Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Meglehet oldani, hogy a menü ne szaggason? 1.13 gép nem gond...
köszi sziasztok
Akinek van kedve AoE3-hoz (1.14-es patch-el), az az alábbi Hamachi hálózatra csatlakozzon:
Hálózat neve: AoE3_hun
Jelszó: 123
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Olyan problémám lenne hogy csinálok egy szervert a haverom látja is csak amikor csatlakozna azt írja hogy a A gazda törölte a játékot. Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi.
Megtudnátok adni egy olyan oldalt, ahol egyszerre tudom letölteni a játékot és a kiegészitõit?:d
ON
A parancsikont úgy hozd létre hogy oda irányuljon és akkor elfog indulni és szép lesz win7 alatt is.
5000Ft együtt. Piaci árhoz képest sokkal olcsóbb.
elérhetõség:
[email protected]
u.i.:
ugyanakkor cserét is elfogadok: a lennt írt kiadványra
A pénz arra kell, hogy hozzáadva mettudjam venni a mostanság megjelent dvd változatot, ami tartalmazza a III. rész minden kiegészítõjét de nem kell 2x. Ezért akarom eladni.
Újabb gondom van: A munkahelyi gépemre is feltettem az age of 2-õt, itt legalább nem piros a fû, de sajnos itt meg nem látszik az egérkurzor. . Miért???
Az a gondom, hogy a fû inkább piros, mint zöld a játékban, ami nagyon zavar. Azt irták több helye, hogy az exploror.exe file kikapcsolása megoldja a dolgot. Csakhogy, ha kikapcsolom az exlorer.exet, akkor eltünik minden ikon az sztalról, igy a játékba sem tudok belépni. Mi a megoldás?
Köszi
Aki akar játszani jöjjön.
[email protected]
Letölttem a magyarítást, feltelepítettem, a végén kiírta minden ok, a játék még is Angol nyelvû maradt. Mit tegyek, mi lehet a gond?
Köszönöm a segítségeteket!
Szeretném eredeti Age of Mythology-mat - régi kiadás - angol verzióról németre cserélni ill. age of empire 3 + asian dynasties-t is. Kérem akit érdekel a csere az írjon nekem ide:
[email protected]
Aki szeretne jönni Hamachin játszani az csatlakozzon a következõ hamachi szerverre:
AGEE3AGEE
pw: age
http://www.aoe2.hu
Régebben is Játszottam már Ageoffal ,de akkor nem anagyon foglalkoztam vele,de most nagyon izgat a téma.Pár napja amikor játszottam azon gondolkodtam ,hogy a németek és a törökök ,hogy a viharba kerültek amerikába...Németország amire megalakult addigra a gyarmatosítások végetértek,A török birodalom meg szétesõ félben volt szóval zon kívül ,hogy Afrika egy része az övék volt nem volt gyarmatuk fõleg nem Amerikában.Azt aláírom ,hogy a Poroszok Európában az egyik legerõsebb nép voltak és egyet is értek ,hogy helyük van a játékban.A törökök is elég sokat okoztak Európában és elég nagy birodalom is voltak szóval egyetértek ,hogy helyük van a játékban,de csak azt nem értem,ha õk belekerültek akkor az olaszok pl. miért nem?Õk gyarmatosították Afrika egy részét igaz csak késöbb.A másik nagy hiányzó nép nekem a Habsburg birodalom(természetesen Magyarországgal),de mivel a játék mint németországnál sem foglalkozik részletekkel lehetne osztrák magyar monarchiának is hívni.Szerintem mi is és az olaszok is megérdemelnének a játékban egy egy helyet...DE ha nagyon erõsködünk még akár Dánia is belekerülhetne gazdasági,kereskedelmi szerepe miatt(mondjuk Dánia esetleg lehetne Skandinávia is ,így Swéd és norvég állam is helyet kapna a jáátékban).Ezzel így minden állam belekerül a játékba.Esetleg még maximum Belgák hiányozhat nának ,de õk sokáig nem voltak függetlenek.Sok országnak pl. Az Osztrák-magyar monarchiának lennének nemzeti egységei mint pl. németeknél az Uhlánus lovasság nállunk lehetne egy erõsebb Huszárság és esetleg osztrák vértes ezredek.Gyalogságnak is lennének külön egységei.pl. horvát vagy szláv határõr ezredek û.Ezek gyengébb gyagságot jelentenének de olcsón és gyorsan képezhetõk lnnének.Az oszták gyalog ság ezeket úgy képzelem el mintahogy lehet a briteknél Redcoatot képezni úgy lehetne itt is osztrák gyalog ság vagy valami hasonló és hogy mi magyarok is benne legyünk lenne egy magyar gyalogság amik a muskétásóktól jobbak ,de a hátultöltõs puskával felszerelt katonáktól viszont gyengébbek lennének.Plusz lenne még alabárdos.A többi országét még nem gondoltam végig de még sok ötletem lenne.NEm tudom ,hogy véghezvihetõ-e vagy csak ábránd.Nagyon jó lenne ,ha lenne itt valaki aki ért a programozáshoz mert nagyon örülnék neki ha ezt meg tudnánk oldani mert én kevésbé értek hozzá.De úgy gondolom ,hogy egy részletes magyarosítás sem lenne rosz habár úgyhallom már valaki foglalkozik ezzel.
