen látom hogy történik minden, de a természeti zajokat(tengercsobogás, madárcsicsergés, tücsökciripelés, ilyesmi) kivéve minden hang kussol, holott épp megy a nagy csatajelenet, ágyúdörgésnek, kardcsattogásnak ilyesminek kéne hallatszania, aztán egyszercsak hirtelen megszólalnak mégis ezek a hangok, késleltetve és egyszerre az összes eddigi ami elmaradt. Tudom hogy nem nagy probléma, és kiküszöbölhető azzal hogy szépen kikapcsolom a játék hangjait, és hallgatok mellette zenét, de nekem valahogy ez kell a hangulathoz.
Ismételném, hogy eredeti a játék és futott már hibátlanul a játék.
Kérem ha bárkinek van bármi javaslata, hogy tudnám megoldani a problémámat kérem jellezen -
#3018 Hali!
Egy kis infóra lenne szükségem.
Amikor megjelent az alap AoE 3 játék akkor kipróbáltam, de nem igazán hozta azt a szintet amiért én sokáig játszottam volna vele.
Most, hogy megjelent pár kieg és patch, az lenne a kérdésem, hogy mennyivel javult a játékmenet? Sokkal élvezhetőbb a játék mint eleinte? Esetleges hibákat javítottak benne? Vagy túlnyomó részben maradt olyan amilyen volt?
Előre is köszi a tájékoztatást!
Byez -
#3017 na hát sikerült sokadik nekifutásra -.- -
#3016 hali!
az ifjúság forrását hogyan bombázzam szét hogy közben én is túléljem a folyamatos támadásokat?
anno ment a dolog de ezek szerint hajlamos vagyok felejteni -.- -
tomcsa4 #3015 Tessék. -
#3014 ja, nem; az EEII-höz járt kiegészítő, sry. -
#3013 A Mediában biztos van, én is annyiért vettem anno, kiegészítővel. -
#3012 De melyik boltban? :D
Én még éltembe nem találkoztam az eredeti játékkal sehol! :S
Tesco? Media Markt? vagy netről rendeljem meg? -
tomcsa4 #3011 Ööö boltban ez a játék 1990 ft. Szerintem ennyit érdemes rá kiadni ha tetszik. -
#3010 Heló!
Amennyiben valakinek van eredeti cd-kulcsa kérem írja le nekem!
Előe is nagyon szépen köszönöm!!!!!!!! -
tomcsa4 #3009 Én szerintem hibás valamelyik modulod. Vagy esetleg a dual channelben nem szereti a bent lévő modulokat (ha egy modulod van vagy három, akkor mindegy).
Nézd meg egy másik modullal vagy ha több van, egyesével.