3128
  • Tower Guard
    Hi!

Windows 7-em van 64 bites, feltelepitettem az alapot az asian dynastiest addig nem volt semmi baj, de a Warchiefset már nem engedi feltelepiteni :S
    Annyit ir ki egy kis ablakban hogy 1158
    Ez mitől van? :S Mi rá a megoldás? :S
  • Piko888
    Hi!
    Hogy tudom az egységeimet formációba rendezni?
    Köszi
  • jungelharcos
    Szép estét mindenkinek!
    Tudom, hogy ez az Age of Empires 3 topikja, de segítséget szeretnék kérni tőletek!
    A neten mindenhol keresgélem a 2-est és sehol nem találom!
    Valaki nem tudna adni egy linket ahol letudnám tölteni?
    Előre is köszönöm a válaszokat!
    További szép estét és kellemes hétvégét mindenkinek!
    Üdv.
    jungelharcos
  • Kilop
    Hogyan tudom megoldani hogy minden nép benne legyen az Asianba? mert felraktam mind a 3 kieget és Asianban csak ázsiaiakkal meg európaiakkal tudok menni , indiánokkal nem, pedig elvileg ha azis fennvan akkor azokkal is lehetne :/ van valami megoldás a problémára?
  • Zeller01
    Szia!
    Win7 64 biten nem lesz gond, nekem nem lépett ki egyszer sem. Viszont a javításokat tedd fel:
    http://www.agecommunity.com/gameUpdates.aspx#english
    Ez is segíthet, magyarítás:
    http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/680/age_of_empires_3
  • Zizou5
    Sziasztok!

Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és nagyon tetszik. Évek óta ez az első játék, ami le tud kötni. Viszont két kérdéssel fordulnék hozzátok.
    Az egyik az, hogy nekem windows 7-esem van 64 bites és amikor elindítom a játékot átvált valami alap színsémára a windowsom és kidob egy ablakot, hogy lehet, hogy hibák fognak felmerülni a játékban. Lehet, hogy ez összefüggésben van a tapasztalt hibával, mégpedig az, hogy játszok egy küldetést már 1 órája és fogja magát és kilép hiba üzenettel. Nem tudjátok esetleg, hogy mi lehet a baj?

A másik kérdés, egy végigjátszást keresnék, vagy valamilyen olyan leírást, ami egy kicsit is segít, hogy hogyan vigyek végig 1-2 küldetést mert elakadtam!

Köszönöm a segítséget!
  • atapka
    Helló! valaki tudna segiteni a magyaritassal kapcsolatban.
    Az a probléma hogy amikor telepiteném akkor érvénytelen mappa kiirást kapok
  • kisAKOSH
    eladó AGE OF EMPIRES III alapjáték - magyar felirat - !

árról tárgyalunk mailban: [email protected]

ill. cserét is elfogadok: The war chiefs kiegészítőt
  • trollkodjmással
    hali
    mikor egyénibe csatázok,rákatintok az egyéni térképre de azt írja ki hogy "egyénileg előálított térképek nincsenek beöltve,egyéni térkép kapcsoló kikapcsolva"
    hogy tudnék saját pályán játszani?
  • Piko888
    Hi!

Valaki leírná hogy lehet tört verzióval lanozni.
    Előre is köszönöm.

Üdv, Piko
  • oneal1
    tudnál segíteni multiban?

kell hozzá eredeti játék?

köszi előre is!
  • Laaccoo
    Laptopon szeretnék játszani, de nem engedi elinditani a telepités után. Videokártya: Intel 945 volt valakinek hasonlo problémája?
  • Zotya26Bp4
    Sziasztok !

Meglehet oldani, hogy a menü ne szaggason? 1.13 gép nem gond...

köszi sziasztok
  • Romel
    Üdv!

Akinek van kedve AoE3-hoz (1.14-es patch-el), az az alábbi Hamachi hálózatra csatlakozzon:

