Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
tudnál segíteni multiban?

kell hozzá eredeti játék?

köszi elõre is!

!Forza Ferrari!

Laaccoo
Laptopon szeretnék játszani, de nem engedi elinditani a telepités után. Videokártya: Intel 945 volt valakinek hasonlo problémája?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Sziasztok !

Meglehet oldani, hogy a menü ne szaggason? 1.13 gép nem gond...

köszi sziasztok
Üdv!

Akinek van kedve AoE3-hoz (1.14-es patch-el), az az alábbi Hamachi hálózatra csatlakozzon:

Hálózat neve: AoE3_hun
Jelszó: 123

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

ja és ez aoe 3
Helo
Olyan problémám lenne hogy csinálok egy szervert a haverom látja is csak amikor csatlakozna azt írja hogy a A gazda törölte a játékot. Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi.
Üdv!
Megtudnátok adni egy olyan oldalt, ahol egyszerre tudom letölteni a játékot és a kiegészitõit?:d
Hali. Világszerkesztõben hogy lehet elérni, hogy az ellen ne csak a ládákat gyûjtse be, hanem harcoljon is? Mert felszedi a ládákat, utána meg se mozdul...
"a kamera dõlésszögén nem lehet"
OFF: Age of 2-vel el lehet jól játszogatni, a melóhelyemen szoktam is. De ! <#csodalk>Feltettem a 3-at, és óriási csalódás. Sokkal rondább, kicsi a játéktér, meg nem lehet kizoomolni rendesen, a játék taktikai része nem fejlõdött semmit, a kamera szögén meg lehet változtatni, akkor meg lehetett volna egy szép festett hátteret készíteni, a történet meg úgy hülyeség, ahogy van. Fel vagyok háborodva. És mielõtt anyázni kezdenétek, nem topikot rombolni jöttem, mert az elõzõ részét szeretem, csak ez sajnos egy eröltetett rókabõr.<#idiota><#banplz>
ON
Köszönöm. [email protected] cimre küld el kérlek. Köszönöm.
nekem van megoldásom a problémádra. Sajnos túl régi szegényke ezrét nem szereti a win7-et. Kell készíteni egy cmd file-t oda kell beírni az exe paramétereit és soha ne exe-vel indítsd. ha gondolod ezt a cmd-t amit készítettem átküldhetem valahogy, mint látod el akarom adni a 3. részt arra a címre írjál és elküldöm pár kbyte az egész.

A parancsikont úgy hozd létre hogy oda irányuljon és akkor elfog indulni és szép lesz win7 alatt is.
Eladó az Age of Empires III + The asian dynasties kiegészítõ. Csakis együtt külön nem. Hiszen az alapjáték nélkül nem fut a kiegészítõ.

5000Ft együtt. Piaci árhoz képest sokkal olcsóbb.

elérhetõség:

[email protected]

u.i.:

ugyanakkor cserét is elfogadok: a lennt írt kiadványra

A pénz arra kell, hogy hozzáadva mettudjam venni a mostanság megjelent dvd változatot, ami tartalmazza a III. rész minden kiegészítõjét de nem kell 2x. Ezért akarom eladni.

Sziasztok!
Újabb gondom van: A munkahelyi gépemre is feltettem az age of 2-õt, itt legalább nem piros a fû, de sajnos itt meg nem látszik az egérkurzor. . Miért???
Sziasztok. Age of 2
Az a gondom, hogy a fû inkább piros, mint zöld a játékban, ami nagyon zavar. Azt irták több helye, hogy az exploror.exe file kikapcsolása megoldja a dolgot. Csakhogy, ha kikapcsolom az exlorer.exet, akkor eltünik minden ikon az sztalról, igy a játékba sem tudok belépni. Mi a megoldás?
Köszi
www.age-of-empires.sokoldal.hu

Aki akar játszani jöjjön.
Szeretném angol verziójú Age of Empires III és Asian dynasties-t német verzióra cserélni, mivel jobban tudok németül mint angolul. Örülnék, ha valaki elcserélné velem ezt a két játékot németre.

