3128
  • Falconer
    Nekem eddig akadt. Most eljutottam a vasutas missziókid, uj város van.
    Simán megy az egész, még csak nem is frémes!!! :)
  • Kly9
    rosszul törték föl a játékot, minden letöltött verziónak a hibája, na meg persze h nem lehet neten jáccani, csak jó seriallal.
  • McFrost
    gond nélkül...
    de azért érdekes
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek akad - shader intenzív a menü háttere.
    Egyedül egy FX-62 + X1900XTX + 2 GB RAM trió bírja akadásmentesen. Nem vicc.
  • SiteDisagner
    De akad! Ez természetes számomra, minden videókártyámnál akadt, függetlenül attól, hogy a játék tökéletesen megy maga, maximumon is!
  • miki90
    nektek ne akad a menüben??
  • SiteDisagner
    Kérdésnek pont jó. De megy ez a lényeg nem???
  • McFrost
    Hail!
    Telepíthetem a játékot oda ahova a gép akarja : akkor kér serial-t , de telepíthetem oda ahová én akarom akkor nem kér serialt.
    Ez mitől lehet?
  • IMYke2.0.0.0
    1.0(1)-s eredeti exe-t visszamásolod és máris teheted fel a Patch-et.
  • MhyCroft
    Hali!

A patchet fel lehet hozzá rakni ha tört gamed van, okoz problémát?

Thnx, byez
  • aqspd
    Épp most installálom először újra a játékot, 2005 októberétől benne volt a gépemben, úgy két hete játszottam ki, de nem tudok nélküle meglenni. Már legalább háromszor végigvittem, a skirmish-ben meg már minden pályán nyertem, de még mindig nem teltem be vele.
  • MhyCroft
    Hello!

Bár én csak egyszer nyomtam vágig, de a multiban vettem először észre ezt az opciót!

A főházadban ott ahol van a köv szintre valo lépés ikonja megjelenik egy olyan ahol ilyen nyersanyagok vannak s ha ráviszed akkor megmutatja h van-e kiváltható.

Én a felderítőkkel nem tudok mit csinálni ott elesik meg dűlöngél, h mit lehet velük csinál, hogy esik csapdába fogalmam sincs pedig mérsékelten végignyomtam, 32-dik szintes lett az anyaországom de fogalmam nincs!:D

Minden jót, byez
  • MhyCroft
    Hello!

Multiplayer rész az megy, nem megy vagy mi van vele? Megoldható netes játék benne vhogy?!:S

Előre is thnx, byez
  • acsati
    nekem a magyar verzio van meg. torrent...
  • laca103
    Mondja má meg vki honnan lehet csak a magyarosítást letölteni, vagy hogy mi a neve annak a 250valahány megás fájlnak!!!

Dc nálam nem mükszik de a torrent igen
  • HAYES
    Én egy szóval sem mondtam hogy nem tudja jobban nálam, pont ezért kérdeztem meg olyanoktól akik tudják. De olyat minek mond hogy SÚGÓ? Éppen azért kérdeztem meg mert nem találtam meg magamtól.
    A kötekedésről meg annyit hogy nem én kezdtem hanem ő azzal az egyedül játszással.
    Mintha ő olyan nagy májer lenne hogy neki még semmiben nem kellett segítséget kérnie. A magyarításról pedig annyit hogy bárki képes egy játékot lefordítani akinek van egy középszintű nyelvtudása + egy kis szg. ismerete.
  • acsati
    hé HAYES azér Imi télleg jobban tudja... ne kötözködj vele
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel közöm volt és van a magyar verzióhoz - a teljes átnézésével - így egész nyugodatn kijelenthetem, hogy jobban tudom, hogy a Játék mit közöl veled s mit nem...
    S tőlem biztos, hogy nem fogod megtudni a dolgot...
  • HAYES
    Kettőnk közül nem én vagyok a lusta mivel én utánna néztem annak amit mondtál, biztos szerncsétlen vagyok de nem találtam meg. Ellenben veled mert te arra nem voltál képes hogy egy szar mondatot kibökjél.
  • acsati
    hát ő tudja
  • laca103
    inkább azt mondjátok meg hol lehet letölteni CSAK a magyarosítást...

mert a régebben említett linkek nem jók...