Hálózat neve: AoE3_hun
    Jelszó: 123
  • belas10
    ja és ez aoe 3
  • belas10
    Helo
    Olyan problémám lenne hogy csinálok egy szervert a haverom látja is csak amikor csatlakozna azt írja hogy a A gazda törölte a játékot. Valaki tudna segíteni?
    Előre is köszi.
  • Kilop
    Üdv!
    Megtudnátok adni egy olyan oldalt, ahol egyszerre tudom letölteni a játékot és a kiegészitőit?:d
  • SzQk
    Hali. Világszerkesztőben hogy lehet elérni, hogy az ellen ne csak a ládákat gyűjtse be, hanem harcoljon is? Mert felszedi a ládákat, utána meg se mozdul...
  • Justinianus
    "a kamera dőlésszögén nem lehet"
  • Justinianus
    OFF: Age of 2-vel el lehet jól játszogatni, a melóhelyemen szoktam is. De ! Feltettem a 3-at, és óriási csalódás. Sokkal rondább, kicsi a játéktér, meg nem lehet kizoomolni rendesen, a játék taktikai része nem fejlődött semmit, a kamera szögén meg lehet változtatni, akkor meg lehetett volna egy szép festett hátteret készíteni, a történet meg úgy hülyeség, ahogy van. Fel vagyok háborodva. És mielőtt anyázni kezdenétek, nem topikot rombolni jöttem, mert az előző részét szeretem, csak ez sajnos egy eröltetett rókabőr.
    ON
  • Justinianus
    Köszönöm. [email protected] cimre küld el kérlek. Köszönöm.
  • kisAKOSH
    nekem van megoldásom a problémádra. Sajnos túl régi szegényke ezrét nem szereti a win7-et. Kell készíteni egy cmd file-t oda kell beírni az exe paramétereit és soha ne exe-vel indítsd. ha gondolod ezt a cmd-t amit készítettem átküldhetem valahogy, mint látod el akarom adni a 3. részt arra a címre írjál és elküldöm pár kbyte az egész.

A parancsikont úgy hozd létre hogy oda irányuljon és akkor elfog indulni és szép lesz win7 alatt is.
  • kisAKOSH
    Eladó az Age of Empires III + The asian dynasties kiegészítő. Csakis együtt külön nem. Hiszen az alapjáték nélkül nem fut a kiegészítő.

5000Ft együtt. Piaci árhoz képest sokkal olcsóbb.

elérhetőség:

[email protected]

u.i.:

ugyanakkor cserét is elfogadok: a lennt írt kiadványra

A pénz arra kell, hogy hozzáadva mettudjam venni a mostanság megjelent dvd változatot, ami tartalmazza a III. rész minden kiegészítőjét de nem kell 2x. Ezért akarom eladni.

• Justinianus
    Sziasztok!
    Újabb gondom van: A munkahelyi gépemre is feltettem az age of 2-őt, itt legalább nem piros a fű, de sajnos itt meg nem látszik az egérkurzor. . Miért???
  • Justinianus
    Sziasztok. Age of 2
    Az a gondom, hogy a fű inkább piros, mint zöld a játékban, ami nagyon zavar. Azt irták több helye, hogy az exploror.exe file kikapcsolása megoldja a dolgot. Csakhogy, ha kikapcsolom az exlorer.exet, akkor eltünik minden ikon az sztalról, igy a játékba sem tudok belépni. Mi a megoldás?
    Köszi
  • L3VO
    www.age-of-empires.sokoldal.hu

Aki akar játszani jöjjön.
  • kisAKOSH
    Szeretném angol verziójú Age of Empires III és Asian dynasties-t német verzióra cserélni, mivel jobban tudok németül mint angolul. Örülnék, ha valaki elcserélné velem ezt a két játékot németre.

[email protected]
  • Patkanypapa
    Sziasztok azt szeretnem megtudni h valaki nem tud nekem egy olyan oldalt mondnani ahol a nepekne vannak kulon fejlodesi teknikajuk?
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Letölttem a magyarítást, feltelepítettem, a végén kiírta minden ok, a játék még is Angol nyelvű maradt. Mit tegyek, mi lehet a gond?

Köszönöm a segítségeteket!
  • kisAKOSH
    drága hölgyek-urak!

Szeretném eredeti Age of Mythology-mat - régi kiadás - angol verzióról németre cserélni ill. age of empire 3 + asian dynasties-t is. Kérem akit érdekel a csere az írjon nekem ide:

[email protected]
  • J4NgOo
    Hali!

Aki szeretne jönni Hamachin játszani az csatlakozzon a következő hamachi szerverre:
    AGEE3AGEE
    pw: age
  • kisAKOSH
    king arthur roleplaying wargame-t cserélném asian dynasties-re akit érdekel a dolog írjon mailt: [email protected]
  • priby
    Age of Empires Magyarország