[email protected]
Sziasztok azt szeretnem megtudni h valaki nem tud nekem egy olyan oldalt mondnani ahol a nepekne vannak kulon fejlodesi teknikajuk?
Sziasztok!

Letölttem a magyarítást, feltelepítettem, a végén kiírta minden ok, a játék még is Angol nyelvû maradt. Mit tegyek, mi lehet a gond?

Köszönöm a segítségeteket!
drága hölgyek-urak!

Szeretném eredeti Age of Mythology-mat - régi kiadás - angol verzióról németre cserélni ill. age of empire 3 + asian dynasties-t is. Kérem akit érdekel a csere az írjon nekem ide:

[email protected]
Hali!

Aki szeretne jönni Hamachin játszani az csatlakozzon a következõ hamachi szerverre:
AGEE3AGEE
pw: age
king arthur roleplaying wargame-t cserélném asian dynasties-re akit érdekel a dolog írjon mailt: [email protected]
Age of Empires Magyarország

ha kérdésed lenne aoe3-vel kapcsolatban...

http://www.aoe2.hu

Sziasztok !Látom elég lapos a fórum 10 napkjja az utolsó üzi ...😞Azért remélem veszitek...😄
Régebben is Játszottam már Ageoffal ,de akkor nem anagyon foglalkoztam vele,de most nagyon izgat a téma.Pár napja amikor játszottam azon gondolkodtam ,hogy a németek és a törökök ,hogy a viharba kerültek amerikába...Németország amire megalakult addigra a gyarmatosítások végetértek,A török birodalom meg szétesõ félben volt szóval zon kívül ,hogy Afrika egy része az övék volt nem volt gyarmatuk fõleg nem Amerikában.Azt aláírom ,hogy a Poroszok Európában az egyik legerõsebb nép voltak és egyet is értek ,hogy helyük van a játékban.A törökök is elég sokat okoztak Európában és elég nagy birodalom is voltak szóval egyetértek ,hogy helyük van a játékban,de csak azt nem értem,ha õk belekerültek akkor az olaszok pl. miért nem?Õk gyarmatosították Afrika egy részét igaz csak késöbb.A másik nagy hiányzó nép nekem a Habsburg birodalom(természetesen Magyarországgal),de mivel a játék mint németországnál sem foglalkozik részletekkel lehetne osztrák magyar monarchiának is hívni.Szerintem mi is és az olaszok is megérdemelnének a játékban egy egy helyet...DE ha nagyon erõsködünk még akár Dánia is belekerülhetne gazdasági,kereskedelmi szerepe miatt(mondjuk Dánia esetleg lehetne Skandinávia is ,így Swéd és norvég állam is helyet kapna a jáátékban).Ezzel így minden állam belekerül a játékba.Esetleg még maximum Belgák hiányozhat nának ,de õk sokáig nem voltak függetlenek.Sok országnak pl. Az Osztrák-magyar monarchiának lennének nemzeti egységei mint pl. németeknél az Uhlánus lovasság nállunk lehetne egy erõsebb Huszárság és esetleg osztrák vértes ezredek.Gyalogságnak is lennének külön egységei.pl. horvát vagy szláv határõr ezredek û.Ezek gyengébb gyagságot jelentenének de olcsón és gyorsan képezhetõk lnnének.Az oszták gyalog ság ezeket úgy képzelem el mintahogy lehet a briteknél Redcoatot képezni úgy lehetne itt is osztrák gyalog ság vagy valami hasonló és hogy mi magyarok is benne legyünk lenne egy magyar gyalogság amik a muskétásóktól jobbak ,de a hátultöltõs puskával felszerelt katonáktól viszont gyengébbek lennének.Plusz lenne még alabárdos.A többi országét még nem gondoltam végig de még sok ötletem lenne.NEm tudom ,hogy véghezvihetõ-e vagy csak ábránd.Nagyon jó lenne ,ha lenne itt valaki aki ért a programozáshoz mert nagyon örülnék neki ha ezt meg tudnánk oldani mert én kevésbé értek hozzá.De úgy gondolom ,hogy egy részletes magyarosítás sem lenne rosz habár úgyhallom már valaki foglalkozik ezzel.