CSAK a magyarítás kéne... Imi te biztos tudod hol van...
  • IMYke2.0.0.0
    Pampog ám a vietnámi nagynénikéd agyalágyult unokaöccse!
    Egyszerűen lusta vagy utánanézni valaminek, és még neked áll feljebb, ha erre valaki egyértelmű utalást tesz, s emellett egy egészen nyilvánvaló megoldásra utal...

• HAYES
    Végigvittem az oktatórészt, meg gyakorló pályán is játszottam, de sehol nem találkoztam ilyen dologgal. Amúgy ha nem akarsz ne segíts, csak ne pampogj!
  • IMYke2.0.0.0
    Mint amilyen nehéz neked is EGYEDÜL játszani, és elolvasni a játék szövegeit...
    Szerinted, egy ilyen volumenű játékban nem terjed ki mindenre a játék oktató / tanító / segítő része?!
    Ne égesd már tovább magad, hanem erőlködj és olvass!

• HAYES
    Kösz a nagy segítséget!
    Olyan sokmindent találtam a súgóban hogy hihetetlen. Ja és súgót sem találtam csak ilyen hülye leírásokat. Biztos nehezedre esett volna leírni.
  • IMYke2.0.0.0
    Használd a Játék SÚGÓJÁT!
  • HAYES
    Helló!

A kérdésem az lenne hogy hogy lehet bebörtönözni az ellenfél emberét. Mert láttam hogy van olyan gomb hogy váltságdíjat lehet kérni.
    Aki tudja az válaszoljon már légyszi!
    Kösz!
  • laca103
    mármint 2szer... :)
  • laca103
    én kétszar vittem eddig végig de nem igazán értem mi a problémád..
  • Rash87
    Hellosztok.

Én ma kezdtem el a játékkal játszani,magyar verzió,szóval értek nagyjából mindent,kivéve azt,hogy ezeket a kártyákat mikor lehet választani? Ami ilyen segítséget hív?Mert már 3. pályán vagyok,de nem lehet őket aktiválni,új kártyát sem lehet vűlasztani,meg mint a gyakorló pályán,nincs az a zászló sem,amivel ezt elő lehet hívni.
    Pls help,h most mi van?
  • misirulez
  • acsati
    hát végülis megy/ment de most már hamar támadnak és nincs semmim
  • misirulez
    Anélkül, nem megy? :)
  • acsati
    hellotok
    fa cheat nincs?
  • misirulez
    Hát in izé:
    egyedüli játék-küldetések...

ezeket nyomom mostanában.

azért kössz a segítséget :P
  • Dragooon #2493
    heh van ez így a falba úgy építesz kaput ha rákattintasz ott majd megjelenik alul egy ikon (kapu ábrázolással) arra katt és kész is
    lendítsük fel! melyik néppel játszol legszívesebben?
  • misirulez
    Senki többet harmadszor? :)
    Egyébként nem értem...játszottam már sok játékkal (nfs mw, gta sa, hitman, toca stb...) amiknek a topikja pörög, szal napi 30-40 hsz. van, sztem az összes közül ez a legjobb játék és ide mégsem ír senki...nemértem. :)
  • misirulez
    Jah, és melyik az a gomb amire ha rákattintok akkor megmutatja, hogy hol van olyan telepesem amelyik nem dolgozik csak áll egy helyben?

aoeII.-ben ilyen is volt...
  • misirulez
    Most úgy néz ki megyeget, patch nélkül+KDS magyarítással, inkább nem piszkálgatom...:)
  • misirulez
    Van egy elég érdekes(inkább lámás) problémám.
    AOEII.-ben tudtam, hogy kell a falba kaput építeni, de itt még nem sikerült rájönnöm...

hogy kell?