Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cairass
Miért ilyen nehézkes a játék?
Rengeteg pályát kellene végigtolni, hogy az összes unlock-ot feloldhassa az ember a Home City-ben, s a kártyákról nem is beszélve.
Még jó, hogy könnyen ki lehet játszani a szisztémát egy notepad-os szerkesztéssel...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
Helló mindenki!

Szerkesztett már valaki térképet? Mert nekem egészen odáig rendben van a dolog, amíg az ellenfelek MI-jét kell belõni. Ekkor azonban vagy hibát jelez, s nem lehet más viselkedésmódot választani, vagy a másik sem jó. Tesztelésnél nem csinálnak semmit az ellenfelek, csak álldogálnak a falusiak...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Blackman
elõfordul..de még mindig jobb, mintha szaggatna..szerintem...

arty
jah, csak akkor a játékon belül is ocsmány lesz 😞

Forza.

Blackman
grafikai beállításoknál vedd a shaddert lowra és nem szaggat....

Johnny23
ha felteszem mondjuk az 1.0.7-es update-t akkor az tartalmazza a korábbiakat is ugye?<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

arty
gondolkodjál már ! ... mikor a játék "hevében" a kártyákkal baszakszom, elég idegtépõ a szaggató kép 😊))

Forza.

Ombika
Kit erdekel menu szaggatas ,jatssza ne a menu lessed!!

Grebber: Basszus miert ne mukodne ember,ott van angol/magyar felteszed es mar megy is bazze....

arty
vajon az 1.07 esetében megoldodik a menü szaggatása? vagy szimplán sz*rnak rá a fejlesztõk ? 😊

Forza.

grebber
Tudom mivel tudok olvasni.

Továbbra is várom valaki kiprobálja müködik-e az 1.07-el a magyarítás!

Next PC upgrade: 2022

Ombika
Full magyar van nekem! 😛

grebber
Angol már megvan , csak érdekel müködik-e hozzá a magyaítás aki probálta már irja meg !

Ombika
Most jott le magyar verzio ,meg fel se raktam,ugyhogy passz de ez full magyarhoz van de vhol ott linkelik angolhoz is!!

grebber
És ez zsírul müködik az andol verziohoz is?

Ombika
1.07 magyar patch ha vki meg nemtudna!!

1.07 klikk ide

a menü szaggatást meg lehet valahogy szüntetni? valami patchel vagy vmi?
Ombika
Erre lennek kivancsi ,ugyanis hivatalos AGE 3 site-on ,nem talaltam meg linket!! 😞

grebber
1.07-es patchez is jó a magyarítás??

Ombika
1.07 patchet probalta mar vki?

Hi all,sorry ha mar szazor kerdeztek😄.
Masolt gamel lehet valamilyen modon neten gamelni,es ha igen roviden leirna valaki mi kell hoza meg hogyn..elore is koszonom.
Automatikusan patchelte magat a game,a legujabb van fent,accont crealasal probalkoztam,de nem engedte mert rosz a cd key,ezt irta ki.

Jimi Hendrix

Johnny23
kiirta,hogy kell neki a "Fraunhofer Codec" az optimális futáshoz, ez most vicc??

...csak az jo neki??
(XP codec-packom van)

Johnny23
ok,igaz

megtaláltam

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem szivatásból, de ugyanannyi fáradtság neked is, mint nekünk a Google használata...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Johnny23
Hali !

A magyar verzióju 1.6-os update-et ill. az ehhez tartözó "törést",hol lehet elérni ?
<#help><#help>

IMYke2.0.0.0
Én úgy emlékeztem, hogy ATI-ra készült. Ám legyen. Tévedni emberi dolog.
Ez mondjuk nem vígasztalhat téged... Sõt, rosszabb, hiszen akkor már biztos, hogy nem "elég" a géped a játéknak.
Ami azért gáz, mert amúgy nincs nagy gépigénye. A menü szaggat , de máshol tûrhetõ kell legyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sheltem
Érdekes mert a cdgalaxison ahogy elnézem a hátulját Nvidia logo van.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Óriási.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
ATI-ra készült a játék.

Sheltem
Izé az normális, hogy amd 64 3000+ , 7800gt, 1gb rammal ha nagy csata van skirmishben (+1gép velem 2 hard ellenem) és szaggat ? Élsimítás nincs bekapcsolva egyedül a shader quality very high a többi medium és high.
Milyen gépre tervezték ezt? Vagy nálam van a hiba? (Legújabb driver).
Valaki írna tapasztalatot akinek komolyabb gépe van? Elõre is köszi

Gaben78
nem kapunk rá választ...

Írtátok ,hogy ha Hamachival akarunk játszani kell egy progi még plusszba pls írjátok honnan lehetne leszedni ! thx
Sheltem
Kár pedig fontos lenne 😞

Sheltem
Valaki megmondaná nekem melyik file a nyelvi file a könyvtárban?

Elõre is köszi.

Én senkinél sem találtam a dc++on. Pontosabban egy embernél igen. és valahogy nem megy ez a letöltés.

Ténleg nagyon megköszönném, ha valaki feltenné valamien feltöltõ oldalra, bár tudom ez milyen nagy fáradság.

JimKirk
Support the software companies. If you play this game BUY it!

ezt tartsd szem elott!
JimKirk
W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD
Megadná nekem valaki a telepitési kódokat? Elõre is köszönöm
Lehet feéteszem máshova, de nemtoom, esetleg egy uw-ra 😊
Helló. Az 1.06-os javítás magyar verzióját honnan lehet leszedni?? ELõre is kösz

A francba!
Most már ne is reménykedjem, hogy megint felteszitek avalahová a magyarítást?

A rapidshare-re lehet feltölteni és csak az utolsó letöltés után egy hónappal törrlik.Csak egy elenyészõ hibája van az,hogy egy feltöltött fájl max mérete 100MB, de sebaj, hisz lehet darabolni és összerakni

Az oldalt törölték sajnos, ahol a magyarosítás volt, immáron sokadszorra, ahogy elnéztem jó páran sikeresen letöltötték😊
hogyan lehet a RELOADED-es verzioból DVD-set csinálni??
Omlás
Age.Of.Empires.III.Hungarian.CLONECD-iMMXpC <#eljen>

Aki esetleg még nem látta volna... kintvan a magyar verzió..
CloneCD tehát nem kell crack telepít 1 CD benthagy Daemon indít jácik... Javítás is simán felmegy és úgy is fut jelenleg az 1.06 os javítással játszom megy viszont nemvettem észre hogy bármit is javított volna 😄..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nekem mûxik, és még 1 embernek biztos, a hiba valószínüleg az ön készülékében található.
eomer
Nekem nem mükszik. Hibát észlel és kilép 😞((

eomer
aha, rossz helyre telepítettem, sorry 😊

eomer
Visszaállítottam az idõt 2004 februárra, és így feltelepítette, viszont még mindig angol nyelvû.

Állítsd át a rendszerdátumot 1 évvel korábbra a telepítés idejére!

eomer
NEkem is azt írja, h lejárt, hívjam fel a terjesztõt.
Vmit elrontottam?

Sziasztok

Feltöltöttem másodszor is Imike magyarosítását😊
Változatosság kedvéért http://aoe3hun.atw.hu/ ide, az egyszerûség kedvéért pedig rögtön helyben le lehet tölteni, amíg nem törlik az aoldalt ;-)

Üdv Toma