Ha valaki akar felvehet MSN-re: [email protected]
Hello!
fenn van mind a 3 Age of empires 3 játék,és amikor elinditom az ázsiait,akkor minden ok,csak az a bajj,hogy csak a sima Age of empires népei vannak + az ázsiaik. Azt hogyan tudom megcsinálni,hogy még az indiánok is benne legyenek?😞
SZiasztok! Asian Dynasties 1.01a verzió és LANba amikor csatlakozni akarok, azt írja "The Host Canceled"! NEm csatlakozik, és csak én látom Hamachin keresztül a szervert, viszont másik játékoknál rendesen mûködik minden. ENgem is látni.
Ha valaki tudna megoldást erre azt megköszönöm!
...ez a módszer tényleg mûködõképessé teszi a magyarosítást ,a nem német nyelvû alapjátékoknál is.Köszönet érte.<#taps>

MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/

bölömbika
AOE 3 TAD magyrítás probléma,megoldásért látogass el ide Age Of Empires III - The Asian Dynasties

Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz

Hali!
Nem szokott valaki hamachin lanba játszani aoe3-mal? régen mi játszogattunk, de már akikkel játszottam nem játszanak, így keresek egy-két embert, elég jó szórakozás volt 😊)

Hello!

Náron már kipróbáltam a játékot, akkro még ak iegek nem voltak meg de letöltöttem õket, sajnos pénzt nem tudtam áldozni rá de nem is találtam a környéken.

Szóval a problémám az, hogy lehetne egy valahog megcsinálni, hogy a kiegek egymással összekpacsolódjanak, vagyis pl: japánok támadjanak aztékokat, barátomnak sikerült, megpróbáltam za õ telepítõjét, de ugyanaz volt, új gépem van szal nemtudom mi a gond.

Egy másik dolog, hogy karácsonykor jöttk i az asian dynasties magyarosítása, de kiír egy hibát és nem tudom feltenni, erre van valamilyen megoldás?

sziasztok!
segítséget szeretnék kérni a térképszerkesztõvel kapcsolatban.mindent szépen megcsinálok,de amikor játszani akarok az adott pályán az ellenfél egységei állnak mint a f***.milyen beállítást hagytam ki?elõre is köszi
Eladó Age of Empires III gyári,új,bontatlan,fóliás
Eladó a fent említett játék. Valószínüleg angol nyelvû, mert a leírás a hátuljan az.
A Microsoft-tól kaptam, de nem játszom ilyenekkel.
Az ár fix 2500 Ft (alku nincs)
Budapesten a XI. kerületben van
Érdeklõdniezen az e-mail címen tudtok:[email protected]
SLICK
én az elsõ résszel kezdtem, a 2. csak mégjobban rátett. Viszont a 3. nem jött be annyira. A mapok kicsik, meg hát nem is emlékszem már annyira, hogy mi nem tetszett igazán... Bár mintha még az egységeim is gyorsan mozognának hiába vettem le a sebességét. Na mindegy a 2-nek még a kampány része is sokkal jobb volt számomra.

Ki kell próbálni... 😊 De kérdésedre válaszolva, drasztikus változások nem mentek végbe, a játékmenet nem sokat változott.

Egyébként nem tudom mi a gond az alapjátékkal, nekem nagyon bejön. Annak idején sokat játszottam a második résszel, akkor szerettem meg a sorozatot, de én nem csalódtam a 3-ban.

