3128
-
morfondőr #2608 Megtaláltam egy külföldi fórumon a megoldást az install problémára! A telepítő az ikonokat keresi a start menüben. Ezért ha valakinek olyan hibaüzenetet dob, hogy nincs felinstalálva az alapjáték az alluser, vagy current user fiókba, a következőt kell tenni:
létre kell hozni a következő könyvtárszerkezetet: C:Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Microsoft Games\Age of Empires III
Ezután nekem szépen felment a játék a D: meghajtón lévő alapjáték mellé! -
#2607 Én is kérnék egy segítséget a Warchiefs-el kapcsolatban,mivel hogy azt írja ki amikor telepíteném,hogy nem találja az Age of Empires 3-at.Pedig az fenn van mivel még mindig játszok vele.Lehet,hogy az a baj,hogy magyarítva van a játék?Mert az eredeti game magyarosított,a Warchief meg ugye angol.
A segítséget előre is THX. -
gta04 #2606 Valaki tud adni segítséget, hogy mit csináljak azzal, hogy nem tudom feltelepíteni a játékot mert azt írja ki, hogy a Windows 2000 nem támogatott op. rendszer. -
NB2 #2605 Magánvélemény: felesleges volt újat nyitni. -
#2604 Sziasztok!
Multizni akartunk volna itt a pc és a laptop között, ugyanaz a magyar verzió van fent (patchel együtt), de mégis azt irja, hogy CRC, meg verzió nemegyezés, meg tököm.
Van valakinek valami 5lete? -
#2603 Ne lenne 1szerűbb megkérdezni a warchiefs-es topikon? -
#2602 honnan lehet leszedni a full warchiefs-et? :D -
NB2 #2601 Ha magyar AOE3-m van gondolom az nem kompatibilis az angol warchiefs-el ugye? -
Jó szórakozást hozzá! -
#2599 Igen ,nagyon jó játék.
Ha tudok segítek. -
#2598 Király game!
Szivesen!!!
De egyszer, valamikor majd én is kerek egy szívességet... -
#2597 Hálám a sírig üldözni fog.Köszönöm a segítséget. -
#2596 Mákod van, mert pont tudok egyet!
Le is írjam?
WPXD8-7XYFR-4828Q-FV88X-7DGDJ -
#2595 age of empires III. the warchiefs-hez valaki nem tud véletlenül cd keyt? -
Ennye #2594 Sziasztok!
Nekem volna egy óriási kérésem kérdésem! Borzasztóan szeretnék már játszani az Age of Empires 3-mal. De nem tudom crackelni.Mert írásvédetséget ir ki. attrib-bal se szünik meg. Már kiprobálttam az összes lehetöséget,hogy levegyem róla de nem megy. ezért fordulttam hozzátok! kérlek titeket segitsetek! Elöre is köszönöm! -
Newfronter #2593 WarChiefs demo !!! -
Kly9 #2592 Attól tartok, csak rossz hírekkel szolgálhatok. Neten csak rendes verzióval lehet jáccani, feltörttel nem (nekem is feltört van). Módok terén csak oblivionnál vok otthon (lehet h ez is erős túlzás), szal se konkrétan se helyüket nem ismerem a modoknak. SRY -
Brian87 #2591 Hát én még régebben láttam egy oldalon képeket a játékról és ott több ilyen kép is volt. De majd utánna nézek hátha megtalálom még.Lehet, hogy csak ilyent szerettek volna belerakni csak aztán mégse került bele.
Amúgy még 2 gyors kérdés :
Neten csak rendes eredeti változattal lehet játszani???Úgy tudom igen de hátha van valami kis esély, hogy nem. :))
Másik, hogy ezekkel a módokkal kapcs amit írtál a populációra is erre tudsz konkrét helyet ahonnan ilyet lelehet szedni és jó is??
Meg képeken láttam, hogy volt éjszaka is de aztán ez se került bele a játékba.
