3128
-
#2407 kiirta,hogy kell neki a "Fraunhofer Codec" az optimális futáshoz, ez most vicc??
...csak az jo neki??
(XP codec-packom van) -
#2406 ok,igaz
megtaláltam -
#2405 Tényleg nem szivatásból, de ugyanannyi fáradtság neked is, mint nekünk a Google használata... -
#2404 Hali !
A magyar verzióju 1.6-os update-et ill. az ehhez tartözó "törést",hol lehet elérni ?
-
#2403 Én úgy emlékeztem, hogy ATI-ra készült. Ám legyen. Tévedni emberi dolog.
Ez mondjuk nem vígasztalhat téged... Sőt, rosszabb, hiszen akkor már biztos, hogy nem "elég" a géped a játéknak.
Ami azért gáz, mert amúgy nincs nagy gépigénye. A menü szaggat [shaderek miatt], de máshol tűrhető kell legyen. -
#2402 Érdekes mert a cdgalaxison ahogy elnézem a hátulját Nvidia logo van.
-
#2401 Óriási. -
#2400 ATI-ra készült a játék. -
#2399 Izé az normális, hogy amd 64 3000+ , 7800gt, 1gb rammal ha nagy csata van skirmishben (+1gép velem 2 hard ellenem) és szaggat ? Élsimítás nincs bekapcsolva egyedül a shader quality very high a többi medium és high.
Milyen gépre tervezték ezt? Vagy nálam van a hiba? (Legújabb driver).
Valaki írna tapasztalatot akinek komolyabb gépe van? Előre is köszi -
#2398 nem kapunk rá választ... -
TelepPetya #2397 Írtátok ,hogy ha Hamachival akarunk játszani kell egy progi még plusszba pls írjátok honnan lehetne leszedni ! thx
-
#2396 Kár pedig fontos lenne :( -
#2395 Valaki megmondaná nekem melyik file a nyelvi file a könyvtárban?
Előre is köszi. -
juhap #2394 Én senkinél sem találtam a dc++on. Pontosabban egy embernél igen. és valahogy nem megy ez a letöltés.
Ténleg nagyon megköszönném, ha valaki feltenné valamien feltöltő oldalra, bár tudom ez milyen nagy fáradság. -
#2393 Support the software companies. If you play this game BUY it!
ezt tartsd szem elott! -
#2392 W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD
-
vizmagus #2391 Megadná nekem valaki a telepitési kódokat? Előre is köszönöm -
bombadiltoma #2390 Lehet feéteszem máshova, de nemtoom, esetleg egy uw-ra :) -
Száddi #2389 Helló. Az 1.06-os javítás magyar verzióját honnan lehet leszedni?? ELőre is kösz
-
juhap #2388 A francba!
Most már ne is reménykedjem, hogy megint felteszitek avalahová a magyarítást?
A rapidshare-re lehet feltölteni és csak az utolsó letöltés után egy hónappal törrlik.Csak egy elenyésző hibája van az,hogy egy feltöltött fájl max mérete 100MB, de sebaj, hisz lehet darabolni és összerakni -
bombadiltoma #2387 Az oldalt törölték sajnos, ahol a magyarosítás volt, immáron sokadszorra, ahogy elnéztem jó páran sikeresen letöltötték:) -
miki90 #2386 hogyan lehet a RELOADED-es verzioból DVD-set csinálni?? -
#2385 Age.Of.Empires.III.Hungarian.CLONECD-iMMXpC
Aki esetleg még nem látta volna... kintvan a magyar verzió..
CloneCD tehát nem kell crack telepít 1 CD benthagy Daemon indít jácik... Javítás is simán felmegy és úgy is fut jelenleg az 1.06 os javítással játszom megy viszont nemvettem észre hogy bármit is javított volna :D.. -
bombadiltoma #2384 Nekem műxik, és még 1 embernek biztos, a hiba valószínüleg az ön készülékében található. -
#2383 Nekem nem mükszik. Hibát észlel és kilép :((( -
#2382 aha, rossz helyre telepítettem, sorry :) -
#2381 Visszaállítottam az időt 2004 februárra, és így feltelepítette, viszont még mindig angol nyelvű. -
VNM #2380 Állítsd át a rendszerdátumot 1 évvel korábbra a telepítés idejére! -
#2379 NEkem is azt írja, h lejárt, hívjam fel a terjesztőt.
Vmit elrontottam? -
bombadiltoma #2378 Sziasztok
Feltöltöttem másodszor is Imike magyarosítását:)
Változatosság kedvéért http://aoe3hun.atw.hu/ ide, az egyszerűség kedvéért pedig rögtön helyben le lehet tölteni, amíg nem törlik az aoldalt ;-)
Üdv Toma -
VNM #2377 Visszaolvasni luxus?!?!?! -
aadam #2376 Csá mindenkinek! Az Age of Empires 3-hoz lelehet tölteni valahonnan a magyarosítást? -
#2375 csak nekem van router a havernak nincs, akkor nem is ok? fix ip nincs, csak a szolgáltatónk szervere ami ua.. -
#2374 mi lenne az a segédprogi a hamachi-hoz? -
VNM #2373 Nos, én már nem osztom vissza a DC++ -on, de gondolom, sok-sok embernél fenn van már.
A fájl neve: Age of Empires 3 1.05 HUN
Két változata van, egy videok és grafikák nélküli: 5 MB
Egy full: 225 MB
-
juhap #2372 Mikor szoksz a dc++ on lenni és mi a neve annak a fájlnak, mit keressek? -
raymond01 #2371 Hello
Lehet hülyeséget kérdezek, de warezos verzióval tudok multizni mert nekem az es-onlinera nem akar belépni, azt írja ki hossz a kulcs!
valami egyéb serverre nem tudok fellépni?
-
VNM #2370 Torrent és DC++ -
Lokisg #2369 Hali!
Ez az általad készített 1.05-ös hol található? -
VNM #2368 Ez nem teljesen igaz!
A magyar 1.06-os Patch feltelepítésétől még nem lesz 100%-osan magyar a játék - nem úgy lesz magyar, mintha az eleve magyar verziót használnád, vagy az általam összerakott, 1.05-s magyarítást telepítenéd!
Ugyanis, az AoEIII grafikai elemeken is visel szövegeket - hadjárat át/betöltő képernyők, és maguk a hadjárat fájlok is tartalmaznak szövegeket!