3128
  • morfondőr
    Megtaláltam egy külföldi fórumon a megoldást az install problémára! A telepítő az ikonokat keresi a start menüben. Ezért ha valakinek olyan hibaüzenetet dob, hogy nincs felinstalálva az alapjáték az alluser, vagy current user fiókba, a következőt kell tenni:
    létre kell hozni a következő könyvtárszerkezetet: C:Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Microsoft Games\Age of Empires III
    Ezután nekem szépen felment a játék a D: meghajtón lévő alapjáték mellé!
  • adios
    Én is kérnék egy segítséget a Warchiefs-el kapcsolatban,mivel hogy azt írja ki amikor telepíteném,hogy nem találja az Age of Empires 3-at.Pedig az fenn van mivel még mindig játszok vele.Lehet,hogy az a baj,hogy magyarítva van a játék?Mert az eredeti game magyarosított,a Warchief meg ugye angol.
    A segítséget előre is THX.
  • gta04
    Valaki tud adni segítséget, hogy mit csináljak azzal, hogy nem tudom feltelepíteni a játékot mert azt írja ki, hogy a Windows 2000 nem támogatott op. rendszer.
  • NB2
    Magánvélemény: felesleges volt újat nyitni.
  • Andie
    Sziasztok!

Multizni akartunk volna itt a pc és a laptop között, ugyanaz a magyar verzió van fent (patchel együtt), de mégis azt irja, hogy CRC, meg verzió nemegyezés, meg tököm.
    Van valakinek valami 5lete?
  • X Revenge
    Ne lenne 1szerűbb megkérdezni a warchiefs-es topikon?
  • Dragooon #2602
    honnan lehet leszedni a full warchiefs-et? :D
  • NB2
    Ha magyar AOE3-m van gondolom az nem kompatibilis az angol warchiefs-el ugye?
  • Cairass

Jó szórakozást hozzá!
  • Gil1975
    Igen ,nagyon jó játék.
    Ha tudok segítek.
  • Cairass
    Király game!
    Szivesen!!!
    De egyszer, valamikor majd én is kerek egy szívességet...
  • Gil1975
    Hálám a sírig üldözni fog.Köszönöm a segítséget.
  • Cairass
    Mákod van, mert pont tudok egyet!

Le is írjam?

WPXD8-7XYFR-4828Q-FV88X-7DGDJ
  • Gil1975
    age of empires III. the warchiefs-hez valaki nem tud véletlenül cd keyt?
  • Ennye
    Sziasztok!
    Nekem volna egy óriási kérésem kérdésem! Borzasztóan szeretnék már játszani az Age of Empires 3-mal. De nem tudom crackelni.Mert írásvédetséget ir ki. attrib-bal se szünik meg. Már kiprobálttam az összes lehetöséget,hogy levegyem róla de nem megy. ezért fordulttam hozzátok! kérlek titeket segitsetek! Elöre is köszönöm!
  • Newfronter
    WarChiefs demo !!!
  • Kly9
    Attól tartok, csak rossz hírekkel szolgálhatok. Neten csak rendes verzióval lehet jáccani, feltörttel nem (nekem is feltört van). Módok terén csak oblivionnál vok otthon (lehet h ez is erős túlzás), szal se konkrétan se helyüket nem ismerem a modoknak. SRY
  • Brian87
    Hát én még régebben láttam egy oldalon képeket a játékról és ott több ilyen kép is volt. De majd utánna nézek hátha megtalálom még.Lehet, hogy csak ilyent szerettek volna belerakni csak aztán mégse került bele.

Amúgy még 2 gyors kérdés :

Neten csak rendes eredeti változattal lehet játszani???Úgy tudom igen de hátha van valami kis esély, hogy nem. :))

Másik, hogy ezekkel a módokkal kapcs amit írtál a populációra is erre tudsz konkrét helyet ahonnan ilyet lelehet szedni és jó is??
    Meg képeken láttam, hogy volt éjszaka is de aztán ez se került bele a játékba.
    Erre is van gondolom valami mód..ezzel kapcs tudsz valamit??

