Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
DFTBA ಠ_ಠ
nekem ez magas, vki help ls!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nem tom járt-e már igy vki ahogyan én!
Felraktam vistára(32bites) aoe3-t és fut szépen semmi cink, de amikor felrakom hozzá valamelyik kieg.-t a kiegészítök nem indulnak el....vagyis elindul csak kikapcsol a monitorom!! Probáltam patchel ,de semmi ,másik crack ,de semmi!!! kivagyok akadva alapgame is jo de a kieg-eket jobban csipázom!! Hasznos infokat szivesen elfogadnék!
Elöre is kösz!
Feltette az AOE3-at rá a The War Chiefs kiegészítõt.Tenné fel hozzá a magyarítást de nem tudja felrakni mert következõt írja neki a telepítõ:
Age of Empires III\art\ui\random_map\all_maps.ddt" fájl létrehozása már megtörtént.Nem tudja a fájlokat felülírni minden fájlnál rákérdez, hogy felülír vagy kihagy ha a felülírra kattintok, akkor nem tudja megcsinálni és újra megkérdezi egészen addig, amíg a kihagyra nem kattint de ekkor nem lesz magyar a game!
Mi lehet a gond neki???
(Az alap aof3 magyar neki a kieg pedig angol! Néztem magyarítását és azt irja 1.02-es patchez jó.Szóltam neki tegye fel.De azzal is baszakaszik neki ,ert ha az angol patchet tenné fel a magyar patchért ugat a game ha a magyart teszi fel akkor meg az angolért kiállt.)
Next PC upgrade: 2022
Anno teljesen jól ment a gépen, néha akadozott amikor nagy volt a tömeg, de soha semmi komoly. Most hogy újra felraktam, azt vettem észre, hogy a hangok, konkrétan a gúnyolások játék közben, a zene a fõmenüben, a storyline-ban bárki ha bármit mond, vagy a bejátszásokban a hang, az rendesen elindul, aztán amikor elér a 2-3 másodperc végére, elkezdi az elõzõ 1 másodpercet ismételgetni, kurvasokszor, aztán egy idõ után ugrik a következõ másodpercre, és azzal csinálja ezt. Ez elég idegesítõ volt, próbáltam kikapcsolni a zenét, ezzel a zenés probléma megoldódott, viszont szeretném mégegyszer végigjátszani, és hát úgy hogy le kell nyomjak minden ilyen videót amibe beszélnek, úgy eléggé élvezhetetlen lenne. És akkor még nem is beszélve arról, hogy néha csak úgy elnémul minden, a képen látom hogy történik minden, de a természeti zajokat(tengercsobogás, madárcsicsergés, tücsökciripelés, ilyesmi) kivéve minden hang kussol, holott épp megy a nagy csatajelenet, ágyúdörgésnek, kardcsattogásnak ilyesminek kéne hallatszania, aztán egyszercsak hirtelen megszólalnak mégis ezek a hangok, késleltetve és egyszerre az összes eddigi ami elmaradt. Tudom hogy nem nagy probléma, és kiküszöbölhetõ azzal hogy szépen kikapcsolom a játék hangjait, és hallgatok mellette zenét, de nekem valahogy ez kell a hangulathoz.
Ismételném, hogy eredeti a játék és futott már hibátlanul a játék.
Kérem ha bárkinek van bármi javaslata, hogy tudnám megoldani a problémámat kérem jellezen
DFTBA ಠ_ಠ
Egy kis infóra lenne szükségem.
Amikor megjelent az alap AoE 3 játék akkor kipróbáltam, de nem igazán hozta azt a szintet amiért én sokáig játszottam volna vele.
Most, hogy megjelent pár kieg és patch, az lenne a kérdésem, hogy mennyivel javult a játékmenet? Sokkal élvezhetõbb a játék mint eleinte? Esetleges hibákat javítottak benne? Vagy túlnyomó részben maradt olyan amilyen volt?
Elõre is köszi a tájékoztatást!
Byez
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
az ifjúság forrását hogyan bombázzam szét hogy közben én is túléljem a folyamatos támadásokat?
anno ment a dolog de ezek szerint hajlamos vagyok felejteni -.-
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én még éltembe nem találkoztam az eredeti játékkal sehol! :S
Tesco? Media Markt? vagy netrõl rendeljem meg?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amennyiben valakinek van eredeti cd-kulcsa kérem írja le nekem!
Elõe is nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!
Nézd meg egy másik modullal vagy ha több van, egyesével.
Az lenne a problémám hogy közel egy óra játék magasságában a játék kidobb engem egy kék képernyõvel amin a fizikai memóriát listázza ki, és újraindul a gép. Mi erre a megoldás mert így már le sem ülök a játék elé.
Megöltem Amelia Black-kel a francia Beaumond-ot, és kiírja, hogy vége a játéknak. Kb. 1 éve, amikor játszottam vele, még egy rakás pálya hátravolt, és végig sem tudtam vinni.
Miért írja ki, hogy vége, és nem adja be a másik két képfájl játékait?
Valaki legyen szíves segíteni egy szõke nõnek. :-)
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
Lan ba akratama haverommal aoe3 at játszani, Hamachin simán megy a pingelés. Loaderrel elinditom ahogy azt kell beállitom h get hamachi IP a jatekon belül mégsem látjuk egymást.
Mi lehet ennek az oka?
A loaderben nem a hamacis IP-t kell használni?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Ez mi ??? Pedig megvan csinálva a kapcsolat , és akkor írja ki mikor rácsatlakozok a másik gyerekre ! Mi lehet a gond ?
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
mindig megáll telepitéskor. rámék h Reapir, de sose megy végig :S
ezt irja ki: "A network error occured while attempting to read from the file."
nemtom miért nem jó.:S
amugy mikor leakarom tölteni ott egy csomó fájl közül lehet választani. :S
miko: vedd meg az eredetit 😊
bust: töltsd le a msmxl 4.0-t a mikrofos honlapjáról, telepítsd, utána start menü/run(futtatás)/ írd be: regsvr32 c:\windows\system32\msxml4.dll utána mûködni fog!
jó játékot
M
mikor elinditom a játékot ezt az üzenetet kapom: "MSXML 4.0 nincs megfelelõen telepítve. A játék futtatásához szükség van rá."
eddig ezt nem csinálta :S
tudna vki segiteni?
2.Vírusos de hiába írok mer ide havonta érkezik 1 ill 2 hozzászólás na mindegy csak feldoptam a kérdést.
Age 3 Loader szuperül mûködik 😄😄
http://www.ageofempires3.hu/e107_plugins/content/content.php?content.16
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Nem látjuk egymást LAn játék esetén, IP alapján én tudok a haverhoz csatlakozni, viszont õ nem tud énhozzám, azt írja neki hogy nincs játék....
Nálam és nála is alap windows tûzfal van...
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Létezik az alap Age 3hoz olyan magyarosítás ami mûködik az 1.12es változattal is?