3128
  • Bobo01
    NEM TUDOD KIVEL BÉSZÉLTÉL ÍGY! NAGYON NEM!
  • IMYke2.0.0.0
    Torrent és DC+ - a 230 MB-ost keresd és töltsd le. Az tartalmazza az 1.06 Patch beépített anyagát [tehát nem kell Patch-elned], az összes magyarított grafikát, és a TELJES magyar szöveget. [KDS magyarítása mindezeknek hiányában szenved - nála ugyanis a Krónika nincs is lefordítva]
  • imei1
    Hol találom a "egyjoakaró"-féle magyarítást
  • imei1
    A KDS-féle a magyaritasok.hu-ról
  • IMYke2.0.0.0
    Melyik magyarítást tetted fel?
    Az "egyjóakaró"-féle változatot vagy a KDS-félét...?
    Az "egyjóakaró"-féle ugyanis nem okoz semmiféle hibát. S az ráadásul 1.06 Patch-et tartalmaz. A KDS-féle csak 1.0-ra jó.
  • imei1
    Sziasztok!Feltoltam a progit+magyarítást,de a gyakorlásnál az elő fa kivágásánál állandóan lefagy.Találkozott valaki ezzel?Mi lehet a baj?
  • MhyCroft
    Hello Mindenkinek!

Lehet vele multiplayerben játszani, esetleg vmi kieg progival mint a hamarchi?

Előre is köszönöm, hello!
  • Cairass
    Hy!
    Nekem az angol verziós game van meg, s megtaláltam a magyarosítást hozzá. Használható.
    magyarosítás itt!

Bocs ha már nem aktuális a hozzászólásom!
  • Cairass
    Nem is tudom.
    www.seriall.com-on tényleg sokminden van. Nekem pl a Norton 30-40 mp-enként jelez vírust...
    Amúgy tényleg vannak ott értelmes cuccok, csak vigyázni kell mit töltesz le, mert nem egy exe- fájlba integrált virus csusszant már át a virusscan mappámon. Aztán ugye jöhet a full system scan, meg a malmozás.
  • wid22
    A küldetések tényleg egész játszhatoak. Mennyi küldetés van? Most vagyok ott hogy a törököket kivertem amerikából.
  • MihBen
    Kösz szépen.
  • raymond01
    én kijátszottam a küldetéseket, mind a 3 epizódot!
    voltak nehéz pályák, de ha rájössz a megfelelő startégiára akkor nem nehéz!
    hogyha skirmisht játszol akkor szerintem is van hogy gyorsan fejlődik az ellenfél nagyon!
  • wid22
    Ebböl áll ki az egész forum magyaritás kérés meg serial. Ez magyar. A játékról meg semmi . Személyszerint letöröltem az emlitettek miatt.

W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD
  • MihBen
    Hi a magyar Age of 3-hoz kellene nekem cd kulcs.
  • wid22
    A forum 90% a magyaritásrol szol hogy honnan lehet letölteni a magyritások.hu rol ha nem magyar a játék alapbol. Visszatérve a játékra szerintem kriminális ilyen csaló játék nem nagyon van azt nevezem csaló játéknak ami legalább 5x nagyobb elönyt nyujt a gépnek ez legalább 20x-s elönyt.
    Pl 4 perc!!!!!! után kiirja hogy az elenfél az 5. szintet elérte. Én vagyok ilyen béna a játékhoz vagy másnak is lehetelen a küldetés?
  • firga23
    Köszi cairass! Beizzítottam kerestem Age Of Empire III serial key, product key, és hasonlók alatt eredménytelenül, mígnem az egyik ismerősöm ajánlott egy frankó oldalt, amit én is ajánlok bárkinek aki hasonló problémával küzd, mert kib*szott sokmindenhez van itt kód: www.seriall.com
    na csá
  • Cairass
    Helló firga23!

Itt van néhány serial code, amit Te is könnyen és egyszerűen elérhetsz, ha veszed a fáradságot és beizzítasz egy keresőmotort. Pl. www.google.co.hu...

Serial code: XRV32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
    TXV7P-VM2PV-KHGWY-CFX37-CG3JW
    DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
  • Rafia
    üdv mindenkinek!

Vannak köztetek akik online komolyabban nyomják? Mik a lehetőségek?
  • firga23
    vagy valaki tud nekem segíteni?
  • firga23
    Sziasztok!
    Grebber amit felraktál cd-keyt, nekem azt írja, hogy invalid
    Nincs véletlenül egy másik?
    Előre is köszi
  • Cairass
    Miért ilyen nehézkes a játék?
    Rengeteg pályát kellene végigtolni, hogy az összes unlock-ot feloldhassa az ember a Home City-ben, s a kártyákról nem is beszélve.
    Még jó, hogy könnyen ki lehet játszani a szisztémát egy notepad-os szerkesztéssel...
  • Cairass
    Helló mindenki!

Szerkesztett már valaki térképet? Mert nekem egészen odáig rendben van a dolog, amíg az ellenfelek MI-jét kell belőni. Ekkor azonban vagy hibát jelez, s nem lehet más viselkedésmódot választani, vagy a másik sem jó. Tesztelésnél nem csinálnak semmit az ellenfelek, csak álldogálnak a falusiak...
  • Blackman
    előfordul..de még mindig jobb, mintha szaggatna..szerintem...
  • arty
    jah, csak akkor a játékon belül is ocsmány lesz :(
  • Blackman
    grafikai beállításoknál vedd a shaddert lowra és nem szaggat....
  • Johnny23
    ha felteszem mondjuk az 1.0.7-es update-t akkor az tartalmazza a korábbiakat is ugye?
  • arty
    gondolkodjál már ! ... mikor a játék "hevében" a kártyákkal baszakszom, elég idegtépő a szaggató kép :)))
  • Ombika
    Kit erdekel menu szaggatas ,jatssza ne a menu lessed!!

Grebber: Basszus miert ne mukodne ember,ott van angol/magyar felteszed es mar megy is bazze....
  • arty
    vajon az 1.07 esetében megoldodik a menü szaggatása? vagy szimplán sz*rnak rá a fejlesztők ? :)
  • grebber
    Tudom mivel tudok olvasni.

Továbbra is várom valaki kiprobálja müködik-e az 1.07-el a magyarítás!
  • Ombika
    Full magyar van nekem! :P
  • grebber
    Angol már megvan , csak érdekel müködik-e hozzá a magyaítás aki probálta már irja meg !
  • Ombika
    Most jott le magyar verzio ,meg fel se raktam,ugyhogy passz de ez full magyarhoz van de vhol ott linkelik angolhoz is!!
  • grebber
    És ez zsírul müködik az andol verziohoz is?
  • Ombika
    1.07 magyar patch ha vki meg nemtudna!!

1.07 klikk ide
  • pite man
    a menü szaggatást meg lehet valahogy szüntetni? valami patchel vagy vmi?
  • Ombika
    Erre lennek kivancsi ,ugyanis hivatalos AGE 3 site-on ,nem talaltam meg linket!! :(
  • grebber
    1.07-es patchez is jó a magyarítás??
  • Ombika
    1.07 patchet probalta mar vki?
  • Alblink
    Hi all,sorry ha mar szazor kerdeztek:D.
    Masolt gamel lehet valamilyen modon neten gamelni,es ha igen roviden leirna valaki mi kell hoza meg hogyn..elore is koszonom.
    Automatikusan patchelte magat a game,a legujabb van fent,accont crealasal probalkoztam,de nem engedte mert rosz a cd key,ezt irta ki.