THX
  • Kly9
    1.#2574-től kezd olvasni

2.Én ilyenről nem tok, de szívesen kipróbálnám

3.A populációs problémát sztem nem orvosolták a patch-csel, asszem van erre vmi mod.
  • Brian87
    Szisztok!!

Lenne pár kérdésem amit szeretnék megkérdezni hátha tud rá valaki válaszolni:
    1.A játék 1024x768ban fullon(tényleg minden fullon van) megy de viszont a menüben a város viszont akad mint állat..Ez miért lehet??Játékban egy másodpercre sem akad meg erre a város meg akad :)))
    Egy 7600GT karim van előtte egy 6600Gtm volt ott nem akadt a város viszont ott a játékban fordult elő némi akadás ugyebár az erőhiány miatt.
    Annyira nem zavar de ha esetleg van rá gyógyír azt megköszönném.

2. Azt hallottam illetve láttam képeken, hogy fellehet valahogy menni a várfalra és onnan lehet lőni az ellenséget.Képen is láttam hogy rendesen van kialakítva feljáró meg minden a várfalra de én semmi ilyet nem tudok csinálni.
    Létezik ez a dolog valóban?? És hai gen hol kell megcsinálni??

3. Azt szeretném kérdezni, hogy nem csináltak még valamilyen patchet vagy módot a gamehez, hogy ne 200-as populációm legyen csak??Sztem ez teljesen elveszi az igazi nagy harcok feelingjét.

Előre is köszönöm a válaszokat!!!!
  • Romel
    a hdr effektekre még mindig nincs gyógyír?
  • Kly9
    Ctrl + jobbra/balra nyíl (ha jól emléxem)
  • Romel
    Ja, és miért nem találom benne a hdr beállítást? A reklámképeken nagyon jól néz ki, úgy hogyan lehet beállítani? MInden maxon van, de mégsem úgy néz ki.
  • Romel
    A kamerát hogyan lehet mozgatni? eddig nem jöttem rá... :S
  • grebber
    Kijött az 1.09-es patch!
  • McFrost
    angol alapból ,de van hozzá magyarosítás....annyi akadásom van hogy mikor mennek a párbeszédek akkor előbb elmutogatják aztán jön a szöveg:D
  • setuh
    hat akkor az lehet.azert kosz a tippeket
  • Kly9
    Feltört verzió?
  • Cairass
    Akkor lepasszolom a kérdést...
  • pocsi
    bocsi en vok az setuh csak masik contal
  • pocsi
    hat nem tom nekem is az angol van meg 3200+amd athlon 64 geforce 6600 128mb 1gb ram es a legujjabb nvdia driver es megis akad
  • Cairass
    Gondolom a magyar verzió van meg. A haveromé magyar volt.

Nekem az angol verziós abszolút nem akad sehol, pedig 1024-es felbontáson játszom egy gyenge géppel( P4 2GHz, GeForce4 64Mb és 512 mb ram)!
  • McFrost
    grafika a menüben mindenkinek akad , de a gém nem , nekem 2ghz p4 , ati 9600 128 mb és 1,25 gb ramom van
  • Cairass
    Havernak anno szintén akadozott, de egy NVidia-s driver frissítés megoldotta a problémáját...
  • setuh
    nem tudjatok miert akadozik nekem a menube naon,de a jatek tokeletsen fut max grafikan?
  • mike0013
    köszi a segítséget!;)
  • Kly9
    Najó, nem leszek köcsög. Innen le tod szedni.

magyarosítás
  • Kly9
    Igen
  • arty
    megveszed

vagy a hamachi nevü programmal helyi halozatot emulalsz haveroddal és egymással tudtok játszani
  • mike0013
    helo! bocsi, hogy nem olvasok vissza, meg nem használom a keresőt csak most sietnem kell:S egy kérdés: magyaritást le lehet tölteni valahonnan?