Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brian89
lehet hogy már kérdezték, de:
ha letöltöttem 1 pályát aminek a zipjében egy ".age3scn" és egy ".bak" file van akkor ezeket hova kell bemásolni hogy lássa a játék a pályát?

Sonajk @:o)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

arty
és igen!!! a menü még mindig szaggat... hihetetlen ...

Forza.

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Kori
thx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

grebber

Next PC upgrade: 2022

Kori
merre?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

arty
leszögezném, nekem nincs meg a magyaritás 😊

Forza.

Hi

Megjelent az 1.06 os patch az angol és a magyar verzióhoz egyránt.

spatz
Esetleg megkaphatnám Én is...<#papakacsint>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

arty
privi ment

Forza.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hol lehet letölteni a magyarositást??????????????????????????????????????????????????????????????????

iLove oHs.

arty
azért az nem semmi, h 1.05 mellett még mindig nem javitották a szaggató menü bugot ... végigolvastam a full topikot, nem segit ha shader low majd vissza high ra raktam ... csak ha végleg low-ra rakom, nade nemár... bosszantó.

az ilyen fejlesztõ nem érdemli meg h fennmaradjon 😞

gondolom a kieg. után is szaggatni fog a menü 😄

Forza.

arty
vagy annak a párezernek, aki mondjuk a klónt szedte le ...

Forza.

Akkor most hol lehet letölteni az age of 3 mgyarítását???????
Sonajk @:o)
😊)))))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, ez a 12 ezer Ft-ért megvásárolt 1.01-es magyar tulajoknak valóban jó hír... <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
nefárassz ...

a lényeg h igy nem kell netrõl vadászni 200+ megányi felesleges cuccot 😊 (ettõl még az angol verziosoknak jol jön a te magyaritás pakkod...)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én sem, ugyanis ez lehet abból a verzióból, amit én hoztam össze... <#fogmosas>

arty
de lehet h nem én lepõdök meg .... 😉

Forza.

IMYke2.0.0.0
S akkor lepõdsz... mert angol nyelvû lesz a játék...

arty
A magyar játék 1.05re pecselésének menete:
- hun game install
- nem krekkel, csak elindit
- játékon belül az eszközök menüben : frissités - ekkor a játék leszedi a netrõl az 1.05öt és frissiti magát
- ezután az 1.05 nocd krekk szabadon használható, h többet ne kérje a CD-t

Forza.

IMYke2.0.0.0
Onnan törölték az elsõ lapot is... inkább ne...

Hi

Nem tudnátok feltennia magyarosítást monjuk az ATW-re , ingyenes és 500 megát ad.
Ha kell reggelek én.

Thx

A FALAKRA LEHET VALAMIT RAKNI ???????????????????????????????
<#help><#help><#help>

iLove oHs.

mi ez itt smsweb reklám?😊

valaki nem akar játszani neten egyet??igaz még kezdõ vagyok de azért kibróbálnám (inkább valmi amatõr ellen olyan mint én)😊
www.wanadoo.atw.hu
😄 okok semmi gond<#wink>

tényleg nem neked szántam szért Bocsi!
A #2293-ra szántam válasznak.
Mégy egyszer bocsi!

oksa! Én nem is mondtam ilyet szerintem félre nyomtál😊

nem szokásom, kifakadni, kiborulni, és vagdalkozni sem szokásom, ha valamit nem találok meg nem verem a fejem a falnak, keresem más helyen tovább.

😄 köszi

IMYke2.0.0.0
Egyáltalán nem gond. Simán megoldottad és meggátoltad azt, hogy a tisztelt kolléga kifakadjon, kiboruljon magából és netán vagdalkozzon...

Jóhát csak pont idenéztem aztán.. gondoltam megkeresem neki😊)

IMYke2.0.0.0
Konkrétumokat írtam, de nem neki címeztem anno...
Neki is írhattam volna, de már elegem van abból, hogy az emberek benyögnek - nem csak itt, mindenhol - egy kér(d)ést, és várják a sültgalambot: küldjétek el ide ... stb.

Köszöntem a választ.
sajnos nekem egyik se fog menni se a torrent se a DC.<#szomoru1>
sebaj már ugyis csak 3 küldetés van hátra és vége. azt meg mostmár kibirom.

"Pedig csak torrenttel tudod beszerezni " /Endless torrent/. " Vagy, jó esetben, valaki visszaosztja épp a DC valamelyik HUB-ján."

dehogynem😄

Minden tiszteletem a munkidnak ezért ismét elolvasom az elejérõl mondjuk 2200-as hozzászolástól, remélem mostmár meg lelem. 😊

IMYke2.0.0.0
Csak azért sem fogok konkrétumokat írni...
Ha valóban elolvastad az elõzõ 3-4 oldalt, és nem csak a linkeket kerested, akkor tudod, hogy hol találod!
A sültgalambot nem adhatjuk a szádba.

ezt most nem értem...
most olvastam vissza 3-4 oldalt, van egy oldal az atw.hu-n de azt az oldalt törölték, így arrol az oldalról már nem lehet letölteni. más helyet meg nem találtam.

IMYke2.0.0.0
Mert ha valami nem kék, akkor az téged nem is érdekel...?

lehet hogy vak vagyok, de én akkor sem találom a linket.

IMYke2.0.0.0
Erõltesd meg magad egy kicsit!

priviben küldje el nekem valki a választ
köszi elõrre is.

Honnan lehet letõlteni a magyar vátozatot vagy legalábba a magyarítást?

Valaki azt nem tudja megmondani h melyik országgal vagy kivel legyek h legyen hajító gépem is ami gurul a lábán vagy olyan nincs benne?!
Köszi Grebber