Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Jó töltögetést.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
már mindenhogy brobáltam
iLove oHs.
Next PC upgrade: 2022
Ott nem vagyok feltöltö 😞
Tudod, hogy oda csak szûk kör tud feltölteni.
Bocs.
Endless, Majomparádé, DarkSide, GhostHunter, GigaTorrens a választék.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Elõre is köszi!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
iLove oHs.
iLove oHs.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
No mindegy nehogymár egy szar magyarításért vesszünk már össze.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Ugyanis, a MAGYAR verzióra MAGYAR 1.05-ös Patch-et kellene tenned. Amint felteszed az angol 1.05-ös Patch-et: a játék szövege angollá változik.
S akkor jön képbe az én verzióm... lásd a képen.
Szóval, a válasz: igenis kell neked az a magyarítás.
Nem ok nélkül küzdöttem vele fél napot. Nekem is megvan a MAGYAR verzió. Annak változata: 1.01-es. A legutolsó, hivatalos Patch: 1.05, ami létezik angol, német, francia, lengyel, cseh, vietnami és japán változatban - magyarban nem (még).
Szóval, amit én összehoztam ezt a hézagot tölti ki.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Mikor indítanám a játékot egybõl kidob egy ablakot, és kiírja, hogy "direct3d probléma"...ennyi...nem indul el a gáma. Pedig semmiféle krekk...plz help!!<#schmoll2>#schmoll2>
Az elsõ verzió csak 2 MB-os. Az nem mûködik.
A második verzió 225 MB. Az mûxik.
Gondolom, "közbenjárt" valaki... <#mf3>#mf3>
Ráklikkeltem a linkre, de azt írja, hogy nem regisztrált oldal<#szomoru1>#szomoru1>
Remélem, még sokáig tudom ezt tenni... <#smile>#smile>
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
IMYke nem gyõzõm hangsúlyozni:KIRÁLY VAGY
Mégegyszer köszönöm a munkád amit sok ember kedvéért végzel.<#integet2>#integet2><#finom>#finom>
Régota figyelem a munkád, sok honosítást töltöttem már le, de most tudatosult bennem, hogy még meg sem köszöntem.
További munkáidhoz sok kitartást kívánok, remélem betegségedbõl mielöbb felépülsz. Úgy gondolom az akarat többet ér az összes orvosnál.
Köszönettel tartozunk neked!
Még meglátogatlak...
de most mégis szeretnék egy kicsit hozzászólni a dolgokhoz.
Csupán azért látogattam meg ezt a fórumot, mert szeretem az AOE-sorozatot és honosítást kerestem hozzá. Akaratlanul is megakadt a szemem a primitív stílusú hozzászólásaidon. Te beszélsz arról, hogy van aki a fórumon éli ki magát. Ez igen érdekes, mert ha jól látom, 9:52-tõl 17:06-ig bújtad a géped és azt lested, hogy ronthatod el más emberek jókedvét. Ez engem szánalommal tölt el. Szánlak azért, mert nincs egyetlen igaz barátod sem, szánlak azért mert internet függõ vagy és szánom a szüleidet hogy csak ennyit tudtak produkálni.
Sajnálattal tölt el, hogy országunkban rengeteg ilyen lelkületû ember van mint Te és gyanítom ezért tartunk ott ahol tartunk.
Most tudom, örülsz hagy valaki "végre" foglalkozik veled, de ezt eltudnád érni máshogy is. Hívd meg valamelyik haverodat egy sörre és ne a sötét szobádban ûlj egész nap. Hidd el jobban jársz. Ha volt türelmed mindezt elolvasni:
Baráti Üdvözlettel elköszönök tõled.
u.i.:kérlek ne fáraszd mind az 1 agysejtedet arra hogy válaszolj, mert többet nem foglalkozom a kérdéssel.