Erre is van gondolom valami mód..ezzel kapcs tudsz valamit??
THX -
Kly9 #2590 1.#2574-től kezd olvasni
2.Én ilyenről nem tok, de szívesen kipróbálnám
3.A populációs problémát sztem nem orvosolták a patch-csel, asszem van erre vmi mod. -
Brian87 #2589 Szisztok!!
Lenne pár kérdésem amit szeretnék megkérdezni hátha tud rá valaki válaszolni:
1.A játék 1024x768ban fullon(tényleg minden fullon van) megy de viszont a menüben a város viszont akad mint állat..Ez miért lehet??Játékban egy másodpercre sem akad meg erre a város meg akad :)))
Egy 7600GT karim van előtte egy 6600Gtm volt ott nem akadt a város viszont ott a játékban fordult elő némi akadás ugyebár az erőhiány miatt.
Annyira nem zavar de ha esetleg van rá gyógyír azt megköszönném.
2. Azt hallottam illetve láttam képeken, hogy fellehet valahogy menni a várfalra és onnan lehet lőni az ellenséget.Képen is láttam hogy rendesen van kialakítva feljáró meg minden a várfalra de én semmi ilyet nem tudok csinálni.
Létezik ez a dolog valóban?? És hai gen hol kell megcsinálni??
3. Azt szeretném kérdezni, hogy nem csináltak még valamilyen patchet vagy módot a gamehez, hogy ne 200-as populációm legyen csak??Sztem ez teljesen elveszi az igazi nagy harcok feelingjét.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!! -
Romel #2588 a hdr effektekre még mindig nincs gyógyír? -
Kly9 #2587 Ctrl + jobbra/balra nyíl (ha jól emléxem) -
Romel #2586 Ja, és miért nem találom benne a hdr beállítást? A reklámképeken nagyon jól néz ki, úgy hogyan lehet beállítani? MInden maxon van, de mégsem úgy néz ki. -
Romel #2585 A kamerát hogyan lehet mozgatni? eddig nem jöttem rá... :S -
#2584 Kijött az 1.09-es patch! -
#2583 angol alapból ,de van hozzá magyarosítás....annyi akadásom van hogy mikor mennek a párbeszédek akkor előbb elmutogatják aztán jön a szöveg:D -
#2582 hat akkor az lehet.azert kosz a tippeket -
Kly9 #2581 Feltört verzió? -
#2580 Akkor lepasszolom a kérdést... -
pocsi #2579 bocsi en vok az setuh csak masik contal
-
pocsi #2578 hat nem tom nekem is az angol van meg 3200+amd athlon 64 geforce 6600 128mb 1gb ram es a legujjabb nvdia driver es megis akad
-
#2577 Gondolom a magyar verzió van meg. A haveromé magyar volt.
Nekem az angol verziós abszolút nem akad sehol, pedig 1024-es felbontáson játszom egy gyenge géppel( P4 2GHz, GeForce4 64Mb és 512 mb ram)! -
#2576 grafika a menüben mindenkinek akad , de a gém nem , nekem 2ghz p4 , ati 9600 128 mb és 1,25 gb ramom van -
#2575 Havernak anno szintén akadozott, de egy NVidia-s driver frissítés megoldotta a problémáját... -
#2574 nem tudjatok miert akadozik nekem a menube naon,de a jatek tokeletsen fut max grafikan?
-
#2573 köszi a segítséget!;) -
Kly9 #2572 Najó, nem leszek köcsög. Innen le tod szedni.
magyarosítás -
Kly9 #2571 Igen -
#2570 megveszed
vagy a hamachi nevü programmal helyi halozatot emulalsz haveroddal és egymással tudtok játszani -
#2569 helo! bocsi, hogy nem olvasok vissza, meg nem használom a keresőt csak most sietnem kell:S egy kérdés: magyaritást le lehet tölteni valahonnan?