ha kérdésed lenne aoe3-vel kapcsolatban...
  • Petiii94
    Sziasztok !Látom elég lapos a fórum 10 napkjja az utolsó üzi ...:(Azért remélem veszitek...:D
    Régebben is Játszottam már Ageoffal ,de akkor nem anagyon foglalkoztam vele,de most nagyon izgat a téma.Pár napja amikor játszottam azon gondolkodtam ,hogy a németek és a törökök ,hogy a viharba kerültek amerikába...Németország amire megalakult addigra a gyarmatosítások végetértek,A török birodalom meg széteső félben volt szóval zon kívül ,hogy Afrika egy része az övék volt nem volt gyarmatuk főleg nem Amerikában.Azt aláírom ,hogy a Poroszok Európában az egyik legerősebb nép voltak és egyet is értek ,hogy helyük van a játékban.A törökök is elég sokat okoztak Európában és elég nagy birodalom is voltak szóval egyetértek ,hogy helyük van a játékban,de csak azt nem értem,ha ők belekerültek akkor az olaszok pl. miért nem?Ők gyarmatosították Afrika egy részét igaz csak késöbb.A másik nagy hiányzó nép nekem a Habsburg birodalom(természetesen Magyarországgal),de mivel a játék mint németországnál sem foglalkozik részletekkel lehetne osztrák magyar monarchiának is hívni.Szerintem mi is és az olaszok is megérdemelnének a játékban egy egy helyet...DE ha nagyon erősködünk még akár Dánia is belekerülhetne gazdasági,kereskedelmi szerepe miatt(mondjuk Dánia esetleg lehetne Skandinávia is ,így Swéd és norvég állam is helyet kapna a jáátékban).Ezzel így minden állam belekerül a játékba.Esetleg még maximum Belgák hiányozhat nának ,de ők sokáig nem voltak függetlenek.Sok országnak pl. Az Osztrák-magyar monarchiának lennének nemzeti egységei mint pl. németeknél az Uhlánus lovasság nállunk lehetne egy erősebb Huszárság és esetleg osztrák vértes ezredek.Gyalogságnak is lennének külön egységei.pl. horvát vagy szláv határőr ezredek ű.Ezek gyengébb gyagságot jelentenének de olcsón és gyorsan képezhetők lnnének.Az oszták gyalog ság ezeket úgy képzelem el mintahogy lehet a briteknél Redcoatot képezni úgy lehetne itt is osztrák gyalog ság vagy valami hasonló és hogy mi magyarok is benne legyünk lenne egy magyar gyalogság amik a muskétásóktól jobbak ,de a hátultöltős puskával felszerelt katonáktól viszont gyengébbek lennének.Plusz lenne még alabárdos.A többi országét még nem gondoltam végig de még sok ötletem lenne.NEm tudom ,hogy véghezvihető-e vagy csak ábránd.Nagyon jó lenne ,ha lenne itt valaki aki ért a programozáshoz mert nagyon örülnék neki ha ezt meg tudnánk oldani mert én kevésbé értek hozzá.De úgy gondolom ,hogy egy részletes magyarosítás sem lenne rosz habár úgyhallom már valaki foglalkozik ezzel.

Ha valaki akar felvehet MSN-re: [email protected]
  • Kilop
    Hello!
    fenn van mind a 3 Age of empires 3 játék,és amikor elinditom az ázsiait,akkor minden ok,csak az a bajj,hogy csak a sima Age of empires népei vannak + az ázsiaik. Azt hogyan tudom megcsinálni,hogy még az indiánok is benne legyenek?:(
  • Smyth01
    SZiasztok! Asian Dynasties 1.01a verzió és LANba amikor csatlakozni akarok, azt írja "The Host Canceled"! NEm csatlakozik, és csak én látom Hamachin keresztül a szervert, viszont másik játékoknál rendesen működik minden. ENgem is látni.
    Ha valaki tudna megoldást erre azt megköszönöm!
  • powermause2
    ...ez a módszer tényleg működőképessé teszi a magyarosítást ,a nem német nyelvű alapjátékoknál is.Köszönet érte.
  • bölömbika
    AOE 3 TAD magyrítás probléma,megoldásért látogass el ide Age Of Empires III - The Asian Dynasties
  • donoki
    Hali!
    Nem szokott valaki hamachin lanba játszani aoe3-mal? régen mi játszogattunk, de már akikkel játszottam nem játszanak, így keresek egy-két embert, elég jó szórakozás volt :))
  • Atesz91
    Hello!

Náron már kipróbáltam a játékot, akkro még ak iegek nem voltak meg de letöltöttem őket, sajnos pénzt nem tudtam áldozni rá de nem is találtam a környéken.

Szóval a problémám az, hogy lehetne egy valahog megcsinálni, hogy a kiegek egymással összekpacsolódjanak, vagyis pl: japánok támadjanak aztékokat, barátomnak sikerült, megpróbáltam za ő telepítőjét, de ugyanaz volt, új gépem van szal nemtudom mi a gond.

Egy másik dolog, hogy karácsonykor jöttk i az asian dynasties magyarosítása, de kiír egy hibát és nem tudom feltenni, erre van valamilyen megoldás?