Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD

Next PC upgrade: 2022

Valakim segítsen már nekem letöltöttem az Age Of Empires 3 magyart de kéri a kódot valaki belinkelné köszi!
Blackman
hmm...bár ha ezzel gondot okozok a magyar terjesztõknek akkor nem teszem fel én is megvettem a magyar verziót, csak hát.. az ESO-n nem lehet csak 1.05-el játszani..

Blackman
Nekem van tárhelyem ahová feltehetném nektek, csak nekem nincs meg a magyarosítás 😛 Ha le tudnám valahonnan tölteni utána felraknám biztos helyre..

nem tudom hogy nekem milyen "verzio" van meg mert a képeken sem ugyan az minta a játékban meg a katonákat sem tudom alakzatokba tenni
De teljesben valahonnan le lehetne tölteni

iLove oHs.

hogy lehet a katonákat alakzatokba tenni mert nem tudom
már mindenhogy brobáltam erre ez a megoldás
A jobb meg bal egérgombot egyszerre nyomod és mozgatod az egeret, miközben kivannak a századok jelölve

iLove oHs.

dienesoft
nem kell neki az sp2 esetleg?

dienesoft
Sziasztok!Ecer már írtam, hátha másodszorra észrevesztek.
Eccerûen nem akar menni a játék.Mikor indiítom, kiírja hogy Direct3d inicializálási hiba. Na, mitõl lehet EZ? Minden mûködik, midne game, a legújabb Catalyst van fent, a 6.3-as.
Segítsetek lécci!Valami tippet!!

IMYke2.0.0.0
Ezt te most komolyan nekem címezted?! <#bee1>
Olvass kicsit vissza, érteni fogod, miért is akadtam ki...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem is fogak.Kiadták magyarul is.
IMYke2.0.0.0
Tévedés. Nem hinném, hogy belemennének egy hivatalos honosítás terjesztésébe...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Thx

Sajna nekem egyik sincs.
Csak 1 tipp: van egy hivatalos magyar oldal is. Velük nem lehetne felveni a kapcsolatot, hátha oda fel lehetne tölteni. http://www.ageofempires3.hu/

A jobb meg bal egérgombot egyszerre nyomod és mozgatod az egeret, miközben kivannak a századok jelölve

IMYke2.0.0.0
Pedig csak torrenttel tudod beszerezni. Vagy, jó esetben, valaki visszaosztja épp a DC valamelyik HUB-ján.
Empire Earth 2 (ahogy az elsõ része és annak küldetéslemeze is ) hivatalosan honosítva jelent meg. Hobby-magyarítás emiatt nem készült hozzá.

Hi

Honnan tudom letölteni a magyarosítást?(Torrentet vagy mit nem használok. )
Imyke2000 a Empire Earth 2 höz létezik magyarosítás??

Elõre is Thx

hogy lehet a katonákat alakzatokba tenni mert nem tudom
már mindenhogy brobáltam

iLove oHs.

Köszi szépen
IMYke2.0.0.0
Mindegyikben minden le van fordítva.
Ugyanis, én az alap verziót módosítottam, hogy mûködjön a Patch-el!

Bocsi, nem akartalak felhúzni csak annyit akartam hogy mi nincs leforditva az egyikben és mi nincs a másikban. Nem kell egyszerre felkapni a vízet.
IMYke2.0.0.0
Most akkor írjam, hogy hülye kérdésre mit lehetne válaszolni...?
Nem írom, vess magadra!

Ha annyi nem esik le, hogy az 1.05-ös javítással mûködõ jobb neked, mint a régebbi verziójú, akkor ne is töltsd le a magyarítást!

Az eddig okés csak az nem tiszta hogy melyik miben jobb?
IMYke2.0.0.0
Az, hogy az eredeti csak az 1.01-es verzióval mûködik , míg az "enyém" már mûködik az 1.05-össel is!
Telepítési eljárás: #2198!

Hi!
Srácok mi a különbség az eredeti magyarosítás és az imyke féle között?
Thanx
Sonajk @:o)
ez szép volt tõled 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

IMYke2.0.0.0
<#papakacsint><#eljen>

Neked is köszönöm IMYke2k!

IMYke2.0.0.0
#2198-ast olvasd el!

a magyar verzióhoz hol találok patchet?
leszedtem az angolhoz az 1.05-öst de nem engedi felrakni...😞
plz help

Köszi szépen!

Feltettem.
Ha gondolod töltheted 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Talán -ra 😉
De feltudom.
Tegyem?

Sonajk bácsi, nem tudnád felrakni egy masik oldalra is?<#kacsint>
Mondjuk az mprd-re?

Brian89
még nem tudtam kipróbálni, de elméletben csak annyi lenne hogy letöltöttem, csinálok egy hálózatot aminek megadom a nevét és a jelszavát a másik emberkének és ha kapcsolódott akkor csak belépünk az age of ba és ha vmelyikünk hostol 1 gamet akkor már azt a másiknak látnia is kell és mehet a játék?

hamachi-val tudod megoldani
hamachi magyar oldal
Brian89
hali!

nemtom volt már e ez a kérdés, de nem naon találtam...
szóval az lenne a problémám hogy szeretnék neten jáccani az ageoffel de nem nagyon megy...az ugye evidens hogy az internet gamenél elkap a rossz serial miatt, de GITtel be lehet csapni?megpróbáltam egy emberkével de nem láttuk a másik játékát, igaz mindkettõnknek van routerje, gittel meg nem ajánlatos routerrel hostolni...

szóval tudna nekem valaki mondani bármilyen megoldást a neten játszhatóság problémájára?

nem biztos, hogy egyszerûbb
csak mondom, hogy a felpakolt torrent oldalról 66-an kezdték meg a letöltését
jelenleg 36-an osztják vissza
és még 8-an töltik

azért ez elég szép ugye?

IMYke2.0.0.0
Viszont napi korlátos és tetû lassú.

Alwares
Mért nem rakjátok fel rapidshare-re vagy megaupload-ra? Azzal sokkal egyszerübb lenne..

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

tökéletes köszi
privát üzeneted érkezett 😉

hogyne, köszönöm
Egy serialt tudok küldeni, ha megfelel

Helló, lécci segítsetek, magyar verzióhoz keresek cd kulcsot.köszönöm
Tataglia
Ti csináltatok pályát a map editorral?<#violent><#lama><#gun><#ticking>

Arról a torrent oldalról aminek nem mondjuk ki a nevét letöltöttem tökéletesen mûködik.
Köszönet a feltöltõnek<#eljen>
nm 😉

Köszi a feltöltést!

nem történt semmi sem 😉

😄

Sarapetike
nem kelet volna kiirnom mi ??? akkor valahogy törölni kéne!!!

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)