SLICK
#3018-ra valaki?

Kicsikiraly
csak googleben rákeresve már a második találat 1.9-es patchet talált, de lehet hogy még annál is van újabb

DFTBA &#3232;_&#3232;

Sheltem
Nem az 1.12 a legújabb?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hy!

tudom biztos sokszor kérték már,de valaki írjon be egy telepítõ kódot a warchiefhez és az asian dynastihoz.
Kicsikiraly
próbáld meg letölteni a legújabb patchet, nekem is az oldotta meg az egyik problémámat

DFTBA &#3232;_&#3232;

Botond
Nekem megvan a complete és 64 bites win alatt minden patcht felrakva az ég egy adta világon semmilyen bugba nem sikerült belefutni.
Sheltem
sziasztok!

Hosszú idõ óta elõször felraktam az AOE3 at(Clonecd magyar verzióm van eredeti cdkeyyel ami magának töltötte le az 1.12t).
Játszottam egy multit de kb 4. percben szinkron hibával kivágott.
Ekkor jutott eszembe, hogy annakidején miért nem erõltettem ezt a játékot. Kérdésem a következõ: Mit lehet tenni a szinkronhiba ellen? (azért ez már az xedik patch azóta).
Azért kérdezem ezt mert tervezem az AOE3 Complete Collection megvételét de ameddig ezt a dolgot nem oldom meg nem fogom.
Ja és nem a géppel van a gond azóta teljesen más lett a gépem is valamint az operációs rendszer is.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kicsikiraly
én megértem h nincs pénze eredetire, és igen, én sem magamnak vettem meg. DE. ne várja el tõlem ilyen bunkó hangnemben hogy segítsek, ráadásul egy olyan problémával aminek maga is utána tudna nézni. Ha nekem van problémám egy warezos játékkal, elõször én nézek utána googleban vagy akárhol, és csak utána teszek fel kérést, és arra sem várom el hogy válaszoljanak.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Gaben78
Kész vagyok ettõl a warez, nemwarez vitazassal minden forumban.... Azért baszki mert vk gürizik 12 órákat és éppen a csekkek után még eszik vmt, vhogy megveszi a tüzifát, és nincs több pénze, attól még szeret játszani, és mivel van rá alt. lehetõség, ki is haszn. mint jómagam is.... +a lol warez, vedd meg" = Apa megveszi, és könnyen ugat 😊 jah és otthon él az apuanyuval! ezt már rég le akartam írni, ide sikerült! tiszt.kivét...csa

Csak eredeti kulcsot fogad el.

SEGITSÉG PLS!!!

Szóval én elöször csatlakozom az Age of Empireshez és mikor rámegyek az ES Onlinra uj fiók létrehozására kirja hogy ezt a cd-kulcsot nem lehet hazsnálni akk mit tudok teni valaki a leghamarab irjon PLS PLS !!!
Legend Killer
LOL.
nem bunkó hangnem, nem kötöttem beléd, csak írtam válaszolhattál volna. ezt társalgásnak hívják, de, ha neked kötekedés, hát jól van. örülök neki.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Kicsikiraly
wtf? még neked áll feljebb? te kötöttél belém hogy válaszolhattam volna neked is. ne haragudj, de ezt akárhogy nézem bunkó hangnemben volt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Legend Killer
lol, nem kell oltogatni, mert warez 😛. lent írtam, van1progi, csak nem értem, meg hát nincs kivel játszani.
de, ha neked ettõl jobb lesz, nyugodtan dobálgass meg szavakkal. nem érdekel.

#3030: nem lesz bunyó.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

itt még bunyó lesz...

Kicsikiraly
neharagudj de warezzal nem fogok foglalkozni. nekem eredeti a játék, ha már nem veszed meg a játékot, oldd meg magadnak, googleben simán meg lehet találni a választ az ilyen kérdésekre.

DFTBA &#3232;_&#3232;