3128
-
#2568 Valaki tudna segíteni hogy ezzel hogy lehet neten játszani? -
Attlen #2567 ?az melyik? -
#2566 a pause/brake gombot nyomd meg ne a p-t -
Attlen #2565 Nem tom egyikse jött össze:D:D nyomom a p-t de nem csinál semmit hol lehet megnézzni a beállitások grafikai játék hang egyiknél se találom...konfiguer conntrollt.. -
#2564 Igen meg lehet csinálni úgy is,hogy rákattintasz a cél menüpontra,majd az aljána a bezár gombra. -
#2563 Le van pausolva, és ki kell kapcsolni a pause-t. Vagy p betű (a menüben nézd meg, hogy melyikre van konfigolva), vagy pedig az egérrel a menünél is asszem lehet variálni valamit. -
Attlen #2562 Hello!Valaki nem tudja hogyha elmentem és betöltöm a játékot Azt irja Játék Megállitva nem ttudok semmit csinálni megoldás?:) -
#2561 Tényleg nincs olyan cheat -
#2560 áá kár nincs hozzá ilyen cheat... -
#2559 töltsd le a legújabb cheatlandet a kódokért,patch-el pedig próbálkozz a google-n. -
exorcis #2558 Ki tudna nekem mondani az age of empires III-hoz kódokat es eg valami jo pachet?
az kuldje ide :[email protected]
leci , koszike
-
#2557 Helósztok ugye még véletlenül sincs olyan cheat a játékhoz amellyel játék közben lehet állítani a nehézségi szintet? -
gyuri00 #2556 Neten lehet játzani másolt gaméval valahogy??? haverall próbáljuk de nem jön ossze -
#2555 Bepe ostromol:
-
#2554 Szasztok!
Felpakoltam a magyar peccset az 1.08-al együtt, és újra kedvem támadt jáccogatni
Gyors lenyomtam 2 partyt karibi térségben (ez a kedvencem a tenger miatt), és frankó igy magyarul.
Nemtom miket javitottak az 1.08ban, de amint láttam azt a hüje menüt még mindig nem fogalmam sincs, miért nem, biztos vagyok benne, hogy millió levelet kapnak ezügyben világszerte...
Egy fontos kérdésem lenne: hogy tudnék másik népekkel is játszani?
Mer most van ez a 22-es szintü német kolóniám, ezzel tudok skirmishelni, azaz gyors csatákat vivni, de jólenne kipróbálni más népeket is. Valahogy át tudom hozni az eddigi kártyáimat hozzájuk? Vagy megint elölröl kell kezdeni épitgetni pl a hollandokat is? (fél év, mire megint 22-esre felküzdöm öket az én játéktempómmal) -
#2553 kössz hogy belinkelted, örök hála -
#2552 http://gamestar.hu/gmiki -
#2551 Hali!
Valaki lenne olyan rendes hogy feltölti valahova a magyar nyelvi fájlokat és itt belinkeli?
Ha akad ilyen rendes ember akkor kérem tegye meg, előre is kössz
bye -
Kly9 #2550 A "sima" a 7990-es csak alapjáték, a Collector's Edition (alant elírtam), az valamivel többe kerül és sok extrát tartalmaz. Pl.: zenei cd, poszter, meg még sok jó cucc.
Collector's Edition -
mega55 #2549 Nem tudjátok miért nem jó ha az angol 1.08-as verzióra ráteszem a magyarítást? Valamiért nem lesz a játék magyar. -
Age Of Empires III Hungarian DVD-DiGiTALMAN
digitalman.nfo
*********************************************************************************
****************** Age.Of.Empires.III.Hungarian.DVD-DiGiTALMAN ******************
Nyelv: Magyar Felhaszn.crack: TNT (06/08/02)
Védelem: SmartE/SmarteSECURE/Serial Képfájl form.: .iso
Játék tipusa: RTS/Stratégia Csomagoló neve: WinRar 3.51
Megjelenés: 06/03/25 Szeletek neve: dgm-aoe3hun.rxx
DVD változat: DiGiTALMAN (06/08/04) Szeletek száma: 34x50MB
Forrás: Age.Of.Empires.III.Hungarian.CLONECD-iMMXpC (3CD)
*********************************************************************************
Az Age of Empires III ott veszi fel a történelem fonalát, ahol az AOEII
elejtette: a patinás történelmi RTS harmadik epizódja az 1500-1850 közti
idõszakot dolgozza fel, és a nagy európai hatalmak amerikai kolonizálási
törekvéseire koncentrál. Választott nemzeteddel (angol, francia, spanyol)
meg kell hódítanod az Újvilágot, epikus küldetések során vezetve seregeidet.
