Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simán megy az egész, még csak nem is frémes!!! 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Aki átbasz, az basszon bét is!
de azért érdekes
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyedül egy FX-62 + X1900XTX + 2 GB RAM trió bírja akadásmentesen. Nem vicc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Telepíthetem a játékot oda ahova a gép akarja : akkor kér serial-t , de telepíthetem oda ahová én akarom akkor nem kér serialt.
Ez mitõl lehet?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A patchet fel lehet hozzá rakni ha tört gamed van, okoz problémát?
Thnx, byez
Bár én csak egyszer nyomtam vágig, de a multiban vettem elõször észre ezt az opciót!
A fõházadban ott ahol van a köv szintre valo lépés ikonja megjelenik egy olyan ahol ilyen nyersanyagok vannak s ha ráviszed akkor megmutatja h van-e kiváltható.
Én a felderítõkkel nem tudok mit csinálni ott elesik meg dûlöngél, h mit lehet velük csinál, hogy esik csapdába fogalmam sincs pedig mérsékelten végignyomtam, 32-dik szintes lett az anyaországom de fogalmam nincs!😄
Minden jót, byez
Multiplayer rész az megy, nem megy vagy mi van vele? Megoldható netes játék benne vhogy?!:S
Elõre is thnx, byez
Dc nálam nem mükszik de a torrent igen
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
A kötekedésrõl meg annyit hogy nem én kezdtem hanem õ azzal az egyedül játszással.
Mintha õ olyan nagy májer lenne hogy neki még semmiben nem kellett segítséget kérnie. A magyarításról pedig annyit hogy bárki képes egy játékot lefordítani akinek van egy középszintû nyelvtudása + egy kis szg. ismerete.
S tõlem biztos, hogy nem fogod megtudni a dolgot...
mert a régebben említett linkek nem jók...
CSAK a magyarítás kéne... Imi te biztos tudod hol van...
Egyszerûen lusta vagy utánanézni valaminek, és még neked áll feljebb, ha erre valaki egyértelmû utalást tesz, s emellett egy egészen nyilvánvaló megoldásra utal...
Szerinted, egy ilyen volumenû játékban nem terjed ki mindenre a játék oktató / tanító / segítõ része?!
Ne égesd már tovább magad, hanem erõlködj és olvass!
Olyan sokmindent találtam a súgóban hogy hihetetlen. Ja és súgót sem találtam csak ilyen hülye leírásokat. Biztos nehezedre esett volna leírni.
A kérdésem az lenne hogy hogy lehet bebörtönözni az ellenfél emberét. Mert láttam hogy van olyan gomb hogy váltságdíjat lehet kérni.
Aki tudja az válaszoljon már légyszi!
Kösz!
Én ma kezdtem el a játékkal játszani,magyar verzió,szóval értek nagyjából mindent,kivéve azt,hogy ezeket a kártyákat mikor lehet választani? Ami ilyen segítséget hív?Mert már 3. pályán vagyok,de nem lehet õket aktiválni,új kártyát sem lehet vûlasztani,meg mint a gyakorló pályán,nincs az a zászló sem,amivel ezt elõ lehet hívni.
Pls help,h most mi van?
Glory, Glory Man. United!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
egyedüli játék-küldetések...
ezeket nyomom mostanában.
azért kössz a segítséget 😛
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
lendítsük fel! melyik néppel játszol legszívesebben?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Egyébként nem értem...játszottam már sok játékkal (nfs mw, gta sa, hitman, toca stb...) amiknek a topikja pörög, szal napi 30-40 hsz. van, sztem az összes közül ez a legjobb játék és ide mégsem ír senki...nemértem. 😊
aoeII.-ben ilyen is volt...
AOEII.-ben tudtam, hogy kell a falba kaput építeni, de itt még nem sikerült rájönnöm...
hogy kell?
Az alap angol verzíóra rátelepítettem a hivatalos MAGYAR 1.06-os patch-t és láss csodát magyar lett a játék. Még crack-et se kellett használni. Indulásnál kéri a 1. lemezt, betesz és mûxik is.
3 CD-s verzió van meg és nem eredeti.
Remélem nem fog rendszert csinálni ebbõl a "...hibát észlel ezért leáll..."-ból.
szóval nekem nem az a verzió van amit említettél, ergo nekem a hivatalos magyar verzio nincs meg, sõt semmilyen magyar nicns meg nekem csak sima mezei angol:
"Age.Of.Empires.III-RELOADED"
van amit Torrentrõl szedtem.
A magyaritasok.hu-n fenn van a KDS-féle nem 100%-os hobby-magyarítás.
A Patch-ek használata:
- Angol verzióra mindenképp angol Patch-et tegyél!
- KDS magyarítása lehet, hogy mûxik az 1.01-nél magasabb verziókkal is, de személyszerint ezt kétlem.
Más, (ígérem ez az utolsó,OFF kérdésem, amivel beszennyezem a topikot)
szóval volt itt szó(nemiskevés) magyarításról+magyar patchrõl, és hát õszintén megmonodm most kicsit zavarodott vagyok...
Tulajdonkéépen ha valaki leírná nekem, hogy én most mit tegyek annak érdekében, hogy a jelenlegi angol RELOADED verziómon a legfrissebbb patch legyen és magyar is legyen, és ennek tetejében linket is tudna adni arról, hogy ezeket honnan töltsem le hozzá, azt virtuálisan meghivom egy sörre azt esti meccsen.