3128
-
#2648 Valaki mondja már el please, hogy nem eredeti gameban, lehet e egyáltalán multizni?
ÉS ha igen milyen program kell, hozzá, hogy működjön is? -
#2647 Valaki mondja már el please, hogy nem eredeti gameban, lehet e egyáltalán multizni?
#2646 jah -
NB2 #2645 Azért ne csináljunk magunkból nemzeti hőst, mert törvényt sértünk, de kétségtelen tény, hogy sajnos megvannak az okai, hogy a magyar miért warezol. Bár itt ez már nagyon off. -
#2644 teljes mértékben igaz. -
#2643 te bajod, mi nem költünk rá pénzt, és ugyanolyan mind a kettő, leszámítva az eredeti borítót -
#2642 Akkor várjál szépen.Mi már rég toljuk a warez Warchieffel és miden szép és jó, semmi baja. -
Plata #2641 Csakhogy nekem eredetiben kell,nem szaros warezben.És a cd galaxisban még nincs,se boltokban.Akkor se szerezném meg a warez Warchiefs kieget ha magyarországon boltokban nem is jelenne meg. -
#2640 Márle lehet szedni, ha nagyon kell -
NB2 #2639 Hát ha a warchiefsre gondolsz az már egy hónapja kint van:) -
Plata #2638 Mit tudtok a kiegjéröl?Állítólag nemsoká jön. -
Plata #2637 A fömenüben a segítség és eszközök menüre kattintassz,a többjátékos játék alatt van.Nem nehéz fortot,építeni,mindenféle dolgok vannak hozzá, -
Plata #2636 Neten ezerszer jobb mint lanon.rengetegen játszanak vele.még éjfél körül is van legalább 3500 játékos, -
Plata #2635 Minek hozzá magyarosítás mikor magyar?Legalábbis az enyém magyar.Szoktatok játszani a neten vele?Mert elég ritkán találkozok a neten magyar játékosokkal. -
#2634 ő kezdte:) -
#2633 válasz a kérdésedre: emire earth1-2, cossacks, paraworld, warhammer40k
am igaza volt mike-nak, szinte az összes stratégia ilyen, és sztem ezért nem kéne itt anyáznotok -
gadna #2632 még jobban pontosítok AOE klón -
gadna #2631 hát bazmeg te, ha csak ilyen értelemmel teli válaszra telik. Pontositok a kedvedért. Építeni, gazdálkodni, legyen hadsereged támadni. Nem az a fajta, mikor adott egy sereg és azzal kell feladatokat megoldani. -
#2630 hát bazmeg...
a kérdésedre válaszoltam... -
gadna #2629 hülye -
#2628 az összes stratégia -
gadna #2627 hali
milyen játékok vannak még, amik hasonlítanak az AOE sorozatra, mármint ugyanúgy kell játszani velük. -
#2626 Valaki mondja már el please, hogy nem eredeti gameban, lehet e egyáltalán multizni?
#2625 Igazából nekem nincs meg a játék, így nem tudom kipróbálni, ezért kérdezősködöm.
És persze azért, hogy hitelt érdemlően közzétegyem ezt az információt az oldalam új - idevágó témájú - Trükkök szekciójában. -
#2624 Visszaolvasgattam kicsit a topikban (valójában csak a "magyar" kifejezésre kerestem rá).
Egy nyári hozzászólásban azt írta valaki, hogy az angol verzióra feltelepítette az akkor kiadott 1.06-os magyar patch-et és ettől magyar lett a játék.
Ezzel kapcsolatban a következő kérdéseim vannak:
- "Igazoltan" másnak is sikerült-e így magyarrá tenni az angol verziót?
- Az azóta már az 1.09 verziónál járó magyar patch-el (és az 1.07, 1.08-ekkel is) kipróbálta-e már valaki, hogy szintén működik-e így a dolog? -
#2623 Sezvasztok! 1.09-es angol patch felkerült a game-re, de a magyarosítás nem működik Milyen magyarosítás menne? ( ez a magyarosítás ami nem megy a magyaritasok.hu-ról van ) -
HUTÖPIKE #2622 Sziasztok!
Nagyon teccik a game !
Viszont engem csak a multi resze erdekelne!
Itthon lan on szeretnek jaccani 2 gepen...
Routerral van osszekotve tehat az IP-juk azonos!
Verzio azonos es a magyarositas is!
Megis CRC-hibat ir ki!
Mi lehet a gond?
Elore is koszi TOPike -
CyrSyS #2621 És nincs alami mod vagy valami ahol esetleg én kreálhatnék új fejelsztéseket, vagy új kártyákat :D -
#2620 a játékba beépített pályaszerkesztővel (main menu > help and tools > scenario editor) -
CyrSyS #2619 Milyen editor? Help! Érdekelne -
#2618 Sajna nincs, de editorral tudsz csinálni. -
CyrSyS #2617 Van olyan fejlesztés valahol amely segítségével Fort-ot tudok építeni? Azt a szép bástyás kőfalra gondolok. -
CyrSyS #2616 Na nem is rossz! egy kicsit módosítottam a játék paramétereket és máris élvezhetőbb a játék még singlebe is. Több pop meg build limit emelések stb :D Persze a játékélmény megmaradására ügyeltem. Amúgy 1.09-es patch+Warchiefs-el is bugyuta a AI mondjuk moderate szinten? -
Amigoss #2615 Hello!
Kéne 1 kis segítség,hadjáratban járok és ott akadtam el amikor 2 indián törzs népeivel kéne szövetséget kötni!
Építek kereskedőhelyet a közelükbe de nem látnék sok külömbséget...
Itt igazából hogy kell csinálni hogy szövetségeseim legyenek?
Kösz! -
Tom Tom #2614 200 sztem.
sok a bug a játékba de multiba baromi jó!!főleg gyakorlott módba nagyon odabasz!! -
CyrSyS #2613 Mennyire jó az AI a játékban? Illetve mennyi a maximum populáció? -
morfondőr #2612 Nekem úgy van fennt az alapjáték, hogy angol nyelvről lett magyarosítva, és rá a legfrissebb magyar patch. Valami olyasmit írt ki a Warchiefs installja, hogy nem találja alluser, vagy current user windows-fiókba installálva az alapjátékot, és installáljam fel. Ezután kutattam a neten és találtam ezt a megoldást. Utána gond nélkül felment a Warchiefs. Még annyit írtak, hogy a játék eredeti ikonjait is be kell rakni a start menüs mappába, de nekem (és másoknak is) ment úgy, hogy csak a könyvtárat hoztam létre. Többet sajnos nem tudok segíteni.
Sok szerencsét! -
#2611 Nekem már alapból létre van hozva ott ahol mondod egy Age of Empires III nevű mappa.Akkor mit kell csinálni? -
peti94 #2610 melyik ingyenes oldalról lehet leszedni ezt a gamet mer má naon kívácsi vok rá mert qurva haver nem adja ide -
#2609 grat. nice work