Ha valaki akar felvehet MSN-re: [email protected]
fenn van mind a 3 Age of empires 3 játék,és amikor elinditom az ázsiait,akkor minden ok,csak az a bajj,hogy csak a sima Age of empires népei vannak + az ázsiaik. Azt hogyan tudom megcsinálni,hogy még az indiánok is benne legyenek?😞
Ha valaki tudna megoldást erre azt megköszönöm!
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz
Nem szokott valaki hamachin lanba játszani aoe3-mal? régen mi játszogattunk, de már akikkel játszottam nem játszanak, így keresek egy-két embert, elég jó szórakozás volt 😊)
Náron már kipróbáltam a játékot, akkro még ak iegek nem voltak meg de letöltöttem õket, sajnos pénzt nem tudtam áldozni rá de nem is találtam a környéken.
Szóval a problémám az, hogy lehetne egy valahog megcsinálni, hogy a kiegek egymással összekpacsolódjanak, vagyis pl: japánok támadjanak aztékokat, barátomnak sikerült, megpróbáltam za õ telepítõjét, de ugyanaz volt, új gépem van szal nemtudom mi a gond.
Egy másik dolog, hogy karácsonykor jöttk i az asian dynasties magyarosítása, de kiír egy hibát és nem tudom feltenni, erre van valamilyen megoldás?
segítséget szeretnék kérni a térképszerkesztõvel kapcsolatban.mindent szépen megcsinálok,de amikor játszani akarok az adott pályán az ellenfél egységei állnak mint a f***.milyen beállítást hagytam ki?elõre is köszi
Eladó a fent említett játék. Valószínüleg angol nyelvû, mert a leírás a hátuljan az.
A Microsoft-tól kaptam, de nem játszom ilyenekkel.
Az ár fix 2500 Ft (alku nincs)
Budapesten a XI. kerületben van
Érdeklõdniezen az e-mail címen tudtok:[email protected]
Egyébként nem tudom mi a gond az alapjátékkal, nekem nagyon bejön. Annak idején sokat játszottam a második résszel, akkor szerettem meg a sorozatot, de én nem csalódtam a 3-ban.
DFTBA ಠ_ಠ
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tudom biztos sokszor kérték már,de valaki írjon be egy telepítõ kódot a warchiefhez és az asian dynastihoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Hosszú idõ óta elõször felraktam az AOE3 at(Clonecd magyar verzióm van eredeti cdkeyyel ami magának töltötte le az 1.12t).
Játszottam egy multit de kb 4. percben szinkron hibával kivágott.
Ekkor jutott eszembe, hogy annakidején miért nem erõltettem ezt a játékot. Kérdésem a következõ: Mit lehet tenni a szinkronhiba ellen? (azért ez már az xedik patch azóta).
Azért kérdezem ezt mert tervezem az AOE3 Complete Collection megvételét de ameddig ezt a dolgot nem oldom meg nem fogom.
Ja és nem a géppel van a gond azóta teljesen más lett a gépem is valamint az operációs rendszer is.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
DFTBA ಠ_ಠ
Szóval én elöször csatlakozom az Age of Empireshez és mikor rámegyek az ES Onlinra uj fiók létrehozására kirja hogy ezt a cd-kulcsot nem lehet hazsnálni akk mit tudok teni valaki a leghamarab irjon PLS PLS !!!
nem bunkó hangnem, nem kötöttem beléd, csak írtam válaszolhattál volna. ezt társalgásnak hívják, de, ha neked kötekedés, hát jól van. örülök neki.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
DFTBA ಠ_ಠ
de, ha neked ettõl jobb lesz, nyugodtan dobálgass meg szavakkal. nem érdekel.
#3030: nem lesz bunyó.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!