Nincs időm játszani
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
pedig ha tudnád, hogy igazi nemes, nem tudodtt sem irni, sem olvasni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Viszont, hogy a jövõmet megalapozzam, mindenféleképp be kell szereznem egy diplomát, mert a munkahelyem "kötelez", hogy végezzem el, mit én nem is bánok.
Szóval ezért basznám el a jövõmet, mert ennél a cégnél van jövõm, és ilyen helyet nem hinném, hogy sokan itthagynának.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
- vagy nem hiányzik, mert van jobb
- vagy van valami fontosabb, és akkor azzal vagyok elfoglalva
- vagy nem is érdekel annyira a dolog, és akkor csinálok mást, ami egy hajszálnyival jobban érdekel.
Vagy szeretsz játszani, és akkor úgyis szakítasz rá idõt, vagy már nem annyira, és akkor jön rá az emberre ez a fajta felismerés. 😉 De ha van jobb dolgod is, mint a barátnõd, akkor meg nem gond, nem?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ami azt illeti már várom is mertállandóan itthon elég uncsi.
Csaj:
nincs(14éves vagyok nem tom normális-e) bár állitólag van aki érdeklõdik irántam úgy hogy majd jobban átgondolom a dolgot 😄
Munka:
Az ugye nincs 😄
Suli:
Magántanuló vagyok szal egésznap itthon vagyok tanulgatok és félévkor meg évvégén van vizsgám.
Haverok:
Amikor végeznek akko jönnek õk a képbe (Délután 2-3óra)
Szal nekem rengeteg idõm lenne gamelni de az utóbbi idõben már nem igazán gamelek mert ennyi idõ után már unok szinte mindent, ált csak netezni szoktam meg sokáig aludni (11-12óra)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Én egy olyan alkat vagyok, hogy csak a határidõ szûkössége tud igazán munkára motiválni. Tehát a munkát elhúzom, amíg csak lehet, és a végén megfeszített templóban végzek vele.
Tatán lakik, így õ többnyire a hétvégét jelenti.
Addig meg pihenjen csak a gép otthon 😊
- Szorgalmi idõszakban nem túl megeröltetõ az napi átlag néhány óra, ami a kötelezõ gyakorlatokat jelenti.
- Elõadás is biztos izgi dolog, de én inkább ZH meg vizsga elõtt fénymásolok jegyzetet :-)
- Tanulás: módjával. Van egy bizonyos idõ, amire azt mondom, hogy ha ennél többre van szükség valamihez, akkor nem éri foglalkozni az egésszel. Mondjuk egy vizsgára ez két-három nap, egy ZH-ra 6-8 óra.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Savanyú a szõlõ 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Inkább képzeld csak el, hogy akkor milyen jól élhetnél, ha a munka nem venné az idõdet a pénzkeresés elöl :-))
Ha nem járok fõiskolára, akkor elbaszom a jövõmet.
Nagybátyám két diplomával kisegítõ technikus egy mobiltelefon-összeszerelõ üzemben. Anyám egyik ügyfelének a végezttsége egészen pontosan 6 elemi. Mégis tele van pénzzel, mert talpraesett.
A tanulás és az anyagiak között nincs semmi féle összefüggés.
Én jól tudom ezt, kizárólag azért járok mégis egyetembe, mert "hogy néz már ki egy ember diploma nélkül", pláne diplomások gyermekeként.
De hogy a jövõdet basznád el.
Nem olyan biztos az.
A tekintélyedet, azt maximum elbaszod.
Fõleg azt, mást nem.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
na mind1. majd csak a nyáron. suliba csak délre kell mennem így reggelente 1 órát rendszeresen jáccok. du mikó hazajövök kaja napi teendõk az este megyek vagy jön kedvesem. hétvégén meg szinte mindig együtt vagyunk. mert üres a kégli (faterral lakok). néha meg van olyan hétvége hogy szombaton lelépek és csak vasárnap jövök ilyenkor van LAN Party. ilyenkor ki lehet magadat tombolni. mivel otthon nincs net így ez nem gond, hogy net vagy game. egyébként meg õ is szokott jáccani (nálam mert neki nincs otthon gépe) és ha én tolerálom ezt akkor õ i s azt hogy néha én jáccok pl.: tegnap este meg ma reggel.
én így oldom meg de ha melóznék akor nem tuom hogy lenne megoldva.
ja péntekenként meg haverok ahova közösen megyünk.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
lazítás meg mindenkinek kell, szóval jelölj ki egy idõintervallumot, ami a játék ideje lesz, és kész
fõiskola meg tényleg hülyeség, addig lépj le, amíg nem késõ 😊
Riszpekk
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Mindössze egy rózsaszín postai utalványon kell befizetned a lelkedet.
