Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszaolvasni luxus?!?!?! <#ejnye1><#levele>

Csá mindenkinek! Az Age of Empires 3-hoz lelehet tölteni valahonnan a magyarosítást?

Gaben78
csak nekem van router a havernak nincs, akkor nem is ok? fix ip nincs, csak a szolgáltatónk szervere ami ua..

Gaben78
mi lenne az a segédprogi a hamachi-hoz?

Nos, én már nem osztom vissza a DC++ -on, de gondolom, sok-sok embernél fenn van már.
A fájl neve: Age of Empires 3 1.05 HUN
Két változata van, egy videok és grafikák nélküli: 5 MB
Egy full: 225 MB

Mikor szoksz a dc++ on lenni és mi a neve annak a fájlnak, mit keressek?

Hello

Lehet hülyeséget kérdezek, de warezos verzióval tudok multizni mert nekem az es-onlinera nem akar belépni, azt írja ki hossz a kulcs!
valami egyéb serverre nem tudok fellépni?
Torrent és DC++

Hali!
Ez az általad készített 1.05-ös hol található?
Ez nem teljesen igaz!
A magyar 1.06-os Patch feltelepítésétõl még nem lesz 100%-osan magyar a játék - nem úgy lesz magyar, mintha az eleve magyar verziót használnád, vagy az általam összerakott, 1.05-s magyarítást telepítenéd!
Ugyanis, az AoEIII grafikai elemeken is visel szövegeket - hadjárat át/betöltõ képernyõk, és maguk a hadjárat fájlok is tartalmaznak szövegeket!

Hihetetlen, de igaz.😊
Omlás
jah már nem Wincomander hanem Totalcomander 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Csak egy infó magyarosításügyben:
Hivatalos oldalról a magyar verzióhoz való 1.06 os javítást letöltöd
Wincomanderrel kicsomizod a fájlt amit kaptál! majd futtatod a telepítõt amit a kicsomagolás után kaptál!
a gameCopyWorld rõl leszeded az angol verzióhoz való 1.06 os cracket és így magyar lesz a game....

üdv...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Sheltem
Hogyan tudom visszaállítani magyarról angolra a játékot? Alapból úgy van meg, hogy magyar, mik azok a fileok amiket le kell cserélnem?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

mohojojo
pontosabban kell egy kis segéd progi ami a hamachi ip állitja be alapértelmezettként ..

mohojojo

hm... de megy a HAMACHI 2 router-es ember között !!!

IMYke2.0.0.0
Hát ha ennyire béna vagy, akkor megérdemled...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fejes021
Érdekes. Beírtam a firefoxba, hogy "a te honlapod" és nem tudta megnyitni az oldalt.

http://www.panoramio.com/user/518310

Sziasztok!
Szia Toma!

Pontosan megtudnád mondan, hogy hogyan is lehet eljutni ahhoza a magyarításhoz amit te feltettél? Elõre is kösz.

Hali!
engemet érdekelne, már csak az kellene pontosan hogy mikor is, meg hova is? 😊
msn: [email protected]

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

IMYke2.0.0.0
A honlapomról. És a Still Life magyarításról van szó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fejes021
õõõõõõ. Honnan is?

http://www.panoramio.com/user/518310

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

Köszi a segítséget!
IMYke2.0.0.0
Töltsd le újra - fenn van egy hibátlan.

Hali!

Bocsánat, ha már másvalaki kérdezte, de mi a teendõ, ha a magyarítás azt írja ki, hogy "lejárt"?
IMYke2.0.0.0
Az a magyarítás, amit majd bombadiltoma közzétesz - és amit anno én gyártottam, és tettem közzé - tartalmazza az 1.05-ös Patch-et. Nem kell hát semmit szenvedni vele.