Az AOE III-ban nagy szerepet játszik az újonnan megjelenõ Home City, azaz a
néped európai fõvárosa, mely teljesítményedrõl függõen fejõdik. Az AOE III
hatalmas csatákat, RTS-ben eddig soha nem látott színvonalú, részletes fizikai
modellezést, gyönyörû, a legmodernebb effektekkel felvértezett háromdimenziós
grafikát, és a szokásosan izgalmas, online is játszható multiplayer opciókat
kínálja. Igazi klasszikus, az zsáner rajongóinak kötelezõ beszerzés!
Install útmutató:
- Installáld fel a játékot a szokott módon.
- Installáld fel Crack mappában található 1.08 javítást (aoe3-108-hungarian.exe).
- A Crack mappában található "Age3.exe" fájlal írd felül a telepített játékban található azonos nevû .exe-t.
- Indítsd el a játékot.
- Szériaszámnak írd be: W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD
Itt a crackes DVDs magyar. -
#2547 Úgytom, hogy ez csak a demónál működik. -
SH3 #2546 Mi a különbség a Collectos Edition és a 7990Ft-os válozatban???? -
Kly9 #2545 ÉN 6990, láttam, ez má jó ár! De nekem még mindig a collectos editionös kéne! -
SH3 #2544 Mennyibe kerül mostanság az Age of Empires III????? -
#2543 kijött az 1.08 .. menü szaggat még? :D
nekem nincs már erőm megnézni... 7x megszivtam :) -
ChZ #2542 Kipróbáltam, és ha kihagyom a routert, akkor tokéletesen megy, tudok játszani. Routerral viszont nem. Van valakinek vmi ötlete? -
ChZ #2541 Az IP-m dinamikus, a router osztja ki a címeket. Szerintem a router kavar be valamit. Mindjárt kipróbálom, hogy direktbe kötöm a gépem az ADSL modemre. -
Kly9 #2540 Én nem is tudtam róla h van ilyen, tehát nem tok adni, de most így meg is tetszett, szal utána nézek. -
Pleomax365 #2539 valaki segítsen már....
Régebben találtam olyan letöltendő filet ami az időjárást változtatja meg...
Na és most azt szeretném megtudni hogy az egész verzióhoz van-e már ilyen mód, és le is lehet-e tölteni...,és ha igen akkor honnan?
Előre is kösz! -
#2538 sztem állítsad dinamikussá az IP-det...
-
ChZ #2537 Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az alábbi hibaüzenet miért van? Felmegyek az online-ra, és ha quick gémet vagy a browser-ral host-ot akarok indítani, ezt írja ki: "THE IP ADDRESS THE GAME IS TRYING TO USE IS INVALID." Nemrég telepítettem újra a windows-omat, és a telepítés előtt jól futott a játék. PLS segítsetek, mert elvonási tüneteim vannak...
-
Pleomax365 #2536 valaki segítsen már....
Régebben találtam olyan letöltendő filet ami az időjárást változtatja meg...
Na és most azt szeretném megtudni hogy az egész verzióhoz van-e már ilyen mód, és le is lehet-e tölteni...,és ha igen akkor honnan?
Előre is kösz! -
#2535 Kössz! -
#2534 Dokumentumokban. Ott a My Games mappában. -
#2533 Hol található a játék mentései? amit csináltam? Meg a profil,stb?:) -
#2532 A játék elejétöl fogva megy lazán. -
#2531 Tudom, én is a főmenüre értettem. -
#2530 Na meg aki hajlandó időt és energiát fektetni bele ingyen és bérmentve,
ez lemaradt úgy gondolom. -
#2529 Nem a játék - a FŐMENÜ akad.