CSAK MA...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
döntsd el MIT AKARSZ!
1. Meló után otthon befordulni a mosogató felé, éjjelenként felkelni pelenkázni a kicsit, NO foci/sörözés(!), lila,barna/stb uncsi színû kombi autó, néha lapos szex, ha asszony engedi...
2. pénz, pia, minden második este új nõ, sportkocsi, foci, külföldi melók, kitörlöd a szótáradból a kimaradás szót, és egyéb fícsörök!

bár ez nem annyira vidám dolog 😞
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
én úgy, hogy nem játszom.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én így oldom meg.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- suliba járnak ugyan, de nem igazán tanulnak
- maguknak húzkodják
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
lakás, meló, anyuci, gyerekek, kocsi
piálások, játék, szabadúszó meló, kurvák
😄D
6. Amint már elõttem is mondták, ne aludj! (alszol majd eleget a sírban)
ezek szuperek voltak
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
2: Dehogy hagyom ott a barátnõmet. Nem azért nem játszom, mikor Velem van, mert õ nem engedné, hanem azért, mert szívesebben foglalkozom Vele.
3:Ha nem dolgozom, akkor mibõl élek?Ha nem járok fõiskolára, akkor elbaszom a jövõmet.
4: Persze, mert néha jobb spórolni, és mondjuk megnézek este otthon a párommal egy dvd filmet, mint kiadjak 3000 forintot mozira.
5: Szoktam inni bulikon, de nem akarok alkoholista lenni, és szeretem a családom, tehát nem fogom, és nem akarom, hogy ne érdekeljenek.
6: Mint már mondtam, nem árt kipihenten munkába jönni. A másik meg, hogy ha már a Kedves párom lefekvéshez készülõdik, még jó hogy követem az ágyba. És akinek a kellemes ágybeli idõtöltés után, még kedve van játszani, az inkább keressen másik lányt magának.. 😄
bár mondjuk meccset nézni azt igen 😄
2. Hagyd ott a barátnõdet (ha nem érti meg, hogy egy kis játékra szükséged van, akkor nem hozzád való)
3. Ne dolgozz, vagy ne járj fõsulira.
4. Ha van idõd a DVDket megnézni, akkor arra is van, hogy 2 órákat a játékkal tölts.
5. Igyál rendszeresen sok alkoholt! (nem fog érdekelni se a barátnõd, se a családod, se a munkád, se a fõsuli, csak a játék)
6. Amint már elõttem is mondták, ne aludj! (alszol majd eleget a sírban)
Remélem sokat segítettem

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Egyébként az utóbbi 1 évben talán 3 játék kötött le (BF1942, Simcity 4, GTA: VC), ritka az olyan, mikor egy új jövevény le tud kötni .
Szerencsére nem az iskola mellett, hanem az helyett melózok, mivel szerzédéses gyakorlaton vagyok, amit az iskola elismer, a munkahely pedig fizet (úgyahogy) .
Így a hétvégék szabadok, haverok, család, asszony, bulizás, vagy most hogy jobb az idõ, inkább elmegyünk kirándulni, horgászni, minthogy a gép elõtt dekkoljak a szobában .
És ezt mindenkinek ajánlom, amikor csak teheti, mozduljon ki, mozogjon, barnuljon (nem szoliban !), frissüljön fel kicsit, kapcsolódjon ki, családjával, párjával . Elhiszem, hogy tök jó móka a haverokkal hajnalig CS-zni, csagy akármi, de a közeli hozzátartozók nem nézik jó szemmel, amikor benn ülünk a gép elõtt naphosszat, és nem lehet hozzánkszólni . Hülyeség begyöpösödni, tessék kimenni, sétálgatni, mozogni .
Tudom, sokan vannak úgy, hogy hazaér munkából és pihenésképp leül a számítógép elé, aztán meg jó ideig elfelejt felkelni onnan, ezt a család, szeretett - szeretõ megsínyli .
- gépezz egész éjjel, kialvatlanul menj dolgozni, szarj a melóra, késõn menj be, korán gyere el, egy idõ múlva ki fognak rúgni
- fõsulin ne tanulj semmit, bukj meg, verd össze a profot
VAN IDÕD JÁTSZANI!!!
bár ezzel meg a kávétermelõk malmára hajtuk a vizet!
van még egy alternatíva: nyerj a lottón, és akkor a melót elfelejtheted
és ha emellett még rendszeresen akarsz sportolni is, akkor az alvást tényleg ki kell váltani meditációval!!!
Tényleg, milyenek az új játékok?