Sheltem
Sziasztok

Létezik a magyar verzióhoz 105 ös patch ? Mert a sima nem megy fel azt írja keressek magyarhoz patchet. Elõre is köszi ha vki tudja.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sziasztok

Ha valakit érdekel feltöltök egy bizonyos 220 megányi magyarosítást, egy atw-re nemsokára 😊 Amúgy hamachi-val szeretnék neten játszani, de nem akaródzik, nem jelenik meg a szerver, direkt ip-vel pedig csak csatlakozik de nem jut be :S Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. egyebek közt itt, vagy [email protected]

Üdv Toma
Hi! Nekem olyan bajom van, hogy minden pálya kezdetekor egyszerûen kilép ezzel az utasitással "aoe3.exe hibát észlelt ezért leáll..." ez mitõl lehet, és hogy van é megoldása. Elõre is köszönöm a segítségeteket.
j0nNyKa
igen nfs megy vele, es ahogy azon az nfs-es magyar oldalon le van irva, be is configoltuk, latta is egymast a 2 git, de a jatekok mar nem lattak egymast :\

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

IMYke2.0.0.0
Szívesen segítenék, de nem játszom online... így nem is próbálkoztam a dologgal. <#nemtudom><#schmoll2>

Mikiller
GIT jó routerrel, legalábbis NFS:U,U2,MW megy vele.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

j0nNyKa
Visszaolvastam ugy 500 hszt, de csak debil nyomorek embereket, 1 kedves forditot, meg par ertelmes arcot talaltam. Hamachi nem jo, mert 2 routeres ember kozt nem is fog soha menni, mielott valaki elkezd okoskodni, NEM FOG MENNI MAGIC PORTTAL SEM. Ez a GIT nem tudom, hogy muxik, de mivel azt irtak, ez sem jo 2 routeres ember kozt, ezert szinten kilove. Marad a battlelan, de azzal meg ott a gond, hogy a helyi halozati ipmre kreal. Tehat senki semmit nem tud erre ?

j0nNyKa
Hali!

Battlelan segitsegevel szeretnenk jatszani neten kereszul az age ofot. Krealasnal sajnos az igazi lanipre kreal (192.168.*.*), ezert nem tudunk csatlakozni. Valami megoldas ?

mohojojo
szóval ja nem tom néha furcsán értelmes szavakat félre gépelek és kusza mondatokat szerkezetek talán mert fáradt vagyok vagy sietek 😊

mohojojo
AHA ÉRTM. TÉNLEG NAGYON VICcESEN MINDEZEN ÁLTAL TANULSÁGOSAN REAGÁLTÁL A KÉRDÉSEMRE DE EZEN FELÜL MÉG MINDIG ÉRDEKELNE HOGY MILYEN PORTOKAT ILLETVE FÁJLOKAT KELL KIENGEDNI A NETRE.

és hogy milyen ótavarul gépelek az egy másik dolog ...

elõre is kössz

<#wow1><#csodalk>

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

arty
<#vigyor><#vigyor>

Forza.

IMYke2.0.0.0
POROK: Bababhintõpor, Antrax...
filék: Tengeri halfilé, pulykacomb filé...

Talán normálisan kellene kérdezni!

mohojojo
Sziasztok ..

lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudjátok milyen POROKat illetve filéket használ a játék ? mert a tûzfal kifagyasztja állandóan ....

köszi

köcce a kódot nekem sikerült és maygar játék😊
Met
Átlehet konfigurálni a hotkey-eket?
Nem találom sehol 😞

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

IMYke2.0.0.0
DC++ / Torrent. 225 MB.

legalább egy linket hogy hol lehet letölteni a magyarositást

iLove oHs.

arty
nyugi, annyira azért nem érdekli 😉

Forza.

😄

iLove oHs.

grebber
Már bocsi de ha annyira érdekel a game akkor egy rohadt fél oldalt visszolvashatnál!!

W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD

Next PC upgrade: 2022

age of empires 3 cd kulcs kellene [email protected] küldje már el köszi
letöltötem az age of empires 3-mat de kéri a kódot valakinek meg van-e ha igen küldje már el???